Φεβρουάριος 2021 Αστρολογική Ατζέντα

Φεβρουάριος 2021 Αστρολογική Ατζέντα

Φεβρουάριος 2021 Αστρολογική Ατζέντα – Οι όψεις των πλανητών αναλυτικά για κάθε μέρα. Δείτε πώς θα προγραμματίσετε την κάθε μέρα σας.

Φεβρουάριος 2021

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

05.17 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος. Επιτυχία σε επαγγελματικές – οικονομικές υποθέσεις.

12.34 Ήλιος τετράγωνο με Άρη. Όψη που αυξάνει έντονα την ενέργεια αλλά χρειάζεται έλεγχο, καθώς μπορεί να προκαλέσει ατυχήματα. Καλό να αποφύγετε την υπερβολική έκθεση στον ήλιο και τις περιττές εντάσεις και διαμάχες με τους γύρω σας. Αποφύγετε επίσης επίπονες εργασίες.

13.10 Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη. Θετική όψη για σχέσεις. Δείχνετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας, είστε χαρούμενοι και επιπλέον μπορείτε να πετύχετε καλές αγορές αλλά και επαγγελματικούς στόχους.

Σελήνη σε κενό πορείας από 13.11 έως 13.24

13.25 Σελήνη στον Ζυγό. Η Σελήνη από το περιβάλλον της Αφροδίτης στρέφει το ενδιαφέρον στις σχέσεις σας. Η ισορροπία και η αρμονία αποτελεί το κύριο μέλημά σας. Το επόμενο διήμερο θα είστε πιο ρομαντικοί και θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο/στη σύντροφο. Νέες σχέσεις δημιουργούνται πιο εύκολα αυτό το διάστημα. Επιπλέον η Σελήνη στον Ζυγό ευνοεί θέματα που σχετίζονται με την ομορφιά και τον καλλωπισμό.

16.05 Αφροδίτη στον Υδροχόο. Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Υδροχόου στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου. Το διάστημα αυτό οι φιλικές σχέσεις γίνονται πιο δυνατές. Στις προσωπικές σχέσεις υπάρχει έντονη ανάγκη για ανεξαρτησία που θα πρέπει να γίνει αποδεκτή προκειμένου να αποφευχθούν εντάσεις ή και ρήξεις.

22.32 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και καθήκοντος που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Σταθερότητα στις σχέσεις και αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

06.57 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Εξαιρετική όψη που φέρνει κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

12.50 Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο. Συναισθηματική αρμονία και ισορροπία. Ευχάριστη διάθεση, αυξημένη ζωτικότητα και ενέργεια. Καλές σχέσεις με την οικογένεια και το σύντροφο.

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

08.15 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις. Οικονομικές απώλειες.

08.15 Σελήνη τρίγωνο με Ερμή. Αυξημένη ικανότητα για γνώση. Ευγλωττία και ευχάριστες συζητήσεις ή ειδήσεις. Μπορείτε εύκολα να περάσετε τις απόψεις σας, γεγονός που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε.

Σελήνη σε κενό πορείας από 08.16 έως 16.13

16.14 Σελήνη στον Σκορπιό. Η Σελήνη από τον Σκορπιό πρόκειται να δημιουργήσει έντονα πάθη το ερχόμενο διήμερο. Μπορεί επίσης να είστε πιο μυστικοπαθείς. Προσοχή σε οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τρίτους.

20.55 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. Κυκλοθυμία και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφύγετε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που τελικά δεν θα σας ικανοποιήσουν. Μπορεί να υπάρξει τάση τεμπελιάς ή συγκρούσεις. Προσέξτε επίσης τη διατροφή σας.

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

01.47 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια, απογοήτευση. Κακή διάθεση ακόμα και χωρίς συγκεκριμένο λόγο. 

03.57 Σελήνη αντίθεση με Ουρανό. Το διάστημα αυτό μπορεί να προκύψουν ατυχήματα και εντάσεις κυρίως λόγω υπερβολικού φανατισμού στις απόψεις. Επιθετικότητα και συχνές εναλλαγές διάθεσης. Πιθανά δυσάρεστα νέα ή αποκαλύψεις.

10.40 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Η όψη αυτή δημιουργεί μια αδικαιολόγητη αισιοδοξία που μπορεί να σας παρασύρει σε σπατάλες. Αποφύγετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε και μην αφήνετε τους άλλους να εξαρτώνται συναισθηματικά από σας. Αποφύγετε επίσης παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

16.51 Σελήνη αντίθεση με Άρη. Τάση για ατυχήματα κυρίως λόγω βιασύνης. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο. Έντονα συναισθήματα που μπορούν να οδηγήσουν σε χωρισμό. Τάση για σπατάλες.

19.37 Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο. Αυτή η φάση του φεγγαριού προκαλεί οικογενειακά προβλήματα, επαγγελματικές δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις.

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

01.11 Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοούν τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

08.27 Σελήνη τετράγωνο με Ερμή. Το συναίσθημα επηρεάζει τη λογική. Το διάστημα αυτό μπορεί να μην είστε αντικειμενικοί γι’ αυτό συνιστάται να διαχωρίσετε τα γεγονότα από τα συναισθήματα. Είναι πιθανά εμπόδια και καθυστερήσεις στο δρόμο και την κυκλοφορία.

11.20 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Αυξημένες ψυχικές ικανότητες, ευστροφία, καλή κρίση και διπλωματία που βοηθούν σε δουλειές που απαιτούν συγκέντρωση.

Σελήνη σε κενό πορείας από 11.21 έως 19.15

19.16 Σελήνη στον Τοξότη. Τις επόμενες δύο μέρες θα είστε πιο αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις. Ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με ταξίδια και εκπαίδευση. 

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

05.00 Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη. Εύνοια σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό διάστημα για να ασχοληθείτε με καλλωπισμό και αγορά καλλυντικών.

05.20 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.

09.07 Αφροδίτη σύνοδο με Κρόνο. Δύσκολη όψη που προκαλεί μελαγχολία και πόνο. Είναι πιθανό να τελειώσουν μακροχρόνιες σχέσεις. Προβλήματα μπορεί να υπάρξουν και σε οικονομικά ζητήματα.

14.45 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που σας κάνει να βλέπετε την ζωή πιο αισιόδοξα. Ευνοούνται νέες θέσεις εργασίας που μπορεί να σχετίζονται και με το διαδίκτυο. Καλή μέρα για το εμπόριο και την επικοινωνία.

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

02.56 Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο. Συναισθηματική αρμονία που ευνοεί όλων των ειδών τις σχέσεις. Δυνατότητα επιτυχίας στόχων. Υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

04.40 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή καθώς εύκολα μπορεί να εξαπατηθούμε.

05.33 Αφροδίτη τετράγωνο με Ουρανό. Μια προβληματική σχέση μπορεί να τελειώσει ξαφνικά. Απρόσμενες συναντήσεις και σχέσεις, συνήθως χωρίς διάρκεια. Ρήξεις σε σχέσεις ή συνεργασίες.

08.16 Σελήνη εξάγωνο με Ερμή. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

Σελήνη σε κενό πορείας από 08.17 έως 22.51

22.52 Σελήνη στον Αιγόκερω. Με την Σελήνη στο ζώδιο του Κρόνου, είστε περισσότερο υπεύθυνοι και οργανωτικοί. Το επόμενο διήμερο είναι κατάλληλο για ανάληψη καθηκόντων και υποχρεώσεων. Οι στόχοι όσο υψηλοί κι αν είναι επιτυγχάνονται χάρη στην προσπάθεια και την υπομονή.

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

11.00 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες. Θετική όψη και για οικονομικά ζητήματα.

15.48 Ήλιος σύνοδο με Ερμή. Μέρα κατάλληλη για σχέδια και προγραμματισμό. Δεδομένου ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος προγραμματίστε τις κινήσεις σας, αλλά πραγματοποιήστε τις μετά τις 21/2 με την ορθή πορεία του Ερμή.  

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

04.21 Σελήνη τρίγωνο με Άρη. Θετική διάθεση και αυξημένη ενέργεια που σας παροτρύνουν να πετύχετε τους στόχους σας. Νιώθετε πιο ελκυστικοί και γοητευτικοί και μπορείτε να εκφράσετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας.

08.55 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνετε  περισσότερη κατανόηση στους γύρω σας.

19.22 Σελήνη σύνοδο με Πλούτωνα. Δυσάρεστη όψη που προκαλεί συναισθηματικές εκρήξεις. Ανεξέλεγκτα συναισθήματα.

Σελήνη σε κενό πορείας από 9/2 19.23 έως 10/2 03.19

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

03.20 Σελήνη στον Υδροχόο. Η Σελήνη στον Υδροχόο θα φέρει έντονη κοινωνικότητα το ερχόμενο διήμερο. Επαφές με φίλους, συζητήσεις αλλά και πρωτοποριακές ενέργειες είναι στο πρόγραμμα. Το ομαδικό πνεύμα εγγυάται την επιτυχία συλλογικών δραστηριοτήτων.

14.16 Ερμής τετράγωνο με Άρη. Αυξημένη νευρικότητα και επιθετικότητα. Βιασύνη και ανυπομονησία καταλήγουν σε ατυχήματα. Έντονες συζητήσεις και καβγάδες. Αυξημένη κυκλοφορία στους δρόμους. 

14.42 Σελήνη σύνοδο με Κρόνο. Η όψη αυτή φέρνει μελαγχολία, περιορισμό και ανυπομονησία. Στον ερωτικό τομέα ίσως υπάρξει ψυχρότητα, αποστάσεις ή και χωρισμοί. 

15.51 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Τάση για ατυχήματα και τσακωμούς. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών χωρισμών. Πιθανές και οικονομικές απώλειες.

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

00.11 Σελήνη σύνοδο με Αφροδίτη. Συναισθηματική αρμονία και τρυφερότητα. Θετικές εξελίξεις στις σχέσεις, σε οικονομικά και καλλιτεχνικά θέματα. Ευχάριστες οικογενειακές στιγμές.

01.29 Σελήνη σύνοδο με Δία. Κοινωνική επιτυχία, καλλιτεχνικές κλίσεις και φιλοδοξία. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει οικονομικά οφέλη. Ιδανική στιγμή για να ολοκληρώσετε εκκρεμότητες, να επιλύσετε διαφωνίες και να κάνετε νέα σχέδια. Αποφύγετε την υπερβολική κατανάλωση φαγητού ή αλκοόλ.

09.22 Σελήνη σύνοδο με Ερμή. Αυτό το διάστημα ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα και οι επιχειρηματικές δραστηριότητες. Η όψη δραστηριοποιεί το πνεύμα και το σώμα και σας βοηθά να προσηλωθείτε στους στόχους σας.

11.55 Σελήνη τετράγωνο με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και με την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Βιασύνη που οδηγεί σε ατυχήματα.

17.00 Αφροδίτη σύνοδο με Δία. Όψη που ευνοεί τις σχέσεις, τις συνεργασίες αλλά και τα οικονομικά. Το διήμερο που ακολουθεί θα πρέπει να “αρπάζουμε” τις ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο μας.

21.06 Νέα Σελήνη. Η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στις 24 μοίρες του Υδροχόου. Το ζώδιο του Υδροχόου είναι έντονα ενεργό καθώς εκεί βρίσκονται επίσης ο Ερμής, η Αφροδίτη, ο Δίας και ο Κρόνος. Πάντα το καινούργιο φεγγάρι σηματοδοτεί μια νέα αρχή, αλλά αυτή τη φορά είναι ακόμα πιο ισχυρό, καθώς η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη εγκαινιάζει τη νέα χρονιά του μεταλλικού Βοδιού στο κινέζικο ημερολόγιο. Δεδομένου ότι ο Υδροχόος είναι το ζώδιο της επανάστασης και της ελευθερίας, η ανάγκη να απελευθερωθούμε από παλιά δεσμά (ουσιαστικά ή και πνευματικά) θα γίνει το βασικό μας μέλημα.

Σελήνη σε κενό πορείας από 11/2 21.07 έως 12/2 09.22

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

09.23 Σελήνη στους Ιχθύς. Το επόμενο διήμερο θα υπάρχει αυξημένη ευαισθησία. Η μοναξιά αποτελεί καλό σύντροφο που βοηθά στην ονειροπόληση. Ευνοούνται δραστηριότητες που υπάγονται στη δικαιοδοσία των Ιχθύων όπως κινηματογράφος, μουσική, ζωγραφική, χημεία.

22.30 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021

09.48 Ερμής σύνοδο με Αφροδίτη. Όψη που συνδυάζει την ευστροφία με την ομορφιά. Αυξημένο ενδιαφέρον για θέματα που σχετίζονται με την ομορφιά, την τέχνη, τη μουσική και την ποίηση. Ευχάριστες και αρμονικές συζητήσεις. Πιθανά σύντομα ευχάριστα ταξίδια.

21.55 Σελήνη εξάγωνο με Άρη. Ισχυρή θέληση για να πετύχετε τους στόχους σας. Γρήγορες αποφάσεις και αυξημένη ζωτικότητα. Ευχάριστες στιγμές στον αισθηματικό τομέα. Κατάλληλη στιγμή για σύσφιξη σχέσεων.

22.11 Σελήνη σύνοδο με Ποσειδώνα. Υπερευαισθησία που μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις. Αποφύγετε καταχρήσεις, υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ή άλλων ουσιών. Η νοσταλγία είναι έντονη και η μοναξιά επιθυμητή.

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

04.13 Άρης εξάγωνο με Ποσειδώνα. Όψη που διεγείρει τη φαντασία και δίνει μια συναισθηματική προσέγγιση στη “βιαιότητα” του Άρη. Μπορεί να υπάρξει ενδιαφέρον για άτομα που ξεφεύγουν από τα πρότυπά μας.

09.29 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Αυξημένες ψυχικές ικανότητες, ευστροφία, καλή κρίση και διπλωματία που βοηθούν σε δουλειές που απαιτούν συγκέντρωση.

Σελήνη σε κενό πορείας από 09.30 έως 17.53

17.54 Σελήνη στον Κριό. Η Σελήνη στο περιβάλλον του Άρη γίνεται πιο “μαχητική”. Έτσι υπάρχει έντονος εκνευρισμός που μπορεί να δημιουργήσει προστριβές. Παράλληλα όμως ενισχύει την αυτοπεποίθηση και ευνοεί τα νέα ξεκινήματα. 

23.40 Ερμής σύνοδο με Δία. Η όψη αυτή μας κάνει ιδιαίτερα αισιόδοξους ενώ παράλληλα μας χορηγεί σωστή κρίση. Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για μελέτες που ευνοεί μαθητές και φοιτητές. Ευχάριστες συναντήσεις, σύντομα ταξίδια και επαφές με άτομα ξένης προέλευσης είναι πιθανά. Υπάρχει επίσης η περίπτωση να ξοδέψουμε χρήματα για αγορές. Η όψη αυτή γενικά ευνοεί το εμπόριο και είναι κατάλληλη για επένδυση σε διαφήμιση.

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

07.23 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.

18.50 Σελήνη εξάγωνο με Ερμή. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

20.22 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που σας κάνει να βλέπετε την ζωή πιο αισιόδοξα. Ευνοούνται νέες θέσεις εργασίας που μπορεί να σχετίζονται και με το διαδίκτυο. Καλή μέρα για το εμπόριο και την επικοινωνία.

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

05.40 Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη. Εύνοια σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό διάστημα για να ασχοληθείτε με καλλωπισμό και αγορά καλλυντικών.

20.32 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις. Οικονομικές απώλειες.

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

02.17 Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο. Συναισθηματική αρμονία που ευνοεί όλων των ειδών τις σχέσεις. Δυνατότητα επιτυχίας στόχων. Υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

Σελήνη σε κενό πορείας από 02.18 έως 05.11

05.12 Σελήνη στον Ταύρο. Το επόμενο διήμερο το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε οικονομικά ζητήματα. Η επιδίωξη της οικονομικής εξασφάλισης αποτελεί το κύριο μέλημα. Η Αφροδίτη επιπλέον αγαπά την ομορφιά και την “καλοπέραση” γεγονός που μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολές ή σπατάλες.

19.48 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια, απογοήτευση. Κακή διάθεση ακόμα και χωρίς συγκεκριμένο λόγο. 

19.48 Σελήνη σύνοδο με Ουρανό. Απρόβλεπτα γεγονότα και καταστάσεις μπορεί να σας εκνευρίσουν. Υπάρχει τάση για δημιουργία νέων σχέσεων ενώ δεν αποκλείεται φιλικές σχέσεις να μετατραπούν σε ερωτικές.

21.08 Κρόνος τετράγωνο με Ουρανό. Η συγκεκριμένη όψη θα μας απασχολήσει σχεδόν όλο το 2021, καθώς ο Κρόνος και ο Ουρανός θα σχηματίσουν τετράγωνο τρεις φορές. Την πρώτη φορά (στις 17/2) τόσο ο Κρόνος όσο και ο Ουρανός βρίσκονται σε ορθή πορεία. Στο επόμενο τετράγωνο που θα αποκορυφωθεί στις 15 Ιουνίου, ο Κρόνος θα είναι ανάδρομος, ενώ στο τρίτο στις 24 Δεκεμβρίου θα είναι ανάδρομος ο Ουρανός. Η φύση των συγκεκριμένων πλανητών είναι εντελώς αντίθετη και η δύσκολη γωνία του τετραγώνου, μας αναγκάζει να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματά μας και να αλλάξουμε τα πράγματα προς το καλύτερο. Ο Κρόνος σχετίζεται με κανόνες, πειθαρχία και υπευθυνότητα ενώ ο Ουρανός αντιπροσωπεύει την επανάσταση, την ελευθερία, τις ξαφνικές αλλαγές, την καταστροφή του παλιού και την δημιουργία του νέου. Ο Κρόνος φυσικά είναι ο πιο δυνατός πλανήτης στη συγκεκριμένη περίπτωση αφού βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου (που κυβερνά παραδοσιακά). Παρόλο που ο Υδροχόος είναι ένα προοδευτικό ζώδιο, ταιριάζει “γάντι” στον συντηρητικό Κρόνο. Αντίθετα, ο Ουρανός βρίσκεται στο σταθερό ζώδιο του Ταύρου, που δεν του επιτρέπει να λειτουργήσει όπως θα ήθελε. Ακόμα κι έτσι, πρόκειται για μια εκρηκτική σύγκρουση που θα αλλάξει πολλές σταθερές αξίες και δεδομένα. Οι όψεις αυτών των πλανητών σχετίζονται με παγκόσμια γεγονότα και παρά το “απρόβλεπτο” του Ουρανού, πιστεύω ότι θα φέρει ριζικές αλλαγές στην παγκόσμια οικονομία (και στον τρόπο που διαχειριζόμαστε τα χρήματα). Δεδομένου ότι ο Υδροχόος είναι ένα συλλογικό (παγκόσμιο) ζώδιο, δεν αποκλείεται ακόμα και να προκύψει ένα νέο παγκόσμιο νόμισμα. Η σταδιακή μετάβαση σε κρυπτονομίσματα είναι πολύ πιθανή αφού ο Υδροχόος σχετίζεται με την ψηφιακή τεχνολογία και ο Ταύρος με το χρήμα (ψηφιακό χρήμα). Επιπλέον, η συγκεκριμένη όψη σχετίζεται με μαζικά ατυχήματα, οικολογικές καταστροφές, ακραία καιρικά φαινόμενα και μεγάλους σεισμούς. Μια τεχνολογική βλάβη παγκόσμιας κλίμακας είναι επίσης πιθανή.

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

04.32 Σελήνη τετράγωνο με Ερμή. Η σκέψη μας δεν είναι σωστή. Λειτουργούμε απερίσκεπτα και βιαστικά. Καθυστερήσεις και εμπόδια στο δρόμο και στην κυκλοφορία.

09.51 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Η όψη αυτή δημιουργεί μια μη ρεαλιστική αισιοδοξία που μπορεί να σας παρασύρει σε σπατάλες. Αποφύγετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε και μην αφήνετε τους άλλους να εξαρτώνται συναισθηματικά από σας. Αποφύγετε επίσης παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

12.44 Ήλιος στους Ιχθύς. Η διέλευση του Ήλιου από τους Ιχθύς μας κάνει πιο ευαίσθητους και συναισθηματικούς. Μπορεί αυτό το διάστημα να αποκαλυφθούν μυστικά ή αντίθετα να υπάρχει παρασκηνιακή δραστηριότητα. Καλό είναι να μην είμαστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί καθώς μπορεί να υπάρχουν μηχανορραφίες μυστικών εχθρών. Τα άτομα που ασχολούνται με τέχνες, ψυχολογία ή εναλλακτικές γνώσεις ευνοούνται. 

21.30 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνετε  περισσότερη κατανόηση στους γύρω σας.

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

01.21 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. Κυκλοθυμία και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφύγετε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που τελικά δεν θα σας ικανοποιήσουν. Μπορεί να υπάρξει τάση τεμπελιάς ή συγκρούσεις. Προσέξτε επίσης τη διατροφή σας.

02.48 Σελήνη σύνοδο με Άρη. Όψη που συνδυάζει το συναίσθημα με τη δράση. Υπάρχουν τεράστια αποθέματα ενέργειας που μπορούν να διοχετευθούν θετικά για να βοηθήσετε τους γύρω σας. Σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να γίνετε οξύθυμοι και επιθετικοί ακόμα και με προσφιλή σας πρόσωπα. Αυξημένη τάση ατυχημάτων ή και οικογενειακά προβλήματα είναι πιθανά.

09.28 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα.  Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος. Επιτυχία σε επαγγελματικές – οικονομικές υποθέσεις.

Σελήνη σε κενό πορείας από 09.29 έως 18.03

18.04 Σελήνη στους Διδύμους. Η Σελήνη στο περιβάλλον του Ερμή αυξάνει την επικοινωνία το ερχόμενο διήμερο. Νέες ιδέες μπορούν να οδηγήσουν στην έναρξη μιας επαγγελματικής κατάρτισης. 

20.47 Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο. Αυτή η φάση του φεγγαριού προκαλεί οικογενειακά προβλήματα, επαγγελματικές δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις.

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

01.04 Αφροδίτη τετράγωνο με Άρη. Δύσκολη όψη που μπορεί να φέρει σοβαρές συγκρούσεις ακόμα και χωρίς σημαντικό λόγο. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή γιατί είναι πιθανός ο χωρισμός. Στον οικονομικό τομέα, χρειάζεται αυξημένη προσπάθεια για το επιθυμητό κέρδος. Μην εμπιστεύεστε εύκολα τους γύρω σας και αποφύγετε δαπανηρές αγορές που θα σας απογοητεύσουν αργότερα.

09.15 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και καθήκοντος που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Σταθερότητα στις σχέσεις και αμοιβαία εμπιστοσύνη.

16.20 Σελήνη τρίγωνο με Ερμή. Αυξημένη ικανότητα για γνώση. Ευγλωττία και ευχάριστες συζητήσεις ή ειδήσεις. Μπορείτε εύκολα να περάσετε τις απόψεις σας, γεγονός που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε.

23.46 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Εξαιρετική όψη που φέρνει κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

02.53 Ερμής σε ορθή πορεία. Ο Ερμής ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία του. Από σήμερα μπορούμε να βάλουμε σε εφαρμογή τα σχέδιά μας, να υπογράψουμε νέες συμβάσεις και να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις.

10.10 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή καθώς εύκολα μπορεί να εξαπατηθούμε.

20.39 Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη. Θετική όψη για σχέσεις. Δείχνετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας, είστε χαρούμενοι και επιπλέον μπορείτε να πετύχετε καλές αγορές αλλά και επαγγελματικούς στόχους.

Σελήνη σε κενό πορείας από 21/2 20.40 έως 22/2 05.52

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

05.53 Σελήνη στον Καρκίνο. Το σπίτι και η οικογένεια επανέρχονται στο προσκήνιο. Το επόμενο διήμερο υπάρχει περισσότερο συναίσθημα και ευαισθησία.

13.47 Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο. Ευχάριστη διάθεση, αυξημένη ζωτικότητα και ενέργεια. Καλές σχέσεις με την οικογένεια και το σύντροφο.

20.09 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

20.06 Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοούν τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

05.59 Σελήνη εξάγωνο με Άρη. Ισχυρή θέληση για να πετύχετε τους στόχους σας. Γρήγορες αποφάσεις και αυξημένη ζωτικότητα. Ευχάριστες στιγμές στον αισθηματικό τομέα. Κατάλληλη στιγμή για σύσφιξη σχέσεων.

06.54 Σελήνη αντίθεση με Πλούτωνα. Μελαγχολία. Λανθασμένη κρίση. Κίνδυνος για διάσπαση σχέσεων ή και οικονομικές απώλειες.

Σελήνη σε κενό πορείας από 06.55 έως 14.22

14.23 Σελήνη στον Λέοντα. Η Σελήνη στον Λέοντα ενισχύει την αυτοπεποίθηση και σας κάνει πιο ηγετικούς. Ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με παιδιά, θέατρο, σκηνή και προβολή. Το επόμενο διήμερο θα είστε περισσότερο δημιουργικοί αλλά και γενναιόδωροι. Η τάση για φλερτ είναι επίσης αυξημένη αυτό το διάστημα.

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

03.49 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Τάση για ατυχήματα και τσακωμούς. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών χωρισμών. Πιθανές και οικονομικές απώλειες.

03.52 Άρης τρίγωνο με Πλούτωνα. Πανίσχυρη όψη που αυξάνει την αντοχή μας και μας γεμίζει αυτοπεποίθηση και ενέργεια. Ιδανική μέρα για νέα ξεκινήματα. Έχουμε τη δύναμη και το σθένος να υλοποιήσουμε τις φιλοδοξίες μας. Ωστόσο πρέπει να αποφευχθεί ο φανατισμός και η βία. Στον συναισθηματικό τομέα η όψη αυτή παράγει ζήλια, κτητικότητα και αυξημένη σεξουαλικότητα.

04.52 Σελήνη αντίθεση με Κρόνο. Η συγκεκριμένη όψη μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια και καθυστερήσεις στα σχέδιά σας. Ίσως νιώθετε μελαγχολία ακόμα και χωρίς λόγο. Οι στόχοι είναι δύσκολο να επιτευχθούν ενώ υπάρχει και κίνδυνος για διαφωνίες, ρήξεις και χωρισμούς.

11.56 Σελήνη αντίθεση με Ερμή. Η σκέψη μεταβάλλεται εύκολα αυτό το διάστημα. Υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθείτε από τα συναισθήματά σας και να μην είστε αντικειμενικοί. Γι’ αυτό συνιστάται να αποφεύγονται οι βιαστικές ενέργειες.

15.11 Αφροδίτη στους Ιχθύς. Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Ιχθύων όπου έχει έξαρση και λειτουργεί πολύ θετικά. Το διάστημα που θα βρίσκεται εκεί θα είμαστε πιο ελκυστικοί και γοητευτικοί και θα προσελκύουμε πιο εύκολα το αντίθετο φύλο. Η νέα θέση της Αφροδίτης ευνοεί τα άτομα που ασχολούνται με καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

18.40 Σελήνη αντίθεση με Δία. Υπερβολή και βιασύνη που μπορεί να οδηγήσουν σε παράνομες ενέργειες. Συνιστάται προσοχή αυτό το διάστημα σε οικονομικά, οικογενειακά και αισθηματικά ζητήματα.

23.13 Ήλιος εξάγωνο με Ουρανό. Η όψη αυτή βοηθά να πετύχουμε τους στόχους μας καθώς χαρίζει ευστροφία και πρωτοτυπία. Αυξημένη τάση για ανεξαρτησία.

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

13.32 Σελήνη τετράγωνο με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και με την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Βιασύνη που οδηγεί σε ατυχήματα.

Σελήνη σε κενό πορείας από 13.33 έως 19.06

19.07 Σελήνη στην Παρθένο. Το επόμενο διήμερο θα είστε πιο αναλυτικοί και κριτικοί αλλά και πιο υπεύθυνοι. Η τάση για τελειομανία θα σας βοηθήσει να εκπληρώσετε σοβαρά καθήκοντα. Αυξημένο ενδιαφέρον για την υγεία και την υγιεινή είναι επίσης τομείς που θα σας απασχολήσουν.

21.50 Σελήνη αντίθεση με Αφροδίτη. Έντονα πάθη αλλά και αναστολές. Το διάστημα αυτό δεν ευνοούνται αλλαγές στην εμφάνιση κυρίως στις γυναίκες. Στον τομέα της υγείας αυτή η όψη συνδέεται με γυναικολογικά προβλήματα.

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

07.54 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες. Θετική όψη και για οικονομικά ζητήματα.

10.17 Πανσέληνος στην Παρθένο. Η Πανσέληνος διαμορφώνεται στις 8 μοίρες της Παρθένου. Στο χάρτη της Πανσελήνου εμφανίζεται το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού που υποδεικνύει δυσκολίες για την ολοκλήρωση έργων και την δημιουργία μιας νέας αρμονίας. Το γεγονός ωστόσο, ότι ο Ήλιος και η Σελήνη σχηματίζουν θετική όψη με τον Ουρανό, δείχνει ότι τουλάχιστον σ’ αυτή την φάση, μπορούμε εύκολα να προσαρμοστούμε στα όποια δεδομένα και να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο.

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

05.06 Σελήνη αντίθεση με Ποσειδώνα. Δυσμενής όψη που σας κάνει ευάλωτους σε ψέματα και απατεωνιές. Υπερβολική ευαισθησία και νευρικότητα.

14.42 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος. Επιτυχία σε επαγγελματικές – οικονομικές υποθέσεις.

17.58 Σελήνη τρίγωνο με Άρη. Θετική διάθεση και αυξημένη ενέργεια που σας παροτρύνουν να πετύχετε τους στόχους σας. Νιώθετε πιο ελκυστικοί και γοητευτικοί και μπορείτε να εκφράσετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας.

Σελήνη σε κενό πορείας από 17.59 έως 21.16

21.17 Σελήνη στον Ζυγό. Η Σελήνη από το περιβάλλον της Αφροδίτης στρέφει το ενδιαφέρον στις σχέσεις σας. Η ισορροπία και η αρμονία αποτελεί το κύριο μέλημά σας. Το επόμενο διήμερο θα είστε πιο ρομαντικοί και θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο/στη σύντροφο. Νέες σχέσεις δημιουργούνται πιο εύκολα αυτό το διάστημα. Επιπλέον η Σελήνη στον Ζυγό ευνοεί θέματα που σχετίζονται με την ομορφιά και τον καλλωπισμό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *