Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019 – Ζώδια Σήμερα

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019 - Ζώδια

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019 – Ζώδια Σήμερα

Κριός

Οι θετικές όψεις που διαμορφώνει η Σελήνη σήμερα από τον δεύτερο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σηματοδοτούν θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας. Μπορείτε σήμερα επίσης να ξοδέψετε χρήματα για ψώνια.

Ταύρος

Η Σελήνη από το ζώδιό σας, σάς χαρίζει δημοφιλία και κοινωνικότητα ενώ παράλληλα σας παροτρύνει να διευρύνετε τις γνώσεις σας και τους ορίζοντές σας. Σήμερα μπορείτε επίσης να διακριθείτε για τις επαγγελματικές σας επιδόσεις ενώ ευνοούνται ιδιαίτερα οι δουλειές που χρειάζονται συγκέντρωση.

Δίδυμοι

Με τη Σελήνη στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, η ενέργειά σας ίσως είναι αρκετά πεσμένη. Φροντίστε ωστόσο να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας στη δουλειά σας, καθώς φαίνεται ότι υπάρχουν άτομα που καραδοκούν για ένα λάθος σας.

Καρκίνος

Οι πλανητικές διαμορφώσεις της Σελήνης, σας βοηθούν να επωφεληθείτε καταστάσεις προς όφελός σας ή και να λάβετε σημαντική υποστήριξη από ανωτέρους σας. Αρμονία προβλέπεται και στον συναισθηματικό τομέα, αφού πλέον μπορείτε να αναπτύξετε αμοιβαία εμπιστοσύνη με το σύντροφό σας.

Λέων

Η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με το ζώδιό σας, γεγονός που μπορεί να σας δημιουργήσει μια ανεξήγητη νευρικότητα που θα μειώσει την επαγγελματική σας απόδοση. Στο χέρι σας είναι ωστόσο να αποφύγετε εντάσεις που θα επιβαρύνουν την ατμόσφαιρα.

Παρθένος

Ιδιαίτερα αρμονική είναι σήμερα η Σελήνη προς το ζώδιό σας κι αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αναλάβετε σημαντικές ευθύνες με ικανοποιητικά αποτελέσματα, να αναδείξετε τη δημιουργικότητά σας αλλά και να ζήσετε ρομαντικές στιγμές με το σύντροφό σας. Ίσως προγραμματίσετε κι ένα σύντομο ταξίδι.

Ζυγός

Με τη Σελήνη στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, η δράση σας περιορίζεται σημαντικά. Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να αξιολογήσετε κάποια γεγονότα που δεν εξελίχθηκαν όπως θα θέλατε και να διδαχθείτε από τα λάθη σας. Μια αλλαγή στη στρατηγική σας ίσως σας οδηγήσει στην επιτυχία.

Σκορπιός

Η αντίθεση που σχηματίζει η Σελήνη από τον Ταύρο με το ζώδιό σας, μπορεί να σας “ρίξει” τη διάθεση ή να σας δημιουργήσει μια μελαγχολία. Φροντίστε να επικοινωνήσετε με άτομα που σας καταλαβαίνουν και που έχουν τη δυνατότητα να σας βοηθήσουν να προωθήσετε τις ιδέες σας.

Τοξότης

Εύκολα μπορείτε σήμερα να εκτελέσετε τα καθήκοντά σας αλλά και να δημιουργήσετε μια νέα ρουτίνα που θα σας αφήνει περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Η αναπροσαρμογή κάποιων συνηθειών θα σας βοηθήσει να οργανώσετε καλύτερα τη ζωή σας.

Αιγόκερως

Η Σελήνη διαμορφώνει σήμερα τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σας και υπόσχεται επαγγελματικές και ηθικές ανταμοιβές που σας αξίζουν. Εξαιρετικές προοπτικές και στον αισθηματικό τομέα, καθώς μπορείτε τώρα να σταθεροποιήσετε μια σχέση, ή να ξεκινήσετε μια νέα ερωτική ιστορία.

Υδροχόος

Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να λύσετε οικογενειακά προβλήματα και να απολαύσετε ποιοτικό χρόνο με τους οικείους σας. Ακόμα κι αν έχετε άλλες προτεραιότητες, ίσως η διατήρηση της ασφάλειας και της σταθερότητας που σας προσφέρει η οικογένεια αποδειχθεί πιο σημαντική.

Ιχθύες

Η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου σας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς σήμερα, γεγονός που σας βοηθάει να εκφράσετε απόψεις και συναισθήματα αλλά και να κάνετε σημαντικές συμφωνίες. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου μπορούν να κάνουν μια αξιόλογη γνωριμία μέσα από το φιλικό τους περιβάλλον.

 

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *