Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Ζώδια σήμερα

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018 / Ζώδια Σήμερα

Κριός

Σήμερα μπορείτε να πραγματοποιήσετε όνειρα και φιλοδοξίες με λίγη προσπάθεια. Το εξάγωνο Σελήνης – Πλούτωνα που διαμορφώνεται το πρωί, ευνοεί τα οικονομικά σας και είναι πιθανό να σας φέρει ένα σημαντικό κέρδος. Εύνοια και στον αισθηματικό τομέα, όπου είναι πιθανή και μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Ταύρος

Οι σχέσεις σας δεν βρίσκονται στο καλύτερο σημείο, καθώς νιώθετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με πρακτικά ζητήματα. Μπορείτε ωστόσο να κάνετε μια εποικοδομητική συζήτηση, ποντάροντας στην κατανόηση του συντρόφου σας.

Δίδυμοι

Σήμερα μπορεί να προκύψει μια επαγγελματική πρόταση που ανταποκρίνεται στα προσόντα σας αλλά και στις οικονομικές απαιτήσεις σας. Στον αισθηματικό τομέα έχει επιτευχθεί μια σταθερότητα που σας κάνει ευτυχισμένους.

Καρκίνος

Η Σελήνη από το φιλικό ζώδιο του Σκορπιού σας προσφέρει μεγάλες ικανοποιήσεις σήμερα, κυρίως στον αισθηματικό τομέα. Όσο για τους επαγγελματικούς στόχους σας… αρχίζετε να τους πλησιάζετε όλο και περισσότερο.

Λέων

Σήμερα ίσως δείξετε μια επιθετική συμπεριφορά που μπορεί να γυρίσει εναντίον σας. Ωστόσο, είναι σημαντικό να παραμερίσετε τα προβλήματά σας και να υιοθετήσετε μια θετική στάση ώστε να επωφεληθείτε από κάποιες καταστάσεις.

Παρθένος

Η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού ενισχύει την κοινωνικότητα, την επικοινωνία και τη φιλοδοξία. Η σχέση σας με το σύντροφο γίνεται πιο ζωντανή από ποτέ, αφού μπορείτε να εκφραστείτε με απόλυτη ελευθερία. Μια νέα γνωριμία για τους αδέσμευτους είναι πολύ πιθανή σήμερα.

Ζυγός

Θα πρέπει να εντείνετε τις προσπάθειές σας σήμερα αν δεν θέλετε να συσσωρευτούν πολλές εκκρεμότητες και αυτό θα το καταφέρετε μόνο αν διαθέτετε υπομονή και επιμονή. Στον αισθηματικό τομέα, προσέξτε μην διαταράξετε την σταθερότητα της σχέσης σας με λόγια ή πράξεις που θα ηλεκτρίσουν το κλίμα.

Σκορπιός

Ανήκετε στους τυχερούς της ημέρας καθώς οι πλανήτες δημιουργούν μια θετική ροή που απλώς πρέπει να ακολουθήσετε χωρίς να κάνετε τίποτα. Θα υπάρξει επαγγελματική ικανοποίηση, αύξηση της πελατείας σας αλλά και ευτυχία στην σχέση σας. Για τους αδέσμευτους μπορεί να προκύψει μια σημαντική γνωριμία.

Τοξότης

Με τον Δία και τον Ήλιο στο ζώδιό σας, αυτό που επιθυμείτε είναι να διασκεδάσετε και να αφεθείτε σε νέες περιπέτειες. Η Σελήνη από τον Σκορπιό από την άλλη, σας καλεί να προβληματιστείτε για τη μελλοντική πορεία σας. Αν χρειάζεστε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σας, μπορείτε να το απολαύσετε σήμερα, γρήγορα όμως θα πρέπει να επανέλθετε στους ρυθμούς σας.

Αιγόκερως

Με την ευνοϊκή επιρροή της Σελήνης, όλα πάνε ομαλά σήμερα και μπορείτε να πετύχετε κάτι σημαντικό στον τομέα της εργασίας ή της μελέτης. Με την αυξημένη σας διαίσθηση μπορείτε να επιλύσετε ένα πρόβλημα. Για τους αδέσμευτους του ζωδίου είναι πιθανό να προκύψουν ερωτικοί πειρασμοί μέσα από το φιλικό περιβάλλον.

Υδροχόος

Υπάρχουν δυσκολίες που σας χαλούν τη διάθεση σήμερα, ωστόσο αν επιστρατεύσετε το χιούμορ σας και δείτε τα πράγματα πιο χαλαρά, ίσως τελικά δείτε και τα θετικά αποτελέσματα. Αν σας λείπουν σημαντικές πληροφορίες για την υλοποίηση ενός σχεδίου σας, είναι προτιμότερο να αναβάλλετε τις πρωτοβουλίες σας για μια άλλη μέρα.

Ιχθύες

Τα σχέδιά σας εξελίσσονται όπως ακριβώς θέλετε, χάρη στην θετική παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού. Έχετε επίσης την ευκαιρία να αποκτήσετε νέες γνώσεις που θα σας βοηθήσουν να παρακάμψετε κάποια εμπόδια. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στον αισθηματικό τομέα.

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *