Έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους – 30 Νοεμβρίου

Έκλειψη Σελήνης

Στις 30 Νοεμβρίου διαμορφώνεται η Πανσέληνος που είναι και έκλειψη Σελήνης στις 9 μοίρες των Διδύμων. Ο άξονας Διδύμου – Τοξότη σχετίζεται με θέματα εκπαίδευσης, γνώσης και ταξιδιών. Σε γενικές γραμμές πρόκειται για μια  σεληνιακή έκλειψη με θετική ενέργεια που μας βοηθά να κατανοήσουμε όσα έχουν συμβεί και να κάνουμε μια επανεκκίνηση.

Το πιο σημαντικό γεγονός στον χάρτη της Έκλειψης είναι ότι οι δυο κυβερνήτες της πανσελήνου ο Ερμής και ο Δίας σχηματίζουν αρμονική όψη μεταξύ τους, γεγονός που εγγυάται ενθουσιασμό και χαρά. 

Έτσι, αναμένεται περισσότερη ελευθερία και αναστολή των περιορισμών καθώς και σημαντικές συμφωνίες ακόμα και σε διεθνή θέματα. 

Η έκλειψη Σελήνης βρίσκεται σε ακριβή σύνοδο με τον Aldebaran (έναν από τους τέσσερις βασιλικούς αστέρες) που σχετίζεται με ευγλωττία, ακεραιότητα, θάρρος, δημοτικότητα αλλά και κίνδυνο και απώλεια. Πρόκειται για έναν σταθερό αστέρα με ασαφή φύση που μπορεί να φέρει αξιοσημείωτη επιτυχία, αλλά και κινδύνους.

Έκλειψη Σελήνης – Πώς επηρεάζει τα ζώδια

Κριός

Η έκλειψη Σελήνης σας ανοίγει νέους δρόμους και περιπέτειες. Μπορεί να θελήσετε να μάθετε ή και να διδάξετε κάτι καινούργιο. Ίσως παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο χωρίς να αποκλείεται και να αρχίσετε να γράφετε ένα βιβλίο ή ένα σύγγραμμα. Κάποιες ευχάριστες εξελίξεις είναι πιθανό να σας παρακινήσουν να ασχοληθείτε με μάρκετινγκ ή πωλήσεις. Το διάστημα αυτό θα έχετε περισσότερες επαφές με τους στενούς συγγενείς και τα αδέλφια σας, αλλά και περισσότερες μετακινήσεις.

Ταύρος

Η σεληνιακή έκλειψη ενεργοποιεί τον άξονα των οικονομικών σας. Έτσι, είναι πιθανό να αναζητήσετε νέους τρόπους να κερδίσετε χρήματα, χωρίς να αποκλείεται να εμφανιστούν τυχαία ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Ένα νέο εγχείρημα μπορεί επίσης να αποδειχτεί αρκετά κερδοφόρο. Νέες συμφωνίες και συμβόλαια που θα σας αποφέρουν χρήματα, ευνοούνται αυτό το διάστημα.

Δίδυμοι

Η πανσέληνος – έκλειψη διαμορφώνεται στο δικό σας ζώδιο και ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεών σας. Παλιές σχέσεις που θεωρούνται δυσλειτουργικές θα καταρρεύσουν και είναι πολύ πιθανό να τελειώσουν οριστικά. Αντίθετα, οι σχέσεις που είναι καλές θα ενισχυθούν ακόμα περισσότερο αυτό το διάστημα. Επιπλέον, είναι καλή περίοδος να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την εμφάνισή σας ή να ξεκινήσετε μια δραστηριότητα που θα τονώσει τον οργανισμό σας.

Καρκίνος

Η έκλειψη Σελήνης διαμορφώνεται στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου, γεγονός που σας παρακινεί να μείνετε κάτα κάποιο τρόπο στο παρασκήνιο. Μπορεί να θέλετε να αξιολογήσετε κάποια πρόσφατα γεγονότα ή να ζήσετε μια κρυφή ερωτική σχέση μακριά από το περιβάλλον σας. Παράλληλα, αυτό το διάστημα θα είστε εξαιρετικά δημιουργικοί και αν ασχολείστε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες θα έχετε μεγάλη έμπνευση. Τα σχέδια που κάνετε τώρα θα αποκορυφωθούν με την επόμενη πανσέληνο που γίνεται στο δικό σας ζώδιο.

Λέων

Με την έκλειψη Σελήνης που διαμορφώνεται στις 30 Νοεμβρίου, τα θέματα που σχετίζονται με το φιλικό περιβάλλον σας και τις φιλοδοξίες σας αποτελούν το κύριο μέλημά σας. Μπορείτε τώρα να δικτυωθείτε, να ανταλλάξετε ιδέες και απόψεις ή και να ταξιδέψετε με φίλους που μπορούν να σας ανοίξουν νέους δρόμους. Είναι επίσης πιθανό να μάθετε κάποια μυστικά που θα επηρέασουν την εξέλιξή σας. Επιπλέον, αν διαπιστώσετε ότι κάποια άτομα δεν είναι ειλικρινή απέναντί σας, ίσως θελήσετε να αποκοπείτε οριστικά από αυτά.

Παρθένος

Η έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους διαμορφώνεται στο μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με την καριέρα σας. Έτσι, αυτό το διάστημα μπορεί να πάρετε ενδιαφέρουσες ειδήσεις για το επαγγελματικό σας μέλλον ή να παρακολουθήσετε κάποιο σεμινάριο που θα βοηθήσει στην εξέλιξή σας. Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για να ανέλθετε επαγγελματικά γι’ αυτό φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε. Αν είστε ανεξάρτητοι επαγγελματίες ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να επενδύσετε στο μάρκετινγ και τη διαφήμιση.

Ζυγός

Η σεληνιακή έκλειψη διαμορφώνεται στις 30 Νοεμβρίου στον ένατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Έτσι, το διάστημα που ακολουθεί ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με μια νέα εκπαίδευση, ένα σεμινάριο ή ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Κάποιο από αυτά τα ζητήματα μπορούν να αλλάξουν εντελώς τη ζωή σας γι’ αυτό δεν θα πρέπει να χάσετε καμία ευκαιρία που θα παρουσιαστεί. Είναι επίσης πιθανό να κερδίσετε χρήματα από το εξωτερικό, από νομικά θέματα ή από υποθέσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό.

Σκορπιός

Η έκλειψη Σελήνης διαμορφώνεται στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με επενδύσεις, ανάπτυξη επιχειρήσεων ή και δάνεια. Η Πανσέληνος προσφέρεται τόσο για αποπληρωμή όσο και για λήψη δανείων. Στην δεύτερη περίπτωση ωστόσο, καλό είναι να κάνετε την έρευνά σας ώστε να εξασφαλίσετε τους καλύτερους όρους. Αν εκκρεμούν ζητήματα που σχετίζονται με κληρονομιές ή διατροφή, θα ολοκληρωθούν αυτό το διάστημα. Τέλος, είναι πολύ πιθανό να συναντήσετε ένα άτομο που θα παίξει μοιραίο ρόλο στη ζωή σας.

Τοξότης

Οι σχέσεις σας, οι συνεταιρισμοί, ο γάμος και οι συμφωνίες είναι μερικά από τα ζητήματα που ενεργοποιούνται από την έκλειψη Σελήνης που διαμορφώνεται στις 30 Νοέμβριου. Έτσι, είναι πιθανό τώρα να θελήσετε να προχωρήσετε σε μια σοβαρή δέσμευση ή να αμφισβήσετε την πορεία της και να την διακόψετε. Δεδομένου ότι ο κυβερνήτης της σεληνιακής έκλειψης ο Ερμής βρίσκεται στον Σκορπιό, είναι πιθανό να μάθετε κάποια μυστικά που θα επηρεάσουν τις αποφάσεις σας. Δεν αποκλείεται επίσης, να συνάψετε μια μυστική συμφωνία ή σχέση.

Αιγόκερως

Η έκλειψη Σελήνης διαμορφώνεται στον έκτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με την εργασία και την υγεία σας. Έτσι, αυτό το διάστημα, θα ενδιαφερθείτε περισσότερο γι’ αυτά τα ζητήματα και είναι πιθανό να υπάρξουν φίλοι που θα σας προτείνουν να ξεκινήσετε μαζί ένα νέο εγχείρημα. Ακόμα και όσοι έχετε μια σταθερή δουλειά, θα μπείτε στον πειρασμό να κάνετε κάποιες αλλαγές ή τουλάχιστον να κάνετε κάτι παράλληλα. Τέλος, ίσως κάνετε αλλαγές στον τρόπο ζωής σας ή και στην διατροφή σας.

Υδροχόος

Η έκλειψη Σελήνης διαμορφώνεται στον πέμπτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου και θεωρείται αρκετά θετική για σας. Το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας ή ακόμα και να αποκτήσετε τον πρώτο σας απόγονο. Η σεληνιακή έκλειψη υποστηρίζει επίσης τα νέα εγχειρήματα, οπότε αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση είναι η κατάλληλη στιγμή. Τέλος, αν ανήκετε στους αδέσμευτους είναι πολύ πιθανή η δημιουργία μιας νέας σχέσης.

Ιχθύς

Η έκλειψη Σελήνης διαμορφώνεται στον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Έτσι, αυτό το διάστημα είναι κατάλληλο για να αφιερώσετε χρόνο στους οικείους σας, να κάνετε μια αλλαγή στο σπίτι σας ή και να μετακομίσετε σε ένα άλλο μέρος. Είναι επίσης πιθανό να φιλοξενήσετε κάποια άτομα και να υπάρχει έντονη κινητικότητα στο σπίτι σας. Τέλος, είναι πιθανό να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε μια γυναίκα (αδελφή, μητέρα, γιαγιά).

Ακολουθήστε με στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *