Αφροδίτη στους Διδύμους – 3 Απριλίου – 7 Αυγούστου 2020

Αφροδίτη στους Διδύμους

Αφροδίτη στους Διδύμους – 3 Απριλίου – 7 Αυγούστου 2020

Σημαντικές αλλαγές στις σχέσεις

Στις 3 Απριλίου, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Διδύμων και ενεργοποιεί το φλερτ, την επικοινωνία και την κοινωνικοποίηση. Ο πλανήτης της αγάπης και των σχέσεων πρόκειται να μείνει σ’ αυτό το ζώδιο για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς θα πραγματοποιήσει την ανάδρομη πορεία του. Έτσι, παρόλο που η Αφροδίτη συνήθως χρειάζεται ένα μήνα για να ολοκληρώσει την πορεία της από ένα ζώδιο, τώρα θα παραμείνει στους Διδύμους μέχρι τις 7 Αυγούστου. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης μας δίνει την ευκαιρία να ξαναχτίσουμε τις σχέσεις μας (χρησιμοποιώντας την ενέργεια των Διδύμων), να συλλογιστούμε και να αποκτήσουμε μια νέα προοπτική. 

Η πορεία της Αφροδίτης από τις 3 Απριλίου μέχρι τις 7 Αυγούστου διαμορφώνεται ως εξής:

  • 3 Απριλίου: Η Αφροδίτη περνά στους Διδύμους
  • 5 Μαΐου: αρχίζει η προ-ανάδρομη περίοδος σκίασης
  • 13 Μαΐου: ξεκινά η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης
  • 25 Ιουνίου: Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία
  • 7 Αυγούστου: Η Αφροδίτη ολοκληρώνει την πορεία της στους Διδύμους και περνάει στον Καρκίνο. 

Η Αφροδίτη πραγματοποιεί ανάδρομη πορεία κάθε 18 μήνες αλλά μόνο κάθε 8 χρόνια στο ίδιο ζώδιο. Στο ζώδιο των Διδύμων ήταν ανάδρομη την άνοιξη του 2012 και του 2014.

Η ενέργεια της Αφροδίτης στους Διδύμους 

Η Αφροδίτη στους Διδύμους αγαπάει την ελευθερία. Θέλει να είναι ανεξάρτητη για να απολαμβάνει το φλερτ, να διασκεδάζει και να βιώνει νέες εμπειρίες. Αυτή είναι η ενέργεια που πρέπει να χρησιμοποιηθεί αυτό το διάστημα. Είναι ιδανική περίοδος για κοινωνικοποίηση και γνωριμίες με διαφορετικά άτομα. Το ζώδιο των Διδύμων ανήκει στο στοιχείο του Αέρα και προσελκύεται από την νοημοσύνη και τις ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Είναι το πιο κοινωνικό ζώδιο και θέλει να συναναστραφεί με όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Ο αυθορμητισμός είναι περισσότερο εμφανής και καλό είναι αυτό το διάστημα να μην δεσμεύεστε με υποχρεώσεις που μπορεί να σας “πνίξουν”. Η επικοινωνία είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό της Αφροδίτης στους Διδύμους. Έτσι, είναι η κατάλληλη στιγμή να εκδηλώσετε τα αισθήματά σας και να εκφράσετε την αγάπη σας ακόμα και μέσα από μηνύματα.

Δεδομένου ότι οι Δίδυμοι είναι ένα διπλό ζώδιο, είναι πιθανό να υπάρξουν ανατροπές στα σχέδια και τις επιθυμίες σας. Μπορεί για παράδειγμα να ξεκινάτε για κάπου και στο δρόμο να συνειδητοποιείτε ότι θέλετε να πάτε κάπου αλλού ή να πηδάτε από το ένα θέμα στο άλλο σε συζητήσεις.

Από την άλλη αν μέχρι τώρα νιώθατε κάπως απομονωμένοι, τώρα θα μπορέσετε να “δικτυωθείτε” με ανθρώπους και μάλιστα με συναρπαστικούς τρόπους. Μπορεί οι συνθήκες να μην επιτρέπουν βόλτες και ταξίδια λόγω της “καραντίνας”, υπάρχουν όμως σίγουρα και άλλοι τρόποι διασκέδασης. Εξάλλου, η Αφροδίτη θα παραμείνει σ’ αυτό το ζώδιο μέχρι τις 7 Αυγούστου οπότε ίσως έρθουν και οι πραγματικές βόλτες. 

Η Αφροδίτη εκτός από τις αισθηματικές υποθέσεις κυβερνά και τα οικονομικά. Η παρουσία της στους Διδύμους μπορεί να φέρει πιο εύκολα χρήματα μέσα από ανταλλαγή ιδεών, από εμπόριο ή παροχή υπηρεσιών. Γενικά αυτό το διάστημα μπορείτε να λάβετε χρήματα από πολλές και διαφορετικές πηγές. Η θέση της Αφροδίτης ευνοεί τις μικρές επιχειρήσεις καθώς και όσους αναζητούν ιδέες για να δημιουργήσουν ένα παθητικό εισόδημα. 

Αφροδίτη στους Διδύμους – πώς λειτουργεί στους αδέσμευτους 

Η νέα θέση της Αφροδίτης παρακινεί όσους είστε αδέσμευτοι να κάνετε νέες γνωριμίες. Ακόμα και αν δεν θέλετε να δημιουργήσετε μια μακροχρόνια σχέση, σίγουρα θέλετε να βγείτε, να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε. Εξάλλου, το διάστημα αυτό προσφέρεται περισσότερο για φιλικές και κοινωνικές συναναστροφές παρά για σοβαρές σχέσεις. Η ευελιξία, η νοημοσύνη και το φλερτ (χωρίς δεσμεύσεις) είναι οι χαρακτηριστικές ιδιότητες της Αφροδίτης στους Διδύμους. Αυτό που θέλετε περισσότερο αυτό το διάστημα είναι να γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους και εξετάσετε τις επιλογές σας. 

Αφροδίτη στους Διδύμους – πώς λειτουργεί στους δεσμευμένους 

Η Αφροδίτη στους Διδύμους θα φέρει πολλές ευκαιρίες για διασκεδάσεις και νέες εμπειρίες στους δεσμευμένους. Με την περίεργη φύση των Διδύμων μπορεί να ανακαλύψετε καινούργια πράγματα μαζί με τον σύντροφό σας. Να κάνετε σχέδια και πλάνα για το μέλλον, να συζητήσετε για μια ταινία, ένα βιβλίο ή οτιδήποτε άλλο σας διεγείρει πνευματικά. Οι συζητήσεις θα δώσουν μια νέα ενέργεια στη σχέση σας και παράλληλα θα τονώσει τον ρομαντισμό. Καλό είναι ωστόσο να δώσετε χώρο και ανεξαρτησία στο σύντροφό σας και να απολαύσετε τα πράγματα που κάνετε μαζί. 

Αφροδίτη στους Διδύμους – πώς επηρεάζει το ζώδιό σας

Κριός

Η Αφροδίτη στους Διδύμους θα κάνει την καθημερινότητά σας πιο ευχάριστη. Μέχρι τις 7 Αυγούστου η δημοτικότητά σας θα αυξηθεί και θα συναντήσετε πολλά ενδιαφέροντα πρόσωπα. Η περίοδος είναι κατάλληλη για να προωθήσετε τις ιδέες σας, να αποκτήσετε νέα ενδιαφέροντα και να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Αν ανήκετε στην κατηγορία των αδέσμευτων μπορείτε αυτό το διάστημα να συναντήσετε την αγάπη οπουδήποτε. Γι’ αυτό φροντίστε να είστε παρόντες όπου είναι εφικτό. Ακόμα και σε μια καθημερινή σας μετακίνηση είναι πιθανή μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να αναζωογονήσετε την αγάπη σας κάνοντας κοινές δραστηριότητες με τον σύντροφό σας. 

Ταύρος

Η αποχώρηση της Αφροδίτης από το ζώδιό σας μπορεί να μειώνει τη δημοφιλία που απολαύσατε το περασμένο διάστημα, τονώνει όμως τα οικονομικά σας. Τώρα μπορείτε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας ή ακόμα και να αποκτήσετε νέα περιουσιακά στοιχεία. Συνιστάται ωστόσο να περιορίσετε τις περιττές σπατάλες. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους Ταύρους θα πρέπει να εκτιμήσετε τον εαυτό σας ώστε να προσελκύσετε τον ιδανικό σύντροφο. Ασχοληθείτε με την εμφάνισή σας και κυρίως αναλογιστείτε τι ζητάτε από μια σχέση ώστε να βρείτε αυτό που πραγματικά σας ταιριάζει. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου μπορεί να γίνετε πιο αισθησιακοί αυτό το διάστημα. Ακόμα και μέσα στο σπίτι η ενασχόληση με την μαγειρική και τα γαστρονομικά εδέσματα θα τονώσουν την σεξουαλικότητά σας.

Δίδυμοι 

Ο πλανήτης της αγάπης θα βρίσκεται αρκετό καιρό στό ζώδιό σας, γεγονός που θα σας κάνει ιδιαίτερα ελκυστικούς. Το διάστημα αυτό θα είστε ακαταμάχητοι και τα φλερτ θα αποκορυφωθούν. Έτσι, αν ανήκετε στους αδέσμευτους, είναι η κατάλληλη στιγμή να τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας. Το μόνο που μένει σε σας είναι να κάνετε την σωστή επιλογή! Αν πάλι είστε ήδη δεσμευμένοι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλα τα κόλπα σας για να αποπλανήσετε ξανά το σύντροφό σας και να τονώσετε τον έρωτά σας.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται για ένα μεγάλο διάστημα στον παρασκηνιακό δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα. Είναι πιθανό να υπάρξουν μυστικές συναντήσεις, γνωριμίες με πρόσωπα που μπορεί να μην είναι διαθέσιμα ή επιστροφή παλιών σχέσεων. Μπορεί επίσης να διαπιστώσετε ότι έχετε έναν κρυφό θαυμαστή. Σε κάθε περίπτωση αυτό που συνιστάται περισσότερο από κάθε τι άλλο είναι να παραμείνετε ρεαλιστές και να μην ωραιοποιείτε πρόσωπα και καταστάσεις. Ειδικά αν είστε αδέσμευτοι, η ανάγκη σας για σχέση μπορεί να σας ρίξει στην αγκαλιά του πιο ακατάλληλου ανθρώπου, γι’ αυτό ίσως είναι προτιμότερο να μην επενδύσετε σε σχέσεις αυτό το διάστημα. Ακόμα και για τους δεσμευμένους η περίοδος αυτή ίσως είναι κάπως δύσκολη καθώς φαίνεται να προτιμάτε την μοναξιά.

Λέων

Η διέλευση της Αφροδίτη από τους Δίδυμους ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Έτσι, μέχρι τις 7 Αυγούστου ο έρωτας μπορεί να προκύψει μέσα από κοινωνικές σχέσεις και φιλικές συναναστροφές. Έτσι κι αλλιώς η παρουσία της Αφροδίτης στον συγκεκριμένο τομέα του ωροσκοπίου σας, σας κάνει ιδιαίτερα δημοφιλείς και εγγυάται ενδιαφέρουσες ρομαντικές γνωριμίες. Αν λοιπόν είστε αδέσμευτοι θα πρέπει να αποδεχτείτε προσκλήσεις φίλων και να βγείτε περισσότερο έξω. Μπορείτε να εντυπωσιάσετε τους πάντες! Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, είναι η κατάλληλη περίοδος να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο μαζί με τον σύντροφό σας. Μπορείτε επίσης να ανοίξετε το σπίτι σας σε φίλους και να διασκεδάσετε. Αποφύγετε παράνομες σχέσεις που μπορεί να αποκαλυφθούν. 

Παρθένος

Η διέλευση της Αφροδίτης από τους Διδύμους ενεργοποιεί περισσότερο τα επαγγελματικά και λιγότερα τα αισθηματικά σας. Αν όμως διατηρείτε μια σχέση μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον οι συνθήκες είναι εξαιρετικά θετικές. Επιπλέον, η Αφροδίτη θα βελτιώσει το επαγγελματικό σας προφίλ, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε μια προαγωγή. Επομένως, συνιστάται να διοχετεύσετε την ενέργειά σας στην δουλειά σας αυτό το διάστημα ώστε να απολαύσετε την εύνοια των ανωτέρω σας. Αν είστε αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να προκύψει και ένας έρωτας μέσα στο χώρο της εργασίας σας. Η επαγγελματική επιτυχία αποτελεί προτεραιότητα και για τους δεσμευμένους αυτή την περίοδο, οπότε απλώς μοιραστείτε την χαρά σας με το σύντροφό σας.

Ζυγός

Η Αφροδίτη στο Δίδυμους, σας ανοίγει την όρεξη για ταξίδια και διακοπές. Μπορεί τώρα να είστε σε κατάσταση καραντίνας, ωστόσο μέχρι τις 7 Αυγούστου θα σας δοθεί η ευκαιρία να πραγματοποιήσετε την επιθυμία σας. Τα ταξίδια σας επιφυλάσσουν ρομαντικές γνωριμίες, δεν αποκλείεται ωστόσο να πρόκειται για μια γνωριμία με ένα αλλοδαπό άτομο. Ο ένατος οίκος του ωροσκοπίου σχετίζεται επίσης με σπουδές, οπότε είναι πιθανό να προκύψει μια σχέση μέσα από ένα τέτοιο περιβάλλον. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, θα απολαύσετε συναρπαστικές περιπέτειες με το σύντροφό σας. Είτε πρόκειται για ταξίδι, είτε για μια νέα εντελώς διαφορετική εμπειρία από τις συνηθισμένες, σίγουρα πρόκειται να ζήσετε μια συναρπαστική περίοδο.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται ένα μεγάλο διάστημα μέσα στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με το σεξ. Έτσι, αυτή την περίοδο θα απολαύσετε τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο. Ο αυξημένος μαγνητισμός σας θα προκαλέσει έντονα πάθη είτε είστε ελεύθεροι είτε όχι. Στην περίπτωση που αναζητάτε μια νέα σχέση, μπορείτε εύκολα να κατακτήσετε κάθε άτομο, αφού διαθέτετε ένα μυστήριο που δεν περνάει απαρατήρητο. Σε περίπτωση που είστε ήδη δεσμευμένοι, πιθανότατα θα απαρνηθείτε αυτό το διάστημα τις πολλές συναναστροφές ώστε να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σας. Η συγκεκριμένη διέλευση επιπλέον ευνοεί τα οικονομικά σας ενώ δεν αποκλείεται να λάβετε και ένα ξεχωριστό δώρο. 

Τοξότης

Η διέλευση της Αφροδίτης από τους Διδύμους ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεων και πράγματι πρόκειται να ζήσετε σημαντικές εμπειρίες μέχρι τις 7 Αυγούστου. Όλο αυτό το διάστημα θα υπάρξουν πολλά άτομα που θα σας φανούν ελκυστικά και θα τραβήξουν την προσοχή σας. Έτσι, θα φλεράρετε αδιάκοπα και κατά συνέπεια με τόσους πειρασμούς ίσως είναι δύσκολο να δημιουργήσετε μια σοβαρή σχέση. Δεν αποκλείεται μάλιστα να “πειραματιστείτε” τουλάχιστον με δυο άτομα, αφού η επιλογή θα είναι πραγματικά δύσκολη. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι μάλλον θα πρέπει να συμμεριστείτε τις ιδιοτροπίες του συντρόφου σας. Ακολουθήστε τις επιθυμίες του και απολαύστε μαζί του νέες εμπειρίες. 

Αιγόκερως

Η διέλευση της Αφροδίτης από τους Διδύμους σας δημιουργεί περισσότερη διάθεση για δουλειά παρά για αγάπη, εκτός και αν αυτά τα δυο σχετίζονται με κάποιο τρόπο. Αν είστε αδέσμευτοι, υπάρχει περίπτωση να νιώσετε το ενδιαφέρον ενός συναδέλφου που δεν σας αφήνει αδιάφορους. Είναι επίσης πιθανή μια γνωριμία μέσα από μια καθημερινή σας δραστηριότητα. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για να προγραμματίσετε κοινές δραστηριότητες με τον σύντροφό σας που θα βελτιώσουν τη φυσική σας κατάσταση. Ένα πρόγραμμα γυμναστικής ή διατροφής για παράδειγμα όπου ο ένας θα στηρίζει τον άλλον. 

Υδροχόος

Εξαιρετικά θετική αναμένεται για σας η διέλευση της Αφροδίτης από τους Διδύμους. Ο πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς ενεργοποιεί τον πέμπτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με ρομάντζα και διασκεδάσεις. Έτσι, είναι η κατάλληλη περίοδος για να φλερτάρετε, να ζήσετε ρομαντικές στιγμές και να ερωτευτείτε. Αν είστε αδέσμευτοι πρόκειται να προσελκύσετε πολλά ενδιαφέροντα και γοητευτικά άτομα και σίγουρα η επιλογή σας δεν θα είναι εύκολη. Στην περίπτωση που είστε ήδη δεσμευμένοι, μπορείτε να περιμένετε μια ρομαντική περίοδο με το σύντροφό σας την οποία θα απολαύσετε. Αν μάλιστα σκέφτεστε να μεγαλώσετε την οικογένειά σας, αυτή είναι ιδανική περίοδος για εγκυμοσύνη. 

Ιχθύς

Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων ενεργοποιεί τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Έτσι, μέχρι τις 7 Αυγούστου θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι σας και να ασχοληθείτε περισσότερο με τις ανάγκες της οικογένειάς σας. Είναι ιδανική στιγμή για να δεθείτε περισσότερο με τους οικείους σας αλλά και να καλλωπίσετε το χώρο σας. Αν ανήκετε στην κατηγορία των αδέσμευτων, μια νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από φιλικές συγκεντρώσεις στο σπίτι σας. Η επίσκεψη στο πατρικό περιβάλλον ή στον τόπο καταγωγής σας μπορεί επίσης να σας επιφυλάσσει μια σημαντική γνωριμία. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, δεν χρειάζεται να απομακρυνθείτε από το σπίτι σας, αφού ότι ζητάτε είναι ήδη εκεί. Ο χρόνος που περνάτε με τον σύντροφό σας στο σπίτι, σας φέρνει πιο κοντά και απολαμβάνετε στο έπακρο τις οικογενειακές στιγμές. Αν είστε δεσμευμένοι αλλά ζείτε χωριστά, ίσως τώρα σκεφτείτε το ενδεχόμενο της συμβίωσης ή και του γάμου. 

Ακολουθήστε με στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *