Προβλέψεις για την εβδομάδα από 14-20 Φεβρουαρίου 2015

ΟΙ ΙΧΘΥΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΞ.
Είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι και αισθησιακοί. Στη σεξουαλική ζωή σας αναζητάτε ένα σύντροφο που να μπορεί να αξιολογήσει τον ψυχικό σας κόσμο και να μην περιορίζεται στην εξωτερική εμφάνιση.  Νιώθετε μεγάλη ευχαρίστηση όταν διατηρείτε μυστικές σχέσεις, που κρύβουν κάποιο είδος «ενοχής». Είστε σεξουαλικοί και ρομαντικοί και συνήθως ζείτε σε έναν διαφορετικό κόσμο και εγκλωβίζεστε σε σχέσεις με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά ή που φροντίζετε να τα εξιδανικεύετε. Εάν βρείτε τρόπο να εκφράσετε τις σεξουαλικές σας φαντασιώσεις θα ωφεληθείτε σημαντικά. Συνήθως όμως δεν τολμάτε να εκδηλώσετε τις επιθυμίες στο σύντροφό σας, με αποτέλεσμα να έχετε τόσο βαθιά κρυμμένα τα συναισθήματά σας, που να μην τα συνειδητοποιείτε ούτε εσείς οι ίδιοι. Το μεγαλύτερο λάθος που κάνετε σχετικά με τα ερωτικά σας είναι ότι «απαρνείστε» τη διαίσθησή σας. Χρειάζεται προσοχή στις επιλογές σας, καθώς έχετε την τάση να «εγκλωβίζεστε» στον έρωτα κάποιων παρτενέρ που αποδεικνύονται μάλλον «ακατάλληλοι» για σας.
ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Ο τομέας των σχέσεών σας θα σας απασχολήσει στη γιορτή του έρωτα, καθώς αναζητάτε έναν καλύτερο κώδικα επικοινωνίας με το σύντροφό σας και τελικά τον βρίσκετε. Είστε μάλιστα διατεθειμένοι, αν δεν καταφέρετε να πετύχετε την αρμονία που θέλετε, να προχωρήσετε στην δημιουργία μιας νέας σχέσης. Έτσι κι αλλιώς με τον Άρη και την Αφροδίτη που περνούν ταυτόχρονα στο ζώδιό σας στις 20 του μήνα, από εδώ κι εμπρός θα διαθέτετε την απαράμιλλη γοητεία που θα φέρει αρκετούς θαυμαστές στο δρόμο σας, με τους οποίους θα διαπιστώσετε ότι έχετε πολλά κοινά στοιχεία.
ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5 
Τις ημέρες γύρω στον Άγιο Βαλεντίνο, οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σας θα βρουν πρόσφορο έδαφος χάρη και στην υποστήριξη των φίλων σας. Με την είσοδο του Ήλιου στους Ιχθύς η ερωτική περίοδος σηματοδοτεί ευχάριστα γεγονότα στην προσωπική σας ζωή καθώς επίσης και στα επαγγελματικά αλλά και στα οικονομικά σας. Το ισχυρό σας όπλο είναι οι εμπειρίες του παρελθόντος που σας έχουν διδάξει πώς να χειρίζεστε καλύτερα όλες τις καταστάσεις. Άρης και Αφροδίτη στον Κριό θα σας δώσουν την ευκαιρία να οργανώσετε τις κρυφές κινήσεις σας και να χαράξετε τη στρατηγική σας.
ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Με τη Νέα Σελήνη στον αρμονικό Υδροχόο, η ψυχική διάθεσή σας  θα είναι αρκετά «ανεβασμένη» και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να αποτελείτε την «ήρεμη δύναμη» που μπορεί να πετύχει τα πάντα με την υπομονή και την επίμονή. Πολύ θετική φαίνεται για σας η περίοδος που ακολουθεί. Η πλανητική έμφαση στο φιλικό ζώδιο του Κριού, όπου πρωτοστατούν η Αφροδίτη και ο Άρης, θα αυξήσει την δημοτικότητά σας και θα σας ευνοήσει σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Τα οικονομικά σας θα πάρουν ανοδική πορεία και θα σας «ανεβάσουν» ψυχολογικά. 
KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Νέα δεδομένα έρχονται να ομορφύνουν τις ημέρες γύρω στη γιορτή του έρωτα. Η Αφροδίτη και ο Άρης στον Κριό θα σας φέρουν ένα νέο φλερτ -πιθανότατα από το χώρο της εργασίας σας- που θα αλλάξει την ζωή σας και θα σας ωθήσει ακόμα και να σκεφτείτε να «νοικοκυρευτείτε», να δημιουργήσετε οικογένεια. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν στα επαγγελματικά σας, όπου είτε θα προωθηθείτε σε μια ανώτερη θέση, είτε θα δημιουργήσετε μια δική σας κερδοφόρα επιχείρηση. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να κάνετε ταξίδια και εκδρομές με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. 
ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται στην προσωπική σας ζωή και στη σχέση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Με βασικούς χορηγούς την Αφροδίτη και τον Άρη στο φιλικό ζώδιο του Κριού θα πετύχετε θαύματα. Ένα ρομαντικό ταξίδι θα γίνει αιτία για πολλούς από σας να έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σας και να σκεφτείτε την προοπτική του γάμου. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι το νέο για την απόκτηση ενός απογόνου θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα.  Αναμένονται θετικές αλλαγές τόσο στα επαγγελματικά σας όσο και στα οικονομικά σας. 
ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Πολύ θετικές οι επόμενες μέρες για σας, με την Αφροδίτη και τον Άρη στον Κριό να υπόσχονται να πραγματοποιήσουν όλες σας τις επιθυμίες. Ο τομέας των χρημάτων και των κεκτημένων είναι αυτός που δέχεται την αστρική εύνοια. Έτσι, πολλοί  από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε επικερδείς επενδύσεις. Ίσως περιέλθει στην κατοχή σας κάποιο σημαντικό  περιουσιακό στοιχείο ή ακόμα να αποκτήσετε ένα κληροδότημα. Με τον Ήλιο στους Ιχθύς οι νέες γνωριμίες θα επηρεάσουν θετικά την πορεία σας τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στην προσωπική  ζωή σας. 
ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου αναμένεται άκρως ερωτική και ρομαντική και δεν αποκλείεται να πυροδοτήσει εξελίξεις που θα πραγματοποιηθούν με τη Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στην τελευταία μοίρα του Υδροχόου στις 19 Φεβρουαρίου. Την ίδια μέρα η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύς, σας δίνει την ευκαιρία να ξεχωρίσετε και να λάμψετε και στον επαγγελματικό στίβο. Στις 20/2 ο Άρης και η Αφροδίτη περνούν στον τομέα των σχέσεών σας, από όπου σας επιφυλάσσουν ευχάριστες εκπλήξεις, παράλληλα όμως συνιστούν διπλωματία, ώστε να αποφευχθούν εκνευρισμοί και εντάσεις που μπορεί να έχουν δυσάρεστες συνέπειες. 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Ο χώρος του σπιτιού σας μετατρέπεται σε ερωτική φωλιά του Αγίου Βαλεντίνου, προκειμένου να γιορτάσετε τη σχέση σας όπως της αξίζει. Οι προσπάθειές σας βρίσκουν θετική ανταπόκριση και ωθούν το σύντροφό σας να σκεφτεί πιο σοβαρά το μέλλον σας. Η Νέα Σελήνη μάλιστα, που διαμορφώνεται στις 19, φαίνεται ιδανική για να δημιουργήσετε τη δική σας οικογένεια. Επιπλέον, η διέλευση του Ήλιου από τους Ιχθύς από τις 19/2 και για ένα μήνα, ευνοεί τις δεσμεύσεις ενώ υπόσχεται αξιόλογες γνωριμίες και στους ελεύθερους του ζωδίου. Μετά τις 20, αυξάνονται οι επαγγελματικές απαιτήσεις. 
ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, έχετε όλα τα ατού να γοητεύσετε το σύντροφό σας ή να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 19 Φεβρουαρίου, σας καθιστά πιο επικοινωνιακούς και επιδέξιους να χειριστείτε πολλές καταστάσεις προς όφελός σας. Ο Ήλιος πραγματοποιεί την πορεία του στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου από τις 19/2 μέχρι τις 21/3 και σας επιτρέπει να αφιερώσετε χρόνο στην οικογένεια, χωρίς να στερηθείτε τις διασκεδάσεις που σας προσφέρουν ο Άρης και η Αφροδίτη από τις 20 του μήνα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1 
Με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μπορείτε να έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σας και να εκδηλώσετε συναισθήματα που κρατάτε κρυφά και που μπορεί να ευθύνονται σε μικρό-παρεξηγήσεις. Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 19 Φεβρουαρίου είναι κατάλληλη για να εξασφαλίσετε την συναισθηματική ασφάλεια που ζητάτε και να βάλετε πιο υγιείς βάσεις στη σχέση σας. Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύς σας κάνει πιο εξωστρεφείς, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες σε όσους παραμένετε αδέσμευτοι. Προσοχή χρειάζεται το οικογενειακό σας περιβάλλον μετά τις 20 του μήνα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2 
Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου σας βρίσκει έτοιμους να κάνετε ένα σημαντικό βήμα στη σχέση σας, να γνωρίσετε το σύντροφό σας σε φίλους και οικογένεια και να αρχίσετε τις διαδικασίες της επισημοποίησης. Η Νέα Σελήνη εξάλλου που διαμορφώνεται στο ζώδιό σας στις 19 Φεβρουαρίου, εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο ζωής που δεν αποκλείεται να περιλαμβάνει και τον γάμο σας. Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύς από τις 19/2 και για ένα μήνα, σας φέρνει νέες πηγές εσόδων, ενώ μετά τις 20 η απόδοσή σας θα έχει θετικό αντίκτυπο στην εργασία σας.
ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Παρά τον αυξημένο φόρτο εργασίας που σας περιμένει του Αγίου Βαλεντίνου, είστε πρόθυμοι να το «ξενυχτήσετε» προκειμένου να γιορτάσετε «πανηγυρικά» εκείνη τη βραδιά. Ωστόσο, με τη Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 19 Φεβρουαρίου, καλό είναι να μη στερήσετε από τον εαυτό σας την πολυτέλεια της ξεκούρασης, έτσι ώστε να εκμεταλλευτείτε την εύνοια που φέρνει την ίδια μέρα ο ζωοδότης Ήλιος με την είσοδό του στο ζώδιό σας. Μετά τις 20/2 τα οικονομικά σας χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς ο Άρης και η Αφροδίτη μπορούν να φέρουν σημαντικά έσοδα αλλά και έξοδα.

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *