Προβλέψεις για την εβδομάδα από 18-24 Ιουνίου 2016

Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ
Στην πραγματικότητα δεν σας λείπουν τα χρήματα, αφού είτε τα έχετε είτε όχι, για σας σημαίνει το ίδιο πράγμα. Το γεγονός αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στις συνεχείς αλλαγές που δέχονται τα οικονομικά σας. Κατά δεύτερο λόγο έχει να κάνει με τις ευαισθησίες και την ιδιαίτερη ιδιοσυγκρασία σας. Πρόκειται για μια περίεργη σχέση με τον πλούτο, που για σας δεν περιορίζεται σε «άψυχα» χαρτονομίσματα, αλλά σχετίζεται με τα πλούσια συναισθήματα. Ίσως γι’ αυτό θα πρέπει να αποφύγετε τα πάρε-δώσε με τις επενδύσεις που περιέχουν ρίσκο. Η τύχη σας είναι αλλού. Ψάξτε την στις ευκαιρίες που έχουν να κάνουν με την βαθύτερη ψυχοσύνθεση, με τους γονείς, με την πατρική περιουσία. Μη βιαστείτε να πείτε ότι δεν έχετε τίποτε να κερδίσετε. Αν το δείτε βαθιά, θα διαπιστώσετε την αλήθεια. Είναι πολύ πιθανό να μη τα βρήκατε όλα «έτοιμα», ωστόσο η «μαγιά» που υπάρχει μέσα σας, θα σας βοηθήσει να ζυμώσετε και να γευτείτε το πιο νόστιμο ψωμί!

ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Κρόνος με τον Ποσειδώνα στις 18/6 δεν σας επηρεάζει αρνητικά, καλό θα είναι πάντως να είστε επιφυλακτικοί σε βαρύγδουπες υποσχέσεις που αφορούν στα επαγγελματικά σας. Η Πανσέληνος στις 20/6 βοηθά τις επιδιώξεις σας. Σπουδές, ταξίδια, αθλητισμός είναι κάποιες δραστηριότητες που θα σας γεμίσουν χαρά και ικανοποίηση. Παρά τη γενική ασάφεια θα υπάρξουν και καλύτερες προϋποθέσεις για τα επαγγελματικά σας. Με τον Ήλιο στον Καρκίνο από τις 21/6 και για ένα μήνα θα σας δοθεί χρόνος για να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένειά σας.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Με το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα στις 18/6 χωρίς να ξεπερνάτε όρια, φροντίστε όσο μπορείτε να είστε δημιουργικοί και δραστήριοι στην εργασία σας και μη διστάζετε να προβάλετε τα προσόντα και τις ικανότητές σας. Με την παρουσία του Κρόνου στο χώρο των οικονομικών, θα χρειαστεί να ζητήσετε την υποστήριξη κάποιων χρήσιμων ανθρώπων που έχουν αποδείξει στο παρελθόν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό σας. Με την Πανσέληνο στις 20/6 μην ασχολείστε με υποθέσεις που δεν σας αφορούν άμεσα και περιορίστε τις σπατάλες. Ο Ήλιος στον Καρκίνο από τις 21/6 αυξάνει τη δημοτικότητά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Είναι σκόπιμο να αποφύγετε εκνευρισμούς και επιπολαιότητες γύρω στις 18/6 με το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα, -αφού μπορεί να δημιουργήσετε-χωρίς να το θέλετε-αντιθέσεις με συναδέλφους, συνεργάτες ή ακόμα και με το ταίρι σας. Με την Πανσέληνο στις 20/6 εκτός από γκρίνιες, θα έχετε και ευκαιρίες για να ανεβάσετε το κέφι σας, αν αποδεχθείτε προτάσεις για έξοδο και διασκέδαση. Με λίγη προσπάθεια θα βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και τους ανθρώπους που έχετε ανάγκη. Με τον Ήλιο στον Καρκίνο από τις 21 Ιουνίου και για ένα μήνα θα δείτε αύξηση στα έσοδά σας.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Είτε μόνοι σας είτε με τον σύντροφό σας θα κάνετε τα σχέδιά σας για μια νέα δραστηριότητα ή ένα χόμπι. Τα επαγγελματικά σας καθήκοντα σας καλούν να είστε πανέτοιμοι να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας γρήγορα και αποδοτικά με το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα στις 18/6. Οι κινήσεις και οι ενέργειές σας θα πρέπει να είναι προσεκτικές στις 20/6. Μικρές εκπλήξεις μέσα στο χώρο της δουλειάς σας, όπως μια επιβράβευση των προσπαθειών σας ή ένα σημαντικό οικονομικό bonus θα βελτιώσουν την ψυχολογία σας με τον Ήλιο στο ζώδιό σας από τις 21 Ιουνίου.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Με το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα στις 18/6 θα νιώσετε την ανάγκη να ηρεμήσετε, αλλά και να οργανώσετε τις επόμενες κινήσεις σας. Με την Πανσέληνο στις 20 Ιουνίου στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη επιστρέφετε πλήρως ανανεωμένοι στην κοινωνική σας ζωή και στις υποχρεώσεις σας που ήδη σας φαίνονται πιο χαλαρές. Έτσι, ο ελεύθερος χρόνος σας αυξάνεται και σας επιτρέπει να βρεθείτε με τους φίλους σας ή να αφιερώσετε χρόνο στα παιδιά σας. Με τον Ήλιο στον Καρκίνο από τις 21 Ιουνίου θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα ψυχολογικά, γεγονός που θα επηρεάσει θετικά την απόδοσή σας.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Υπάρχουν καλύτερες προοπτικές στις σχέσεις σας, ωστόσο δεν θα λείψουν και οι εντάσεις που αναμένεται να κορυφωθούν με το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα στις 18/6. Πάντως πολύ σύντομα φαίνεται ότι μια σημαντική σας φιλοδοξία θα υλοποιηθεί και μια αισθηματική προσδοκία θα γίνει πραγματικότητα. Δείξτε αγάπη και κατανόηση για τα αγαπημένα σας πρόσωπα με την Πανσέληνο στις 20 Ιουνίου. Με την παραμονή του Κρόνου στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας, θα σας απασχολήσουν ζητήματα που σχετίζονται με τους παραπάνω τομείς. Με τον Ήλιο στον Καρκίνο από τις 21/6 βελτιώνονται οι φιλικές σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Οι επαγγελματικές ανησυχίες που σας προκαλεί το τετράγωνο Κρόνου- Ποσειδώνα στις 18 του μήνα, βρίσκουν διέξοδο με τη βοήθεια της Πανσελήνου που διαμορφώνεται στις 20/6. Το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί θα καταφέρετε να δημιουργήσετε ένα καλύτερο κλίμα στον χώρο της δουλειάς σας ή να αναζητήσετε την τύχη σας κάπου αλλού. Η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο στις 21/6 αναγγέλλει την άφιξη του καλοκαιριού και εγκαινιάζει μια λαμπρή μηνιαία περίοδο κατά την οποία μπορείτε να διαπρέψετε κάνοντας αυτό που πραγματικά σας αρέσει. Νέες προοπτικές μπορούν να προκύψουν και μέσα από το φιλικό περιβάλλον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα στις 18/6 και η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 20/6 πρόκειται να προκαλέσουν “πονοκεφάλους” στα οικονομικά σας, ειδικά αν μέχρι τώρα εφαρμόζατε μια κακή διαχείριση. Μέσα στο δεκαπενθήμερο που ακολουθεί έχετε την ευκαιρία να βάλετε ένα πρόγραμμα που θα φρενάρει τις απώλειες και θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια νέα σταθερότητα. Η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο από τις 21/6 θεωρείται πολύ θετική για σας, αφού θα σας επιτρέψει να κάνετε νέα σχέδια, να ταξιδέψετε, αλλά και να πετύχετε επαγγελματικούς στόχους που μπορεί να σχετίζονται και με το εξωτερικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σας σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 18/6, γεγονός που σας προκαλεί ανασφάλεια ιδιαίτερα σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και το οικογενειακό περιβάλλον σας. Επιπλέον, η Πανσέληνος στις 20/6 σηματοδοτεί αλλαγές στις σχέσεις σας κι αυτό μπορεί να σημαίνει μια επισημοποίηση ή μια ρήξη. Αν είστε αδέσμευτοι αναμένεται μια σοβαρή γνωριμία το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί. Η διέλευση του Ήλιου από τον Καρκίνο από τις 21/6 ευνοεί την διευθέτηση οικονομικών υποχρεώσεων ενώ μπορεί να φέρει και την επιστροφή ενός αγαπημένου προσώπου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Το τετράγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Κρόνος με τον Ποσειδώνα στις 18/6, παρόλο που δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα, συνιστά να είστε περισσότερο επιφυλακτικοί και να κρατάτε μικρό καλάθι όπου ακούτε μεγάλα λόγια. Δεδομένου ότι η Πανσέληνος διαμορφώνεται στον τομέα της εργασίας σας, καλό είναι να αποφύγετε αλλαγές το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί και να αρνηθείτε προτάσεις που δεν είναι ξεκάθαρες. Η είσοδος του Ήλιου στο πολικό ζώδιο του Καρκίνου σηματοδοτεί μια καλή περίοδο για τις σχέσεις σας, ενώ αν είστε αδέσμευτοι θα φέρει ένα νέο έρωτα στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Σημαντικές διακυμάνσεις αναμένονται στα οικονομικά σας και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα που διαμορφώνεται στις 18/6, συνιστά να αποφύγετε κάθε δοσοληψία που πιθανότατα θα σας ζημιώσει. Η Πανσέληνος θα φέρει αλλαγές στο φιλικό περιβάλλον και γενικότερα στις σχέσεις σας, αφού θα σας βοηθήσει να δείτε πιο καθαρά την πραγματική ποιότητα των ατόμων που σας περιτριγυρίζουν. Η διέλευση του Ήλιου από τον Καρκίνο από τις 21/6 και για έναν ολόκληρο μήνα επικεντρώνει το ενδιαφέρον σας στη δουλειά η οποία πρόκειται να σας προσφέρει ηθικές και υλικές ικανοποιήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Το τετράγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας με τον Κρόνο στις 18/6, σας δημιουργεί έντονους προβληματισμούς σχετικά με την προσωπική πορεία σας και την καριέρα σας. Το γεγονός μάλιστα ότι και η Πανσέληνος στις 20/6 διαμορφώνεται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, δείχνει ότι είστε αποφασισμένοι να κάνετε αλλαγές, οι οποίες μπορεί να απαιτούν έντονη προσπάθεια και επιμονή ώστε να αποδώσουν. Με τη διέλευση του Ήλιου από τον Καρκίνο από τις 21/6 μπορείτε να προγραμματίσετε τις καλοκαιρινές διακοπές σας, ενώ ευνοούνται και οι γνωριμίες με άτομα που προέρχονται από άλλη χώρα.

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *