Προβλέψεις για την εβδομάδα 1 – 7 Αυγούστου 2016

Θεαματική είσοδο κάνει ο πιο καλοκαιρινός μήνας του χρόνου, με δυο υπέροχα τρίγωνα να διαμορφώνονται στον έναστρο ουρανό. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις σε όλους, βοηθάει στην αποκαταστάση των σχέσεων και φέρνει κεραυνοβόλους έρωτες σε όλες τις μοναχικές υπάρξεις, αλλά και το τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου που ανταμοίβει τις προσπάθειες και δημιουργεί μια νέα σταθερότητα. Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 2/8 είναι επίσης εξαιρετικά θετική, καθώς διαμορφώνεται στο βασιλικό ζώδιο του Λέοντα που μας κάνει πιο αισιόδοξους και χαρούμενους, ευνοεί κάθε είδους διασκέδαση και παράλληλα βοηθά να βάλουμε πιο γερά θεμέλια στις σχέσεις μας. Επιπλέον, η  νέα θέση του Άρη στον Τοξότη από τις 2/8 μέχρι και τις 27/9 τονίζει την αίσθηση της περιπέτειας και μας κάνει περισσότερο δραστήριους, γεγονός που μας επιτρέπει να κατακτήσουμε κάθε στόχο μας. Παρά το γεγονός ότι η Αφροδίτη βρίσκεται σε πτώση στο ζώδιο της Παρθένου, η  διέλευσή της από αυτό το ζώδιο από τις 5 μέχρι και τις 30/8, μας προσδίδει την απαραίτητη λογική ώστε να μην χάσουμε την αίσθηση του μέτρου και παρασυρθούμε σε επικίνδυνα μονοπάτια. Το Σαββατοκύριακο, το πλανητικό σκηνικό “χαλάει” κάπως, καθώς το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου στις 6/8, το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη και  η αντίθεση Ερμή – Ποσειδώνα στις 7, συνιστούν ιδιαίτερη προσοχή στη συμπεριφορά μας ώστε να μην δημιουργηθούν εντάσεις, ρήξεις ή αυταπάτες που θα μας απογοητεύσουν.

Κριός
Ο Αύγουστος ανοίγει αυλαία με τα τρίγωνα Αφροδίτης – Ουρανού και Ήλιου – Κρόνου που επηρεάζουν θετικά το ζώδιό σας. Οι συγκεκριμένες όψεις είναι ιδανικές για σταθεροποίηση της σχέσης σας, για ρομαντικά ταξίδια ή ακόμα και για νέες ερωτικές γνωριμίες που θα αντέξουν στο πέρασμα του χρόνου. Ο κυβερνήτης σας Άρης περνάει στις 2/8 στο συμβατό ζώδιο του Τοξότη στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 27/9. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, να επισημοποιήσετε μια σοβαρή σχέση ή να ξεκινήσετε νέες δραστηριότητες στο εξωτερικό. Η Νέα Σελήνη στις 2/8 εγγυάται σταθερότητα στις σχέσεις σας ενώ για τους αδέσμευτους αποτελεί τον προάγγελο μιας σημαντικής σχέσης. Από τις 5 μέχρι και τις 30 Αυγούστου η διέλευση της Αφροδίτης από την Παρθένο, κάνει πιο ανάλαφρη την καθημερινότητά σας, ωστόσο καλό είναι να βεβαιωθείτε ότι έχετε διευθετήσει όλες τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σας ώστε να μην αναγκαστείτε να αλλάξετε το πρόγραμμά σας το Σαββατοκύριακο.
Ταύρος
Οι πλανητικές διαμορφώσεις τις πρώτες μέρες του Αυγούστου, καθώς και η Νέα Σελήνη στις 2/8, σηματοδοτούν δυναμικές αλλαγές που σχετίζονται με την οικογένεια, το σπίτι και τα περιουσιακά σας στοιχεία. Το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί είναι πολύ πιθανό να διευθετήσετε οικονομικές εκκρεμότητες, να εκμεταλλευτείτε κεφάλαια τρίτων ή να κάνετε μια επένδυση που θα σας εξασφαλίσει σταθερά κέρδη. Η διέλευση του Άρη από τον 8ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 2/8 έως τις 27/9 ενισχύει αυτές τις πιθανότητες ενώ επιπλέον αυξάνει τη σεξουαλικότητά σας, γεγονός που μπορεί να σας ωθήσει να υποκύψετε σε έναν πειρασμό. Ακόμα όμως και αν ξεκινήσετε μια σχέση που βασίζεται στο πάθος, σύντομα αυτή θα αποκτήσει και τον ρομαντισμό που χρειάζεστε, καθώς η δική σας Αφροδίτη θα περάσει από το συμβατό ζώδιο της Παρθένου από τις 5 μέχρι τις 30/8. Για τους αδέσμευτους του ζωδίου, η συγκεκριμένη διέλευση μπορεί να ανοίξει ένα νέο ερωτικό κεφάλαιο με άριστες προοπτικές. Όσοι νιώθετε να αμφιταλαντεύεστε ανάμεσα σε δύο -ή περισσότερα- πρόσωπα, καλό είναι να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας, ώστε να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις το Σαββατοκύριακο. Προσέξτε επίσης “φιλικά” πρόσωπα που εμπιστεύεστε.
Δίδυμοι
Οι σχέσεις σας βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας την εβδομάδα που ακολουθεί. Παρά το γεγονός ότι οι θετικές όψεις που διαμορφώνονται το πρώτο διήμερο του Αυγούστου και η Νέα Σελήνη στις 2/8 δείχνουν προδιάθεση για σταθερότητα και νέες γνωριμίες που εγγυώνται διάρκεια, εξωτερικοί παράγοντες θα σας βάλουν σε σκέψεις, ειδικά αν αισθανθείτε ότι ο σύντροφός σας δεν συμμερίζεται τα προβλήματά σας. Η διέλευση του Άρη από τον τομέα των σχέσεών σας από τις 2/8 μέχρι τις 27/9 μπορεί να δημιουργήσει πρόσκαιρες εντάσεις που θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με διπλωματία, ενώ δεν αποκλείεται να επιφέρει και το τέλος μιας σχέσης, ειδικά αν υπάρχουν ήδη ορατά σημάδια φθοράς. Μια προσωρινή απομάκρυνση είναι επίσης πιθανή εξαιτίας επαγγελματικών ή άλλων ανειλημμένων υποχρεώσεων.  Η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο και τον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 5 έως τις 30/8 στρέφει το ενδιαφέρον σας στο σπίτι και την οικογένεια και σας δίνει την ευκαιρία να καλέσετε φίλους και να περάσετε όμορφες στιγμές. Το Σαββατοκύριακο αποφύγετε συζητήσεις οικονομικής φύσης.
Καρκίνος
Οι επαγγελματικές ευκαιρίες φτάνουν στο δρόμο σας ακόμα και μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού κι αυτό σημαίνει ότι ίσως πρέπει να ξεχάσετε για λίγο τις διακοπές σας και να εκμεταλλευτείτε τις περιστάσεις προς όφελός σας. Τα θεαματικά τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού και Ήλιου – Κρόνου την 1η του μήνα, καθώς και η Νέα Σελήνη στις 2, μπορούν να απογειώσουν τα οικονομικά σας ή να σας φέρουν νέες σταθερές πηγές εσόδων. Αν ανήκετε στους άνεργους του ζωδίου, ακόμα και μια προσωρινή απασχόληση μπορεί να αποκτήσει μόνιμο χαρακτήρα αργότερα. Εξάλλου και η πορεία του Άρη από τον Τοξότη από τις 2/8 μέχρι τις 27/9, σας προτρέπει να εντείνετε τις προσπάθειές σας προκειμένου να διασφαλίσετε την επαγγελματική σας αποκατάσταση. Θα πρέπει ωστόσο να προσέχετε πώς καταναλώνετε την ενέργειά σας, ώστε να μην καταπονήσετε τον οργανισμό σας. Στις 5/8 η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο όπου θα παραμείνει μέχρι τις 30 του μήνα, γεγονός που σας επιτρέπει να προγραμματίσετε σύντομες αποδράσεις, να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο αλλά και να κάνετε νέες γνωριμίες φιλικές ή συναισθηματικές.
Λέων
Ανήκετε στους τυχερούς της εβδομάδας καθώς ο Ήλιος και η Αφροδίτη που βρίσκονται στο ζώδιό σας, σχηματίζουν αντίστοιχα τρίγωνα με τον Κρόνο και τον Ουρανό την 1η του μήνα. Οι όψεις αυτές προοιωνίζουν θετικές εξελίξεις τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στα επαγγελματικά σας. Είτε είστε ήδη δεσμευμένοι, είτε δημιουργήσετε τώρα μια νέα σχέση, οι προοπτικές είναι άριστες. Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στο ζώδιό σας στις 2, σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο, γεγονός που εγγυάται σταθερότητα, διάρκεια και μακροημέρευση. Επιπλέον, η διέλευση του Άρη από το συμβατό ζώδιο του Τοξότη από τις 2/8 μέχρι τις 27/9, συνηγορεί στο να απολαύσετε τον έρωτα και τις διασκεδάσεις, ενώ δεν αποκλείεται να σκεφτείτε και την επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης. Μια εγκυμοσύνη είναι επίσης πιθανή αυτό το διάστημα. Ο Άρης σας κάνει επίσης περισσότερο δημιουργικούς, γεγονός που θα έχει θετικά αποτελέσματα στη δουλειά σας. Η διέλευση της Αφροδίτης από τον τομέα των οικονομικών σας από τις 5 μέχρι τις 30/8, θα συμβάλει στην αύξηση των εσόδων σας ενώ παράλληλα θα σας εξασφαλίσει την συναισθηματική σταθερότητα που ζητάτε. Το Σαββατοκύριακο αποφύγετε αλόγιστες σπατάλες ή οικονομικές δοσοληψίες που θα σας ζημιώσουν.
Παρθένος
Ο Αύγουστος ξεκινά υποτονομικά για σας, καθώς τόσο οι πλανήτες που βρίσκονται στον παρασκηνιακό δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, όσο και η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται εκεί στις 2 του μήνα, ευνοούν περισσότερο τις εσωτερικές διεργασίες παρά τη δράση. Η μοναξιά και η περισυλλογή ωστόσο, θα σας βοηθήσουν να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον ή και να βρείτε τον τρόπο να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν κλονιστεί. Με την πορεία του Άρη από τον Τοξότη από τις 2/8 μέχρι και τις 27/9, η ενέργειά σας καταναλώνεται στο σπίτι και την οικογένεια και αυξάνονται οι πιθανότητες να πραγματοποιήσετε μια σημαντική αγοραπωλησία. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σας από τις 5 του μήνα, αλλάζει εντελώς το σκηνικό και σας βοηθά να περάσετε στη δράση. Μέχρι και τις 30/8 θα δείτε τη δημοτικότητά σας να ανεβαίνει κατακόρυφα και τα οικονομικά σας να βελτιώνονται, γεγονός που θα σας δώσει την ευκαιρία να προγραμματίσετε τις διακοπές σας. Στις 7/8 η αντίθεση που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Ερμής από το ζώδιό σας με τον Ποσειδώνα, συνιστά προσοχή στις σχέσεις σας, καθώς μπορεί να δημιουργηθούν παρεξήγησεις που δύσκολα θα λυθούν. Επιφυλακτικοί θα πρέπει να είστε την ίδια μέρα και στις νέες γνωριμίες.
Ζυγός
Ο Αύγουστος ξεκινά με ευχάριστες εκπλήξεις, διασκεδάσεις αλλά και κεραυνοβόλους έρωτες για τους αδέσμευτους του ζωδίου. Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στον Λέοντα στις 2 του μήνα, σας κάνει περισσότερο κοινωνικούς και φέρνει στο δρόμο σας άτομα με τα οποία θα δημιουργήσετε μακροχρόνιες φιλίες. Ιδιαίτερα φλογερή αναμένεται και η ερωτική σας ζωή, γεγονός που μπορεί να σας οδηγήσει σε μια εθελοντική απομόνωση από τις 5 μέχρι τις 30 του μήνα, προκειμένου να απολαύσετε ανενόχλητοι τον έρωτά σας. Σύντομες αποδράσεις -πάντα μακριά από αδιάκριτα βλέμματα- είναι επίσης πιθανές από τις 2/8 μέχρι τις 27/9, χάρη στη διέλευση του Άρη από τον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Το Σαββατοκύριακο, δυσμενείς πλανητικές επιρροές χρειάζονται προσοχή, γι’ αυτό συνιστάται να χαμηλώσετε τους τόνους ώστε να αποφύγετε εντάσεις, παρεξηγήσεις ή ακόμα και οριστικές ρήξεις.
Σκορπιός
Οι πλανήτες που βρίσκονται στο ζενίθ του ηλιακού ωροσκοπίου σας καθώς και η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται εκεί στις 2/8, φέρνουν την καριέρα σας στο προσκήνιο. Απρόσμενες επαγγελματικές προτάσεις και ευκαιρίες μπορεί να σας στερούν προσωρινά τις διακοπές σας, σας γεμίζουν όμως αισιοδοξία και σας εξασφαλίζουν οικονομικά. Επιπλέον, ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη από τις 2/8 μέχρι τις 27/9, από όπου θα σας παροτρύνει να δραστηριοποιηθείτε προκειμένου να διασφαλίσετε ακόμα περισσότερες πηγές εσόδων. Η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο από τις 5 του μήνα, τονίζει την κοινωνικότητά σας και σας βοηθάει να θέσετε στόχους τους οποίους εύκολα μπορείτε να πετύχετε χάρη στην υποστήριξη σημαντικών ατόμων. Μέχρι τις 30/8 που θα βρίσκεται εκεί, θα δείτε και την συναισθηματική σας ζωή να βελτιώνεται, ενώ αν ανήκετε στους αδέσμευτους Σκορπιούς, μια σημαντική γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον σας είναι πολύ πιθανή. Το Σαββατοκύριακο ωστόσο, θα πρέπει να προσέχετε λόγια και πράξεις που μπορεί να χαλάσουν το όμορφο κλίμα, καθώς επίσης και σπατάλες που θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας.
Τοξότης
Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού το οποίο διαμορφώνεται την 1η Αυγούστου, αποτελεί έναν πολύ καλό οιωνό για την αισθηματική ζωή σας, αφού μπορεί να αναζωπυρώσει έρωτες που έχουν κλονιστεί ή να φέρει στο δρόμο σας το άτομο που ονειρεύεστε. Επιπλέον, ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σας και που σας έχει δημιουργήσει αρκετές ταλαιπωρίες, αρχίζει τώρα να σας δείχνει το καλό του πρόσωπο, καθώς στέλνει τις θετικές ακτίνες του στη Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στο συμβατό ζώδιο του Λέοντα στις 2 του μήνα, η οποία έτσι κι αλλιώς δημιουργεί ένα καλό κλίμα για σας. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, μπορείτε να περιμένετε βελτίωση σε πολλούς τομείς της ζωής σας και να βάλετε τις βάσεις για το όμορφο μέλλον που ανοίγεται μπροστά σας. Είτε είστε δεσμευμένοι, είτε δημιουργήσετε τώρα μια νέα σχέση, το καινούργιο φεγγάρι σας δίνει τη δυνατότητα να βάλετε γερές βάσεις για το μέλλον. Ένα ταξίδι μπορεί επίσης να αποτελέσει την αφορμή για σοβαρές αποφάσεις. Και παρόλο που η διέλευση του Άρη από το ζώδιό σας από τις 2/8 μέχρι τις 27/9, μπορεί να σας προκαλέσει κατά διαστήματα μια νευρικότητα ή να δημιουργήσει κάποιους τριγμούς, η θέληση και η υπομονή σας θα σας αποζημιώσουν. Η πορεία της Αφροδίτης από το μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 5 έως τις 30/8, ευνοεί τα επαγγελματικά σας και τους στόχους σας.
Αιγόκερως
Η σεξουαλικότητά σας απογειώνεται τον Αύγουστο κι αυτό σημαίνει ότι είστε έτοιμοι να ενδώσετε σε έναν πειρασμό που σας πολιορκεί. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που διαμορφώνεται την 1η του μήνα, καθώς και η Νέα Σελήνη στις 2, δημιουργούν το κατάλληλο κλίμα για να ξεκινήσετε μια νέα ερωτική ιστορία ή ακόμα και να βάλετε νέες βάσεις σε μια ήδη υπάρχουσα. Σε κάθε περίπτωση, η αρμονική συνύπαρξη της αγάπης και του πάθους θα καλύψουν κάθε ανάγκη σας, γεγονός που θα σας παροτρύνει να αλλάξετε τις προτεραιότητές σας. Αν αντιμετωπίζετε διλήμματα στον αισθηματικό τομέα, ή αμφιταλαντεύστε ανάμεσα σε δυο -ή και περισσότερα- άτομα, η διέλευση του Άρη από τον μυστικιστικό δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, από τις 2/8 μέχρι τις 27/9 είναι πιθανό να “βαρύνει” τον ψυχισμό σας καθώς θα σας ωθήσει σε μια εσωτερική αναζήτηση κατά την οποία θα εντοπίσετε λάθη και απερισκεψίες που πρέπει να αποκατασταθούν. Ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση έχετε τώρα την ευχέρεια να διορθώσετε τα κακώς κείμενα και να ξεκαθαρίσετε κάθε εκκρεμότητα. Η πορεία της Αφροδίτης από το συμβατό ζώδιο της Παρθένου που πραγματοποιείται από τις 5 μέχρι τις 30 Αυγούστου, αποτελεί μια πολύ καλή επιρροή καθώς σας βοηθά να συγκεκριμενοποιήσετε τα σχέδιά σας, να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας ή και να προγραμματίσετε ένα ρομαντικό ταξίδι με τον σύντροφό σας.
Υδροχόος
Οι σχέσεις σας βρίσκονται στο προσκήνιο τον Αύγουστο καθώς οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις χαλαρώνουν και μπορείτε απερίσκεπτοι να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας. Το τρίγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Ουρανός με την Αφροδίτη την 1η του μήνα, καθώς και η Νέα Σελήνη στις 2, αποτελούν ιδιαίτερα θετικές επιρροές καθώς σας δίνουν την ευκαιρία για ουσιαστικές συζητήσεις που βελτιώνουν την ποιότητα της σχέσης σας χωρίς να αποκλείεται και η πιθανότητα της επισημοποίηση του δεσμού σας. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους Υδροχόους, μια τυχαία γνωριμία μπορεί να αλλάξει το πεπρωμένο σας. Η διέλευση του Άρη από τον Τοξότη από τις 2/8 μέχρι τις 27/9 ευνοεί τις επαφές με τους φίλους σας αλλά και την πραγματοποίηση των στόχων σας, έστω και με κάποιες δυσκολίες, ενώ η πορεία της Αφροδίτης από την Παρθένο από τις 5 μέχρι και τις 30 Αυγούστου ευνοεί θέματα που σχετίζονται τα περιουσιακά στοιχεία σας. Αποφύγετε ωστόσο κάθε οικονομική δοσοληψία μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Ιχθύες
Ο Αύγουστος αποτελεί τις περισσότερες φορές για σας έναν μήνα επαγγελματικού οργασμού, καθώς οι περισσότεροι πλανήτες περνούν από τον έκτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Το γεγονός επιπλέον ότι η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στον συγκεκριμένο τομέα, μπορεί να σημάνει νέα επαγγελματικά ξεκινήματα ή προτάσεις που σας ανοίγουν το δρόμο για μια νέα πορεία. Τα θεμέλια που θα βάλετε το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί θα αποδώσουν καρπούς μέσα στο επόμενο εξάμηνο  και παράλληλα θα σας εξασφαλίσουν την οικονομική άνεση που ονειρεύεστε, γι’ αυτό θα πρέπει να δραστηριοποιηθείτε διπλά. Το γεγονός εξάλλου ότι ο Άρης θα βρίσκεται στο ζενίθ του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 2/8 μέχρι τις 27/9, δείχνει ότι πρόκειται για μια περίοδο κατά την οποία θα πρέπει να εντείνετε τις προσπάθειές σας ώστε να εξασφαλίσετε μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Εύνοια όμως αναμένεται και στην αισθηματική σας ζωή, καθώς η Αφροδίτη από τις 5 μέχρι και τις 30 Αυγούστου, θα βρίσκεται στον τομέα των σχέσεών σας από όπου θα φροντίσει να δημιουργήσει ένα ευχάριστο κλίμα και δεν αποκλείεται να πυροδοτήσει σημαντικές εξελίξεις. Ένας νέος έρωτας για τους αδέσμευτους Ιχθύς είναι πολύ πιθανός αυτό το διάστημα. Ωστόσο, προσοχή χρειάζεται η αντίθεση που διαμορφώνει ο Ερμής με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα την Κυριακή.
Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)