Σεπτέμβριος 2020 Αστρολογική Ατζέντα

Σεπτέμβριος 2020 Αστρολογική Ατζέντα

Σεπτέμβριος 2020 Αστρολογική Ατζέντα – Οι όψεις των πλανητών αναλυτικά για κάθε μέρα. Δείτε πώς θα προγραμματίσετε την κάθε μέρα σας.

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

07.56 Σελήνη εξάγωνο με Άρη. Ισχυρή θέληση για να πετύχετε τους στόχους σας. Γρήγορες αποφάσεις και αυξημένη ζωτικότητα. Ευχάριστες στιγμές στον αισθηματικό τομέα. Κατάλληλη στιγμή για σύσφιξη σχέσεων.

Σελήνη σε κενό πορείας από 7.57 έως 12.33

12.34 Σελήνη στους Ιχθύς. Το επόμενο διήμερο θα υπάρχει αυξημένη ευαισθησία. Η μοναξιά αποτελεί καλό σύντροφο που βοηθά στην ονειροπόληση. Ευνοούνται δραστηριότητες που υπάγονται στη δικαιοδοσία των Ιχθύων όπως κινηματογράφος, μουσική, ζωγραφική, χημεία.

13.42 Ερμής τρίγωνο με Πλούτωνα. Θετική όψη για γραφειοκρατικές υποθέσεις καθώς και για το εμπόριο. Το διάστημα αυτό διαθέτουμε σωστή αντίληψη και κρίση καθώς και την απαραίτητη διπλωματία.

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

08.22 Πανσέληνος στους Ιχθύς. Η Πανσέληνος διαμορφώνεται στις 11 μοίρες των Ιχθύων και φέρνει στην επιφάνεια θέματα σχέσεων. Παρά τις τεταμένες όψεις που εμφανίζονται στον χάρτη της πανσελήνου, το εξάγωνο που διαμορφώνει η Σελήνη με τον Ουρανό, θα μας βοηθήσει να λύσουμε σημαντικά προβλήματα. 

09.04 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

15.13 Αφροδίτη αντίθεση με Κρόνο. Δύσκολη όψη που δημιουργεί προβλήματα σε μακροχρόνιες σχέσεις και γάμους. Μπορεί να προκύψει οριστικός χωρισμός σε προβληματικές σχέσεις. Προβλήματα θα υπάρξουν και σε οικονομικά θέματα.

17.09 Ήλιος τρίγωνο με Ουρανό. Θετική όψη που ευνοεί τις πρωτοποριακές εργασίες και την καινοτομία. Υπάρχει  πιθανότητα ξαφνικού ταξιδιού ή απρόσμενης συνάντησης. Οικονομικές και επαγγελματικές ευκαιρίες.

22.48 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που βοηθά να βλέπουμε την αισιόδοξη πλευρά της ζωής. Ευνοούνται νέες θέσεις εργασίας που μπορεί να σχετίζονται και με το διαδίκτυο. Καλή μέρα για το εμπόριο και την επικοινωνία.

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

03.09 Σελήνη σύνοδο με Ποσειδώνα. Υπερευαισθησία που μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις. Αποφύγετε καταχρήσεις, υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ή άλλων ουσιών. Η νοσταλγία είναι έντονη και η μοναξιά επιθυμητή.

08.55 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Αυξημένες ψυχικές ικανότητες, ευστροφία, καλή κρίση και διπλωματία που βοηθούν σε δουλειές που απαιτούν συγκέντρωση.

10.22 Ερμής τρίγωνο με Κρόνο. Θετική όψη για συζητήσεις και συμφωνίες. Η συγκεκριμένη όψη μας κάνει περισσότερο φιλόδοξους αλλά και λογικούς, γεγονός που αυξάνει τις πιθανότητες επιτυχίας.

15.10 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.

15.56 Σελήνη αντίθεση με Ερμή. Η σκέψη μεταβάλλεται εύκολα αυτό το διάστημα. Υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθείτε από τα συναισθήματά σας και να μην είστε αντικειμενικοί. Γι’ αυτό συνιστάται να αποφεύγονται οι βιαστικές ενέργειες.

17.34 Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη. Θετική όψη για σχέσεις. Δείχνετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας, είστε χαρούμενοι και επιπλέον μπορείτε να πετύχετε καλές αγορές αλλά και επαγγελματικούς στόχους.

Σελήνη σε κενό πορείας από 17.35 έως 23.21

23.22 Σελήνη στον Κριό. Η Σελήνη στο περιβάλλον του Άρη γίνεται πιο “μαχητική”. Έτσι υπάρχει έντονος εκνευρισμός που μπορεί να δημιουργήσει προστριβές. Παράλληλα όμως ενισχύει την αυτοπεποίθηση και ευνοεί τα νέα ξεκινήματα. 

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

12.12 Αφροδίτη τετράγωνο με Άρη. Δύσκολη όψη που μπορεί να φέρει σοβαρές συγκρούσεις ακόμα και χωρίς σημαντικό λόγο. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή γιατί είναι πιθανός ο χωρισμός. Στον οικονομικό τομέα, χρειάζεται αυξημένη προσπάθεια για το επιθυμητό κέρδος. Μην εμπιστεύεστε εύκολα τους γύρω σας και αποφύγετε δαπανηρές αγορές που θα σας απογοητεύσουν αργότερα.

23.32 Ερμής εξάγωνο με Αφροδίτη. Αρμονική συνύπαρξη λογικής και συναισθήματος. Ιδανική όψη για αισθηματικές ή οικονομικές συζητήσεις και συμφωνίες καθώς και νέες γνωριμίες. Πιθανά οικονομικά οφέλη.

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020

10.26 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Η όψη αυτή δημιουργεί μια μη ρεαλιστική αισιοδοξία που μπορεί να σας παρασύρει σε σπατάλες. Αποφύγετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε και μην αφήνετε τους άλλους να εξαρτώνται συναισθηματικά από σας. Αποφύγετε επίσης παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

20.54 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις. Οικονομικές απώλειες.

22.46 Ερμής στο Ζυγό. Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Ζυγού στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου. Το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για να αναδείξετε τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα ή να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Οι σχέσεις γίνονται πιο αρμονικές.

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

03.09 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια, απογοήτευση. Κακή διάθεση ακόμα και χωρίς συγκεκριμένο λόγο. 

07.45 Σελήνη σύνοδο με Άρη. Όψη που συνδυάζει το συναίσθημα με τη δράση. Υπάρχουν τεράστια αποθέματα ενέργειας που μπορούν να διοχετευθούν θετικά για να βοηθήσετε τους γύρω σας. Σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να γίνετε οξύθυμοι και επιθετικοί ακόμα και με προσφιλή σας πρόσωπα. Αυξημένη τάση ατυχημάτων ή και οικογενειακά προβλήματα είναι πιθανά. 

Σελήνη σε κενό πορείας από 07.46 έως 11.42

10.22 Αφροδίτη στον Λέοντα. Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Λέοντα στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 2 Οκτωβρίου. Η νέα θέση της Αφροδίτης προκαλεί την επιθυμία για φλερτ, έρωτα και ρομαντισμό. Στον επαγγελματικό τομέα αυξάνονται οι φιλοδοξίες ενώ οικονομικά υπάρχει μια τάση για αγορά ακριβών πραγμάτων στα οποία ίσως δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε.  Δείτε πώς θα σας επηρεάσει η Αφροδίτη στον Λέοντα εδώ.

11.43 Σελήνη στον Ταύρο. Το επόμενο διήμερο το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε οικονομικά ζητήματα. Η επιδίωξη της οικονομικής εξασφάλισης αποτελεί το κύριο μέλημα. Η Αφροδίτη επιπλέον αγαπά την ομορφιά και την “καλοπέραση” γεγονός που μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολές ή σπατάλες.

11.52 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. Κυκλοθυμία και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφύγετε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που τελικά δεν θα σας ικανοποιήσουν. Μπορεί να υπάρξει τάση τεμπελιάς ή συγκρούσεις. Προσέξτε επίσης τη διατροφή σας.

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

09.00 Σελήνη σύνοδο με Ουρανό. Απρόβλεπτα γεγονότα και καταστάσεις μπορεί να σας εκνευρίσουν. Υπάρχει τάση για δημιουργία νέων σχέσεων ενώ δεν αποκλείεται φιλικές σχέσεις να μετατραπούν σε ερωτικές.

19.09 Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο. Συναισθηματική αρμονία και ισορροπία. Ευχάριστη διάθεση, αυξημένη ζωτικότητα και ενέργεια. Καλές σχέσεις με την οικογένεια και το σύντροφο.

23.08 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Εξαιρετική όψη που φέρνει κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

03.35 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνετε  περισσότερη κατανόηση στους γύρω σας.

09.39 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος. Επιτυχία σε επαγγελματικές – οικονομικές υποθέσεις.

15.46 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και καθήκοντος που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Σταθερότητα στις σχέσεις και αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Σελήνη σε κενό πορείας από 8/9 15.47 έως 9/9 00.27

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

00.28 Σελήνη στους Διδύμους. Η Σελήνη στο περιβάλλον του Ερμή αυξάνει την επικοινωνία το ερχόμενο διήμερο. Νέες ιδέες μπορούν να οδηγήσουν στην έναρξη μιας επαγγελματικής κατάρτισης. 

06.41 Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη. Εύνοια σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό διάστημα για να ασχοληθείτε με καλλωπισμό και αγορά καλλυντικών.

11.38 Σελήνη τρίγωνο με Ερμή. Αυξημένη ικανότητα για γνώση. Ευγλωττία και ευχάριστες συζητήσεις ή ειδήσεις. Μπορείτε εύκολα να περάσετε τις απόψεις σας, γεγονός που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε.

19.04 Ήλιος τρίγωνο με Δία. Όψη που βοηθά στην λύση προβλημάτων και εγγυάται την επιτυχία. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Σχέσεις που ξεκινούν αυτή την ημέρα, έχουν άριστες προοπτικές.

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

01.22 Άρης ανάδρομος. Ο Άρης ξεκινά την ανάδρομη πορεία του που θα ολοκληρωθεί στις 14 Νοεμβρίου. Το διάστημα αυτό θεωρείται περίοδος επαναξιολογήσης των στόχων. Η ενέργεια και η δράση μειώνονται σημαντικά και είναι προτιμότερο να αποφεύγονται νέα εγχειρήματα και πρωτοβουλίες. Είναι πιθανές διαμάχες και συγκρούσεις τόσο σε προσωπικό όσο και κοσμικό επίπεδο, καθώς υπάρχει αυξημένος ανταγωνισμός. Η ανάδρομη πορεία του Άρη επηρεάζει περισσότερο τους Κριούς, Σκορπιούς και Ζυγούς.

12.26 Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο. Αυτή η φάση του φεγγαριού προκαλεί οικογενειακά προβλήματα, επαγγελματικές δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις.

15.16 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή καθώς εύκολα μπορεί να εξαπατηθούμε.

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

07.48 Σελήνη εξάγωνο με Άρη. Ισχυρή θέληση για να πετύχετε τους στόχους σας. Γρήγορες αποφάσεις και αυξημένη ζωτικότητα. Ευχάριστες στιγμές στον αισθηματικό τομέα. Κατάλληλη στιγμή για σύσφιξη σχέσεων.

Σελήνη σε κενό πορείας από 07.49 έως 11.22

11.23 Σελήνη στον Καρκίνο. Το σπίτι και η οικογένεια επανέρχονται στο προσκήνιο. Το επόμενο διήμερο υπάρχει περισσότερο συναίσθημα και ευαισθησία.

23.26 Ήλιος αντίθεση με Ποσειδώνα. Η όψη αυτή δημιουργεί δυσκολίες στις σχέσεις αλλά και στα οικονομικά. Είμαστε ιδιαίτερα ευάλωτοι με αποτέλεσμα να πιστεύουμε ακόμα και τα πιο απίθανα πράγματα. Προσοχή σε εθιστικές ουσίες και εξαρτήσεις από ακατάλληλα άτομα. 

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

05.49 Σελήνη τετράγωνο με Ερμή. Το συναίσθημα επηρεάζει τη λογική. Το διάστημα αυτό μπορεί να μην είστε αντικειμενικοί γι’ αυτό συνιστάται να διαχωρίσετε τα γεγονότα από τα συναισθήματα. Είναι πιθανά εμπόδια και καθυστερήσεις στο δρόμο και την κυκλοφορία.

06.57 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

19.54 Σελήνη αντίθεση με Δία. Υπερβολή και βιασύνη που μπορεί να οδηγήσουν σε παράνομες ενέργειες. Συνιστάται προσοχή αυτό το διάστημα σε οικονομικά, οικογενειακά και αισθηματικά ζητήματα.

23.45 Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοούν τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020

01.44 Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο. Συναισθηματική αρμονία που ευνοεί όλων των ειδών τις σχέσεις. Δυνατότητα επιτυχίας στόχων. Υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

03.41 Δίας στάση. Ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία, γεγονός που θα φέρει ανάκαμψη σε επαγγελματικές δραστηριότητες που είχαν “κολλήσει” είτε από γραφειοκρατικές διαδικασίες είτε και από τα μέτρα της πανδημίας. Θέματα που υπάγονται στη δικαιοδοσία του Δία όπως ταξίδια, σχέσεις με το εξωτερικό, τουρισμός κ.λπ, θα αρχίσουν να ανακάμπτουν.

05.19 Σελήνη αντίθεση με Πλούτωνα. Μελαγχολία. Λανθασμένη κρίση. Κίνδυνος για διάσπαση σχέσεων ή και οικονομικές απώλειες.

10.37 Σελήνη αντίθεση με Κρόνο. Η συγκεκριμένη όψη μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια και καθυστερήσεις στα σχέδιά σας. Ίσως νιώθετε μελαγχολία ακόμα και χωρίς λόγο. Οι στόχοι είναι δύσκολο να επιτευχθούν ενώ υπάρχει και κίνδυνος για διαφωνίες, ρήξεις και χωρισμούς.

15.05 Σελήνη τετράγωνο με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και με την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Βιασύνη που οδηγεί σε ατυχήματα.

Σελήνη σε κενό πορείας από 15.06 έως 18.31

18.32 Σελήνη στον Λέοντα. Η Σελήνη στον Λέοντα ενισχύει την αυτοπεποίθηση και σας κάνει πιο ηγετικούς. Ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με παιδιά, θέατρο, σκηνή και προβολή. Το επόμενο διήμερο θα είστε περισσότερο δημιουργικοί αλλά και γενναιόδωροι. Η τάση για φλερτ είναι επίσης αυξημένη αυτό το διάστημα.

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

09.54 Σελήνη σύνοδο με Αφροδίτη. Συναισθηματική αρμονία και τρυφερότητα. Θετικές εξελίξεις στις σχέσεις, σε οικονομικά και καλλιτεχνικά θέματα. Ευχάριστες οικογενειακές στιγμές. 

12.34 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Τάση για ατυχήματα και τσακωμούς. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών χωρισμών. Πιθανές και οικονομικές απώλειες.

17.53 Σελήνη εξάγωνο με Ερμή. Ευχάριστες σκέψεις και συναισθήματα. Μπορείτε να περάσετε τις ιδέες και τις απόψεις σας εύκολα. Χαρούμενες συναντήσεις ή ειδήσεις.

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

02.09 Ήλιος τρίγωνο με Πλούτωνα. Ισχυρή ενέργεια, ζωτικότητα και επιμονή που βοηθάει στην επίτευξη στόχων. Καλή όψη για νέα ξεκινήματα.

18.10 Σελήνη τρίγωνο με Άρη. Θετική διάθεση και αυξημένη ενέργεια που σας παροτρύνουν να πετύχετε τους στόχους σας. Νιώθετε πιο ελκυστικοί και γοητευτικοί και μπορείτε να εκφράσετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας.

Σελήνη σε κενό πορείας από 18.11 έως 21.36

18.29 Αφροδίτη τετράγωνο με Ουρανό. Δυσμενής όψη για σχέσεις και οικονομικά. Προβληματικές σχέσεις μπορεί να τελειώσουν οριστικά ακόμα και για ασήμαντους λόγους. Νέες γνωριμίες και σχέσεις δεν εγγυώνται διάρκεια. Ρήξεις και σε φιλικές σχέσεις ή συνεργασίες. Οικονομικές δυσκολίες.

21.37 Σελήνη στην Παρθένο. Το επόμενο διήμερο θα είστε πιο αναλυτικοί και κριτικοί αλλά και πιο υπεύθυνοι. Η τάση για τελειομανία θα σας βοηθήσει να εκπληρώσετε σοβαρά καθήκοντα. Η υγεία και η υγιεινή είναι επίσης τομείς που θα μας απασχολήσουν.

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

14.24 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες. Θετική όψη και για οικονομικά ζητήματα.

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

01.54 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Εξαιρετική όψη που φέρνει κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

05.03 Σελήνη αντίθεση με Ποσειδώνα. Δυσμενής όψη που σας κάνει ευάλωτους σε ψέματα και απατεωνιές. Υπερβολική ευαισθησία και νευρικότητα.

10.06 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος. Επιτυχία σε επαγγελματικές – οικονομικές υποθέσεις.

13.34 Ερμής τετράγωνο με Δία. Αυξημένο πείσμα, υπερβολική βιασύνη και αναξιοπιστία. Θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί σε ό,τι ακούμε και να αποφεύγουμε και οι ίδιοι τα μεγάλα λόγια.

14.00 Νέα Σελήνη. Η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στις 25 μοίρες Παρθένου. Ο νέος σεληνιακός μήνας υπόσχεται θετικές εξελίξεις σε σχέσεις αλλά και σε οικονομικές υποθέσεις. 

14.42 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και καθήκοντος που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Σταθερότητα στις σχέσεις και αίσθηση εμπιστοσύνης.

Σελήνη σε κενό πορείας από 14.43 έως 21.55

21.56 Σελήνη στον Ζυγό. Η Σελήνη από το περιβάλλον της Αφροδίτης στρέφει το ενδιαφέρον στις σχέσεις σας. Η ισορροπία και η αρμονία αποτελεί το κύριο μέλημά σας. Το επόμενο διήμερο θα είστε πιο ρομαντικοί και θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο/στη σύντροφο. Νέες σχέσεις δημιουργούνται πιο εύκολα αυτό το διάστημα. Επιπλέον η Σελήνη στον Ζυγό ευνοεί θέματα που σχετίζονται με την ομορφιά και τον καλλωπισμό.

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

00.36 Ήλιος τρίγωνο με Κρόνο. Θετική όψη που εξασφαλίζει σταθερότητα και επιτυχία. Οι υποθέσεις εξελίσσονται ομαλά και η σκληρή δουλειά ανταμείβεται. Μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας με υπομονή και επιμονή. Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία μπορούν να προσφέρουν πολύτιμες συμβουλές.

19.41 Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη. Εύνοια σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό διάστημα για να ασχοληθείτε με καλλωπισμό και αγορά καλλυντικών.

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

01.35 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Η όψη αυτή δημιουργεί μια μη ρεαλιστική αισιοδοξία που μπορεί να σας παρασύρει σε σπατάλες. Αποφύγετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε και μην αφήνετε τους άλλους να εξαρτώνται συναισθηματικά από σας. Αποφύγετε επίσης παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

05.08 Σελήνη σύνοδο με Ερμή. Αυτό το διάστημα ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα και οι επιχειρηματικές δραστηριότητες. Η όψη δραστηριοποιεί το πνεύμα και το σώμα και σας βοηθά να προσηλωθείτε στους στόχους σας.

09.39 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις. Οικονομικές απώλειες.

14.14 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια, απογοήτευση. Κακή διάθεση ακόμα και χωρίς συγκεκριμένο λόγο. 

17.29 Σελήνη αντίθεση με Άρη. Τάση για ατυχήματα κυρίως λόγω βιασύνης. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο. Έντονα συναισθήματα που μπορούν να οδηγήσουν σε χωρισμό. Τάση για σπατάλες.

Σελήνη σε κενό πορείας από 17.30 έως 21.32

21.33 Σελήνη στον Σκορπιό. Η Σελήνη από τον Σκορπιό πρόκειται να δημιουργήσει έντονα πάθη το ερχόμενο διήμερο. Μπορεί επίσης να είστε πιο μυστικοπαθείς. Προσοχή σε οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τρίτους.

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

13.56 Σελήνη αντίθεση με Ουρανό. Το διάστημα αυτό μπορεί να προκύψουν ατυχήματα και εντάσεις κυρίως λόγω υπερβολικού φανατισμού στις απόψεις. Επιθετικότητα και συχνές εναλλαγές διάθεσης. Πιθανά δυσάρεστα νέα ή αποκαλύψεις.

23.42 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. Κυκλοθυμία και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφύγετε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που τελικά δεν θα σας ικανοποιήσουν. Μπορεί να υπάρξει τάση τεμπελιάς και συγκρούσεων. Προσέξτε επίσης τη διατροφή σας.

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

01.51 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που σας κάνει να βλέπετε την ζωή πιο αισιόδοξα. Ευνοούνται νέες θέσεις εργασίας που μπορεί να σχετίζονται και με το διαδίκτυο. Καλή μέρα για το εμπόριο και την επικοινωνία.

04.47 Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοούν τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

08.21 Ερμής τετράγωνο με Πλούτωνα. Έντονο πείσμα και ανεξέλεγκτη δράση που μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες ενέργειες. Καλό είναι να αποφεύγονται σοβαρές συζητήσεις, συμφωνίες και υπογραφές.

10.07 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Αυξημένες ψυχικές ικανότητες, ευστροφία, καλή κρίση και διπλωματία που βοηθούν σε δουλειές που απαιτούν συγκέντρωση.

14.50 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.

21.13 Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο. Συναισθηματική αρμονία που ευνοεί όλων των ειδών τις σχέσεις. Δυνατότητα επιτυχίας στόχων. Υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

Σελήνη σε κενό πορείας από 21.14 έως 22.31

22.32 Σελήνη στον Τοξότη. Τις επόμενες δύο μέρες θα είστε πιο αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις. Ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με ταξίδια και εκπαίδευση. 

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

16.31 Ήλιος στον Ζυγό – Φθινοπωρινή Ισημερία. Η είσοδος του Ήλιου στο Ζυγό μας παρακινεί να ασχοληθούμε περισσότερο με τις σχέσεις μας και να επιδιώξουμε μια νέα αρμονία. Μέχρι και τις 22 Οκτωβρίου που θα παραμείνει σ’ αυτό το ζώδιο, θα υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον για τις τέχνες και τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

06.34 Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη. Θετική όψη για σχέσεις. Δείχνετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας, είστε χαρούμενοι και επιπλέον μπορείτε να πετύχετε καλές αγορές αλλά και επαγγελματικούς στόχους.

07.20 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή καθώς εύκολα μπορεί εύκολα να εξαπατηθείτε.

13.38 Ερμής τετράγωνο με Κρόνο. Όψη που προκαλεί προβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Δεδομένου ότι ο Ερμής βρίσκεται στον Ζυγό, ίσως υπάρξουν προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες ή και οριστικοί χωρισμοί. Να αποφεύγονται επίσης σημαντικές συναλλαγές και υπογραφές. Προβλήματα μπορεί να υπάρξουν και στο οικογενειακό ή επαγγελματικό περιβάλλον.

18.31 Σελήνη εξάγωνο με Ερμή. Ευχάριστες σκέψεις και συναισθήματα. Μπορείτε να περάσετε τις ιδέες και τις απόψεις σας εύκολα. Χαρούμενες συναντήσεις ή ειδήσεις.

20.31 Σελήνη τρίγωνο με Άρη. Θετική διάθεση και αυξημένη ενέργεια που σας παροτρύνουν να πετύχετε τους στόχους σας. Νιώθετε πιο ελκυστικοί και γοητευτικοί και μπορείτε να εκφράσετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας.

Σελήνη σε κενό πορείας από 23/9 20.32 έως 24/9 02.15

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

02.16 Σελήνη στον Αιγόκερω. Με την Σελήνη στο ζώδιο του Κρόνου, είστε περισσότερο υπεύθυνοι και οργανωτικοί. Το επόμενο διήμερο είναι κατάλληλο για ανάληψη καθηκόντων και υποχρεώσεων. Οι στόχοι όσο υψηλοί κι αν είναι επιτυγχάνονται χάρη στην προσπάθεια και την υπομονή. 

04.55 Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο. Αυτή η φάση του φεγγαριού προκαλεί οικογενειακά προβλήματα, επαγγελματικές δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις.

13.53 Ερμής αντίθεση με Άρη. Όψη που προκαλεί εμπόδια και καθυστερήσεις. Συνιστάται προσοχή σε θέματα που σχετίζονται με διαπραγματεύσεις, έγγραφα και μετακινήσεις. Υπάρχει τάση για λάθη και παρεξηγήσεις.

20.20 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες. Θετική όψη και για οικονομικά ζητήματα.

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

10.11 Σελήνη σύνοδο με Δία. Κοινωνική επιτυχία, καλλιτεχνικές κλίσεις και φιλοδοξία. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει οικονομικά οφέλη. Ιδανική στιγμή για να ολοκληρώσετε εκκρεμότητες, να επιλύσετε διαφωνίες και να κάνετε νέα σχέδια. Αποφύγετε την υπερβολική κατανάλωση φαγητού ή αλκοόλ.

13.00 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνετε  περισσότερη κατανόηση στους γύρω σας.

19.09 Σελήνη σύνοδο με Πλούτωνα. Δυσάρεστη όψη που προκαλεί συναισθηματικές εκρήξεις. Ανεξέλεγκτα συναισθήματα.

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

00.26 Σελήνη σύνοδο με Κρόνο. Η όψη αυτή φέρνει μελαγχολία, περιορισμό και ανυπομονησία. Στον ερωτικό τομέα ίσως υπάρξει ψυχρότητα, αποστάσεις ή και χωρισμοί. 

02.12 Σελήνη τετράγωνο με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και με την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Βιασύνη που οδηγεί σε ατυχήματα.

06.36 Σελήνη τετράγωνο με Ερμή. Το συναίσθημα επηρεάζει τη λογική. Το διάστημα αυτό μπορεί να μην είστε αντικειμενικοί γι’ αυτό συνιστάται να διαχωρίσετε τα γεγονότα από τα συναισθήματα. Είναι πιθανά εμπόδια και καθυστερήσεις στο δρόμο και την κυκλοφορία.

Σελήνη σε κενό πορείας από 06.37 έως 09.07

09.08 Σελήνη στον Υδροχόο. Η Σελήνη στον Υδροχόο θα φέρει έντονη κοινωνικότητα το ερχόμενο διήμερο. Επαφές με φίλους, συζητήσεις αλλά και πρωτοποριακές ενέργειες είναι στο πρόγραμμα. Το ομαδικό πνεύμα εγγυάται την επιτυχία συλλογικών δραστηριοτήτων.

16.30 Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο. Συναισθηματική αρμονία και ισορροπία. Ευχάριστη διάθεση, αυξημένη ζωτικότητα και ενέργεια. Καλές σχέσεις με την οικογένεια και το σύντροφο.

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

04.01 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Τάση για ατυχήματα και τσακωμούς. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών χωρισμών. Πιθανές και οικονομικές απώλειες.

10.41 Ερμής στον Σκορπιό. Η διέλευση του Ερμή από το ζώδιο του Σκορπιού μας κάνει πιο μυστικοπαθείς και εσωστρεφείς, βοηθάει όμως παράλληλα να αποκαλυφθούν κρυφές ενέργειες, μυστικά ή σκάνδαλα.  Η διαίσθηση είναι αυξημένη. 

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

09.04 Σελήνη αντίθεση με Αφροδίτη. Έντονα πάθη αλλά και αναστολές. Το διάστημα αυτό δεν ευνοούνται αλλαγές στην εμφάνιση κυρίως στις γυναίκες. Στον τομέα της υγείας αυτή η όψη συνδέεται με γυναικολογικά προβλήματα.

10.18 Σελήνη εξάγωνο με Άρη. Ισχυρή θέληση για να πετύχετε τους στόχους σας. Γρήγορες αποφάσεις και αυξημένη ζωτικότητα. Ευχάριστες στιγμές στον αισθηματικό τομέα. Κατάλληλη στιγμή για σύσφιξη σχέσεων.

Σελήνη σε κενό πορείας από 10.19 έως 18.33

18.34 Σελήνη στους Ιχθύς. Το επόμενο διήμερο θα υπάρχει αυξημένη ευαισθησία. Η μοναξιά αποτελεί καλό σύντροφο και βοηθά στην ονειροπόληση. Ευνοούνται δραστηριότητες που υπάγονται στη δικαιοδοσία των Ιχθύων όπως κινηματογράφος, μουσική, ζωγραφική, χημεία.

21.44 Σελήνη τρίγωνο με Ερμή. Αυξημένη ικανότητα για γνώση. Ευγλωττία και ευχάριστες συζητήσεις ή ειδήσεις. Μπορείτε εύκολα να περάσετε τις απόψεις σας, γεγονός που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε.

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

04.01 Αφροδίτη τρίγωνο με Άρη. Βελτίωση στις σχέσεις καθώς και σε οικονομικά ζητήματα. Κατάλληλη μέρα για διαπραγματεύσεις.

08.11 Κρόνος στάση. Ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή πορεία, συνεχίζει όμως να διαμορφώνει τετράγωνο με τον ανάδρομο Άρη, γεγονός που δεν βοηθάει ιδιαίτερα. Επιπλέον, το τετράγωνο Κρόνου – Πλούτωνα που έχει συνδεθεί με την πανδημία είναι ακόμα σε ισχύ. Το κλίμα θα βελτιωθεί αισθητά με την οριστική είσοδο του Κρόνου στον Υδροχόο που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Δεκεμβρίου. 

13.58 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

00.49 Άρης τετράγωνο με Κρόνο. Η όψη αυτή μειώνει την ενέργειά μας και τονίζει τον εγωισμό. Δεν ευνοείται η λήψη αποφάσεων και οι πρωτοβουλίες που δεν έχουν προοπτικές επιτυχίας. Ατυχήματα είναι πιθανά.

05.40 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που σας κάνει να βλέπετε την ζωή πιο αισιόδοξα. Ευνοούνται νέες θέσεις εργασίας που μπορεί να σχετίζονται και με το διαδίκτυο. Καλή μέρα για το εμπόριο και την επικοινωνία.

08.00 Σελήνη σύνοδο με Ποσειδώνα. Υπερευαισθησία που μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις. Αποφύγετε καταχρήσεις, υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ή άλλων ουσιών. Η νοσταλγία είναι έντονη και η μοναξιά επιθυμητή.

14.50 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Αυξημένες ψυχικές ικανότητες, ευστροφία, καλή κρίση και διπλωματία που βοηθούν σε δουλειές που απαιτούν συγκέντρωση.

20.29 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.

Σελήνη σε κενό πορείας από 30/9 20.30 έως 1/10 05.46

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *