Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

πανσέληνος

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018 / Ζώδια Σήμερα

Κριός

Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στον άξονα των οικονομικών σας σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σας κυρίως εξαιτίας των προσπαθειών που έχετε κάνει. Θα υπάρξουν ωστόσο και αλλαγές που δεν τις περιμένετε και που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

Ταύρος

Με την Πανσέληνο που διαμορφώνεται σήμερα στο ζώδιό σας μπαίνετε σε μια διαδικασία ανανέωσης και αναδιάρθρωσης. Όποιοι κι αν είναι οι στόχοι σας, μπορείτε τώρα να κάνετε τις κατάλληλες ενέργειες για να τους πετύχετε.

Δίδυμοι

Προετοιμαστείτε για αποκαλύψεις καθώς ο μυστικιστικός δωδέκατος οίκος του ηλιακού ωροσκοπίου σας φωτίζεται από το ολόγιομο φεγγάρι και βγάζει όλα τα μυστικά σας στη φόρα. Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για μια συναισθηματική κάθαρση ή ακόμα και για διακοπή σχέσεων από άτομα που δεν σας στηρίζουν.

Καρκίνος

Οι φίλοι και το κοινωνικό περιβάλλον στηρίζουν τις προσπάθειές σας και τονώνουν το ηθικό σας, γεγονός που αποτελεί την κινητήρια δύναμη για να κυνηγήσετε τους στόχους σας με πάθος. Νέες στρατηγικές το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, θα έχουν ως αποτέλεσμα την βελτίωση των εισοδημάτων σας.

Λέων

Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται σήμερα, σας επιφυλάσσει θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας. Όσοι βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας, εντείνετε τις προσπάθειές σας το ερχόμενο δεκαπενθήμερο. Μια απρόσμενη πρόταση εργασίας μπορεί να έχει θαυμάσιες προοπτικές.

Παρθένος

Με την Πανσέληνο που διαμορφώνεται σήμερα στον ένατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, ίσως είναι καιρός να ετοιμάσετε το διαβατήριό σας. Ευκαιρία για ένα ταξίδι αναψυχής, επαγγελματικό ή εκπαιδευτικό μπορεί να παρουσιαστεί ξαφνικά. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν και σε νομικές υποθέσεις.

Ζυγός

Η σημερινή μέρα προσφέρεται για να κάνετε τις κατάλληλες οικονομικές ενέργειες που θα σας εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον. Επιπλέον, το εξάγωνο που σχηματίζει η κυβερνήτης σας Αφροδίτη με τον Κρόνο υπόσχεται ευχάριστες οικογενειακές στιγμές.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στον άξονα των σχέσεών σας, σηματοδοτεί την εξέλιξη ενός σοβαρού δεσμού ή και την επισημοποίησή του. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους Σκορπιούς υπάρχει πιθανότητα μιας νέας σχέσης το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, που θα εξελιχθεί ραγδαία.

Τοξότης

Το ενδιαφέρον σας από σήμερα στρέφεται στα επαγγελματικά σας, τα οποία πρόκειται να είναι πιο απαιτητικά το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, παράλληλα όμως θα έχετε την ευκαιρία να ξεχωρίσετε και να λάβετε τα εύσημα. Μια ξαφνική προαγωγή και βελτίωση των αποδοχών σας είναι πολύ πιθανή.

Αιγόκερως

Η σημερινή Πανσέληνος σας επιφυλάσσει ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική σας. Ειδικά όσοι είστε αδέσμευτοι, έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ένα ξεχωριστό άτομο και να συνάψετε σχέση. Στον επαγγελματικό τομέα επίσης πρόκειται να διακριθείτε και να ξεχωρίσετε για τα ταλέντα σας.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται σήμερα επηρεάζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας που θα σας απασχολήσει το ερχόμενο δεκαπενθήμερο. Κάποιες συνθήκες πρόκειται να αλλάξουν, ενώ δεν αποκλείεται η αγοραπωλησία ενός ακινήτου.

Ιχθύες

Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται σήμερα, τονίζει το επικοινωνιακό σας χάρισμα και την κοινωνική ζωή. Το ερχόμενο δεκαπενθήμερο έχετε την ευκαιρία να δικτυωθείτε με περισσότερο κόσμο, να ανταλλάξετε απόψεις και να μελετήσετε θέματα που σας ενδιαφέρουν. Νέες γνώσεις που αποκτάτε αυτό το διάστημα επηρεάζουν θετικά και τα οικονομικά σας.

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *