Ιπτάμενα Άστρα 2019 – Συμβουλές και Θεραπείες

Περιεχόμενα hide
3 Ιπτάμενα Άστρα 2019

Ιπτάμενα Άστρα 2019

Συμβουλές και Θεραπείες Feng Shui

Το Κινέζικο Νέο Έτος 2019 – η χρονιά του γήινου χοίρου – αρχίζει στις 5 Φεβρουαρίου 2019.

ιπτάμενα άστρα 2019
από την Rodika Tchi

Οι θεραπείες του Φενγκ Σούι για τα ιπτάμενα άστρα 2019, εφαρμόζονται στις 4 Φεβρουαρίου. Γιατί; Επειδή οι θεραπείες για τα ιπτάμενα άστρα εφαρμόζονται στην Ηλιακή Νέα Χρονιά (4 Φεβρουαρίου) και όχι στη Σεληνιακή (5 Φεβρουαρίου). Φυσικά, μπορείτε να τις εφαρμόσετε οποιαδήποτε στιγμή μέσα στο 2019! Το ρητό “κάλλιο αργά παρά ποτέ” ισχύει σίγουρα όταν πρόκειται για τη δημιουργία καλού φενγκ σούι στο χώρο σας. Ξεκινήστε πρώτα με ένα καθαρό και τακτοποιημένο σπίτι. Μην εφαρμόζετε ποτέ τις ετήσιες θεραπείες φενγκ σούι για τα ιπτάμενα άστρα – στην πραγματικότητα μην εφαρμόζετε καμία θεραπεία φενγκ σούι – εάν το σπίτι σας έχει χαοτική ενέργεια δημιουργημένη από ακαταστασία και έλλειψη τάξης / καθαριότητας.

Εάν σκοπεύετε να ξαναχρησιμοποιήσετε τις θεραπείες της περασμένης χρονιάς, φροντίστε να τις καθαρίσετε σχολαστικά. Ωστόσο, είναι καλύτερα να αγοράσετε καινούργιες θεραπείες για το 2019. Μπορείτε να βρείτε σε οποιοδήποτε Κινέζικο κατάστημα καθώς και σε ηλεκτρονικά καταστήματα (φυσικά προτείνουμε το δικό μας ηλεκτρονικό κατάστημα φενγκ σούι που υποστηρίζεται από το amazon.com). Δεν θα διαχωρίσω τους καλούς και τους κακούς τομείς σύμφωνα με τα ιπτάμενα άστρα 2019. Θα σας καθοδηγήσω σε όλους τους τομείς.  Έτσι θα σας δώσω μια καλή ιδέα του τι συμβαίνει σε κάθε τομέα το 2019. Ας ξεκινήσουμε με τον Ανατολικό τομέα του Φενγκ Σούι και να κινηθούμε δεξιόστροφα από εκεί.

Ιπτάμενα Άστρα 2019

Ανατολικός Τομέας – Ιπτάμενα Άστρο #6

Ο Ανατολικός τομέας φιλοξενεί το 2019, το ευνοϊκό άστρο που ονομάζεται λευκό αστέρι #6. Το συγκεκριμένο άστρο, ανήκει στο στοιχείο του Μετάλλου και η ενέργειά του συνδέεται με την επαγγελματική επιτυχία.

Το στοιχείο του Φενγκ Σούι του Ανατολικού τομέα είναι το Ξύλο ενώ το ιπτάμενο άστρο έχει στοιχείο το Μέταλλο, επομένως υπάρχει μια σύγκρουση στοιχείων εδώ. Για να δυναμώσουμε το ετήσιο άστρο θα πρέπει να ενισχύσουμε το στοιχείο του Μετάλλου που σημαίνει ότι πρέπει να αποδυναμώσουμε το στοιχείο του Ξύλου που ανήκει στην Ανατολή. Αυτό το σενάριο συμβαίνει συχνά με τα ιπτάμενα άστρα στο φενγκ σούι. Χρειάζονται λοιπόν έξυπνες ρυθμίσεις προκειμένου να διατηρηθεί η ισορροπία του ιπτάμενου άστρου και της φυσικής ενέργειας του τομέα. Τι μπορούμε να κάνουμε λοιπόν;

Πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από την ευεργετική ενέργεια που φέρνει αυτό το ευνοϊκό άστρο εδώ το 2019: 

Eπικεντρωθείτε στα όνειρά σας κυρίως τα όνειρα που σχετίζονται με την επαγγελματική σταδιοδρομία σας.  Αυτή είναι η “ειδικότητα” αυτού του άστρου – να σας στηρίξει να πετύχετε τους επαγγελματικούς στόχους και να σας δώσει φτερά για να ανεβείτε ακόμα πιο ψηλά από όσο έχετε φανταστεί. Δεν είναι απαραίτητο να γεμίσετε αυτό τον τομέα με φωτογραφίες σχετικές με καριέρα. Αυτό που μετράει είναι η καθαρή σας πρόθεση. Μια μικρή φωτογραφία που αντιπροσωπεύει την επαγγελματική επιτυχία ή οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο που σας εμπνέει, αρκεί. Επειδή ο τομέας της Ανατολής στο Φενγκ Σούι σχετίζεται με την Υγεία και την οικογένεια, είναι σημαντικό να μην το παρακάνετε με φωτογραφίες που σχετίζονται με την καριέρα και τη δουλειά. Κάτι διακριτικό είναι κατάλληλο για να επιτευχθεί η ισορροπία και το καλό φενγκ σούι της Ανατολής το 2019.

Πώς θα δυναμώσετε το στοιχείο του Μετάλλου του ιπτάμενου άστρου αλλά και το στοιχείο του Ξύλου του ανατολικού τομέα;

Υπάρχει κάποιο στοιχείο του Φενγκ Σούι που είναι καλό και για τα δύο στοιχεία; Ναι ευτυχώς υπάρχει! Εστιάστε στο στοιχείο του Γης που υποστηρίζει και το Ξύλο και το Μέταλλο και κρατάει και τα δυο σε ισορροπία. .

Αποφύγετε την διακόσμηση με στοιχεία Μετάλλου, Νερού και Φωτιάς. Τα στοιχεία Μετάλλου και Φωτιάς δεν συνιστώνται ποτέ για την Ανατολή, το στοιχείο του Νερού όμως συνήθως την ευνοεί. Αν λοιπόν έχετε ήδη ένα ισχυρό στοιχείο Νερού στη διακόσμησή σας, κάνετε ότι μπορείτε για να γίνει πιο διακριτικό και να μειωθεί η δύναμη του νερού. Ο λόγος που πρέπει να αποφύγετε το ισχυρό στοιχείο Νερού στην Ανατολή είναι ότι το Νερό αποδυναμώνει το Μέταλλο και φυσικά δεν θέλετε να αποδυναμώσετε την ευνοϊκή ενέργεια που φέρνει αυτό το ετήσιο άστρο.

Παραδείγματα ισχυρών διακοσμητικών στοιχείων του Νερού είναι οι μεγάλες καθρέφτες, η έντονη παρουσία μπλε και μαύρων χρωμάτων (που είναι χρώματα που ανήκουν στο στοιχείο του Νερού), φωτογραφίες με νερό και πραγματικά χαρακτηριστικά νερού όπως συντριβάνια. Διατηρείστε την ασφάλεια και προσθέστε περισσότερα Γήινα διακοσμητικά στοιχεία στον Ανατολικό τομέα, ώστε να διατηρήσετε την ισορροπία.

Συνοψίζοντας:

Ενισχύστε το Γήινο στοιχείο στον Ανατολικό τομέα με γήινα χρώματα, τετράγωνα σχήματα και αντικείμενα που έχουν την ενέργεια της Γης. Αυτά είναι κρύσταλλα, διάφορα είδη αγγειοπλαστικής/κεραμικά, εικόνες τοπίων κ.λπ.

Τα κινούμενα αντικείμενα θεωρούνται πανίσχυρες θεραπείες στο φενγκ σούι. Εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε έντονα αυτόν τον τομέα, μπορείτε να βρείτε ένα κατάλληλο στοιχείο διακόσμησης που δημιουργεί μια αίσθηση κίνησης. Αυτό μπορεί να είναι ένας μελωδός που κινείται από τον αέρα ή ενεργοποιείται από το άγγιγμά σας. Μπορείτε επίσης να βάλετε ένα μικρό μεταλλικό κουδούνι ή ένα singing bowl που θα χρησιμοποιείτε τακτικά για να δημιουργείτε ήχο. Εάν είστε τυχεροί και έχετε ένα κρυσταλλικό μπολ, είναι μια εξαιρετική θεραπεία για τον τομέα της Ανατολής το 2019!

Αυτό το ετήσιο άστρο φέρνει την ενέργεια που σας εμπνέει να εκπληρώσετε τα επαγγελματικά σας όνειρα. Όπως αναφέρθηκε, είναι καλύτερα να βάλετε μια εικόνα η ένα αντικείμενο που αντικατοπτρίζει το όραμά σας για την σταδιοδρομία σας. Φροντίστε αυτή η εικόνα να έχει τα κατάλληλα χρώματα γι’ αυτόν τον τομέα που είναι τα γήινα. Εάν πρόκειται για μικρή εικόνα, χρησιμοποιείστε τα χρώματα του Μετάλλου (άσπρο και ασημί). Φυσικά ένας συνδυασμός των χρωμάτων και των στοιχείων θα λειτουργήσει καλύτερα!

Νοτιοανατολικός τομέας – Ιπτάμενο Άστρο #7

Ο Νοτιοανατολικός τομέας του σπιτιού ή του γραφείου σας φιλοξενεί το 2019 το ιπτάμενο άστρο #7, που έχει αρνητική ενέργεια. Αυτό το άστρο σχετίζεται με απρόβλεπτα αρνητικά γεγονότα. Αποδυναμώνει επίσης την προστατευτική ενέργεια (προσωπική οικιακή προστασία).  Το στοιχείο του ιπτάμενου άστρου είναι το Μέταλλο και το στοιχείο του Νοτιοανατολικού τομέα είναι το Ξύλο.

Εάν είστε εξοικειωμένοι με την αλληλεπίδραση των 5 στοιχείων του φενγκ σούι μπορείτε να καταλάβετε αμέσως ότι το αρνητικό άστρο γίνεται ακόμα πιο ισχυρό σ’ αυτόν τον τομέα, δεδομένου ότι το Μέταλλο κόβει το Ξύλο στον καταστροφικό κύκλο των 5 στοιχείων του φενγκ σούι. Καθώς ο Νοτιοανατολικός τομέας σχετίζεται με την ενέργεια του πλούτου και της ευημερίας, αυτό είναι ένα καλό σημείο για να ξεκινήσετε να εφαρμόζετε τις θεραπείες του φενγκ σούι για το 2019, προκειμένου να εξουδετερώσετε τις αρνητικές επιπτώσεις του ετήσιου άστρου και να διατηρήσετε την φυσική ενέργεια αυτού του τομέα ισχυρή.

Ας δούμε πώς μπορείτε να εξουδετερώσετε τις αρνητικές ενέργειες στον Νοτιοανατολικό τομέα το 2019:

Εστιάστε στις θεραπείες φενγκ σούι με το στοιχείο του Νερού προκειμένου να εξαντλήσετε το στοιχείου του Μετάλλου του ιπτάμενου άστρου και ταυτόχρονα να ενισχύσετε το φυσικό στοιχείο του Ξύλου του Νοτιοανατολικού τομέα. Υπάρχουν διάφορες θεραπείες Νερού που μπορείτε να εφαρμόσετε στον Νοτιοανατολικό τομέα – συντριβάνια, καθρέπτες, φωτογραφίες νερού, διακοσμητικά στοιχεία όπως μαξιλάρια, χαλιά, αμπαζούρ κ.λπ., σε κυματοειδή σχήματα (το σχήμα του στοιχείου του Νερού) και με κυρίαρχα χρώματα του μπλε και μαύρου (τα χρώματα του στοιχείου του Νερού). Ακόμα και ένα απλό μπολ με νερό που θα διατηρείτε φρέσκο και θα το αλλάζετε καθημερινά, αποτελεί μια καλή θεραπεία. 

Περιορίστε την παρουσία κρυστάλλων στο Νοτιοανατολικό τομέα το 2019. Παρόλο που τα κρύσταλλα είναι μια εξαιρετική θεραπεία για τον Νοτιοανατολικό τομέα,, το 2019 δεν είναι κατάλληλα επειδή το στοιχείο τους που είναι το στοιχείο Γης, ενισχύει το στοιχείο του Μετάλλου του ετήσιου αρνητικού άστρου. Αυτό σημαίνει ότι προκειμένου να περιορίσετε την αρνητική ενέργεια, θα πρέπει να περιορίσετε τα στοιχεία που ενισχύουν το αρνητικό άστρο.

Η δημοφιλής κλασική θεραπεία γι’ αυτόν τον τομέα, η εικόνα ενός μπλε ρινόκερου. Η ενέργειά του συνδέεται με ισχυρή προστασία και το μπλε χρώμα φέρνει την ενέργεια του απαραίτητου στοιχείου του Νερού. Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να έχετε αυτή την εικόνα με διακοσμητικές λεπτομέρειες που εναρμονίζονται με το ντεκόρ του σπιτιού σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παραδοσιακή θεραπεία φενγκ σούι σε μια τυχερή μορφή (θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα). Μπορείτε επίσης να αντικαταστήσετε τον ρινόκερο με έναν ελέφαντα κατά προτίμηση στα χρώματα του στοιχείου του Νερού (μπλε ή μαύρο).

Όπως συμβαίνει με κάθε αρνητική επιρροή, είναι καλύτερα να αποφύγετε την πολύ δραστηριότητα σ’ αυτόν τον τομέα.  Δεν συνιστώνται επίσης εργασίες ανακαίνισης στον Νοτιοανατολικο τομέα το 2019. Αυτό συνιστάται πάντα στα ιπτάμενα άστρα για τους τομείς που φιλοξενούν ένα αρνητικό αστέρι.

Ο Νοτιοανατολικός τομέας επίσης είναι κατάλληλος για να τοποθετήσετε την παραδοσιακή θεραπεία του φενγκ σούι που ονομάζεται Pi Yao που βοηθά στην εξουδετέρωση της ενέργειας του Μεγάλου Δούκα (που βρίσκεται στον Βορειοδυτικό τομέα το 2019). Τοποθετήστε τον Pi Yao εδώ ώστε να βλέπει Βορειοδυτικά.

Νότιος τομέας – Ιπτάμενο Άστρο #3

Ο Νότιος τομέας φιλοξενεί κι αυτός ένα προκλητικό αστέρι το 2019. Το άστρο #3 που φέρνει διαμάχες, κακή τύχη και άλλες αρνητικές ενέργειες. Ανήκει στο στοιχείο του Ξύλου και η ενέργειά του μπορεί να αποδυναμωθεί χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του φενγκ σούι που μπορούν να το αποδυναμώσουν στον κύκλο των 5 στοιχείων. Αυτά τα στοιχεία είναι το Μέταλλο και η Φωτιά.

Όπως γνωρίζετε το φυσικό στοιχείο του Νότιου τομέα είναι η Φωτιά, επομένως ήδη αποδυναμώνεται η αρνητική ενέργεια του Ξύλου. Εάν έχετε κάνει ήδη καλή δουλειά στο Νότιο τομέα δημιουργώντας αρμονική ενέργεια με τα διακοσμητικά στοιχεία Φωτιάς που απαιτούνται, η αρνητική ενέργεια που έρχεται το 2019, είναι ήδη μειωμένη.

Η κύρια πρόταση για την αντιμετώπιση της αρνητικής ενέργειας του ετήσιου άστρου στο Νότιο τομέα το 2019 είναι προφανής:

χρησιμοποιείστε ποικιλία διακοσμητικών στοιχείων Φωτιάς όπως κεριά, φωτιστικά από άλατα Ιμαλαίων, χρώματα φωτιάς (κόκκινο, μωβ, πορτοκαλί, ματζέντα και κίτρινο), φωτογραφίες φωτιάς κ.λπ. Ένα δυνατό φως κατά το  μεγαλύτερο μέρος της μέρας συνιστάται επίσης για το Νότο το 2019.

Διακοσμήστε με το στοιχείο του Μετάλλου, χρώματα και θεραπείες. Αυτό σημαίνει έντονη παρουσία χρωμάτων λευκού, γκρι, χρυσού και ασημί, διακοσμητικά στοιχεία από μέταλλο, καθώς και αντικείμενα με κυκλικό σχήμα στην διακόσμηση του σπιτιού σας (το κυκλικό σχήμα είναι η έκφραση του Μετάλλου στο φενγκ σούι).

Σύμφωνα με τα ιπτάμενα άστρα το 2019 συνιστάται να αποφύγετε όσο το δυνατόν τα στοιχεία Ξύλου και Νερού σ’ αυτόν τον τομέα.

Το στοιχείου του Ξύλου είναι συνήθως καλό για τον Νότο, αφού το Ξύλο τροφοδοτεί τη Φωτιά. Το 2019 ωστόσο, είναι προτιμότερο να το αποφύγετε.

Κρατήστε τον Νότιο τομέα ήσυχο και αποφύγετε εργασίες ανακαίνισης. Αυτό ισχύει για όλους τους τομείς που δέχονται προκλητικά ιπτάμενα άστρα.

Νοτιοδυτικός τομέας – Ιπτάμενο Άστρο #5

Ο Νοτιοδυτικός τομέας φιλοξενεί ένα από τα πιο προκλητικά ιπτάμενα άστρα του φενγκ σούι το 2019. Το άστρο #5, που ονομάζεται επίσης κίτρινο άστρο. Καθώς πρόκειται για ένα άστρο που ανήκει στο στοιχείο της Γης σε έναν τομέα Γης, οι πιο ισχυρές θεραπείες για να αποδυναμώσετε την ενέργειά του είναι το Μεταλλικό στοιχείο. (Το Μέταλλο αποδυναμώνει τη Γη στον καταστροφικό κύκλο των 5 στοιχείων του φενγκ σούι).

Η παραδοσιακή θεραπεία φενγκ σούι, σ’ αυτή την περίπτωση, είναι το μεταλλικό ανεμοκαμπανάκι με 6 ράβδους. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα προστατευτικό μεταλλικό άγαλμα του Βούδα ή ένα singing bowl, μια μεταλλική καμπάνα ή 6 κινέζικα νομίσματα. Αυτός είναι επίσης ένας τομέας που μπορεί να επωφεληθεί το 2019 από την ενέργεια της θεραπείας του αλατόνερου.

Αποφύγετε όλα τα διακοσμητικά στοιχεία Φωτιάς και Γης στο Νοτιοδυτικό τομέα το 2019.

Μην ξεχνάτε ωστόσο ότι ο Νοτιοδυτικός τομέας αντιπροσωπεύει τον τομέα της αγάπης και του γάμου. Επομένως, πρέπει να έχει καλό Φενγκ Σούι. Απλά να είστε προσεκτικοί στον περιορισμό της διακόσμησης Γήινων στοιχείων, όπως είναι τα κρύσταλλα ή τα γήινα χρώματα για παράδειγμα, προκειμένου να εξουδετερώσετε την προκλητική ενέργεια αυτού του τομέα το 2019.

Δυτικός τομέας – Ιπτάμενο Άστρο #1

Αυτός είναι ο τομέας που φιλοξενεί μαζί εξαιρετική αλλά και κάποια προκλητική ενέργεια το 2019. Το άστρο της συνολικής καλής τύχης και επιτυχίας το άστρο #1 θα βρίσκεται το 2019 στον Δυτικό τομέα. Αυτό το άστρο ανήκει στο στοιχείο του Νερού που υποστηρίζεται από το φυσικό Μεταλλικό στοιχείο του Δυτικού τομέα. Ακριβώς όπως στην περίπτωση του Νότιου τομέα, εάν ήδη έχετε μια καλή βάση φενγκ σούι στο σπίτι σας (αν έχετε εφαρμόσει σε κάθε τομέα το κύριο στοιχείο του φενγκ σούι) έχετε πολύ λίγα να κάνετε το 2019.

Μερικές βελτιώσεις για να επωφεληθείτε από την ενέργεια αυτού του ευνοϊκού άστρου:

Διακοσμήστε τον Δυτικό τομέα με στοιχεία του Νερού και του Μετάλλου, χρώματα – μπλέ, μαύρο, άσπρο και γκρι – καθώς και αντικείμενα και θεραπείες του φενγκ σούι που αντιπροσωπεύουν/μεταφέρουν ενέργειες αυτών των δύο στοιχείων. Παραδείγματα καλού φενγκ σούι του στοιχείου του Νερού είναι τα συντριβάνια, είκονες νερού και  καθρέφτες. Παραδείγματα θεραπείων Μεταλλικής ενέργειας είναι τα κινέζικα νομίσματα, μεταλλικά αγάλματα, Ru Yi, Wu Lou και singing bowls. Αποφύγετε στοιχεία Φωτιάς αντικείμενα και χρώματα στον Δυτικό τομέα το 2019.

Επειδή η ευνοϊκή ενέργεια αυτού του άστρου μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να βελτιώσετε την αισθηματική σας ζωή, μπορείτε να βάλετε συγκεκριμένα αντικείμενα που αντιπροσωπεύουν μια ευτυχισμένη και αρμονική αισθηματική σχέση.

Όσο για τις αρνητικές ενέργειες αυτού του τομέα; Εδώ βρίσκεται το ετήσιο άστρο 3 Killings. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να κρατάτε αυτόν τον τομέα ήσυχο και ανενόχλητο. Η κλασική θεραπεία γι’ αυτή την αρνητική ενέργεια είναι η εικόνα των τριών Ουράνιων Φυλάκων (προτιμάται ένα μικρό μεταλλικό γλυπτό).

Άλλες δημοφιλείς θεραπείες φενγκ σούι για να εξουδετερώσετε αυτή την αρνητική ενέργεια είναι οι μεταλλικοί μελωδοί με 6 ράβδους, 6 κινέζικα νομίσματα δεμένα στη σειρά και η θεραπεία με αλατόνερο.

Βορειοδυτικός τομέας – Ιπτάμενο Άστρο #9

Αυτός ο τομέας, το 2019 έχει τη θαυμάσια ενέργεια του άστρου #9 ένα από τα καλύτερα ιπτάμενα άστρα. Το άστρο #9 ονομάζεται επίσης και το άστρο του Μελλοντικού Πλούτου ή μωβ άστρο. Όπως φανερώνει το όνομά του, αυτό το άστρο φέρνει μια ευοίωνη ενέργεια που μπορεί να ενισχύσει την ροή των πλούτου στη ζωή σας. Ανήκει στο στοιχείο της Φωτιάς σε έναν τομέα Μεταλλικού στοιχείου, επομένως πρέπει να κάνετε έξυπνες εφαρμογές του φενγκ σούι για να επωφεληθείτε από την ευνοϊκή ενέργειά του και ταυτόχρονα να διατηρήσετε την φυσική ενέργεια του τομέα υγιή.

Παρόλο που η διακόσμηση με στοιχεία της Γης είναι συνήθως πολύ καλή για τον βορειοδυτικό τομέα, το 2019 είναι προτιμότερο να την αποφύγετε, καθώς ένα ισχυρό στοιχείο Γης εδώ, θα εξασθενήσει την ευοίωνη πυρακτώδη ενέργεια του ιπτάμενου άστρου.

Ωστόσο, η ενέργεια του ονομαζόμενου Μεγάλου Δούκα ή Tai Sui βρίσκεται επίσης σ’ αυτόν τον τομέα το 2019. Συνιστάται λοιπόν να κρατήσετε αυτόν τον τομέα ήσυχο και να μην τον διαταράσσετε με εργασίες ανακαίνισης ή πολύ δραστηριότητα. Η παραδοσιακή θεραπεία για την ενέργεια του Μεγάλου Δούκα είναι να τον τοποθετήσετε τον Pi Yao απέναντι από το Μεγάλο Δούκα. Αυτό σημαίνει ότι το 2019 προτείνεται να τοποθετήσετε τον Pi Yao στον Νοτοιανατολικό τομέα ώστε να κοιτάει βορειοδυτικά. Μια άλλη παραδοσιακή θεραπεία είναι η πλάκα Tai Sui  σ’ αυτόν τον τομέα.

Να τι μπορείτε να κάνετε για να εξασφαλίσετε ισχυρή, ευοίωνη ενέργεια στον βορειοδυτικό τομέα το 2019 σύμφωνα με τα ιπτάμενα άστρα:

Επικεντρωθείτε στη διακόσμηση με στοιχεία Ξύλου για να υποστηρίξετε την ενέργεια της Φωτιάς αυτού του τυχερού ετήσιου άστρου. Αυτός είναι ένας σίγουρος τρόπος για να ικανοποιήσετε το ιπτάμενο άστρο αλλά και την φυσική ενέργεια αυτού του τομέα. Μπορείτε να επιλέξετε ποικιλία θεραπειών του φενγκ σούι όπως ζωντανά φυτά (ιδιαίτερα ισχυρές θεραπείες γι’ αυτόν τον τομέα είναι η παχίρα που ονομάζεται και φυτό των χρημάτων στο φενγκ σούι και το τυχερό μπαμπού), φρέσκα λουλούδια, διακοσμητικά στοιχεία σε χρώματα πράσινα και καφέ, καθώς και φωτογραφίες πλούσιων σε πράσινο τοπίων.

Η διακόσμηση με το στοιχείο της Φωτιάς θα σας βοηθήσει επίσης να ενισχύσετε την ενέργεια του ευοίωνου άστρου, αλλά θα πρέπει να την χρησιμοποιήσετε με μέτρο. Μπορείτε να επιλέξετε να διακοσμήσετε με μερικά κεριά, λάμπες με άλατα Ιμαλαϊων, χρώματα της φωτιάς, εικόνες της φωτιάς κ.λπ.

Παραδοσιακά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον αριθμό 9. Ο αριθμός 9 θεωρείται ο υψηλότερος αριθμός και είναι και ο αριθμός αυτού του άστρου. Επομένως η χρήση του πολλαπλασιάζει τα θετικά  του αποτελέσματα.  Έτσι, μπορείτε απλά να βάλετε 9 μικρά κεριά στο βωμό σας ή να χρησιμοποιήσετε 9 κινέζικα νομίσματα δεμένα με κόκκινη κορδέλα ως θεραπεία του Φενγκ Σούι.

Κρατήστε τον Βορειοδυτικό τομέα του σπιτιού σας χαρούμενο, καθαρό και όμορφο ώστε να απολαύσετε πλήρως την θετική του ενέργεια το 2019.

Βόρειος τομέας – Ιπτάμενο Άστρο #4

Το ευοίωνο αστέρι #4 επισκέπτεται τον Βορρά το 2019 και υπόσχεται ακαδημαϊκή επιτυχία ενισχύοντας την την αγάπη για μάθηση. Αυτό το άστρο επίσης φέρνει τύχη στον ρομαντισμό, αλλά και σε όλες τις δημιουργικές προσπάθειες. Το άστρο #4 είναι ένα από τα πολύ ευεργετικά ιπτάμενα άστρα που ανήκει στο στοιχείο του Ξύλου. Το φυσικό στοιχείο του Βορρά στο Φενγκ Σούι είναι το στοιχείο του Νερού, που τροφοδοτεί πολύ καλά το στοιχείο του ετήσιου άστρου.

Οι θεραπείες του στοιχείου του Ξύλου συνήθως είναι πολύ καλές για να δυναμώσουν αυτό το άστρο, αλλά όχι στο Βορρά, γιατί αν βάλετε περισσότερο Ξύλο στη διακόσμηση θα αποδυναμώσετε την φυσική ενέργεια του Νερού του Βόρειου τομέα. Η καλύτερη διακόσμηση εδώ για το 2019 είναι το στοιχείο του Νερού, που θα κρατήσει και τις δυο πλευρές ευχαριστημένες και ζωντανές.

Να λοιπόν πώς θα δημιουργήσετε το καλύτερο φενγκ σούι στον Βόρειο τομέα το 2019 σύμφωνα με τα ιπτάμενα άστρα:

Διακοσμήστε με το στοιχείο του Νερού, το οποίο σημαίνει διακοσμητικά αντικείμενα σε μπλε και μαύρο χρώμα, καθρέφτες ή επιφάνειες που μοιάζουν με καθρέφτες, πραγματικά στοιχεία νερού κ.λπ.

Βάλτε φρέσκα λουλούδια σ’ αυτόν τον τομέα και κρατήστε τα φρέσκα και χαρούμενα. Χρησιμοποιείστε την ρομαντική δυναμική αυτού του άστρου βάζοντας μοντέρνες ή κλασικές θεραπείες για αγάπη. Επιλέξτε οποιοδήποτε σύμβολο ή μοντέρνο στοιχείο διακόσμησης που για σας αντιπροσωπεύει την αγάπη – όπως ένα άγαλμα με εραστές  – ή ακολουθήστε τις παραδοσιακές θεραπείες του φενγκ σούι όπως είναι το διπλό σύμβολο ευτυχίας, οι πάπιες μανδαρίνοι ή το σύμβολο Δράκου και Φοίνικα.  

Η τοποθέτηση μιας στοίβας βιβλίων ή μια βιβλιοθήκη θα ενισχύσει την ακαδημαϊκή επιτυχία που φέρνει αυτό το ετήσιο άστρο. Ο Βόρειος τομέας είναι επίσης ένας κατάλληλος για να τοποθετήσετε το όραμά σας (αν έχετε ή θέλετε να δημιουργήσετε ένα).

Βορειοανατολικός τομέας – Ιπτάμενο Άστρο #2

Το αρνητικό άστρο #2 που σχετίζεται με αρρώστιες επισκέπτεται τον βορειοανατολικό τομέα το 2019, γεγονός που συνιστά προσοχή. Η θεραπεία του αλατόνερου είναι μια εξαιρετική κατά τη διάρκεια του 2019.

Αυτό το αρνητικό ετήσιο άστρο ανήκει στο στοιχείο της Γης. Το φυσικό στοιχείο του Βορειοανατολικού τομέα είναι επίσης Γη. Επομένως πρέπει να εστιάσετε στη διακόσμηση με στοιχεία του Μετάλλου ώστε να αποδυναμώσετε την ενέργειά του. Παραδείγματα κατάλληλης διακόσμησης με το στοιχείο του Μετάλλου στον Βορειοανατολικό τομέα το 2019 είναι ένα μεταλλικό άγαλμα του Βούδα, κατά προτίμηση ο Ιατρικός Βούδας ή ο Kuan Yin, ένα singing bowl ή μια μεταλλική κολοκύθα. 6 κινέζικα νομίσματα δεμένα στη σειρά θεωρούνται επίσης καλή θεραπεία γι’ αυτή την συγκεκριμένη ενέργεια, καθώς επίσης και η θεραπεία του αλατόνερου.

Αποφύγετε τη διακόσμηση με στοιχεία Γης ή Φωτιάς σ’ αυτόν τον τομέα το 2019. Ενώ τα στοιχεία Γης και Φωτιάς συνήθως είναι καλά στον Βορειοανατολικό τομέα, το 2019 πρέπει να τα αποφύγετε. Αυτό σημαίνει να αποφύγετε όλα τα χρώματα του στοιχείου της Φωτιάς, κεριά καθώς και εικόνες φωτιάς. Κρατήστε αυτόν τον τομέα όσο το δυνατόν πιο ήρεμο το 2019.

Κέντρο – Ιπτάμενο Άστρο #8

Το ευοίωνο άστρο #8 – ένα από τα πιο ευνοϊκά ιπτάμενα άστρα – επισκέπτεται τον Κεντρικό τομέα του σπιτιού σας. Έτσι, το Κέντρο γίνεται από τους πιο τυχερούς τομείς το 2019. Η φύση του ιπτάμενου άστρου #8 είναι ο πλούτος (στην πραγματικότητα ονομάζεται το Άστρο του Πλούτου). Το στοιχείο του ετήσιου άστρου είναι η Γη και το στοιχείο του Κέντρου είναι επίσης η Γη, γεγονός που προάγει αρμονία και ισορροπία.

Τι συνιστάται για τον Κεντρικό τομέα του bagua σύμφωνα με τα ιπτάμενα άστρα το 2019:

Επικεντρωθείτε στην ισχυρή παρουσία του στοιχείου της Φωτιάς ώστε να ενισχύσετε και να θρέψετε το στοιχείο της Γης του ετήσιου άστρου αλλά και της ενέργειας του Κεντρικού τομέα. Παραδείγματα διακόσμησης με το στοιχείο Φωτιάς είναι πολλά – από κόκκινα μαξιλάρια μέχρι κεριά, μωβ ριχτάρια, κίτρινα χαλιά και άλλα. Η λάμπα με άλατα Ιμαλαϊων είναι μια θαυμάσια θεραπεία για το στοιχείο της Φωτιάς με απαλή και θρεπτική ενέργεια.

Διακοσμήστε αυτό τον τομέα με ποικιλία θεραπειών γήϊνων στοιχείων φενγκ σούι. Οι κρύσταλλοι είναι μια από τις δημοφιλείς και ισχυρές θεραπείες. Επιλέξτε από μία ποικιλία κρυστάλλων ή απλώς πάρτε μερικές όμορφες πέτρες από το δάσος ή την παραλία. Μαζί με τους κρυστάλλους, διακοσμητικά αντικείμενα σε τετράγωνα σχήματα (το σχήμα του στοιχείου της Γης), γήινα χρώματα ή φωτογραφίες τοπίων, είναι πολύ καλά εδώ. Τα πιο δημοφιλή κρύσταλλα φενγκ σούι που σχετίζονται με την ενέργεια του πλούτου είναι ο πυρίτης, η κιτρίνη και ο αμέθυστος.

Ενισχύστε την ενέργεια του πλούτου εδώ με την δική σας αναπαράσταση του πλούτου, είτε είναι μια εικόνα ή ένα συγκεκριμένο αντικείμενο ή ακόμα και ένα γραπτό που δείχνει καθαρά αυτή την πρόθεση. Φυσικά μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε τις παραδοσιακές θεραπείες πλούτου φενγκ σούι όπως  χρυσά ίνγκοτ, κινέζικα νομίσματα, βάζα πλούτου, πολύτιμα δένδρα, βάτραχοι χρημάτων, ψάρι feng shui και άλλα (υπάρχουν όλα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα).

Αυτά είναι όλα όσα έχω να μοιραστώ μαζί σας για τα ιπτάμενα άστρα 2019! Ξέρω ότι μπορεί να έχετε πολλές ερωτήσεις, γι’ αυτό τις έχω απαντήσει εδώ. Να έχετε ένα χαρούμενο, ευτυχισμένο και εμπνευσμένο 2019!

Σας εύχομαι ένα χρόνο γεμάτο αγάπη, καλοσύνη και γέλιο.

Πηγή

Διαβάστε επίσης: Πώς να καθαρίσετε την αρνητική ενέργεια από το σπίτι σας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *