Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

ζώδια, αστροπροβλέψεις

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018 / Ζώδια Σήμερα

Κριός

Η σύνοδος Σελήνης – Πλούτωνα που επικρατεί σήμερα, σας κάνει περισσότερο νευρικούς και ανασφαλείς. Ωστόσο αν είστε συγκροτημένοι και διατηρήσετε τον αυτο-έλεγχό σας, δεν πρόκειται να σας απειλήσει τίποτα. Στον αισθηματικό τομέα ίσως αναζωπυρωθεί ένας έρωτας από το παρελθόν.

Ταύρος

Εξαιρετικά θετική θα αποδειχθεί για σας η σύνοδος Σελήνης – Πλούτωνα που διαμορφώνεται σήμερα. Μπορείτε να δρομολογήσετε αλλαγές σε πολλούς τομείς της ζωής σας ή και να αποφασίσετε την επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης. Εύνοια επίσης σε θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό.

Δίδυμοι

Η σημερινή μέρα σας βοηθά να κάνετε μια βαθιά ενδοσκόπηση και να απαλλαγείτε από τοξικές καταστάσεις. Νιώθετε ότι είναι καιρός να εξυγιάνετε τις σχέσεις σας αλλά και να αποκοπείτε από ασχολίες που σας απορροφούν χρόνο χωρίς ουσιαστικό κέρδος.

Καρκίνος

Δύσκολη η σημερινή μέρα για τις σχέσεις σας, καθώς η σύνοδος Σελήνη – Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει ανυπέρβλητα εμπόδια. Η υπομονή και η ψυχραιμία είναι απαραίτητα προκειμένου να βρείτε την ισορροπία. Η διάλυση μιας συνεργασίας ή ενός συνεταιρισμού είναι επίσης πιθανά.

Λέων

Αν η καθημερινότητά σας είναι γεμάτη από υποχρεώσεις, ίσως σήμερα αποφασίσετε να αλλάξετε τους ρυθμούς σας και να διαμορφώσετε μια νέα ρουτίνα που θα σας ταιριάζει καλύτερα. Η υγεία ενός ηλικιωμένου μέλους της οικογένειάς σας, χρειάζεται προσοχή.

Παρθένος

Η σύνοδος Σελήνης – Πλούτωνα που διαμορφώνεται σήμερα, ευνοεί ιδιαίτερα το ζώδιό σας και σας δίνει την ευκαιρία να περάσετε όμορφες στιγμές με το σύντροφο αλλά και να ασχοληθείτε με δημιουργικές εργασίες οι οποίες μπορούν να σας αποφέρουν κέρδος.

Ζυγός

Το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται σήμερα στο σπίτι και την οικογένεια. Ίσως θελήσετε να ανανεώσετε το χώρο σας, να αλλάξτε διακόσμηση ή να κάνετε κάποιες απαραίτητες αγορές που θα κάνουν τη διαμονή σας πιο άνετη. Προσοχή μόνο μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας.

Σκορπιός

Ο κυβερνήτης σας Πλούτωνας συναντιέται με τη Σελήνη σήμερα και σας κάνουν ιδιαίτερα εξωστρεφείς και επικοινωνιακούς. Η μέρα σας αναμένεται γεμάτη με ευχάριστες δραστηριότητες, συναντήσεις με φίλους ή συγγενείς αλλά και έξοδα που ωστόσο δεν φαίνεται να σας προβληματίζουν.

Τοξότης

Τα οικονομικά σας βρίσκονται στο επίκεντρο της σημερινής μέρας. Είτε έχετε τη δυνατότητα να αυξήσετε τα κέρδη σας με ενδιαφέρουσες δραστηριότητες που μπορούν και να σταθεροποιηθούν σταδιακά, είτε κάνετε επενδύσεις οι οποίες μπορούν να αποφέρουν έσοδα χωρίς ιδιαίτερο ρίσκο.

Αιγόκερως

Η σύνοδος Σελήνης – Πλούτωνα διαμορφώνεται στο δικό σας ζώδιο σήμερα και σας προτρέπει να ανανεωθείτε κάνοντας ακόμα και ριζικές αλλαγές. Ένα νέο κούρεμα, ένα καινούργιο χρώμα στα μαλλιά σας ή μια αλλαγή σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη.

Υδροχόος

Έχετε πολλά στο μυαλό σας αυτή την περίοδο που συνδέονται ως επί το πλείστον με την καριέρα σας. Σκέφτεστε αλλαγές αλλά από την άλλη δεν ρισκάρετε με βιαστικές κινήσεις που δεν έχουν ωριμάσει ακόμα. Η διαίσθησή σας είναι ο πιο σωστός σύμβουλος σήμερα, σε περίπτωση που πρέπει να δράσετε.

Ιχθύες

Η σύνοδος Σελήνης – Πλούτωνα ενεργοποιεί τον τομέα που σχετίζεται με το φιλικό περιβάλλον και τα σχέδιά σας. Έτσι σήμερα αναμένονται περισσότερες επαφές και συζητήσεις που σε κάθε περίπτωση θα σας ωφελήσουν. Η υλοποίηση ενός στόχου σας είναι επίσης εφικτή.
Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *