Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018 / Ζώδια Σήμερα 

Η σημερινή μέρα χαρακτηρίζεται από τη σύνοδο Ερμή – Δία που δημιουργεί όμορφη διάθεση, αισιοδοξία και χαρά. Ευνοεί τις επαγγελματικές προσπάθειες, τα οικονομικά αλλά και τα αισθηματικά ζητήματα, καθώς δημιουγεί το κατάλληλο κλίμα για συζητήσεις αλλά και δράση. Το γεγονός ωστόσο ότι ο Ερμής βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, συνιστά να αποφύγουμε νέα ξεκινήματα και να εστιάσουμε την προσοχή μας σε διορθωτικές κινήσεις. Η όψη αυτή έγινε για πρώτη φορά τα τέλη Οκτωβρίου και ίσως τα θέματα που χρειάζονται αναθεώρηση σχετίζονται με εκείνη την περίοδο. Στις 21 Δεκεμβρίου είναι η τρίτη και τελευταία φορά που γίνεται ξανά αυτή η όψη (από ορθή φορά ο Ερμής) και τότε ίσως δούμε τα θετικά αποτελέσματα.

Κριός

Η Σελήνη συνεχίζοντας την πορεία της στο ζώδιο του Λέοντα, σας χαρίζει θετική ενέργεια και δημιουργικότητα. Με τη σύνοδο του ανάδρομου Ερμή με τον Δία θα έχετε την ευκαιρία να εντοπίσετε κάποια λάθη και να δρομολογήσετε σημαντικές αλλαγές που θα εξασφαλίσουν την επιτυχία σας.

Ταύρος

Σήμερα η μέρα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με οικιακές εργασίες που αναβάλλετε εδώ και καιρό. Αν έχετε προγραμματίσει οικονομικές συναλλαγές είναι προτιμότερο να τις μεταθέσετε για άλλη μέρα ώστε να έχετε την ευκαιρία να τις ξανασκεφτείτε.

Δίδυμοι

Ίσως επανέλθουν κάποια προβλήματα στις σχέσεις σας τα οποία πρέπει να συζητηθούν. Παρόλο που με την ευγλωττία σας μπορείτε να οδηγήσετε τα πράγματα εκεί που θέλετε, με τον κυβερνήτη σας Ερμή ανάδρομο, ίσως δεν ξέρετε τι είναι αυτό που θέλετε πραγματικά. Καλό είναι να μην πάρετε οριστικές αποφάσεις σήμερα και να αφήσετε μια πόρτα ανοιχτή.  

Καρκίνος

Διαθέτετε αυξημένη ενεργητικότητα που σας βοηθά να ανταποκριθείτε στις αυξημένες υποχρεώσεις σας. Μια επαγγελματική αναδιοργάνωση θα έχει θετικά αποτελέσματα. Θα καταφέρετε επίσης να επικρατήσετε σε σημαντικές συζητήσεις ακόμα και αν υπάρχουν έντονες διαφορές απόψεων.

Λέων

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας νιώθετε αυξημένη αυτοπεποίθηση που βοηθά να χειριστείτε ακόμα και τις πιο δύσκολες καταστάσεις και να εξασφαλίσετε σταθερότητα και ευημερία. Καλό είναι ωστόσο να αξιολογήσετε τις δυνάμεις σας και την ετοιμότητά σας ώστε να αποφύγετε στρατηγικά λάθη.

Παρθένος

Υπάρχουν εντάσεις και άλυτα ζητήματα στο οικογενειακό περιβάλλον που διαιωνίζονται και σας αγχώνουν. Σήμερα όμως είναι μια μέρα που μπορείτε να δείτε τα γεγονότα από διαφορετική οπτική γωνία και να απελευθερωθείτε από ό,τι σας πιέζει.

Ζυγός

Κοινωνικά γεγονότα και ευχάριστες συναντήσεις σας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα. Οι φίλοι βοηθούν και υποστηρίζουν τις προσπάθειές σας ενώ κι εσείς από τη μεριά σας είστε έτοιμοι να προσφέρετε ότι σας ζητηθεί. Αν υπάρχουν ερωτικά συναισθήματα για ένα φιλικό πρόσωπο, ίσως τώρα αποκαλυφθούν.

Σκορπιός

Παρά τις όποιες αντιξοότητες θα πρέπει να μείνετε επικεντρωμένοι στους στόχους σας. Ίσως προκύψει μια ευκαιρία που μπορεί να χαθεί αν δεν βρίσκεστε στο προσκήνιο. Χρησιμοποιείστε τη δυναμική σας για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.

Τοξότης

Υπάρχει πιθανότητα να πραγματοποιήσετε ένα όνειρό σας που συνδέεται με την καριέρα σας, ένα ταξίδι ή και μόνιμη διαμονή σε άλλη χώρα. Η επιτυχία θα εξαρτηθεί από τις μέχρι τώρα προσπάθειές σας αλλά και από την τύχη που βρίσκεται στο πλευρό σας.  

Αιγόκερως

Σήμερα διαθέτετε αυξημένη διαίσθηση και η επαφή με το υποσυνείδητο θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το άγχος και να χαράξετε μια στρατηγική που θα σας ανοίξει το δρόμο προς την επιτυχία. Τα αισθηματικά σας ευνοούνται και δεν αποκλείεται να επανέλθει ένας έρωτας από το παρελθόν.

Υδροχόος

Φίλοι και υποστηρικτές βρίσκονται στο πλευρό σας σήμερα, γι’ αυτό αν νιώθετε ότι χρειάζεστε βοήθεια οπουδήποτε, μη διστάσετε να τη ζητήσετε. Στον αισθηματικό τομέα είναι κατάλληλη στιγμή να εμβαθύνετε τις σχέσεις σας και να έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σας.

Ιχθύες

Τα σχέδιά σας για το τι θέλετε να πετύχετε δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρα, ωστόσο κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες που μπορεί να ακούσετε ακόμα και τυχαία, θα σας εμπνεύσουν. Προσέξτε την υγεία σας και αν νιώθετε να υπάρχει συσσωρευμένη κούραση φροντίστε να αναπαυθείτε νωρίς.

 

Ρένα Μεντάκη

Αστρολόγος-Συγγραφέας

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας :)