Τρίτη 25 Ιουνίου Ζώδια Σήμερα

Τρίτη 25 Ιουνίου ζώδια

Φωτογραφία από Mar Dais από το Pixabay

Τρίτη 25 Ιουνίου Ζώδια Σήμερα

Κριός

Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σας νωρίς το πρωί και σας γεμίζει ενέργεια. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δημιουργικότητά σας για να εξασφαλίσετε την επιτυχία. Το τετράγωνο που διαμορφώνει με τον Ήλιο μπορεί να προκαλέσει πρόσκαιρες ανησυχίες στο οικογενειακό περιβάλλον που ωστόσο με τους κατάλληλους ελιγμούς μπορούν να ξεπεραστούν.

Ταύρος

Με την είσοδο της Σελήνης στον Κριό από νωρίς το πρωί, ίσως νιώσετε την ενέργειά σας πεσμένη. Ωστόσο, γρήγορα θα διαπιστώσετε ότι η μέρα είναι  αρκετά αποδοτική και μπορείτε να ολοκληρώσετε τα καθήκοντά σας με ευκολία. Είναι πιθανό να κάνετε κάποια σημαντική συνάντηση.

Δίδυμοι

Η Σελήνη περνά στον Κριό νωρίς το πρωί και υπόσχεται μια μέρα με έντονη κοινωνικότητα. Αν επιθυμείτε να συζητήσετε με ανωτέρους για τις επαγγελματικές προοπτικές σας, ίσως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Προσοχή χρειάζεται η διαχείριση των οικονομικών σας. 

Καρκίνος

Η είσοδος της Σελήνης στον Κριό από νωρίς το πρωί ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας σας. Σήμερα είναι πιθανό να βρείτε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τα κέρδη σας. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις με άτομα του αντίθετου φύλου.  

Λέων

Η Σελήνη περνά σήμερα Τρίτη 25 Ιουνίου στο συμβατό ζώδιο του Κριού και φέρνει περισσότερη χαρά και περιπέτεια στη ζωή σας. Το τετράγωνο ωστόσο που διαμορφώνει με τον κυβερνήτη σας Ήλιο, συνιστά να αποφύγετε άτομα που μπορεί να σας χαλάσουν τη διάθεση. 

Παρθένος

Η Σελήνη περνά νωρίς το πρωί στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και σας δημιουργεί κάποιες ανησυχίες σχετικά με τα οικονομικά σας. Έχετε ωστόσο την υποστήριξη του συντρόφου και των φίλων σας που θα σας χαρίσουν ευχάριστες στιγμές και θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τα προβλήματά σας. 

Αστρολογική Ατζέντα – Ιούλιος 2019

Ζυγός

Η Σελήνη περνά σήμερα στον τομέα των σχέσεών σας από όπου διαμορφώνει τετράγωνο με τον Ήλιο. Οι όψεις αυτές συνιστούν να είστε περισσότερο υπομονετικοί και συγκαταβατικοί με το σύντροφό σας ώστε να αποτραπούν δυσάρεστες εξελίξεις. Προσοχή επίσης και στα επαγγελματικά σας. 

Σκορπιός

Η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού σήμερα συνιστά να προσέχετε την υγεία σας και τη φυσική σας κατάσταση. Η μέρα είναι ιδανική για να υιοθετήσετε πιο υγιεινές συνήθειες, να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής ή γυμναστικής. Στον επαγγελματικό τομέα ίσως χρειαστεί να μειώσετε τους ρυθμούς σας.

Τοξότης

Εξαιρετικά ευνοϊκή μέρα για σας είναι η σημερινή, καθώς η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού σας επιτρέπει να απολαύσετε τον έρωτα και το φλερτ. Ακόμα και στη δουλειά σας θα είστε ιδιαίτερα αποδοτικοί και θα κερδίσετε την εκτίμηση των ανωτέρων σας.

Αιγόκερως

Ίσως χρειάζεστε λίγη ξεκούραση ή τουλάχιστον νιώθετε την ανάγκη να μείνετε περισσότερο στο σπίτι για να ανακτήσετε δυνάμεις. Μετά το μεσημέρι ωστόσο οι συνθήκες βελτιώνονται και μπορείτε να αναπληρώσετε το χαμένο χρόνο για να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας ή να διασκεδάσετε. 

Υδροχόος

Η είσοδος της Σελήνης στον Κριό από νωρίς το πρωί υπόσχεται μια ευχάριστη μέρα γεμάτη ευκαιρίες. Με το αυξημένο επικοινωνιακό σας χάρισμα μπορείτε να προωθήσετε τις ιδέες σας και να πετύχετε μεγάλα επιτεύγματα. 

Ιχθείς

Η είσοδος της Σελήνης στον Κριό στρέφει το ενδιαφέρον σας στα οικονομικά σας. Το τετράγωνο που διαμορφώνει με τον Ήλιο θα αποτελέσει για σας ένα κίνητρο για να εντοπίσετε τα λάθη σας και να τα διορθώσετε. Μην εγκαταλείπετε τις προσπάθειες γιατί πλησιάζει η ώρα που θα αποζημιωθείτε.

Ακολουθείστε με στο Instagram

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *