Τρίτη 18 Ιουνίου 2019 – Ζώδια Σήμερα

Τρίτη 18 Ιουνίου - Ζώδια

Φωτογραφία από reaklop2 από το Pixabay

Τρίτη 18 Ιουνίου 2019 – Ζώδια Σήμερα

Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Κριός   

Σήμερα Τρίτη 18 Ιουνίου, ο κυβερνήτης σας Άρης σχηματίζει σύνοδο με τον Ερμή και αυξάνει τις οικογενειακές – οικιακές υποχρεώσεις. Έχετε τη δυνατότητα ωστόσο να κάνετε σημαντικές επαγγελματικές συζητήσεις ακόμα και μέσα από το χώρο του σπιτιού. Πολλοί στόχοι μπορούν να επιτευχθούν με συγκέντρωση και πειθαρχία.

Ταύρος 

Η σύνοδος Ερμή – Άρη στον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας φέρνει περισσότερη κινητικότητα και αυξημένη επικοινωνία. Εκμεταλλευτείτε πληροφορίες που μπορεί να σας φανούν χρήσιμες. Νέες γνωριμίες σήμερα θα έχουν θετική επιρροή στη ζωή σας.

Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Δίδυμοι 

Η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη ενεργοποιεί τον τομέα των οικονομικών σας και συνιστά να κάνετε μια σωστή διαχείριση προκειμένου να επωφεληθείτε και να αποφύγετε απώλειες. Σχεδιάστε το οικονομικό πλάνο που θα σας επιτρέψει να βελτιώσετε τη ζωή σας.

Καρκίνος 

Ο Ερμής και ο Άρης σχηματίζουν σύνοδο στο δικό σας ζώδιο και σας γεμίζουν με μεγάλη ενέργεια. Φροντίστε να διαχειριστείτε αυτή την ενέργεια με τον καλύτερο τρόπο ώστε να βγείτε κερδισμένοι. Επαγγελματικές συζητήσεις, οικονομικές συναλλαγές αλλά και μια ουσιαστική συζήτηση με το σύντροφό σας μπορούν να πυροδοτήσουν θετικές εξελίξεις.

Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Λέων 

Η σύνοδος Ερμή – Άρη πραγματοποιείται στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, γεγονός που ενεργοποιεί το υποσυνείδητό σας και αυξάνει τη διαίσθησή σας. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτή την επιρροή για να βρείτε απαντήσεις στα ερωτήματά σας και να συνειδητοποιήσετε τι πρέπει να κάνετε για να βελτιώσετε τη ζωή σας.

Παρθένος 

Ο τομέας των κοινωνικών και φιλικών σχέσεων ενεργοποιείται σήμερα από τη σύνοδο Ερμή – Άρη. Η όψη αυτή δεν φέρνει μόνο διασκεδάσεις μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να πετύχετε σημαντικές συμφωνίες και συνεργασίες. Επιστρατεύστε λοιπόν τη διπλωματία σας και διεκδικήστε ό,τι επιθυμείτε.

Αστρολογική Ατζέντα – Ιούνιος 2019

Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Ζυγός 

Η σύνοδος Ερμή – Άρη εγκαινιάζει ένα δύσκολο τριήμερο για σας, κατά το οποίο τόσο οι επαγγελματικές όσο και οι οικογενειακές υποχρεώσεις θα είναι αυξημένες. Μειώστε όσο μπορείτε το άγχος και την πίεση και αντιμετωπίστε με χαμόγελο τις προκλήσεις. Αυτό θα αποτελέσει το κλειδί της επιτυχίας σας.

Σκορπιός 

Ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Άρης σχηματίζει σύνοδο με τον Ερμή σήμερα και σας παρακινεί να εκφράσετε τις απόψεις και τις ιδέες σας. Ακόμα και αν δεν βρείτε ευήκοα ώτα αυτή τη στιγμή, θα βρείτε υποστήριξη στο άμεσο μέλλον.

Τοξότης 

Η σύνοδος Ερμή – Άρη που διαμορφώνεται σήμερα, συνιστά προσοχή στα οικονομικά σας. Αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να σας ζημιώσουν και επίσης προσπαθήστε να μη δημιουργήσετε νέα χρέη. Ένα ερωτικό πάθος μπορεί να εμφανιστεί στο δρόμο σας.

Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Αιγόκερως

Η σύνοδος Ερμή – Άρη στο πολικό ζώδιο του Καρκίνου, μπορεί να προκαλέσει εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες τις οποίες καλό είναι να διαχειριστείτε με ψυχραιμία ώστε να αποφύγετε περαιτέρω προβλήματα. Προσπαθήστε να είστε διπλωματικοί αλλά και ειλικρινείς.

Υδροχόος

Αυξημένες υποχρεώσεις και δραστηριότητες υποδεικνύει η σύνοδος Ερμή – Άρη που διαμορφώνεται στον έκτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Φροντίστε να είστε συνεπείς και οργανωτικοί ώστε να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε χωρίς να καταπονήσετε τον οργανισμό σας.

Ιχθύς

Η σύνοδος Ερμή – Άρη στον πέμπτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας αυξάνει τη δημιουργικότητά σας και σας βοηθά να χειριστείτε επαγγελματικές υποχρεώσεις με επιτυχία. Φροντίστε ωστόσο να είστε περισσότερο προσγειωμένοι και φιλικοί ώστε να αποφύγετε αντιπαλότητες.

Ακολουθείστε με στο Instagram

 

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *