Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019 – Ζώδια Σήμερα

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019 - Ζώδια

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019 – Ζώδια Σήμερα

Κριός

Η μέρα χαρακτηρίζεται από τη σύνοδο Ήλιου – Ερμή που υποστηρίζεται από τις θετικές όψεις της Σελήνης. Έτσι, είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί και εύστροφοι και μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας, να περάσετε ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά σας αλλά και να ζήσετε ρομαντικές στιγμές.

Ταύρος

Η σύνοδος του Ερμή με τον Ήλιο ευνοεί ιδιαίτερα τα επαγγελματικά σας και αν ασχολείστε με μια ανεξάρτητη εργασία θα έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε περισσότερα χρήματα. Προσέξτε ωστόσο το βράδυ που το τετράγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα μπορεί να σας παρασύρει σε αλόγιστες σπατάλες.

Δίδυμοι

Ο κυβερνήτης σας Ερμής βρίσκεται στην καρδιά του Ήλιου σήμερα και μπορεί να πραγματοποιήσει επιθυμίες που συνδέονται με την μόρφωσή σας ή με θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό. Οι θετικές όψεις της Σελήνης ευνοούν και τις σχέσεις σας, ωστόσο αν είστε αδέσμευτοι καλό θα είναι να είστε επιφυλακτικοί σε νέες γνωριμίες το βράδυ.

Καρκίνος

Η σύνοδος Ερμή – Ήλιου διαμορφώνεται στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και βελτιώνει την κατάσταση των οικονομικών σας, γεγονός που τονώνει και την ψυχολογία σας. Με τη θετική σκέψη σας μπορείτε να λύσετε πολλά προβλήματα ενώ και ο παράγοντας “τύχη” σας βοηθά να διαχειριστείτε με επιτυχία κάποιες δύσκολες καταστάσεις.

Λέων

Η σύνοδος Ήλιου – Ερμή διαμορφώνεται στο πολικό ζώδιο του Υδροχόου και ευνοεί τις σχέσεις σας. Με την θετική υποστήριξη της Σελήνης, οι αδέσμευτοι μπορείτε να κάνετε ρομαντικές γνωριμίες που ωστόσο ίσως παραμείνουν σε πλατωνικό επίπεδο για κάποιο διάστημα.

Παρθένος

Ο κυβερνήτης σας Ερμής δημιουργεί σήμερα μια σπάνια διαμόρφωση με τον Ήλιο και φέρνει θετικές εξελίξεις τόσο στο χώρο της εργασίας σας όσο και στην οικογένειά σας. Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο σας. Το βράδυ αναμένονται όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σας.

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Ζυγός

Η σύνοδος Ήλιου – Ερμή διαμορφώνεται στο συμβατό ζώδιο του Υδροχόου και σας επιτρέπει να απολαύσετε στο έπακρο τη σημερινή μέρα. Ασχοληθείτε με δημιουργικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες και εκμεταλλευτείτε το επικοινωνιακό σας χάρισμα για να παρακινήσετε και τους γύρω σας.

Σκορπιός

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στον Τοξότη από όπου διαμορφώνει εξάγωνο με τη σύνοδο Ήλιου – Ερμή και σας δίνει την ευκαιρία να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Η μέρα προσφέρεται για νέες επενδυτικές ιδέες που μπορεί να αποδώσουν γρήγορα. Αγοραπωλησίες ακινήτων ή αλλαγές στο σπίτι ευνοούνται σήμερα.

Τοξότης

Η Σελήνη συνεχίζοντας την πορεία της στο δικό σας ζώδιο, σχηματίζει αρμονική γωνία με την σύνοδο Ήλιου – Ερμή και τονώνει την αυτοπεποίθησή σας. Ευχάριστες επαφές και συζητήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα, ενώ εύνοια αναμένεται και από συγγενικά πρόσωπα ή αδέλφια.

Αιγόκερως

Η σύνοδος Ήλιου – Ερμή διαμορφώνεται στον δεύτερο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, γεγονός που ευνοεί τα οικονομικά σας. Με την υποστήριξη της Σελήνης είναι πιθανό να βρείτε νέες πηγές εσόδων ακόμα και από παρασκηνιακές δραστηριότητες. Είναι επίσης πιθανό να μάθετε κάποια μυστικά.

Υδροχόος

Η σπάνια πλανητική διαμόρφωση μεταξύ του Ήλιου και του Ερμή διαμορφώνεται στο δικό σας ζώδιο, γεγονός που σας καθιστά τους πρωταγωνιστές της ημέρας. Οι επιθυμίες σας μπορούν να πραγματοποιηθούν στο άμεσο μέλλον με την υποστήριξη των κατάλληλων ατόμων. Αφιερώστε χρόνο σ’ αυτό που θέλετε. Το βράδυ αποφύγετε περιττά έξοδα.

Ιχθύες

Η Σελήνη συνεχίζοντας την πορεία της στον τομέα της καριέρας σας, διαμορφώνει εξάγωνο με τη σύνοδο Ήλιου – Ερμή και φέρνει θετικές εξελίξεις στις επαγγελματικές προσδοκίες σας. Η τύχη είναι στο πλευρό σας και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις ικανότητές σας προς όφελός σας. Συζητήσεις με ανώτερα στελέχη επίσης ευνοούνται.

 

Ακολουθήστε με και στο Instagram

 

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *