Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

ωροσκόπια

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018 / Ζώδια Σήμερα

Κριός

Η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας κάνει εξαιρετικά δραστήριους αλλά και ανταγωνιστικούς γι’ αυτό θα πρέπει να ελέγχετε τον εαυτό σας ώστε να αποφευχθούν συγκρούσεις. Η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό από σήμερα σας επιτρέπει να ασχοληθείτε με επενδύσεις αν και θα πρέπει να υπολογίζετε πολύ καλά το ρίσκο, λόγω της ανάδρομης Αφροδίτης.

Ταύρος

Με τη Σελήνη στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, τα επίπεδα ενέργειάς σας μπορεί να είναι πιο χαμηλά σήμερα, ωστόσο μπορείτε να βρείτε κίνητρα για να ανταποκριθείτε με πάθος στα καθήκοντά σας. Με την είσοδο του Ήλιου στον Σκορπιό από σήμερα, οι σχέσεις σας μπαίνουν σε πρώτη προτεραιότητα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη από το συμβατό ζώδιο του Κριού σας κάνει ιδιαίτερα μαχητικούς και σας βοηθά να αντιμετωπίσετε κάθε δυσκολία και να ολοκληρώσετε τυχόν εκκρεμότητες. Φίλοι ή και ανώτεροί σας βρίσκονται στο πλευρό σας και στηρίζουν τις προσπάθειές σας. Το βράδυ περιορίστε οικονομικές σπατάλες.

Καρκίνος

Παρά το γεγονός ότι το “εχθρικό” προς εσάς ζώδιο στο οποίο βρίσκεται η Σελήνη αποσυντονίζει κατά κάποιο τρόπο τις ενέργειές σας, υπάρχουν αρκετοί πλανήτες στο υδάτινο στοιχείο που εξισορροπούν τα πράγματα. Από σήμερα μάλιστα που και ο Ήλιος ξεκινάει την πορεία του στον Σκορπιό, διαθέτετε αυξημένη ζωτικότητα αλλά και νοημοσύνη που σας βοηθούν να κάνετε τις καλύτερες επιλογές.

Λέων

Η πορεία της Σελήνης στο φλογερό ζώδιο του Κριού, τονίζει τις φιλοδοξίες σας και βοηθά στην επίτευξη των σχεδίων σας. Θα πρέπει ωστόσο να ιεραρχήσετε τις προτεραιότητές σας και να μην εξαντλείτε άσκοπα την ενέργειά σας. Μεγάλες επιτυχίες αναμένονται και στον αισθηματικό τομέα, όπου έχετε την ευκαιρία να κατακτήσετε ένα σημαντικό πρόσωπο.

Παρθένος

Ίσως νιώσετε την ανάγκη να μείνετε σπίτι σήμερα και αν μπορείτε να διεκπαιρεώσετε τη δουλειά σας από το κομπιούτερ ή το τηλέφωνο, θα είναι ό,τι καλύτερο. Το βράδυ θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ερωτικές στιγμές, θα πρέπει ωστόσο να αποφύγετε έντονες σκηνές ζηλοτυπίας που μπορεί να επιβαρύνουν την ατμόσφαιρα.

Ζυγός

Η Σελήνη από το πολικό ζώδιο του Κριού, σας απορροφά την ενέργεια γι’ αυτό ίσως είναι προτιμότερο να μην αναλάβετε σημαντικές εργασίες αν δεν επείγουν. Μετά το μεσημέρι συναντήσεις με το σύντροφο ή με φιλικά πρόσωπα θα σας τονώσουν.

Σκορπιός

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σας από σήμερα και για έναν μήνα, πρόκειται να αυξήσει την ζωτικότητά σας, σήμερα ωστόσο ίσως δεν νιώθετε ασφαλείς για να εκμεταλλευτείτε επαγγελματικές προκλήσεις που έρχονται στο δρόμο σας. Χρειάζεστε λίγο χρόνο για να εκτιμήσετε τα γεγονότα, προτού πάρετε τις αποφάσεις σας.

Τοξότης

Η πορεία της Σελήνης στον Κριό σας κάνει ιδιαίτερα αισιόδοξους και χαρούμενους, παράλληλα όμως σας κάνει και πιο ανεξάρτητους. Έτσι, ίσως προτιμήσετε τις φιλικές παρέες σήμερα, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην σχέση σας. Επιπλέον, ίσως υπάρξουν και νέες γνωριμίες που θα σας βάλουν σε δίλημμα.

Αιγόκερως

Αλλαγές στο φιλικό περιβάλλον σηματοδοτούν τόσο η νέα θέση του Ήλιου στον Σκορπιό από σήμερα και για ένα μήνα, όσο και οι όψεις που διαμορφώνει η Σελήνη. Έχει ήδη ξεκινήσει για σας μια περίοδος κατά την οποία επαναξιολογείτε τα άτομα που σας περιβάλλουν. Εύνοια αναμένεται στα οικονομικά σας.

Υδροχόος

Με την είσοδο του Ήλιου στον Σκορπιό ξεκινά μια περίοδος επαγγελματικών εξελίξεων. Θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές τόσο στον τρόπο που δουλεύετε όσο και στους συνεργάτες σας. Για την ώρα μπορείτε να προωθήσετε τα συμφέροντά σας προσέχοντας όμως τον τρόπο που εκφράζεστε.

Ιχθύες

Τα οικονομικά σας φαίνεται να σας απασχολούν περισσότερο σήμερα και ίσως αποφασίσετε να αποκοπείτε από κάποια άτομα που θεωρείτε ότι μπλοκάρουν την απόδοσή σας. Έτσι κι αλλιώς με την είσοδο του Ήλιου στον Σκορπιό οι στόχοι σας θα γίνουν πιο συγκεκριμένοι και θα βρείτε τρόπους να εξελιχθείτε.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)