Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

ζώδια προβλέψεις

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018 / Ζώδια Σήμερα

Κριός

Ο κυβερνήτης σας Άρης διαμορφώνει τετράγωνο με τον Δία και σας κάνει ιδιαίτερα ενθουσιώδεις και παρορμητικούς. Ενδιαφέρουσες προτάσεις και ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν, θα πρέπει όμως να τις αξιολογήσετε και να μην δράσετε απερίσκεπτα.

Ταύρος

Το τετράγωνο Άρη – Δία που διαμορφώνεται σήμερα είναι πιθανό να επιφέρει οικονομικές απώλειες. Αποφύγετε δανειοληψίες και φροντίστε να αποταμιεύσετε χρήματα για τις υποχρεώσεις σας. Η ενασχόληση με τυχερά παιγνίδια δεν συνιστάται επίσης.

Δίδυμοι

Διαθέτετε αυξημένη φιλοδοξία, θα πρέπει όμως να μετριάσετε τον ενθουσιασμό σας και να μην αναλάβετε πολλές ευθύνες, καθώς υπάρχει πιθανότητα κάποιοι να εκμεταλλευτούν την προθυμία σας και να σας “φορτώσουν’ και τη δική τους δουλειά. Το απόγευμα ίσως υπάρξουν κάποιες συγκρούσεις με φιλικά σας πρόσωπα.

Καρκίνος

Το τετράγωνο Άρη – Δία που διαμορφώνεται σήμερα σας γεμίζει ιδέες που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τα επαγγελματικά. Ωστόσο η συγκεκριμένη όψη μπορεί να σας παρασύρει σε σκέψεις που πρακτικά δεν μπορούν να εφαρμοστούν. Είναι προτιμότερο λοιπόν το ερχόμενο διήμερο να αναβάλλετε σημαντικές αλλαγές.

 

Λέων

Η υπερβολική γενναιοδωρία σας, μπορεί να σας παρασύρει σε περιττές σπατάλες σήμερα. Το τετράγωνο Άρη – Δία θα προκαλέσει σημαντικές οικονομικές απώλειες. Στον αισθηματικό τομέα, αποφύγετε σκηνές ζηλοτυπίας που μπορεί να πάρουν επικίνδυνες διαστάσεις.

Παρθένος

Με το τετράγωνο Άρη – Δία που διαμορφώνεται σήμερα νιώθετε ιδιαίτερα  ενθουσιώδεις, ωστόσο οι απόψεις σας δύσκολα θα γίνουν κατανοητές και είναι πιθανό να προκληθούν εντάσεις. Το απόγευμα αποφύγετε αγορές που θα σας κοστίσουν χωρίς να σας ικανοποιήσουν τελικά.

Ζυγός

Οι επαφές και οι συζητήσεις είναι αυξημένες σήμερα, ωστόσο με το τετράγωνο Άρη – Δία είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν διαφωνίες και ρήξεις. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην μεταφέρετε τα προβλήματά σας στο σπίτι.

Σκορπιός

Νιώθετε την ανάγκη να ξεφύγετε από τα τετριμμένα και να διασκεδάσετε ή να επιδοθείτε σε shopping therapy. Αν ο προϋπολογισμός σας το επιτρέπει, μπορείτε να το απολαύσετε αν και κατά πάσα πιθανότητα θα ξεπεράσετε τα επιτρεπτά όρια. Το απόγευμα αποφύγετε λεκτικές διενέξεις που θα χαλάσουν την αρμονία.

Τοξότης

Ο κυβερνήτης σας Δίας που βρίσκεται στο ζώδιό σας, διαμορφώνει τετράγωνο με τον Άρη σήμερα και συνιστά ιδιαίτερη προσοχή στις σχέσεις σας και στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Είναι πιθανό να δημιουργηθούν απρόσμενες εντάσεις ακόμα και για ασήμαντη αφορμή.

Αιγόκερως

Είναι πιθανό να συμμετάσχετε σε παρασκηνιακές συζητήσεις ή να αποκαλυφθούν μυστικά που θα δημιουργήσουν προστριβές με φιλικά σας πρόσωπα. Προσπαθήστε να μην αναμιχθείτε σε ίντριγκες και κουτσομπολιά αν δεν θέλετε να χάσετε την αξιοπιστία σας.

Υδροχόος

Είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί σήμερα και νιώθετε την ανάγκη να δείτε φίλους και γνωστούς, ωστόσο με το τετράγωνο Άρη – Δία είναι πιθανές συγκρούσεις, διαφωνίες ή ακόμα και οικονομικές απώλειες. Προσοχή στις μετακινήσεις σας ειδικά αν οδηγείτε.

Ιχθύες

Ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Δίας διαμορφώνει τετράγωνο με τον Άρη και σας παροτρύνει να εργαστείτε ακόμα πιο σκληρά προκειμένου να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Ο κίνδυνος είναι να επιδοθείτε σε πολλές δραστηριότητες χωρίς πραγματικό όφελος.

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *