Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Ζώδια Προβλέψεις

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018 / Ζώδια Σήμερα

Κριός

Η Σελήνη από τον όγδοο οίκο της μεταμόρφωσης ευνοεί τις πρωτοβουλίες που οδηγούν στην επιτυχία χάρη στην οργανωτικότητα και την αφοσίωσή σας. Επιπλέον σας δίνει την ευκαιρία να αναζωογονήσετε τις σχέσεις σας με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν περισσότερο.

Ταύρος

Θετική μέρα η σημερινή καθώς η Σελήνη σχηματίζει θετικές όψεις από τον τομέα των σχέσεών σας. Τώρα μπορείτε να συσφίξετε τον δεσμό σας ή και να κάνετε μια σοβαρή γνωριμία αν είστε αδέσμευτοι. Ευχάριστες επαφές και με φιλικά πρόσωπα που βοηθούν στην επίτευξη των στόχων σας.

Δίδυμοι

Η Σελήνη από τον τομέα της εργασίας, σάς κάνει ιδιαίτερα δυναμικούς και σας βοηθά να επικεντρωθείτε στα καθήκοντά σας και να τα εκπληρώσετε με επιτυχία. Βελτίωση αναμένεται και στα οικονομικά σας χωρίς να αποκλείεται να κερδίσετε ένα σημαντικό ποσό από διατροφή, κληρονομιά ή τυχερό παιχνίδι.

Καρκίνος

Η Σελήνη -κυβερνήτης του ζωδίου σας – βρίσκεται στο ευνοϊκό ζώδιο του Σκορπιού από όπου ευνοεί τα αισθηματικά αλλά και τα επαγγελματικά σας. Υπάρχουν άνθρωποι στο πλευρό σας που σας θαυμάζουν και σας στηρίζουν. Ένας νέος έρωτας για τους αδέσμευτους είναι πολύ πιθανός.

Λέων

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στο οικογενειακό/οικιακό περιβάλλον, αρχίζουν να εξασθενούν, γεγονός που κατά κάποιο τρόπο σας αποδεσμεύει και σας επιτρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε δραστηριότητες που πρόκειται να σας φέρουν σημαντικά κέρδη.

Παρθένος

Εξαιρετικά ευχάριστη θα είναι η σημερινή μέρα, καθώς με αρωγό τη Σελήνη μπορείτε να διαπρέψετε στον επαγγελματικό τομέα, να πάρετε σημαντικές πρωτοβουλίες αλλά και να απολαύσετε μοναδικές στιγμές με το σύντροφό σας.

Ζυγός

Με τη Σελήνη στον τομέα των οικονομικών σας, μπορείτε σήμερα να βελτιώσετε τις αποδοχές σας ή να δεχτείτε σημαντικές επαγγελματικές προτάσεις. Αξιολογήστε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν, γιατί κάποιες από αυτές θα είναι εξαιρετικά ευνοϊκές.

Σκορπιός

Η Σελήνη από το δικό σας ζώδιο, σας εμπνέει και σας παρακινεί να βρείτε τρόπους και ιδέες να ανανεώσετε την καθημερινότητά σας με νέα ενδιαφέροντα. Οι καινούργιες γνωριμίες που θα συμβούν αυτό το διάστημα, θα αποδειχθούν σημαντικές με το πέρασμα του χρόνου.

Τοξότης

Με τη Σελήνη στο δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, ίσως νιώσετε την ανάγκη να “αποσυρθείτε” από το προσκήνιο και να καταστρώσετε σχέδια για το μέλλον σας. Τα οικονομικά σας καθώς και κάποια οικογενειακά προβλήματα πρέπει να αντιμετωπιστούν σωστά ώστε να μπορέσετε να τα ξεπεράσετε με επιτυχία.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σας κάνει ιδιαίτερα κοινωνικούς. Έτσι, μπορείτε να συναναστραφείτε με φίλους αλλά και άτομα υψηλά ιστάμενα που μπορούν να ενθαρρύνουν τους στόχους σας. Αν είστε ελεύθεροι, σήμερα θα έχετε κάποιες αξιόλογες ευκαιρίες.

Υδροχόος

Ίσως χρειαστεί να εντείνετε τις προσπάθειές σας σήμερα, τουλάχιστον στον επαγγελματικό τομέα. Οι πρόσφατες εμπειρίες σας θα σας βοηθήσουν να  ξεπεράσετε κάποια εμπόδια, ενώ με τις κατάλληλες ενέργειες θα μπορέσετε να πετύχετε μια αύξηση των αποδοχών σας.

Ιχθύες

Ευχάριστη προβλέπεται για σας η σημερινή μέρα, καθώς με τη Σελήνη στον ένατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, μπορείτε να δείτε τα όνειρά σας -επαγγελματικά ή προσωπικά- να πραγματοποιούνται. Νέες γνωριμίες είναι πιθανές ενώ δεν αποκλείεται να προγραμματίσετε και ένα ταξίδι.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)