Προβλέψεις για την εβδομάδα από 12-18 Μαρτίου 2016


    
Αρκετές είναι οι όψεις που διαμορφώνονται την εβδομάδα που ακολουθεί, θα αναλύσουμε όμως στις πιο σημαντικές από αυτές. Στις 12 Μαρτίου η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Ιχθύων -στο οποίο βρίσκεται σε έξαρση- όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 5 Απριλίου. Το διάστημα αυτό θα κυριαρχεί περισσότερη ευαισθησία σε όλες τις σχέσεις, ενώ υπάρχει και μεγάλη πιθανότητα αναζωπύρωσης δεσμών που μπορεί να έχουν κλονιστεί, διατηρούν όμως αναλλοίωτα τα συναισθήματα. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη στις 14/3, θα δημιουργήσει μια τεταμένη ατμόσφαιρα, που ωστόσο μπορεί να ξεπεραστεί με την απελευθέρωση των συναισθημάτων και του πάθους. Στις 16/3 διαμορφώνεται το θεαματικό τρίγωνο Δία-Πλούτωνα, που σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις τόσο σε κοσμικό   όσο και σε προσωπικό επίπεδο και που θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε όλοι μας για να βελτιώσουμε τη ζωή μας σε όποιον τομέα μας απασχολεί. Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο είναι αυτά του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) και της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι).

ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Η Αφροδίτη στους Ιχθύς και τη γωνία του ηλιακού ωροσκοπίου σας που αντιστοιχεί στην υγεία, στην ενδοσκόπηση και στην αυτογνωσία από τις 12 Μαρτίου μέχρι τις 5 Απριλίου, θα σας ωθήσει να γυμνάζετε πιο συχνά το σώμα αλλά και το μυαλό σας. Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά ζητήματα έχουν την τιμητική τους στις 16 /3 με το τρίγωνο Δία-Πλούτωνα. Αν το τελευταίο διάστημα οι επαγγελματικές σας αναζητήσεις σας οδήγησαν σε αδιέξοδα, θα βιώσετε καλύτερες ημέρες. Η δημιουργικότητά σας θα φτάσει στα ύψη και οι ελεύθεροι επαγγελματίες, θα έχετε θετικές εξελίξεις.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Η Αφροδίτη στους φιλικούς Ιχθύς από τις 12 Μαρτίου μέχρι τις 5 Απριλίου θα αυξήσει την κοινωνικότητά σας και θα πλουτίσει την ατζέντα σας με νέες γνωριμίες και πολλές καινούργιες φιλίες. Πολλοί από τους ανθρώπους που θα γνωρίσετε μέσα σε αυτό το διάστημα θα διαθέτουν τη δύναμη και τη θέληση να σας βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σας. Στις 16 Μαρτίου με το τρίγωνο ανάμεσα στο Δία και τον Πλούτωνα η εξωτερίκευση των συναισθημάτων σας αλλά και η πλούσια κοινωνική ζωή θα οδηγήσει τα επαγγελματικά βήματά σας σε νέους, διάπλατα ανοικτούς ορίζοντες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Η Αφροδίτη καθώς θα περνά από το μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 12 Μαρτίου μέχρι τις 5 Απριλίου αναμένεται να ανοίξει νέους ορίζοντες στα επαγγελματικά σας και να φέρει σημαντικές θετικές εξελίξεις στην καριέρα σας! Όσοι βρίσκεστε στην αναζήτηση για μια καλύτερη θέση εργασίας, θα καταφέρετε να την ανακαλύψετε. Στις 16/3 με το τρίγωνο Δία-Πλούτωνα θα αποφασίσετε να ασχοληθείτε επαγγελματικά με κάποιο ταλέντο σας, που στην πορεία θα αποδειχθεί ιδιαίτερα κερδοφόρο. Όποιες και αν είναι οι φιλοδοξίες και οι στόχοι σας, το σύμπαν θα σας βοηθήσει να κάνετε διάνα! 

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Ανήκετε στους πιο ευνοημένους της νέας θέσης της Αφροδίτης, στο αρμονικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων. Η παρουσία του πλανήτη του έρωτα μέσα στον πιο τυχερό τομέα του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 12 Μαρτίου μέχρι τις 5 Απριλίου θα δώσει νέα ώθηση στην αισθηματική αλλά και την οικονομική εξέλιξή σας. Μέσα από ταξίδια κουλτούρας, σεμινάρια και την απόκτηση γνώσεων ή ενός σημαντικού τίτλου, θα «εκτοξευθούν» και οι επαγγελματικές προσδοκίες σας. Στις 16/3 με το τρίγωνο Δία-Πλούτωνα κέρδη μπορεί να προέλθουν από τυχερά παιγνίδια, καθώς και από την αισθηματική ζωή.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Με την Αφροδίτη στον όγδοο ηλιακό «οίκο» σας από τις 12 Μαρτίου μέχρι τις 5 Απριλίου ξεκινά μια ευνοϊκή περίοδος για να εξοφλήσετε παλιά χρέη ή να βρείτε τα κεφάλαια που χρειάζεστε για να κάνετε ένα νέο δυναμικό επαγγελματικό ξεκίνημα. Μέσα από εσωτερικές διεργασίες θα ανακαλύψετε τον πραγματικό εαυτό σας και θα ικανοποιήσετε τις βαθύτερες ανάγκες σας. Αν βρίσκεστε στην αναμονή της επίσκεψης του «πελαργού» πολύ σύντομα το όνειρό σας θα γίνει πραγματικότητα. Το τρίγωνο Δία-Πλούτωνα στις 16/3 για πολλούς από εσάς θα παίξει θετικό ρόλο στην αύξηση του τραπεζικού λογαριασμού σας. 

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Χαράς ευαγγέλια για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Πρόκειται για τον τομέα της ζωής σας που θα γνωρίσει «πιένες», αφού εκεί θα βρίσκεται η Αφροδίτη. Από τις 12 Μαρτίου μέχρι τις 5 Απριλίου η τύχη θα είναι μαζί σας στη σχέση με το σύντροφό σας, αλλά και με τους συνεργάτες σας. Οι αδέσμευτοι έχετε πολλές πιθανότητες να γνωρίσετε το άλλο σας «μισό». Με το τρίγωνο Δία-Πλούτωνα στις 16/3 η κοινωνικότητά σας αλλά και η επικοινωνιακή σας ικανότητα θα είναι αυξημένες και θα αποδέχεστε συχνά ευχάριστες προσκλήσεις και προτάσεις.   

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η Αφροδίτη που κυβερνά το δικό σας ζώδιο, θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 12 Μαρτίου μέχρι τις 5 Απριλίου, από όπου θα δημιουργήσει ένα όμορφο κλίμα στο επαγγελματικό περιβάλλον σας και θα κάνει την εργασία σας πιο ευχάριστη και αποδοτική. Το ίδιο διάστημα ο πλανήτης της ομορφιάς, ευνοεί την ανανέωση στην εμφάνισή σας, με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Επαγγελματική άνοδο καθώς και βελτίωση των οικονομικών σας σηματοδοτεί και το τρίγωνο Δία-Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 16/3, το οποίο επιπλέον, θα σας ανακουφίσει από ένα μακροχρόνιες οικογενειακές καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Στις 12 Μαρτίου η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Ιχθύων στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 5 Απριλίου. Το διάστημα αυτό θα αποδειχθεί εξαιρετικά ευχάριστο και δημιουργικό, καθώς θα βιώσετε τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο και παράλληλα θα βάλετε τις βάσεις για μια ανεξάρτητη και επικερδή εργασία. Επιπλέον, το τρίγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας, ο Πλούτωνας με τον Δία στις 16/3, τονίζει την κοινωνικότητά σας και συμβάλει στη δημιουργία γνωριμιών και επαφών με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν να χαράξετε ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύς στις 12 Μαρτίου, επικεντρώνει το ενδιαφέρον σας στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Μέχρι και τις 5 Απριλίου, θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον καλλωπισμό του χώρου σας ενώ δεν αποκλείεται να αναζητήσετε μια νέα στέγη που θα εξυπηρετεί περισσότερο τις ανάγκες σας. Θεαματικά αποτελέσματα εξάλλου αναμένονται και στον επαγγελματικό τομέα, καθώς το τρίγωνο που διαμορφώνει ο κυβερνήτης σας Δίας με τον Πλούτωνα στις 16 του μήνα, υπόσχεται να ανταμείψει τις προσπάθειές σας με μια προαγωγή που θα βελτιώσει σημαντικά και τις αποδοχές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Η διέλευση της Αφροδίτης από τους Ιχθύς που θα πραγματοποιηθεί από τις 12 Μαρτίου μέχρι τις 5 Απριλίου, θα κάνει πιο ενδιαφέρουσα τη ζωή σας καθώς θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα και να βρεθείτε με άτομα που σας εξάπτουν αλλά και να προγραμματίσετε σύντομες αποδράσεις που θα βελτιώσουν την ψυχολογία σας. Το διάστημα αυτό θα έρθετε επίσης πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν κλονιστεί. Το τρίγωνο Δία-Πλούτωνα στις 16/3 ευνοεί επίσης ταξίδια στο εξωτερικό αλλά και το γάμο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Ανάσα στα οικονομικά σας φέρνει η είσοδος της Αφροδίτης στο δεύτερο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 12 Μαρτίου. Μέχρι και τις 5 Απριλίου που θα βρίσκεται εκεί, τα χρήματα θα σας έρχονται πιο εύκολα, γεγονός που θα σας εξασφαλίσει την ευημερία και επιπλέον θα σας επιτρέψει να κάνετε μικρές -αλλά απαραίτητες- σπατάλες. Αν έχετε οικονομικές εκκρεμότητες, καλό θα είναι να τις τακτοποιήσετε αυτό το διάστημα, καθώς το τρίγωνο Δία- Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 16/3, μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε οριστικά από χρέη που σας ταλαιπωρούν.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Η Αφροδίτη περνά στο δικό σας ζώδιο στις 12 Μαρτίου, στο οποίο και θα παραμείνει μέχρι τις 5 Απριλίου. Πρόκειται για ένα διάστημα, ιδιαίτερα ελπιδοφόρο, αφού ο ευεργέτης πλανήτης πρόκειται να τονίσει τη γοητεία και την ευφράδειά σας και να βελτιώσει την αισθηματική ζωή σας. Αν είστε αδέσμευτοι, ένας νέος έρωτας θα σας συναρπάσει. Εξίσου θετικές εξελίξεις αναμένονται και στα επαγγελματικά σας, καθώς ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας ο Δίας διαμορφώνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 16/3 και υπόσχεται μια λαμπρή πορεία αλλά και μια σημαντική άνοδο στα οικονομικά.

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *