Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019 – Ζώδια Σήμερα

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019 – Ζώδια Σήμερα

Κριός

Οι θετικές όψεις της Σελήνης σε συνδυασμό με τη σύνοδο Αφροδίτης – Δία υπόσχονται μια ευχάριστη μέρα σε όλες τις υποθέσεις σας. Με τόση εύνοια ωστόσο είναι πιθανό να αφεθείτε σε απολαύσεις και να παραμελήσετε τις υποχρεώσεις σας.

Ταύρος

Τα τρίγωνα που διαμορφώνει η Σελήνη με τον Άρη, την Αφροδίτη και τον Δία τονώνουν την αυτοπεποίθησή σας, γεγονός που σας βοηθά να αντιμετωπίσετε τις υποχρεώσεις και τα προβλήματά σας με θετική διάθεση. Μια οικονομική εύνοια είναι πιθανή σήμερα.

Δίδυμοι

Οι πλανητικές διαμορφώσεις ευνοούν τις σχέσεις σας -επαγγελματικές, συναισθηματικές, φιλικές. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτή την εύνοια για να προσεγγίσετε ανωτέρους σας, να ανταλλάξετε ιδέες ή να ζητήσετε μια χάρη. Θετική μέρα για νέες γνωριμίες.

Καρκίνος

Η σύνοδος Αφροδίτης – Δία διαμορφώνεται στον τομέα της εργασίας σας, γεγονός που σας κάνει ιδιαίτερα δημιουργικούς και παραγωγικούς. Επιπλέον οι θετικές όψεις της Σελήνης, υπόσχονται αυξημένα κέρδη.

Λέων

Η Σελήνη από το ζώδιό σας σχηματίζει θετικές όψεις με Άρη, Αφροδίτη και Δία, γεγονός που ευνοεί όλες τις δραστηριότητές σας. Η τύχη βρίσκεται στο πλευρό σας και σας φέρνει σε πλεονεκτική θέση. Η μέρα ευνοεί επίσης τις νέες γνωριμίες αλλά και τα νέα δημιουργικά σχέδια.

Παρθένος

Η σύνοδος Αφροδίτης – Δία διαμορφώνεται στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και ευνοεί όλες τις υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Επιπλέον, οι θετικές όψεις της Σελήνης τονώνουν την αυτοπεποίθησή σας και σας βοηθούν να διευθετήσετε τυχόν οικονομικές εκκρεμότητες.

Ζυγός

Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Δία σήμερα και σε συνδυασμό με τις θετικές όψεις της Σελήνης, τονίζουν το επικοινωνιακό σας χάρισμα και φέρνουν στο δρόμο σας άτομα πρόθυμα να συμπαρασταθούν σε κάθε πρόβλημά σας. Ευχάριστες στιγμές με το σύντροφο αλλά και νέες γνωριμίες για τους αδέσμευτους.

Σκορπιός

Ο τομέας των οικονομικών σας ευνοείται ιδιαίτερα σήμερα από την σύνοδο Αφροδίτης – Δία αλλά και από τις θετικές γωνίες της Σελήνης. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας.

Τοξότης

Η σύνοδος Αφροδίτης – Δία διαμορφώνεται στο δικό σας ζώδιο και σας κάνει ιδιαίτερα γοητευτικούς αλλά και δημιουργικούς. Ένα όνειρό σας μπορεί να πραγματοποιηθεί ενώ ίσως υπάρξει και μια ευκαιρία για ταξίδι. Τα αισθηματικά σας αλλά και οι νέες γνωριμίες, επίσης ευνοούνται.

Αιγόκερως

Η διαίσθησή σας είναι αυξημένη σήμερα και σας βοηθά να βρείτε τρόπους να ξεπεράσετε τυχόν εμπόδια και προβλήματα που σας ταλαιπωρούν. Οι θετικές όψεις της Σελήνης σας χαρίζουν ψυχική γαλήνη και αυτοπεποίθηση. Μπορείτε επίσης να προωθήσετε κάποιες ιδέες για να κερδίσετε χρήματα.

Υδροχόος

Με τη σύνοδο Αφροδίτης – Δία που διαμορφώνεται σήμερα, θα βρείτε την κοινωνική στήριξη που χρειάζεστε για να προωθήσετε τα σχέδιά σας ή και να βελτιώσετε τις αποδοχές σας. Οι θετικές όψεις της Σελήνης ευνοούν τις αισθηματικές υποθέσεις και τις διασκεδάσεις.

Ιχθείς

Ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Δίας σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη σήμερα και εγγυάται μια θετική εξέλιξη στα επαγγελματικά σας. Η μέρα είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε νέες δραστηριότητες ή να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Με τις θετικές όψεις της Σελήνης θα σημειωθεί μια βελτίωση και στα οικονομικά σας.

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *