Προβλέψεις για την εβδομάδα από 19-25 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ
Το «σπεύδε βραδέως» ταιριάζει απόλυτα στην παρορμητική και συγχρόνως γήινη φύση σας. Ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σας, ο Κρόνος έχει την έννοια του Χρόνου, εκείνου που χρειάζεστε για να πετύχετε τους στόχους σας. Αργά λοιπόν, αλλά σταθερά έχετε όλες τις δυνατότητες να φτιάξετε τη δική σας περιουσία. Οργανώνετε τα πάντα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και πολύ δύσκολα θα ξεφύγετε από τον προγραμματισμό εκείνο που θα σας οδηγήσει στην κατάκτηση της επιθυμίας σας. Υπομονετικοί και αρκετά φιλοσοφημένοι, κάνετε μεγάλες προσπάθειες με τα ανάλογα κέρδη. Ενίοτε, η έλλειψη τόλμης ή ο φόβος στην ανάληψη ρίσκου σας απομακρύνουν από την απόκτηση σημαντικών κερδών, αφού το «κάλλιο πέντε και στο χέρι» είναι η δική σας παροιμία. Έχοντας σαν αρχή την ασφάλεια και τη σιγουριά, αποφεύγετε να αντιμετωπίσετε ανεπιθύμητες εκπλήξεις που μπορεί να καθυστερήσουν την εξέλιξή σας. Το καλύτερο που μπορείτε να επιλέξετε, είναι ένας τρόπος πλουτισμού με σταθερή και προοδευτική πορεία.
ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Η Πανσέληνος που σχηματίζεται ανήμερα τα Χριστούγεννα στο ζώδιο του Καρκίνου θα σας βοηθήσει να επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις σας με την οικογένειά σας. Στις νέες γνωριμίες που γίνονται αυτή την περίοδο ανακαλύπτετε πολλά κοινά στοιχεία. Η αισθηματική ζωή σας βρίσκεται σε πλήρη αρμονία κατά την διάρκεια των εορτών, γεγονός που σας χαροποιεί ιδιαίτερα. Ωστόσο κάποιες διαφωνίες στο οικογενειακό περιβάλλον θα πρέπει να λυθούν πριν την αυγή της νέας χρονιάς. Με τον Ήλιο στο μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας η τύχη θα είναι με το μέρος σας και στα επαγγελματικά. 
ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5 
Με τον Ήλιο στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερω οι καινούργιες δραστηριότητες, τα ταξίδια αλλά και τα απρόσμενα κέρδη είναι μέσα στο πρόγραμμα των Χριστουγέννων. Οι πλανητικές διελεύσεις υπόσχονατι χαρές τόσο στο οικογενειακό περιβάλλον, όσο και στις επαγγελματικές υποθέσεις σας. Επιπλέον, η Πανσέληνος που «γεννιέται» την ημέρα των Χριστουγέννων θα σας δώσει την ευκαιρία να αναθερμάνετε τη σχέση σας με το σύντροφό σας και να προγραμματίσετε εκδρομές που θα σας χαλαρώσουν και θα σας φέρουν ακόμα πιο κοντά με το ταίρι σας. Σταδιακή βελτίωση και για τα «πολύπαθα» οικονομικά σας.
ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Με τον Ήλιο στον τομέα της ασφάλειας από τις 22 Δεκεμβρίου θα νιώσετε πολύ πιο δυνατοί και θα προωθήσετε με δυναμισμό τα «αιτήματά» σας!
Τα Χριστούγεννα σας βρίσκουν με ανανεωμένη διάθεση και κέφι. Τα θέλετε όλα στην εντέλεια και παρά τα έξοδα και την κούραση εσείς νιώθετε περίφημα. Η γενναιοδωρία σας είναι γνωστή, αλλά προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε και αρχίσετε να κάνετε δώρα σε όλο τον κόσμο. Η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω στις 22 του μήνα και η Πανσέληνος που σχηματίζεται στον Καρκίνο ανήμερα τα Χριστούγεννα μπορεί να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. 
KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Η Πανσέληνος που σχηματίζεται ανήμερα τα Χριστούγεννα στο ζώδιό σας αυξάνει κατακόρυφα την ενεργητικότητά σας και την αυτοπεποίθησή σας. Τώρα είναι το κατάλληλο διάστημα για να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια για την μελλοντική σας ανάπτυξη. Πρόκειται για τα πιο τυχερά Χριστούγεννα των τελευταίων ετών, τόσο για το βαθύτερο ψυχισμό σας όσο και για τη φυσική σας κατάσταση. Την περίοδο αυτή θα προκύψουν κέρδη από συνεταιρισμούς, καθώς και από δραστηριότητες που σχετίζονται με συνεργάτες. «Φτύστε» τον κόρφο σας, αφού το μόνο που ίσως σας καταβάλει θα είναι το… “κακό μάτι”. 
ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Οι αργίες των Χριστουγέννων θα σας προσφέρουν το χρονικό διάστημα που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε το επαγγελματικό μέλλον σας. Όλα δείχνουν ότι  η ρουτίνα και η μονοτονία σας έχουν κουράσει. Τώρα θα έχετε την ευκαιρία να εξετάσετε μελλοντικές αλλαγές. Αφήστε στην άκρη τις «σκοτούρες» και ασχοληθείτε με ευχάριστα πράγματα. Αφοσιωθείτε στον σύντροφό σας, αναζωπυρώστε το πάθος σας και η διάθεσή σας θα φτιάξει άμεσα. Η τύχη, με τη μορφή του Δία προδιαθέτει για τη θετική εξέλιξη των οικονομικών σας. Παρά τα έξοδα που απαιτούν οι γιορτές, θα υπάρξουν οικονομικές εκπλήξεις.
ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω στις 22 του μήνα και ο σχηματισμός της Πανσελήνου στο αρμονικό ζώδιο του Καρκίνου ανήμερα τα Χριστούγεννα ανεβάζουν την κοινωνικότητά σας στα ύψη. Έτσι, η γιορτινή ατμόσφαιρα που επικρατεί αυτή την εβδομάδα, θα σας ωθήσει να εγκαταλείψτε την ηθελημένη μοναξιά σας και να ενδώσετε σε φιλικές συγκεντρώσεις ακόμα και σε προσκλήσεις για κοντινά ταξίδια και εκδρομές.  Πολλοί από εσάς θα ανοίξετε το σπίτι σας για να υποδεχτείτε τους φίλους σας. Ενεργοποιούνται με θετικούς τρόπους οι τομείς του έρωτα, της δημιουργίας και των παιδιών σας.
ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η εβδομάδα που ακολουθεί ξεκινά με οικογενειακές διαφωνίες που όμως αποκαθίστανται με την είσοδο του Ήλιου στον Αιγόκερω από τις 22 του μήνα. Το κλίμα των ημερών άλλωστε επιβάλλει ομόνοια και αυτή μπορεί να επιτευχθεί με αμοιβαίες υποχωρήσεις. Ανήμερα τα Χριστούγεννα διαμορφώνεται η Πανσέληνος στον τομέα της καριέρας σας που σηματοδοτεί επαγγελματική πρόοδο μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες. Αν πάλι αναζητάτε μια νέα εργασία ή μια νέα κατεύθυνση, είναι η κατάλληλη στιγμή για να δραστηριοποιηθείτε και να βάλετε τις βάσεις που εκτός των άλλων θα σας εξασφαλίσουν και οικονομικό όφελος.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η διευθέτηση επαγγελματικών εκκρεμοτήτων μπορεί να σας φανεί κουραστική και χρονοβόρα στις αρχές της εβδομάδας που ακολουθεί, θα σας επιτρέψει όμως να απολαύσετε ανέμελοι τις χριστουγεννιάτικες διακοπές σας. Τόσο η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω από τις 22 του μήνα, όσο και η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 25 στο συμβατό ζώδιο του Καρκίνου, σας επιτρέπουν να ταξιδέψετε είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό, να ξεχάσετε όλα τα προβλήματά σας και να ανανεωθείτε. Ερωτικές γνωριμίες για τους αδέσμευτους είναι πολύ πιθανές, ενώ το τρίγωνο Ερμή-Δία θα αναζωπυρώσει μια παλιά αγάπη. 
ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η γενναιοδωρία που σας χαρακτηρίζει και που αυξάνεται αυτή τη γιορτινή περίοδο, πρόκειται να επιφέρει απώλειες στα οικονομικά σας. Ωστόσο, με την είσοδο του Ήλιου στον Αιγόκερω από τις 22/12, θα καταφέρετε να εξασφαλίσετε επιπλέον έσοδα που θα σας επιτρέψουν ακόμα και να σχεδιάσετε ένα ξαφνικό ταξίδι. Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται ανήμερα τα Χριστούγεννα, είναι ιδανική για να κλείσετε εκκρεμότητες με το παρελθόν και να μελετήσετε τα επόμενα βήματά σας. Εξάλλου, το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Δία με τον Ερμή την ίδια μέρα, αποτελεί τον προάγγελο μιας επιτυχημένης επαγγελματικής πορείας.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1 
Απρόβλεπτοι παράγοντες είναι πιθανό να σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας στις αρχές της εβδομάδας που ακολουθεί, γεγονός που θα “ρίξει” την ψυχολογία σας. Μην ανησυχείτε, πρόκειται για ένα πρόσκαιρο φαινόμενο που ξεπερνιέται με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σας από τις 22 του μήνα. Τα Χριστούγεννα σας βρίσκουν απόλυτα ικανοποιημένους, να κάνετε καινούργια σχέδια ή να προγραμματίζετε μια κοινή πορεία με το σύντροφό σας. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου, το τρίγωνο που σχηματίζει το γεμάτο φεγγάρι με τον Ποσειδώνα, υπόσχεται ρομαντικές γνωριμίες που θα αντέξουν στο χρόνο.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2 
Μέσα στο γιορτινό κλίμα που επικρατεί την εβδομάδα που ακολουθεί, εσείς νιώθετε την ανάγκη να αποσυρθείτε -έστω και για λίγο- από το περιβάλλον σας και να αναλογιστείτε αιτίες και συμπεριφορές που σας έχουν απομακρύνει από αγαπημένα πρόσωπα. Με την είσοδο του Ήλιου στον Αιγόκερω από τις 22/12 ενδέχεται να αναζητήσετε αυτά τα πρόσωπα και να αποκαταστήσετε τυχόν παρεξηγήσεις. Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται ανήμερα τα Χριστούγεννα, σας βοηθά να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας και να αναδιοργανώσετε την καθημερινότητά σας, γεγονός που θα τονώσει και την ψυχολογία σας.
ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Οι γωνίες που σχηματίζει ο Ερμής με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό στις 19 και 21/12, τονίζουν την κοινωνικότητά σας και σας παροτρύνουν να αποδεχτείτε προσκλήσεις για διασκεδάσεις, οι οποίες ωστόσο θα αποδειχτούν αρκετά δαπανηρές. Η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω από τις 22/12 καθώς και η Πανσέληνος που διαμορφώνεται ανήμερα τα Χριστούγεννα, προσφέρονται για να ολοκληρώσετε τους στόχους σας αλλά και να κάνετε νέα σχέδια για το μέλλον. Επιπλέον, το τρίγωνο που σχηματίζει ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας Δίας με τον Ερμή, σηματοδοτεί τα καλύτερα για τις αναζητήσεις σας στον έρωτα.

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *