Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 – Ζώδια Σήμερα

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 - ζώδια

Φωτογραφία από Anant Sharma από το Pixabay

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 – Ζώδια Σήμερα

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Κριός

Η αντίθεση που σχηματίζει η Σελήνη με τον κυβερνήτη σας Άρη, σε συνδυασμό με την αντίθεση Ερμή – Πλούτωνα, σας δημιουργούν την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε έναν λαβύρινθο χωρίς έξοδο. Από την άλλη με τρεις πλανήτες στον τομέα της καριέρας σας, αξίζει να εντείνετε τις προσπάθειές σας και να επιμείνετε μέχρι να δείτε τους κόπους σας να ανταμείβονται.

Ταύρος

Με τρεις πλανήτες στον ένατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, η επιθυμία να προγραμματίσετε ένα ταξίδι έστω και σύντομο είναι πολύ έντονη. Ωστόσο, η αντίθεση Ερμή – Πλούτωνα, μπλέκει κάπως τα πράγματα, αφού υπάρχουν εκκρεμότητες και υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν. Διατηρείστε την ηρεμία σας και αποφύγετε επαφές με άτομα που σας εκνευρίζουν.

Δίδυμοι

Η αντίθεση που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Ερμής με τον Πλούτωνα, μπορεί να πυροδοτήσει σημαντικές οικονομικές απώλειες. Αποφύγετε σημαντικές οικονομικές συναλλαγές που σας ζημιώνουν και περιττά έξοδα.

Καρκίνος

Οι σχέσεις σας βρίσκονται στο στόχαστρο των πλανητών σήμερα. Η αντίθεση που σχηματίζει ο Ερμής από το ζώδιό σας με τον Πλούτωνα, μπορεί να πυροδοτήσουν σοβαρές διαφωνίες και συγκρούσεις. Φροντίστε να χαλαρώσετε και αποφύγετε αδιέξοδες συζητήσεις.

Λέων

Η αντίθεση Ερμή – Πλούτωνα πρόκειται να δημιουργήσει δυσκολίες στα επαγγελματικά σας, γι’ αυτό καλό είναι να είστε περισσότερο προσεκτικοί και ακριβείς. Αποφύγετε επίσης να αναμιχθείτε σε αντιπαραθέσεις και διαμάχες με τους συναδέλφους σας.

Παρθένος

Η αντίθεση που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Ερμής με τον Πλούτωνα σήμερα, μπορεί να κλονίσει κάποιες φιλικές σχέσεις. Καλό είναι να είστε περισσότερο συγκαταβατικοί και να σέβεστε τις απόψεις των άλλων ακόμα και αν δεν συμφωνείτε, ώστε να αποφευχθούν ρήξεις που μπορεί να σας κοστίσουν.

Αστρολογική Ατζέντα – Ιούνιος 2019

Ζυγός

Η αντίθεση Ερμή – Πλούτωνα μπορεί σήμερα να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον στα επαγγελματικά σας που θα επηρεάσει την απόδοσή σας. Ανάλογες εντάσεις είναι πιθανές και στο οικογενειακό περιβάλλον, ειδικά αν νιώθετε ότι δεν βρίσκετε την υποστήριξη που επιθυμείτε. Αποφύγετε περιττές συγκρούσεις αφού σύντομα θα διαπιστώσετε ότι η κατάσταση θα αλλάξει.

Σκορπιός

Με τρεις πλανήτες στον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και την αντίθεση Ερμή – Πλούτωνα, υπάρχει κίνδυνος να διαταραχθούν οι σχέσεις σας με τα αδέλφια σας ή άλλα συγγενικά πρόσωπα. Αναλογιστείτε και τις δικές σας ευθύνες και μην ρίχνετε τα βάρη στους άλλους. Πρόκειται για μια δύσκολη επιρροή που σύντομα θα περάσει.

Τοξότης

Τα οικονομικά σας χρειάζονται προσοχή σήμερα, καθώς η αντίθεση Ερμή – Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει σημαντικές απώλειες. Αποφύγετε περιττά έξοδα καθώς και αγορές που δεν θα σας ικανοποιήσουν.

Αιγόκερως

Με τρεις πλανήτες στο δικό σας ζώδιο και την αντίθεση Ερμή – Πλούτωνα, δύσκολα θα αποφύγετε σήμερα αντιπαραθέσεις με τους γύρω σας. Νιώθετε την ανάγκη να κάνετε σημαντικές αλλαγές και αισθάνεστε ότι κάποια άτομα σας φρενάρουν. Μην βιαστείτε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για τις οποίες ίσως μετανιώσετε.

Υδροχόος

Οι σημερινές όψεις δεν σας επηρεάζουν άμεσα, ωστόσο σας προκαλούν έναν εκνευρισμό που ίσως δεν μπορείτε να διαχειριστείτε. Φροντίστε να συναντήσετε άτομα που ξέρουν να ακούν τα προβλήματά σας και να σας φτιάχνουν τη διάθεση.

Ιχθείς

Η αντίθεση Ερμή – Πλούτωνα που διαμορφώνεται σήμερα, πρόκειται να προκαλέσει προβλήματα στην επικοινωνία με τα φιλικά σας πρόσωπα. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις που μπορεί να κλονίσουν μια μακροχρόνια σχέση. Είναι επίσης πιθανό να παρατηρηθούν αλλαγές στις φιλοδοξίες σας.

Ακολουθείστε με στο Instagram

 

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *