Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018 / Ζώδια Σήμερα

Η μέρα ξεκινά με το ταυ – τετράγωνο Σελήνης – Αφροδίτης – Ουρανού που επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις και απρόσμενες ρήξεις κυρίως στα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί τις τελευταίες μέρες. Το σκηνικό αλλάζει στις 10.34 με την είσοδο της Σελήνης στον Λέοντα που σταδιακά μέχρι το βράδυ θα σχηματίσει τρίγωνο με Δία, Ερμή και Ήλιο και θα ευνοήσει όλες τις δραστηριότητες αλλά και τις αισθηματικές σχέσεις κυρίως όσων ανήκουν στα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα (Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους). Το εξάγωνο Άρη – Κρόνου που διαμορφώνεται επίσης σήμερα, μας δίνει ενέργεια και υπομονή να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας και να δούμε τα θετικά αποτελέσματα.

Κριός

Η μέρα σας μπορεί να ξεκινήσει με κακή διάθεση ή απροσδόκητα γεγονότα ειδικά για όσους έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου. Μετά τις 10.34 η Σελήνη μπαίνει στον Λέοντα και σας κάνει ιδιαίτερα δημιουργικούς και ευδιάθετους. Μέχρι και το βράδυ η μέρα σας γεμίζει με ευχάριστες δραστηριότητες αλλά και αξιόλογα φλερτ.  

Ταύρος

Νωρίς το πρωί ίσως λάβετε απρόσμενες ειδήσεις που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα ή δυσάρεστα. Με την είσοδο της Σελήνης στον Λέοντα από τις 10.34 το ενδιαφέρον σας στρέφεται στο σπίτι σας όπου υπάρχει πιθανότητα να κάνετε κάποια έξοδα για τον καλλωπισμό του. Νέες φιλίες που θα αντέξουν στο χρόνο είναι επίσης πιθανές.

Δίδυμοι

Το ταυ-τετράγωνο που διαμορφώνει η Σελήνη με την Αφροδίτη και τον Ουρανό ίσως προκαλέσει απρόβλεπτες οικονομικές απώλειες το πρωί. Η είσοδος της Σελήνης στον Λέοντα από τις 10.34 σας κάνει πιο επικοινωνιακούς αλλά μάλλον θα επικεντρωθείτε σε συζητήσεις με το σύντροφό σας. Καλό είναι να μην αμελήσετε και τα επαγγελματικά σας όπου μπορείτε να σημειώσετε μια επιτυχία.

Καρκίνος

Απρόβλεπτα γεγονότα στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να σας αποσυντονίσουν νωρίς το πρωί, ωστόσο μετά τις 10.34 οι συνθήκες σας ευνοούν και θα καταφέρετε να εκμεταλλευτείτε την κατάσταση προς όφελός σας. Το εξάγωνο Άρη – Κρόνου, προμηνύει ευχάριστες εξελίξεις και στα αισθηματικά σας και είναι πιθανό κανονίσετε ένα ταξίδι με το σύντροφό σας.

Λέων

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιό σας από τις 10.34 σας κάνει ιδιαίτερα δημοφιλείς ενώ τα τρίγωνα που σχηματίζει με Ήλιο, Δία και Ερμή σας επιτρέπουν να ασχοληθείτε με πολλά ενδιαφέροντα πράγματα μέχρι το βράδυ. Νέες ρομαντικές σχέσεις είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσουν σήμερα.

Παρθένος

Παρεξηγήσεις με φίλους για θέματα που αφορούν την συναισθηματική ή την υλική σας ασφάλεια, είναι πιθανό να προκύψουν το πρωί, ωστόσο δεν θα σας χαλάσουν τη μέρα, καθώς αργότερα σας περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις όσο και στα επαγγελματικά σας. Το εξάγωνο Άρη – Κρόνου που διαμορφώνεται σήμερα, εξασφαλίζει σταθερότητα και διάρκεια στις σχέσεις σας.

Ζυγός

Το πρωί είναι καλύτερα να ασχοληθείτε με τη συνηθισμένη σας ρουτίνα και να μην αναλάβετε καθήκοντα στα οποία δεν ξέρετε αν μπορείτε να ανταπεξέλθετε. Αργότερα, μπορείτε να περάσετε πολύτιμο χρόνο με φιλικά πρόσωπα ή να συλλέξετε πληροφορίες  για ένα θέμα που σας ενδιαφέρει.

Σκορπιός

Αν διαπιστώσετε ότι τα σχέδιά σας δεν εξελίσσονται όπως περιμένετε, δεν χρειάζεται να εγκαταλείψετε τις προσπάθειες. Μετά τις 10.34 με την είσοδο της Σελήνης στον τομέα της καριέρας σας, όλα γίνονται πιο εύκολα και οι συζητήσεις ακόμα και για οικονομικά θέματα εξελίσσονται θετικά. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στον αισθηματικό τομέα.

Τοξότης

Οι αστρολογικές επιρροές που δέχεστε είναι εξαιρετικές και δεν πρέπει να τις αφήσετε ανεκμετάλλευτες. Η τύχη είναι στο πλευρό σας γι’ αυτό επικεντρωθείτε σε ό,τι σημαντικό θέλετε να πετύχετε και εντείνετε τις προσπάθειές σας. Ευχάριστες αλλαγές αναμένονται στο οικογενειακό περιβάλλον και ίσως προγραμματίσετε ένα ταξίδι.

Αιγόκερως

Ίσως νιώσετε την ανάγκη να απομονωθείτε όμως το καλύτερο σήμερα είναι να αναζητήσετε άτομα που σας φτιάχνουν τη διάθεση και σας ανανεώνουν. Αν τα επαγγελματικά σας απορροφούν πολύ χρόνο χωρίς αποτέλεσμα, μια καλή οργάνωση θα έχει θετικά αποτελέσματα. Το εξάγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Κρόνος από το ζώδιό σας με τον Άρη, ίσως φέρει νέες σημαντικές φιλίες στη ζωή σας.

Υδροχόος

Ιδιαίτερα κοινωνική η σημερινή μέρα, σας δίνει την ευκαιρία να συναντηθείτε με φίλους ή και με ανωτέρους σας και να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις για το μέλλον σας. Μια ανοδική πορεία θα αρχίσουν να παίρνουν και τα οικονομικά σας. Στον αισθηματικό τομέα είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλετε γερά θεμέλια στη σχέση σας.

Ιχθύες

Η Σελήνη από τον τομέα της εργασίας σας σχηματίζει θετικές όψεις με τρεις πλανήτες από τον τομέα της καριέρας σας κι αυτό σημαίνει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να διεκδικήσετε αυτό που πιστεύετε ότι αξίζετε στον επαγγελματικό τομέα. Εξάλλου, το εξάγωνο που διαμορφώνει ο Άρης από το ζώδιό σας με τον Κρόνο, σας δίνει αντοχή και εγγυάται ότι η επιτυχία σας θα έχει διάρκεια.

Ρένα Μεντάκη

Αστρολόγος-Συγγραφέας

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας :)