Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019 – Ζώδια Προβλέψεις

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019 - Ζώδια

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019 – Ζώδια Προβλέψεις

Κριός

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας μέχρι τις 16.33 γι’ αυτό καλό είναι να αναβάλλετε σημαντικές υποθέσεις μέχρι αυτή την ώρα. Στην συνέχεια περνά στο ζώδιο του Τοξότη από όπου ευνοεί σχέσεις και επαφές με άτομα από μακριά. Είναι πιθανό να γνωρίσετε άτομα που θα αλλάξουν την νοοτροπία σας.

Ταύρος

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας μέχρι τις 16.33 γι’ αυτό καλό είναι να αναβάλλετε σημαντικές υποθέσεις μέχρι αυτή την ώρα. Στην συνέχεια περνά στο ζώδιο του Τοξότη από όπου σας βοηθά να χειριστείτε οικονομικές υποθέσεις το επόμενο διήμερο αλλά και να ζήσετε στιγμές πάθους με το σύντροφό σας.

Δίδυμοι

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας μέχρι τις 16.33 γι’ αυτό καλό είναι να αναβάλλετε σημαντικές υποθέσεις μέχρι αυτή την ώρα. Στην συνέχεια περνά στο ζώδιο του Τοξότη και στρέφει το ενδιαφέρον σας στις σχέσεις σας και στο σύντροφό σας. Το ερχόμενο διήμερο μπορείτε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας και να εξασφαλίσετε μια νέα αρμονία.

Καρκίνος

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας μέχρι τις 16.33 γι’ αυτό καλό είναι να αναβάλλετε σημαντικές υποθέσεις μέχρι αυτή την ώρα. Στην συνέχεια η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη, ευνοεί τα επαγγελματικά σας και σας βοηθά να αντιμετωπίσετε πιο εύκολα τα καθήκοντά σας το ερχόμενο διήμερο.

Λέων

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας μέχρι τις 16.33 γι’ αυτό καλό είναι να αναβάλλετε σημαντικές υποθέσεις μέχρι αυτή την ώρα. Στην συνέχεια περνά στο ζώδιο του Τοξότη από όπου σας βοηθά να απελευθερώσετε τη δημιουργικότητά σας, να αφιερώσετε χρόνο στα παιδιά σας ή να ζήσετε ρομαντικές περιπέτειες μέσα στο διήμερο που ακολουθεί.

Παρθένος

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας μέχρι τις 16.33 γι’ αυτό καλό είναι να αναβάλλετε σημαντικές υποθέσεις μέχρι αυτή την ώρα. Στην συνέχεια περνά στο ζώδιο του Τοξότη και στρέφει το ενδιαφέρον σας στο σπίτι και την οικογένεια το ερχόμενο διήμερο. Είναι πιθανό να επηρεαστούν τα σχέδιά σας από κάποιο σημαντικό γεγονός.

Ζυγός

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας μέχρι τις 16.33 γι’ αυτό καλό είναι να αποφύγετε διαπραγματεύσεις κυρίως για οικονομικά θέματα. Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους. Με την είσοδο της Σελήνης στον Τοξότη από το απόγευμα και το διήμερο που ακολουθεί μπορείτε να περιμένετε ενδιαφέρουσες προσφορές αλλά και να προγραμματίσετε ένα σύντομο ταξίδι.

Σκορπιός

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας μέχρι τις 16.33 γι’ αυτό καλό είναι να αναβάλλετε σημαντικές υποθέσεις μέχρι αυτή την ώρα. Η πορεία της Σελήνης στον Τοξότη από και για το επόμενο διήμερο θα σας κάνει πιο γενναιόδωρους και ίσως θελήσετε να ξοδέψετε χρήματα για τον εαυτό σας ή τους αγαπημένους σας.

Τοξότης

Με την Σελήνη στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου να βρίσκεται σε κενό πορείας μέχρι τις 16.33 ίσως είναι προτιμότερο να αποφύγετε σημαντικές δραστηριότητες και να φροντίσετε να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σας και ανακτάτε την αυτοπεποίθησή σας και την ενέργειά σας. Το διήμερο που ακολουθεί μπορείτε να διεκπεραιώσετε όλες τις σημαντικές υποθέσεις σας.

Αιγόκερως

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας μέχρι τις 16.33 γι’ αυτό καλό είναι να αναβάλλετε σημαντικές υποθέσεις μέχρι αυτή την ώρα. Με την είσοδο της Σελήνης στον Τοξότη από το απόγευμα και για το επόμενο διήμερο, ίσως χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας. Αν έχετε καταβάλλει έντονες προσπάθειες το περασμένο διάστημα, ίσως είναι φρόνιμο να ζητήσετε μια άδεια για να ξεκουραστείτε.

Υδροχόος

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας μέχρι τις 16.33 γι’ αυτό καλό είναι να αναβάλλετε σημαντικές υποθέσεις μέχρι αυτή την ώρα. Με την είσοδο της Σελήνης στον Τοξότη, ξεκινάει ένα ευνοϊκό διήμερο κατά το οποίο μπορείτε να δείτε τα θετικά αποτελέσματα των προσπαθειών σας, να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα ή και μια νέα σχέση.

Ιχθύες

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας μέχρι τις 16.33 γι’ αυτό καλό είναι να αναβάλλετε σημαντικές υποθέσεις μέχρι αυτή την ώρα. Στην συνέχεια περνά στο ζώδιο του Τοξότη όπου και θα παραμείνει το ερχόμενο διήμερο. Το διάστημα αυτό θα σας απασχολήσει περισσότερο η καριέρα σας και μπορείτε να κάνετε σημαντικά βήματα για να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας.

 

Ακολουθήστε με και στο Instagram

 

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *