Προβλέψεις για την εβδομάδα από 14-20 Νοεμβρίου 2015

Ο Ήλιος και ο Ερμής σχηματίζουν σύνοδο στις 17/11 στο ζώδιο του Σκορπιού και μας βοηθούν να δούμε πιο αναλυτικά οικονομικές ή αισθηματικές υποθέσεις που ζητούν λύσεις. Πολύ σημαντική θεωρείται και η ορθή πορεία του Ποσειδώνα από τις 18 του μήνα, η οποία θα συμβάλλει στην αποκατάσταση παρεξηγήσεων και θα δώσει τέλος στην ασάφεια και τη σύγχυση που επικρατούσε. Οι παραπάνω όψεις ευνοούν ιδιαίτερα τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς) καθώς και της Γης (Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους). Στις 20 Νοεμβρίου ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Τοξότη στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τα ξημερώματα της 10ης Δεκεμβρίου. Παρά το γεγονός ότι ο Ερμής βρίσκεται σε θέση αδυναμίας στο συγκεκριμένο ζώδιο, θα μας κάνει πιο ενθουσιώδεις και περιπετειώδεις ενώ σε κοσμικό επίπεδο θα διευκολύνει τις διεθνείς σχέσεις και συμμαχίες. Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από τη νέα θέση του Ερμή είναι εκείνα της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες) καθώς και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι). 
ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Με τη σύνοδο Ήλιου-Ερμή στις 17 του μήνα απρόσμενα έσοδα σας θα σας δώσουν τη δυνατότητα να ανανεωθείτε και να προσφέρετε  περισσότερες «πολυτέλειες» στον εαυτό σας και στο περιβάλλον σας. Με τον Ποσειδώνα που περνά σε ορθή πορεία από τις 18 Νοεμβρίου στη σκιά του ωροσκοπίου σας θα νιώσετε καλύτερα και ψυχολογικά. Επίσης, η διέλευση του Ερμή από το φιλικό ζώδιο του Τοξότη από τις 20/11 μέχρι και τις 10/12 σας επιτρέπει να κινηθείτε σε χαρούμενους ρυθμούς και παράλληλα να πετύχετε στόχους. Η αισθηματική ζωή ανανεώνεται και σας προσφέρει ικανοποίηση.  
ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5 
Η πλανητική συνεύρεση Ήλιου-Ερμή στις 17 του μήνα σας δίνει την ευκαιρία να βελτιώσετε τις σχέσεις σας σε όλα τα επίπεδα. Όσοι από σας είστε ελεύθεροι, θα κάνετε γνωριμίες που έχουν τις προδιαγραφές να εξελιχθούν σοβαρά και να επισημοποιηθούν με το πέρασμα του χρόνου. Με τον Ποσειδώνα σε ορθή πορεία στους φιλικούς Ιχθύς ο φιλικός κύκλος σας δίνει ικανοποιήσεις, ενώ με το πέρασμα του Ερμή από το ζώδιο του Τοξότη από τις 20/11 μέχρι και τις 10/12 σας θα ζήσετε μεγάλες επαγγελματικές δόξες που θα συνοδεύονται από την ανάλογη οικονομική ανταμοιβή. 
ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Η περίοδος κρύβει πολύ θετικές εκπλήξεις για εσάς, αφού με την σύνοδο του «δικού» σας Ερμή με τον Ήλιο στις 17 του μήνα θα καταφέρετε να πετύχετε ένα σημαντικό επαγγελματικό στόχο. Μετά από μια περίοδο περισυλλογής, έχετε ξεκαθαρίσει τους στόχους σας και νιώθετε έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας. Με την ορθή πορεία του Ποσειδώνα από τις 18/11 οι προσπάθειές σας θα αναγνωριστούν. Ο Ερμής στο πολικό ζώδιο του Τοξότη από τις 20/11 μέχρι και τις 10/12 φέρνει προσκλήσεις, εξόδους αλλά και γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα που θα σας κάνουν να νιώσετε υπέροχα. 
KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Με τη σύνοδο Ήλιου-Ερμή στις 17 του μήνα στον τομέα του έρωτα θα περάσετε όμορφες στιγμές, με τρυφερότητα και αγάπη από το σύντροφό σας. Το ίδιο θετική είναι για εσάς και η ορθή πορεία του Ποσειδώνα στους φιλικούς Ιχθύς από τις 18/11. Το πως θα χρησιμοποιήσετε και θα αξιοποιήσετε τα αστρικά δώρα εξαρτάται από εσάς, συνιστάται όμως να μη δείξετε απληστία. Με τον Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη από τις 20/11 μέχρι και τις 10/12 η καλή προετοιμασία που έχετε κάνει θα αναγνωριστεί και θα σας προωθήσει σε μια καλύτερη επαγγελματική θέση.
ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Με την σύνοδο Ήλιου-Ερμή στις 17 Νοεμβρίου είστε διατεθειμένοι να «υποχωρήσετε» σε απαιτήσεις απέναντι σε άτομα και καταστάσεις. Έτσι, θα βάλετε τα πράγματα σε τάξη, δίνοντας προτεραιότητα στις οικογενειακές επαφές σας. Τυχόν παρεξηγήσεις με αγαπημένα σας άτομα λύνονται και οι σχέσεις σας βελτιώνονται θεαματικά. Από τις 18/11 ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς αναμένεται να φέρει περισσότερη ασφάλεια. Τα οικονομικά σας παίρνουν την ανιούσα και θα υπάρξει εισροή χρημάτων. Με τον Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη από τις 20/11 μέχρι και τις 10/12 θα δείξετε περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφο και στα παιδιά σας. 
ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στις 17 του μήνα συνοδεύεται από περισσότερες υποχρεώσεις και ευθύνες στην εργασία σας, τις οποίες όμως θα αναλάβετε με χαρά. Από τις 18 Νοεμβρίου με τον Ποσειδώνα σε ορθή πορεία «απέναντί» σας, ανάλογα με την προεργασία που έχετε να κάνει, θα δείτε τα αισθηματικά όνειρά σας να πραγματοποιούνται. Ο Ερμής στο ζώδιο του Τοξότη από τις 20/11 μέχρι και τις 10/12 φέρνει καλύτερες μέρες στο οικογενειακό περιβάλλον. Είστε έτοιμοι να κάνετε καινούργια ξεκινήματα και υπάρχουν «ξεχωριστοί» άνθρωποι γύρω σας που θα σας προσφέρουν τις εγγυήσεις.  
ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Στις αρχές της εβδομάδας που ακολουθεί, θα υπάρξει μια ευκαιρία για ένα απρόσμενο κέρδος που θα σας ξελασπώσει από υποχρεώσεις. Από τις 18 του μήνα, με την ορθή πορεία του Ποσειδώνα, τα επαγγελματικά σας, οι υποχρεώσεις σας αλλά και η καθημερινότητά σας αρχίζουν να κυλούν πιο εύκολα, γεγονός που σας εξασφαλίζει περισσότερο χρόνο για προσωπικές δραστηριότητες. Η διέλευση του Ερμή από το ζώδιο του Τοξότη από τις 20/11 μέχρι και τις 10/12 σας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς ενώ παράλληλα σας δίνει την ευκαιρία να προγραμματίσετε σύντομες αποδράσεις που θα σας ανανεώσουν. 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στο ζώδιό σας στις 17/11, ενισχύει τη σκέψη σας και κάνει πιο αποτελεσματικές τις κινήσεις σας, γεγονός που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας. Εξάλλου από τις 18/11 θα υπάρξει αισθητή βελτίωση τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά σας, αφού η ορθή πορεία του Ποσειδώνα λύνει παρεξηγήσεις και σας βοηθά να απελευθερώσετε τη δημιουργικότητά σας. Στις 20/11 ο Ερμής περνά στον Τοξότη όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 10/12. Το διάστημα αυτό θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και καλό είναι να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα αποταμίευσης.
ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Οι συνθήκες στο οικογενειακό περιβάλλον βελτιώνονται αισθητά με την ορθή πορεία του Ποσειδώνα από τις 18/11. Τώρα μπορείτε να λύσετε παρεξηγήσεις αλλά και να επισκευάσετε οριστικά τυχόν ρήξεις που δεν αποκαθίστανται εύκολα. Μια περίοδος έντονου προβληματισμού τελειώνει με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σας από τις 20 του μήνα. Μέχρι και τις 10/12 ο πλανήτης της επικοινωνίας σας κάνει πιο κοινωνικούς και πανέτοιμους για νέα σχέδια, τα οποία ωστόσο καλό είναι να παραμείνουν για λίγο ακόμα κρυφά.  Τα ταξίδια και η αγορά ηλεκτρονικών συσκευών ευνοούνται ιδιαίτερα αυτό το διάστημα. 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1 
Μεγαλεπήβολα επαγγελματικά σχέδια αρχίζουν να υλοποιούνται από τις αρχές της εβδομάδας που ακολουθεί και να σας φέρνουν κέρδη που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Επιπλέον, με την ορθή πορεία του Ποσειδώνα από τις 18/11 ξαναβρίσκετε τη ρητορική και την πειθώ σας, γεγονός που μπορεί να σας οδηγήσει σε μια επικερδή συμφωνία. Στις 20/11 ο Ερμής περνά στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας όπου θα παραμείνει μέχρι τις 10/12. Η περίοδος αυτή θα αποδειχθεί κάπως κουραστική, γι’ αυτό αντί να υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας φροντίστε να εξασφαλίσετε τον απαραίτητο χρόνο για ξεκούραση.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2 
Ο Ήλιος και ο Ερμής συναντιούνται στο Σκορπιό στις 17/11 και σας προκαλούν να κάνετε ένα βήμα που μπορεί να απογειώσει την καριέρα σας. Μη χάσετε ευκαιρίες από όπου κι αν προέρχονται, αφού μετά τις 18 με την ορθή πορεία του Ποσειδώνα, θα υπάρξει σημαντική βελτίωση των αποδοχών σας. Στις 20 του μήνα ο Ερμής περνά στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 10/12. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να “δικτυωθείτε”, να επικοινωνήσετε με φιλικά πρόσωπα αλλά και να επιδοθείτε στο κυνήγι των στόχων σας.
ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 18 Νοεμβρίου. Σας βοηθά να αποσαφηνίσετε θέματα που σας προβληματίζουν και να ξεκαθαρίσετε σχέσεις που είναι κάπως “μπερδεμένες”. Στις 20 του μήνα ο Ερμής περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας και στρέφει το ενδιαφέρον σας στην καριέρα σας. Μέχρι τις 10/12 είναι η κατάλληλη περίοδος για να εντείνετε τις προσπάθειές σας ώστε να βελτιώσετε τη θέση σας, να αναζητήσετε μια νέα εργασία ή και να κάνετε μια επαγγελματική στροφή. Αν οι στόχοι σας συνδέονται με το εξωτερικό, θα κάνετε το πρώτο βήμα. 

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Ρένα Μεντάκη

Αστρολόγος-Συγγραφέας

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας :)