Προβλέψεις για την εβδομάδα από 11-17 Ιουνίου 2016

   

Ο ανατρεπτικός Ουρανός διαμορφώνει εξάγωνα με την Αφροδίτη στις 12 και με τον Ήλιο στις 14/6: όψεις που φέρνουν ευχάριστες ειδήσεις, εκπλήξεις αλλά και κεραυνοβόλους έρωτες. Ο Ερμής από τις 13 μέχρι και τις 30 του μήνα, θα βρίσκεται πανίσχυρος σε ένα από τα ζώδια που κυβερνά -τους Διδύμους- κι έτσι αυτό το διάστημα όλοι μας θα είμαστε περισσότερο εύστροφοι και επικοινωνιακοί. Η νέα θέση του Ερμή ευνοεί ιδιαίτερα τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους) καθώς και της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες και Τοξότες). Στις 17 Ιουνίου η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Καρκίνου στο οποίο λειτουργεί πολύ θετικά. Έτσι, μέχρι και τις 12 Ιουλίου που θα βρίσκεται εκεί, θα μας κάνει περισσότερο ευαίσθητους και συναισθηματικούς και θα τονίσει την ανάγκη μας να αφιερώσουμε χρόνο στο σπίτι και τους οικείους μας, ενώ πολλοί συνάνθρωποί μας αυτή την περίοδο θα νιώσουν την επιθυμία να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια. Η νέα θέση της Αφροδίτης ευνοεί τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς) καθώς και της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους).

ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Η διέλευση  του Ερμή από τους Διδύμους από τις 13 μέχρι τις 30/6 δεν φέρνει μόνο επαγγελματικές εξελίξεις, αλλά και την απαραίτητη αίσθηση της γενικότερης αποδοχής και επικράτησης στο επαγγελματικό και το κοινωνικό περιβάλλον σας. Η αισιοδοξία επιστρέφει στη ζωή σας. Ακόμη κι εάν υπάρχουν κάποια προβλήματα που ζητούν λύση, αυτά δεν σας αγχώνουν, αφού τα θεωρείτε σχεδόν λυμένα, από την πείρα και τις γνώσεις που σας έχει «φιλοδωρήσει» πρόσφατα το σύμπαν. Η πορεία της Αφροδίτης από τον Καρκίνο από τις 17/6 μέχρι τις 12/7 είναι ιδανική για την επίλυση οικογενειακών ζητημάτων.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Με τον Ερμή στους Διδύμους από τις 13 μέχρι τις 30/6 το ενδιαφέρον σας στρέφεται στα οικονομικά σας, καθώς πολλοί από εσάς μάλλον έχετε ξεφύγει από τον προϋπολογισμό σας. Έχετε όμως και πολύ θετικές προοπτικές: χρησιμοποιώντας τη γνώση και τις εμπειρίες που έχετε αποκομίσει, μπορείτε να βάλετε τις βάσεις που θα σας αποφέρουν σημαντικά οφέλη στο μέλλον. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 17/6 μέχρι τις 12/7 οι επαφές που θα κάνετε, θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε ενδιαφέροντες ανθρώπους που θα γίνουν αιτία να διαμορφώσετε νέους στόχους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Ο δικός σας Ερμής περνά στο δικό σας ζώδιο και από τις 13 μέχρι τις 30/6 σας προτρέπει να επαναπροσδιορίσετε τις υπάρχουσες σχέσεις σας. Οι περισσότεροι από εσάς νιώθετε αποθαρρυμένοι και χωρίς διάθεση για πρωτοβουλίες, προκειμένου να προσεγγίσετε περισσότερο τους ερωτικούς αλλά και τους επαγγελματικούς στόχους σας. Ο Ερμής θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε περισσότερο με πρακτικά θέματα. Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 17/6 μέχρι τις 12/7 τα περιουσιακά σας στοιχεία και η αισθηματική εξασφάλιση θα αποτελέσουν μείζον ζήτημα και θα γίνουν αιτία να κάνετε «διορθωτικές κινήσεις».

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Με τον Ερμή στους Διδύμους από τις 13 μέχρι τις 30/6 νιώθετε απαλλαγμένοι από υπερβολικές επαγγελματικές υποχρεώσεις, αλλά και από τις πρόσφατες εσωτερικές συγκρούσεις: ελεύθεροι να ζήσετε όλα όσα είχατε στερηθεί το τελευταίο διάστημα. Η Αφροδίτη στο δικό σας αστερισμό από τις 17/6 μέχρι τις 12/7 συνθέτει μια πολλά υποσχόμενη εικόνα για την πορεία και την εξέλιξη των αισθηματικών αλλά και των επαγγελματικών υποθέσεών σας. Πολλοί από τους εκπροσώπους του Καρκίνου θα απεμπλακείτε από μια σχέση που σας προκαλούσε πονοκέφαλο, ενώ άλλοι θα προχωρήσετε σοβαρά σε ένα δεσμό που επιθυμούσατε από καιρό.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Η διέλευση του Ερμή από τους Διδύμους από τις 13 μέχρι τις 30/6 τονίζει την επιθυμία σας να χτίσετε τη ζωή σας σε πιο σταθερές βάσεις. Μια νέα φιλική σχέση θα γίνει η αφετηρία μιας σειράς θετικών αλλαγών. Οι ρυθμοί σας επιταχύνονται και η επικοινωνιακή σας ικανότητα είναι εξαιρετικά τονισμένη. Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο -που για εσάς σημαίνει τον χώρο των “μυστικών”- από τις 17/6 μέχρι τις 12/7, θα καταφέρετε να διοχετεύσετε την ερωτική σας διάθεση -με εύστοχο τρόπο- σε κατάλληλα πρόσωπα, με αποτέλεσμα να ζήσετε μοναδικές στιγμές και παθιασμένες καταστάσεις.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Με τη διέλευση  του δικού σας Ερμή από τους Διδύμους από τις 13 μέχρι τις 30/6 οι αποφάσεις σας θα διαφοροποιήσουν την καθημερινότητα στην προσωπική  ζωή σας. Σημαντικό ρόλο στην επιτυχία που επιθυμείτε φαίνεται ότι θα παίξουν τα ταξίδια και ο χώρος της εργασίας σας. Ο Ερμής σας καθιστά ιδιαίτερα δυναμικούς και αποφασισμένους να πάρετε την ζωή σας στα χέρια σας. Σκέπτεστε πιο πρακτικά προκειμένου να κρατήσετε τις ισορροπίες. Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 17/6 μέχρι τις 12/7 ο φιλικός κύκλος θα σας προσφέρει και ευχάριστες ερωτικές εκπλήξεις. 

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους από τις 13 Ιουνίου σας βοηθά να πραγματοποιήσετε ακόμα και τις πιο κρυφές επιθυμίες σας. Μέχρι τις 30 του μήνα που θα βρίσκεται εκεί, μπορείτε να ανοίξετε τα φτερά σας και να υλοποιήσετε τους στόχους σας ή ακόμα να προγραμματίσετε ταξίδια που θα σας προσφέρουν πολύτιμες εμπειρίες. Μεγάλες επιτυχίες αναμένονται και στα επαγγελματικά σας καθώς η δική σας Αφροδίτη θα περάσει από το μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας από τις 17/6 μέχρι τις 12/7, γεγονός που μπορεί να συμβάλλει στην κατάκτηση μιας σημαντικής θέσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η πορεία του Ερμή από τους Διδύμους από τις 13 μέχρι τις 30/6 σας βοηθά να εφαρμόσετε μια καλύτερη διαχείριση στα οικονομικά σας και να τακτοποιήσετε εκκρεμείς οφειλές. Επίσης, το διάστημα αυτό μπορείτε να αναζωπυρώσετε σχέσεις συναισθηματικές ή φιλικές που έχουν κλονιστεί. Στις 17/6 η Αφροδίτη περνά στο συμβατό ζώδιο του Καρκίνου από όπου ευνοεί την διεκπεραίωση γραφειοκρατικών υποθέσεων, νομικά ζητήματα αλλά και μακρινά ταξίδια. Μέχρι τις 12/7 μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε το γάμο σας, ένα ρομαντικό ταξίδι στο εξωτερικό ή να κάνετε μια σημαντική γνωριμία στην περίπτωση που είστε αδέσμευτοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η διέλευση του Ερμή από τους Διδύμους από τις 13 μέχρι τις 30/6 στρέφει το ενδιαφέρον σας στις σχέσεις σας και σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σας που θα δημιουργήσουν μια νέα εμπιστοσύνη και σταθερότητα. Οι αδέσμευτοι, το διάστημα αυτό θα κάνετε γνωριμίες οι οποίες πέρα από την σεξουαλική χημεία θα διακρίνονται και για την καλή επικοινωνία. Η πορεία της Αφροδίτης από τον Καρκίνο από τις 17/6 μέχρι τις 12/7 είναι ιδανική για να ρυθμίσετε οικονομικές εκκρεμότητες αλλά και για να αναζωπυρώσετε έναν παλιό έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Στις 13 Ιουνίου ο Ερμής περνά στο ζώδιο των Διδύμων από όπου σας προσφέρει τη δυνατότητα να γίνετε πιο παραγωγικοί και δημιουργικοί και παράλληλα να χρησιμοποιήσετε το επικοινωνιακό ατού σας προκειμένου να αποκομίσετε ένα όφελος. Μέχρι τις 30/6 μπορεί να προκύψουν και νέες επαγγελματικές προτάσεις ακόμα και από το εξωτερικό- αν αυτό σας ενδιαφέρει. Στις 17/6 η Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο όπου θα παραμείνει μέχρι τις 12/7. Το διάστημα αυτό θα μπορέσετε να αξιολογήσετε την ποιότητα των σχέσεών σας και να πάρετε αποφάσεις είτε για την επισημοποίησή τους  είτε για τη διακοπή τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Ο κυβερνήτης σας Ουρανός σχηματίζει εξάγωνα με την Αφροδίτη και τον Ήλιο στις 12 και 14 του μήνα, όψεις που σηματοδοτούν νέες γνωριμίες και κεραυνοβόλους έρωτες. Επιπλέον, ο Ερμής  από τις 13 μέχρι τις 30/6 “εντείνει’ την κατάσταση, αφού φέρνει στο δρόμο σας αξιόλογα πρόσωπα που κάνουν ακόμα πιο δύσκολη την επιλογή σας. Ίσως είναι προτιμότερο να αφοσιωθείτε στη δουλειά σας, καθώς η πορεία της Αφροδίτης στον Καρκίνο από τις 17/6 μέχρι τις 12/7 ευνοεί τις προσπάθειές σας και δημιουργεί το κατάλληλο έδαφος για να αναδείξετε τις ικανότητές σας και να επιβραβευθείτε.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Η διέλευση του Ερμή από τους Διδύμους από τις 13 μέχρι τις 30/6 είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένειά σας, να αναμορφώσετε κάποιο χώρο, ακόμα και να προγραμματίσετε μια συμβίωση ή το γάμο σας. Στις 17 του μήνα η Αφροδίτη περνά στο φιλικό ζώδιο του Καρκίνου στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 12/7. Το διάστημα αυτό θα είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί και μπορείτε να αξιοποιήσετε ένα ταλέντο σας. Επιπλέον, θα βάλετε γερές βάσεις στις σχέσεις σας ενώ αν είστε αδέσμευτοι θα κάνετε μια νέα γνωριμία που υπόσχεται πολλά.

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *