Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

ζώδια σήμερα

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018 / Ζώδια Σήμερα

Κριός

Η είσοδος της Σελήνης στον Ταύρο ευνοεί τις επιχειρηματικές επαφές αλλά και τα οικονομικά σας. Η διαίσθησή σας είναι ενισχυμένη και σας βοηθά να υλοποιήσετε ιδέες που για κάποιο λόγο είχαν “παγώσει”.  Μπορείτε επίσης να διευθετήσετε παλιές οφειλές.

Ταύρος

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας είστε ιδιαίτερα ενεργητικοί και εξωστρεφείς, γεγονός που σας βοηθά προσδιορίσετε τις προοπτικές σας και να αναζητήσετε τα κατάλληλα πρόσωπα που θα σας στηρίξουν. Τώρα επίσης μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ταξίδι που ονειρεύεστε.

Δίδυμοι

Ίσως νιώθετε απομονωμένοι σήμερα ή έχετε την αίσθηση ότι κάποιοι συνωμοτούν εναντίον σας. Παρόλα αυτά δεν χάνετε την αισιοδοξία και το χαμόγελό σας, γεγονός που σας βοηθά να παρακάμψετε κάθε εμπόδιο και να ολοκληρώσετε τα καθήκοντά σας.

Καρκίνος

Η συλλογική εργασία είναι πιο αποτελεσματική σήμερα και μπορεί να οδηγήσει ακόμα και στην επίτευξη μιας συμφωνίας. Συναντήσεις με σημαντικά πρόσωπα ευνοούνται επίσης. Ευχάριστες στιγμές αναμένονται και στον αισθηματικό τομέα.

Λέων

Σήμερα μπορείτε να σκεφτείτε το μέλλον σας, να επανεξετάσετε τις προτεραιότητές σας και να κάνετε αλλαγές που θα επηρεάσουν θετικά την παραγωγικότητά σας. Ίσως χρειαστεί να εγκαταλείψετε παλιές συνήθειες και πεποιθήσεις, ώστε να πετύχετε πιο εύκολα τους στόχους σας.

Παρθένος

Σήμερα διαθέτετε μια απίστευτη ροή ενέργειας που όχι μόνο σας βοηθά να πετύχετε τα πάντα αλλά εμπνέει και τους γύρω σας. Μην αρνηθείτε μια συμβουλή αν σας ζητηθεί γιατί μόνο κερδισμένοι θα βγείτε. Το βράδυ ευχάριστες στιγμές με το σύντροφο ή μια νέα γνωριμία είναι στο πρόγραμμα.

Ζυγός

Η μέρα σας επιφυλάσσει σημαντικές αλλαγές σε οικογενειακές υποθέσεις ή σε μια αισθηματική σχέση. Παρά τα προβλήματα που έχουν προκύψει, νιώθετε την ανάγκη να επιμείνετε και  να διορθώσετε τα πάντα. Προσπαθήστε να κάνετε κάτι που θα σας φέρει πιο κοντά και θα λύσει το πρόβλημα μια για πάντα.

Σκορπιός

Η Σελήνη στον τομέα των σχέσεών σας, βοηθά να ανοίξετε την καρδιά σας στο σύντροφό σας και να μοιραστείτε συγκλονιστικά συναισθήματα. Κάντε κάτι μαζί, μοιραστείτε μια δραστηριότητα ή τις σκέψεις σας, ώστε να δεθείτε ακόμα περισσότερο. Μια νέα γνωριμία είναι πιθανή για τους αδέσμευτους Σκορπιούς.

Τοξότης

Το ενδιαφέρον σας σήμερα στρέφεται στο σπίτι σας αλλά και στην επίλυση οικονομικών ζητημάτων. Θα χρειαστεί να ιεραρχήσετε τις προτεραιότητές σας και να προγραμματίσετε τα έξοδά σας ώστε να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας.

Αιγόκερως

Η είσοδος της Σελήνης στο συμβατό ζώδιο του Ταύρου, ευνοεί τις δημιουργικές δραστηριότητες αλλά και τα αισθηματικά σας. Με τη θετική αύρα που διαθέτετε, μπορείτε να προσελκύσετε ενδιαφέροντα άτομα και να μοιραστείτε εξαιρετικά ευχάριστες στιγμές.

Υδροχόος

Η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου σας γεμίζει ενέργεια και αντοχή να χειριστείτε υποθέσεις που σας απασχολούν. Οι φίλοι υποστηρίζουν τις προσπάθειές σας και επιπλέον έχετε την ευκαιρία να κάνετε ενδιαφέρουσες αλλαγές στην προσωπική σας ζωή.

Ιχθύες

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου, σας φτιάχνει τη διάθεση και σας παρακινεί να βγείτε και να αναζητήσετε φίλους και γνωστούς. Αν είστε αδέσμευτοι μπορεί ακόμα να βρείτε το άλλο σας μισό σήμερα. Αισθητή βελτίωση αναμένεται και στα οικονομικά σας.

 

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *