Ερμής στον Σκορπιό

ερμής στον σκορπιό

Ο Ερμής στον Σκορπιό μας κάνει περισσότερο στοχαστικούς, εσωστρεφείς αλλά και διαισθητικούς.  Από την συγκεκριμένη θέση ο Ερμής μας προτρέπει να ερευνήσουμε βαθιά κάθε συζήτηση, ή ακόμα και να προσεγγίσουμε μυστηριώδη θέματα. Ο πλανήτης της επικοινωνίας, των διαπραγματεύσεων και του εμπορίου γίνεται αρκετά πιο εσωστρεφής και μυστικοπαθής στο συγκεκριμένο ζώδιο.

Η πολιτική και οι χρηματοοικονομικές διαπραγματεύσεις θα μας απασχολήσουν έντονα αυτό το διάστημα και δεδομένου ότι ο Ερμής θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ουρανό, μπορούμε να περιμένουμε εκπλήξεις και αναταραχές. Σε συνδυασμό με την δύσκολη γωνία που θα σχηματίσει με τον Κρόνο, είναι πιθανές οι συγκρούσεις καθώς και οι απρόσμενοι χωρισμοί. 

Δεδομένου ότι ο Σκορπιός σχετίζεται και με το σεξ και με το παρελθόν, είναι πολύ πιθανό να αναβιώσουν παλιές σχέσεις ή να δημιουργηθούν νέα πάθη που μπορεί είτε να είναι παράνομα είτε να πρέπει να διατηρηθούν κρυφά για κάποιο διάστημα.

Η νέα θέση του Ερμή, ευνοεί ιδιαίτερα τους Καρκίνους, Παρθένους, Αιγόκερους και Ιχθείς.

Αντίθετα οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί.

Ερμής στον Σκορπιό – Πώς επηρεάζει το ζώδιό σας

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής στον Σκορπιό ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και σηματοδοτεί μια περίοδο ανάλυσης των οικονομικών σας αλλά και της σεξουαλικότητάς σας. Το διάστημα που ο Ερμής θα βρίσκεται στον Σκορπιό θα διερευνήσετε περισσότερα τα εισοδήματά σας και τις υποχρεώσεις σας προς τρίτους. Ίσως αποφασίσετε να περιορίσετε κάποιες σπατάλες, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται και η πιθανότητα να λάβετε κάποιο επίδομα ή βοήθεια από τρίτους που περιμένετε εδώ και καιρό. Είναι επίσης πιθανό να επενδύσετε χρήματα σε μια εργασία που θα σας αποφέρει κέρδη στο μέλλον. Όσοι διατηρείτε ήδη μια σχέση, θα αναθερμανθεί το ερωτικό ενδιαφέρον για τον σύντροφό σας. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους θα υποκύψετε σε έναν ερωτικό πειρασμό.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής από το πολικό ζώδιο του Σκορπιού ενεργοποιεί τον τομέα του γάμου σας και των συνεργασιών. Έτσι, το επόμενο διάστημα, θα εντείνετε τις προσπάθειές σας για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές. Τώρα μπορείτε να συζητήσετε προβλήματα που σας απασχολούν και να βρείτε τη χρυσή τομή για να λειτουργήσουν καλύτερα οι σχέσεις σας.  Αν ανήκετε στους αδέσμευτους Ταύρους, αυτό το διάστημα είναι αυξημένες οι πιθανότητες για την δημιουργία μιας σοβαρής σχέσης.

*Αν ο Ερμής πραγματοποιήσει ανάδρομη πορεία σ’ αυτό το ζώδιο θα πρέπει να προσέξετε πιθανές εκρήξεις ζήλιας που μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και στον χωρισμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διέλευση του κυβερνήτη σας Ερμή από τον τομέα της υγείας και της εργασίας σας συνιστά να είστε πιο ανοιχτοί στον διάλογο με τους συναδέλφους σας και να επικεντρωθείτε στα επαγγελματικά σας καθήκοντα. Το οικογενειακό περιβάλλον θα σας στηρίξει και θα υποστηρίξει τις όποιες αποφάσεις σας. Παρόλο που είναι πιθανό να προκύψουν νέες επαγγελματικές ευκαιρίες, αποφύγετε να κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή κατά την διάρκεια του ανάδρομου Ερμή, ώστε να μην το μετανιώσετε αργότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στο συμβατό ζώδιο του Σκορπιού εγκαινιάζει μια ενδιαφέρουσα περίοδο για σας. Όσο διάστημα θα βρίσκεται εκεί, θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με τα αισθηματικά σας, τα παιδιά σας και ευχάριστες δημιουργικές δραστηριότητες. Αν διατηρείτε έναν σοβαρό δεσμό, ίσως σκεφτείτε το ενδεχόμενο να αποκτήσετε παιδί. Αν είστε αδέσμευτοι, το διάστημα αυτό θα έχετε πολλές ευκαιρίες για φλερτ και είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσετε μια νέα όμορφη σχέση. Κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή, είναι επίσης πιθανή η επανασύνδεση με έναν παλιό έρωτα.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής στον Σκορπιό σχηματίζει τετράγωνο με το ζώδιό σας από τον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Έτσι, για όσο θα βρίσκεται εκεί θα πρέπει να προσέχετε πολύ τις σχέσεις με το οικογενειακό σας περιβάλλον. Είναι πολύ πιθανό να προκύψουν εντάσεις και συγκρούσεις και ειπωθούν οδυνηρά λόγια που θα πληγώσουν κάποιους. Σ’ αυτή την περίπτωση εκμεταλλευτείτε την ανάδρομη πορεία του Ερμή, για να αποκαταστήσετε τυχόν παρεξηγήσεις και να επαναφέρετε την αρμονία. Η συγκεκριμένη θέση του Ερμή ωστόσο είναι πιθανό να σας παροτρύνει να δημιουργήσετε την δική σας οικογένεια, να βρείτε το δικό σας σπίτι και απλά να ξοδέψετε χρόνο, ενέργεια και χρήμα σ’ αυτά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής στον Σκορπιό ενεργοποιεί τον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με την επικοινωνία και τις διαπραγματεύσεις. Έτσι, το επόμενο διάστημα, ο Ερμής ευνοεί ιδιαίτερα αυτούς τους τομείς. Μπορείτε να έχετε μεγάλη επιτυχία σε συζητήσεις, ή ακόμα και δημόσιες ομιλίες, εξετάσεις και συνεντεύξεις.  Επιπλέον, οι σχέσεις σας με συγγενικά πρόσωπα θα αναζωπυρωθούν και σύντομα ταξίδια ή εκδρομές είναι πιθανό να αυξηθούν. Ευχάριστες ειδήσεις και νέες γνωριμίες είναι μέσα στις εκπλήξεις που σας επιφυλάσσει η νέα θέση του Ερμή. Αποφύγετε ωστόσο σοβαρές αποφάσεις κατά την ανάδρομη πορεία του.

ΖΥΓΟΣ

Η διέλευση του Ερμή από τον τομέα των οικονομικών σας σηματοδοτεί μια ενδιαφέρουσα περίοδο. Όσο θα βρίσκεται εκεί, θα παρατηρήσετε ότι τα χρήματα έρχονται πιο εύκολα προς το μέρος σας, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και καινούργιες ευκαιρίες για κέρδη που θα σας «ξελασπώσουν» από διάφορες υποχρεώσεις. Αυτές οι εξελίξεις μάλιστα ίσως σας δώσουν την ευκαιρία να προγραμματίσετε ένα ταξίδι που ονειρεύεστε ή και να επισημοποιήσετε μια σοβαρή σχέση. Αν πάλι ανήκετε στους ελεύθερους Ζυγούς, μια γνωριμία αυτό το διάστημα, θα σας προσφέρει την αίσθηση της ασφάλειας που είναι απαραίτητη για σας. Κατά την διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή στο ζώδιό σας, αποφύγετε αλλαγές στην εμφάνισή σας που μπορεί να μην σας ικανοποιήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής περνάει στο δικό σας ζώδιο και σας κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς. Τώρα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε καινούργιους φίλους αλλά και συμμάχους. Μπορείτε επίσης να διαπραγματευτείτε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα αλλά και να αναζωπυρώσετε τις σχέσεις σας. Προσέξτε ωστόσο κατά την διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή, καθώς θα χρειαστεί να κάνετε ξεκαθαρίσματα στο φιλικό σας περιβάλλον αφού είναι πιθανό να ανακαλύψετε αναξιόπιστα άτομα. Αποφύγετε επίσης κάθε είδους οικονομικές “εξυπηρετήσεις” καθ’ όλη την διάρκεια της ανάδρομης πορείας του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής στον Σκορπιό ενεργοποιεί τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Όσο θα βρίσκεται εκεί θα νιώσετε πιο έντονα την ανάγκη να εξασφαλίσετε την ψυχική σας ηρεμία. Έτσι, είναι πολύ πιθανό να θελήσετε να “αποσυρθείτε” από την ενεργό δράση για λίγο διάστημα και να συλλογιστείτε την περαιτέρω πορεία σας. Αν κάνετε μια εργασία που δεν σας ικανοποιεί ίσως αποφασίσετε να αναζητήσετε κάτι άλλο. Καλό είναι ωστόσο να μην προβείτε σε αλλαγές ειδικά κατά την διάρκεια της ανάδρομης πορείας του. Οργανώστε και προγραμματίστε τις κινήσεις σας και βάλτε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας, με την είσοδο του Ερμή στο δικό σας ζώδιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής στον Σκορπιό ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας αλλά και με το φιλικό σας περιβάλλον. Αυτό το διάστημα μπορείτε να προγραμματίσετε συζητήσεις και επαφές με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν ή να ασχοληθείτε με συλλογικά έργα που θα αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις. Τα έσοδα από την εργασία σας είναι πολύ πιθανό να αυξηθούν αυτό το διάστημα, ενώ ευνοούνται ιδιαίτερα και θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό. *Αν ο Ερμής  πραγματοποιήσει και ανάδρομη πορεία, καλό είναι να μην εμπιστεύεστε εύκολα πρόσωπα που γνωρίζετε για πρώτη φορά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διέλευση του Ερμή από τον Σκορπιό ενεργοποιεί το μεσουράνημα του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Πρόκειται λοιπόν για ένα διάστημα που η καριέρα σας μπορεί να απογειωθεί αν κινηθείτε με σύνεση. Η λογική που σας προικίζει ο Ερμής, μπορεί τώρα να αποτελέσει το κλειδί στη λύση των προβλημάτων που σας έχει δημιουργήσει ο κυβερνήτης σας Ουρανός και να σας ωθήσει να κάνετε την κίνηση ματ. Φυσικά θα πρέπει να δράσετε με προσοχή και χωρίς εγωιστικά κίνητρα προκειμένου να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. *Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, αποφύγετε σημαντικές αλλαγές κατά την διάρκεια του ανάδρομης πορείας του.

ΙΧΘΥΣ

Ο Ερμής στον Σκορπιό ενεργοποιεί τον ένατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Η παρουσία του σ’ αυτόν τον τομέα σηματοδοτεί ένα διάστημα αρκετά θετικό για σας, κατά το οποίο θα έχετε την ευκαιρία να συλλέξετε πληροφορίες, να μελετήσετε και να οργανώσετε τις κινήσεις που θα καθορίσουν την εξέλιξή σας. Κάθε γνώση που θα αποκτήσετε αυτό το διάστημα, ή κάθε ταξίδι που θα κάνετε, θα σας προσφέρει πολύτιμες εμπειρίες.  Δεδομένου, ότι ο ένατος οίκος αντιπροσωπεύει τον δεύτερο γάμο, είναι επίσης πιθανό να προγραμματίσετε έναν γάμο, ή να κάνετε μια σημαντική γνωριμία. *Κατά την διάρκεια της ανάδρομης πορείας του μάλιστα, είναι πιθανό να θελήσετε να συνεχίσετε σπουδές που δεν έχετε ολοκληρώσει.

Ακολουθήστε με στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *