Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

horoscope today

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018 / Ζώδια Σήμερα

Κριός

Το τετράγωνο Σελήνης – Ουρανού που διαμορφώνεται σήμερα, εγκυμονεί προβλήματα στις σχέσεις σας ή στα οικονομικά σας, γι’ αυτό καλό είναι να αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές και διαπραγματεύσεις καθώς και σημαντικά ραντεβού.  

Ταύρος

Η είσοδος της Σελήνης στον Υδροχόο θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στην καριέρα σας. Ωστόσο είναι πολύ πιθανό να προκύψουν κάποια προβλήματα και αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να αποφύγετε βεβιασμένες αποφάσεις καθώς ο Ουρανός από το ζώδιό σας, σας κάνει ιδιαίτερα ευέξαπτους.

Δίδυμοι

Η Σελήνη από το συμβατό ζώδιο του Υδροχόου, σας φέρνει μετακινήσεις, συναντήσεις ή ακόμα και ένα σύντομο ταξίδι. Ωστόσο, η μέρα εγκυμονεί διάφορους κινδύνους γι’ αυτό θα πρέπει να έχετε αυξημένη την προσοχή σας ώστε να αποφύγετε ατυχήματα ή προβλήματα με το νόμο.

Καρκίνος

Με ανάμεικτα συναισθήματα πρέπει σήμερα να ιεραρχήσετε τις υποχρεώσεις σας και να δώσετε προτεραιότητα στα πιο σημαντικά. Υπάρχουν πολλά που διακυβεύονται γι’ αυτό η βιασύνη και η επιπολαιότητα δεν συνιστάται. Πάρτε το χρόνο σας! Κι αύριο μέρα είναι!

Λέων

Μπορεί να νιώθετε αρκετά κοινωνικοί σήμερα και να θελήσετε να συναντήσετε πολύ κόσμο. Ωστόσο το τετράγωνο Σελήνης – Ουρανού μπορεί να προκαλέσει απρόσμενες εντάσεις, παρεξηγήσεις και συγκρούσεις, γι’ αυτό συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή.

Παρθένος

Η ατμόσφαιρα στο επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να είναι κάπως εκρηκτική σήμερα, γεγονός που θα επηρεάσει την ψυχολογία σας όχι όμως και την αποδοτικότητά σας. Παρόλο που μπορείτε να μείνετε έξω από ίντριγκες και φιλονικίες, προσέξτε μην υπάρξουν επιπτώσεις στηνυγεία σας.

Ζυγός

Η Σελήνη από το συμβατό ζώδιο του Υδροχόου φαίνεται ότι προστατεύει το ζώδιό σας σήμερα. Παρόλα αυτά καλό είναι να αποφύγετε οικονομικά ρίσκα και συναλλαγές που μπορεί να σας ζημιώσουν. Επίσης, μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις για τις οποίες θα μετανιώσετε.

Σκορπιός

Ιδιαίτερη προσοχή συνιστά το τετράγωνο Σελήνης – Ουρανού που διαμορφώνεται σήμερα, καθώς σχηματίζει ταυ-τετράγωνο με το ζώδιό σας. Με ότι κι αν ασχοληθείτε να θυμάστε ότι δεν συμμερίζονται όλοι τη χαρά σας και δεν πρέπει να εμπιστεύεστε κανέναν.

Τοξότης

Έντονη κινητικότητα, πολλές επαφές και συζητήσεις σας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα. Το τετράγωνο Σελήνης – Ουρανού ωστόσο, συνιστά να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν κινείστε αλλά και όταν μιλάτε. Μπορεί να υπάρξουν απρόσμενα δυσάρεστες εξελίξεις σε μια συζήτηση, ενώ δεν αποκλείονται και κάποιες αποκαλύψεις.

Αιγόκερως

Το τετράγωνο Σελήνης – Ουρανού που κυριαρχεί σήμερα, μπορεί να προκαλέσει ξαφνικά προβλήματα τόσο στις σχέσεις σας όσο και στα οικονομικά σας. Προσπαθήστε λοιπόν να αποφύγετε συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά και μπορεί να επιφέρουν ακόμα και οριστική ρήξη.

Υδροχόος

Η σημερινή μέρα θα αποδειχθεί αρκετά κουραστική για σας, καθώς η Σελήνη από το ζώδιό σας, διαμορφώνει τετράγωνο με τον Ουρανό, γεγονός που πρόκειται να σας βγάλει από το πρόγραμμά σας και να επιβαρύνει την ψυχολογία σας ή τον οργανισμό σας. Καλύτερα να αποφύγετε σημαντικές δραστηριότητες που πιθανότατα δεν θα ολοκληρωθούν.

Ιχθύες

Τα επαγγελματικά σας συνεχίζουν να σας απασχολούν και το μυαλό σας “στριφογυρίζει” για να βρει νέες ιδέες. Σήμερα ωστόσο η μέρα δεν ευνοεί νέα ξεκινήματα αλλά ούτε και σχέδια που είναι προορισμένα να αποτύχουν. Το τετράγωνο Σελήνης – Ουρανού συνιστά επίσης να αποφύγετε να εμπλακείτε σε κουτσομπολιά ή αποκαλύψεις.

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *