Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019 – Ζώδια Σήμερα

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019 - Ζώδια

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019 – Ζώδια Σήμερα

Κριός

Η Σελήνη συνεχίζοντας την πορεία της στο ζώδιο του Ταύρου σχηματίζει τρίγωνο με Ήλιο, Ερμή και Πλούτωνα και σας βοηθά να πετύχετε οικονομικούς στόχους και να νιώσετε υλική ασφάλεια. Νέες ευκαιρίες δεν θα πρέπει να μείνουν ανεκμετάλλευτες καθώς η τύχη βρίσκεται στο πλευρό σας και ευνοεί τους τολμηρούς.

Ταύρος

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας να διαμορφώνει θετικές όψεις με Ήλιο, Ερμή και Πλούτωνα, το σύμπαν φαίνεται ότι δουλεύει για σας. Η σημερινή μέρα είναι γεμάτη από ενδιαφέρουσες προκλήσεις και κερδοφόρες προοπτικές. Στον ελεύθερο χρόνο σας ασχοληθείτε με το σπίτι ή με μια δημιουργική απασχόληση.

Δίδυμοι

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στον παρασκηνιακό δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από όπου διαμορφώνει θετικές όψεις με Ήλιο, Ερμή και Πλούτωνα. Αυτή η πλανητική δραστηριότητα, σας βοηθά να βρείτε την εσωτερική δύναμη για να ξεπεράσετε τυχόν εμπόδια, να ανακαλύψετε από την αρχή τον εαυτό σας και να δρομολογήσετε επωφελείς αλλαγές.

Καρκίνος

Οι θετικές όψεις που σχηματίζει η Σελήνη με Ήλιο, Ερμή και Πλούτωνα, σας βοηθούν να αναλύσετε τις σχέσεις σας και να κάνετε τις επιλογές σας. Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε ισχυρές συμμαχίες που θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας.

Λέων

Τα επαγγελματικά σας απορροφούν το ενδιαφέρον σας σήμερα, καθώς η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζενίθ του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Με τις θετικές όψεις που σχηματίζει με Ήλιο, Ερμή και Πλούτωνα, μπορείτε να αναπτύξετε νέες στρατηγικές και να κάνετε δυναμικές αλλαγές.

Παρθένος

Οι θετικές εξελίξεις συνεχίζονται καθώς η Σελήνη παραμένει και σήμερα στο συμβατό ζώδιο του Ταύρου από όπου διαμορφώνει τρίγωνο με Ήλιο, Ερμή και Πλούτωνα. Μπορείτε να μεταδώσετε εύκολα την αισιοδοξία στους γύρω σας και να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε μικροαναποδιά με χαμόγελο. Ιδιαίτερη εύνοια στον αισθηματικό τομέα και σε υποθέσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό, γραφειοκρατικές ή νομικές εκκρεμότητες.

Ζυγός

Τα τρίγωνα που διαμορφώνει η Σελήνη από τον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας με Ήλιο, Ερμή και Πλούτωνα είναι ιδανικά για να μετασχηματίσετε συνήθειες και πρακτικές που δεν αποδίδουν αλλά και να ολοκληρώσετε μια συμφέρουσα διαπραγμάτευση. Η διαίσθηση και η φαντασία μπορούν να σας καθοδηγήσουν.

Σκορπιός

Οι σχέσεις σας απορροφούν όλο το ενδιαφέρον σας, καθώς η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στον έβδομο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Με τις θετικές όψεις που διαμορφώνει με Ήλιο, Ερμή και Πλούτωνα, μπορείτε να κάνετε επωφελείς συζητήσεις στα επαγγελματικά σας ή να προχωρήσετε σε μια ουσιαστική δέσμευση με τον σύντροφό σας. Νέες γνωριμίες σήμερα έχουν πολύ θετικές προοπτικές.

Τοξότης

Οι θετικές όψεις που διαμορφώνει σήμερα η Σελήνη με Ήλιο, Ερμή και Πλούτωνα ευνοούν ιδιαίτερα τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Τώρα μπορείτε να εξασφαλίσετε τη σταθερότητα που ζητάτε ή και να κάνετε μια επένδυση που θα σας αποφέρει κέρδη στο άμεσο μέλλον.

Αιγόκερως

Ο έρωτας καλά κρατεί! Η Σελήνη από τον πέμπτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας σχηματίζει τρίγωνα με τρεις πλανήτες που βρίσκονται στο ζώδιό σας (Ήλιο, Ερμή και Πλούτωνα), γεγονός που αποτελεί την κινητήριο δύναμη σε ό,τι κάνετε αλλά κυρίως στον αισθηματικό τομέα. Σήμερα μπορείτε να σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες επίσης σε δημιουργικές ή καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Υδροχόος

Οι θετικές όψεις που διαμορφώνει η Σελήνη με τον Ήλιο, τον Ερμή και τον Πλούτωνα ευνοούν περισσότερο τις παρασκηνιακές δραστηριότητες. Ωστόσο, σας προσφέρουν μια αναζωογονητική δύναμη που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διαλύσετε τυχόν σύννεφα στις σχέσεις σας ή και να αναζωπυρώσετε έναν έρωτα από το παρελθόν.

Ιχθύες

Οι αρμονικές όψεις που διαμορφώνει η Σελήνη με Ήλιο, Ερμή και Πλούτωνα σας βοηθούν να προσεγγίσετε καινοτόμες ιδέες που θα επηρεάσουν τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Άτομα μέσα από το κοινωνικό περιβάλλον είναι πρόθυμα να σας ακούσουν, να σας συμβουλέψουν και να σας καθοδηγήσουν.

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *