Προβλέψεις για την εβδομάδα από 14-20 Μαΐου 2016

ΟΙ ΔΙΔΥΜΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.
Έχετε μια ζηλευτή ευκολία στην επικοινωνία, στην προσαρμογή και τη διπλωματία. Είναι αλήθεια ότι δεν «τραβάτε» το χρήμα σαν μαγνήτης, αφού εκείνο που σας ενδιαφέρει περισσότερο είναι να πλουτίζετε την ατζέντα σας με τηλέφωνα και διευθύνσεις, παρά να γεμίζετε το πορτοφόλι σας με χαρτονομίσματα. Χρειάζεται μια αρκετά συντονισμένη προσπάθεια για να μπείτε στο κλαμπ των εκατομμυριούχων. Ωστόσο, αν πραγματικά το επιθυμείτε -και δεν εγκαταλείψετε τα σχέδιά σας στη μέση της διαδρομής,- μπορείτε να κάνετε μια μικρή περιουσία. Για να μπείτε στη λέσχη των επιτυχημένων, θα πρέπει να ακολουθήσετε αρχικά κάποιες εύκολες συνταγές. Η πιο απλή από αυτές είναι να μη «σκορπάτε» τις δυνάμεις σας αριστερά και δεξιά. Αυτό που λέμε στην αργκό να μην είστε «χύμα». Σε μια δεύτερη φάση, αποφύγετε τις επενδύσεις που περιέχουν ρίσκο-δεν είστε φτιαγμένοι γι αυτό. Κάντε τις επιλογές σας με κριτήριο τη λογική και πάρτε μερικά μαθήματα ψυχραιμίας-θα σας χρειαστούν. Ο Κρόνος μέχρι το τέλος του 2017 θα σας βοηθήσει να δείτε όλες τις παραμέτρους των ζητημάτων σας και θα φέρει ευκαιρίες για επίλυση των χρόνιων προβλημάτων, καθώς υπόσχεται εκπλήρωση των σχεδίων σας και βελτίωση της κοινωνικής εικόνας σας.
ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα που σχηματίζεται στις 14 του μήνα θα βοηθήσει ώστε να σταθεροποιηθεί η κατάσταση στα επαγγελματικά σας και να απαλλαγείτε από ανασφάλειες. Μέσα στις επόμενες μέρες θα φέρει μια σημαντική πρόταση. Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα να αρχίσετε να υλοποιείτε τα σχέδια που έχετε στο μυαλό σας. Ο Ήλιος με τη διέλευση του μέσα από τους Διδύμους από τις 20/5 μέχρι τις 21/6 θα σας βοηθήσει να αναθερμάνετε σχέσεις, να αποκτήσετε νέους φίλους, να συνάψετε καινούργιες συνεργασίες. Παράλληλα μέσα από μετακινήσεις θα αποκτήσετε μια νέα πηγή εσόδων.
ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5 
Με το τρίγωνο της δικής σας Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 14 Μαΐου ένας νέος κύκλος ανοίγει για εσάς, που αφορά τις σχέσεις σας με επαγγελματικούς συνεταίρους ή το σύντροφο της ζωής σας. Πολλοί, θα συνάψετε μια νέα πολλά υποσχόμενη σχέση. Ο Ήλιος περνά στους Διδύμους και στον τομέα των χρημάτων από τις 20/5 μέχρι τις 21/6. Έτσι, αυτή την περίοδο, οι προσπάθειες που έχετε κάνει θα αρχίσουν να αποδίδουν καρπούς και θα υπάρξει μια σημαντική αύξηση των εσόδων σας, που θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας. 
ΔΙΔΥΜΟΙ 
από 21/5 έως 21/6
Το τρίγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη από τον τέταρτο ηλιακό οίκο σας με τον Πλούτωνα στις 14 του μήνα δείχνει ότι θα υπάρξουν θετικές αλλαγές στη ζωή σας, κυρίως στον χώρο της οικογένειάς σας. Ο Ήλιος περνά στο ζώδιό σας στις 20 του μήνα όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 21 Ιουνίου. Έτσι, είναι η κατάλληλη περίοδος για να ξεκινήσετε σχέδια που θα αντέξουν στο χρόνο και θα αποδώσουν καρπούς στο μέλλον. Οι γνωριμίες που θα κάνετε αυτό το διάστημα έχουν όλες τις προδιαγραφές να σας προσφέρουν πολλαπλά οφέλη. 
KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 14 Μαΐου ήρθε η ώρα να αποζημιωθείτε για όλες σας τις προσπάθειες και να αφιερώσετε επιτέλους χρόνο στον εαυτό σας, στο σύντροφό σας και στα παιδιά σας. Ο Ήλιος εισέρχεται στο δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και σας δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Με τη βοήθεια του αστεριού της ημέρας θα καταφέρετε να οργανώσετε καλύτερα τον χρόνο σας, ώστε να ανταποκρίνεστε στις υποχρεώσεις σας χωρίς άγχος, και να έχετε αρκετό ελεύθερο χρόνο για τους αγαπημένους σας.  
ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα που σχηματίζεται στις 14 του μήνα φέρνει την πολυπόθητη βελτίωση των οικονομικών σας ενώ για πολλούς ένας ξαφνικός έρωτας είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών που ακολουθούν. Το φιλικό ζώδιο των Διδύμων «πρωτοστατεί» στις εξελίξεις, με αποτέλεσμα η διέλευση του Ήλιου από τις 20/5 να προϊδεάζει για ευχάριστα γεγονότα και θετικές εξελίξεις στις σημαντικές υποθέσεις σας. Φίλοι και σύμμαχοι θα βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό σας και θα υπερασπίζονται σθεναρά τις απόψεις σας. Ένα επαγγελματικό ταξίδι ίσως γίνει αιτία για αλλαγή πλεύσης στην καριέρα σας, μέσα από μια νέα πρόταση.
ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Με το τρίγωνο της Αφροδίτης -Πλούτωνα στις 14 Μαΐου, προετοιμαστείτε για ερωτικές εκπλήξεις. Ο Ήλιος φωτίζει τα κακώς κείμενα στον τομέα της καριέρας σας από τις 20 Μαΐου μέχρι τις 21 Ιουνίου. Μη βιαστείτε όμως να σκεφθείτε ότι η θέση σας διατρέχει κίνδυνο. Απεναντίας, η παρουσία του Ήλιου στον χώρο αυτό του ωροσκοπίου σας είναι άκρως βοηθητική για τα σχέδιά σας, για  εγχειρήματα και προσοδοφόρες συνεργασίες. Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε καλό δρόμο, σίγουρα όμως από εδώ και εμπρός θα έχετε την δυνατότητα να τα αυξήσετε πολύ περισσότερο με τις κατάλληλες κινήσεις.  
ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 14 του μήνα είναι ιδανικό για να συσφίξετε τις σχέσεις σας με την οικογένειά σας, το σύντροφό σας ή ένα νέο πρόσωπο που μπαίνει δυναμικά στη ζωή σας. Η είσοδος του Ήλιου στο συμβατό ζώδιο των Διδύμων από τις 20 Μαΐου και για έναν ολόκληρο μήνα, σας παροτρύνει να ανοίξετε τα φτερά σας και να τολμήσετε να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό, ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα ή για ορισμένους η οργάνωση του γάμου σας, θα απορροφήσουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας.  
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Στις 14 του μήνα η ερωτική Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα και δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα για ερωτικές εκμυστηρεύσεις που θα αλλάξουν την ποιότητα της σχέσης σας. Παρόλο που σας αρέσει να έχετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας, αν είστε αδέσμευτοι μη διστάσετε να αποκαλύψετε τις προθέσεις σας σε μια νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία.  Η μηνιαία διέλευση του Ήλιου από τους Διδύμους από τις 20 Μαΐου τονίζει το πάθος σας και αυξάνει τις πιθανότητες μιας εγκυμοσύνης. Η περίοδος αυτή είναι επίσης κατάλληλη για επενδύσεις που θα αποδειχθούν εξαιρετικά επικερδείς.
ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Το τρίγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη από τον έκτο οίκο ηλιακό οίκο σας με τον Πλούτωνα στις 14 του μήνα, αποτελεί μια πανίσχυρη επιρροή που ευνοεί τα επαγγελματικά σας και σας βοηθά να “μαγνητίσετε” χρήματα. Μια ανανέωση στην προσωπική σας εμφάνιση ή η απαλλαγή από βλαβερές συνήθειες, ευνοείται επίσης αυτό το διάστημα. Στις 20/5 ο Ήλιος ξεκινά τη μηνιαία διέλευσή του στο πολικό ζώδιο των Διδύμων και στρέφει το ενδιαφέρον σας σε σχέσεις και συνεργασίες. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου, αυτό το διάστημα θα γνωρίσετε άτομα που σας ταιριάζουν απόλυτα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1 
Ο Πλούτωνας που βρίσκεται στο ζώδιό σας, σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη στις 14 του μήνα και δημιουργεί μια νέα σταθερότητα στην αισθηματική ζωή σας. Αν παραμένετε αδέσμευτοι, δύσκολα θα ξεφύγετε από τα δίχτυα ενός γοητευτικού ατόμου. Η διέλευση του Ήλιου από τους Διδύμους από τις 20 Μαΐου μέχρι τις 21 Ιουνίου αποτελεί την κατάλληλη στιγμή να αφοσιωθείτε στην εργασία σας, να καθορίσετε τις προτεραιότητές σας και να διαμορφώσετε μια νέα πραγματικότητα. Το διάστημα αυτό είναι επίσης κατάλληλο για να ασχοληθείτε με το σώμα σας και να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2 
Η ενασχόληση με το σπίτι σας συνεχίζεται και την εβδομάδα που ακολουθεί και το  τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 14 Μαΐου, σας βοηθά να μεταμορφώσετε ριζικά το χώρο σας αλλά και να δημιουργήσετε μια νέα ισορροπία στις σχέσεις με τους οικείους σας. Από τις 20 Μαΐου και για έναν ολόκληρο μήνα το ενδιαφέρον σας μετατοπίζεται στον αισθηματικό τομέα, καθώς η διέλευση του Ήλιου από τους Διδύμους, σας κάνει πιο τολμηρούς και ρομαντικούς ταυτόχρονα. Έτσι, είτε έχετε ήδη μια σχέση είτε την δημιουργήσετε αυτό το διάστημα, θα ζήσετε έντονες και μοναδικές στιγμές.
ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 14 Μαΐου, είναι ιδανικό για να εκφράσετε τις απόψεις σας και να συζητήσετε θέματα που αναμένεται να αλλάξουν εντελώς την πορεία σας. Εμπιστευτείτε άτομα που μπορούν να παίξουν το ρόλο του μεσολαβητή και αφήστε την τύχη να δουλέψει για σας. Από τις 20 Μαΐου ξεκινά μια περίοδος χαλάρωσης, καθώς η μηνιαία διέλευση του Ήλιου από τους Διδύμους στρέφει το ενδιαφέρον σας στο σπίτι και την οικογένεια. Ταυτόχρονα σας παροτρύνει να εγκαταλείψετε για λίγο τις δραστηριότητές σας και να γεμίσετε το “ρεζερβουάρ” σας για τις επόμενο ταξίδι στην επιτυχία. 
Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *