Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

ζώδια 14 νοεμβρίου

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018 / Ζώδια Σήμερα

Κριός

Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για εμπορικές δραστηριότητες. Χάρη στις ιδέες σας ή σε μια νέα στρατηγική θα έχετε επιτυχίες σε επαγγελματικές συναντήσεις ή διαπραγματεύσεις. Έχετε τον τρόπο να γοητεύετε τους γύρω σας και δύσκολα θα αρνηθούν τις προτάσεις σας. Ευχάριστες επαφές και το βράδυ.

Ταύρος

Η Σελήνη τετραγωνίζει τον αστερισμό σας, γεγονός που δημιουργεί προβλήματα στα επαγγελματικά σας. Οι περιστάσεις δεν σας ευνοούν γι’ αυτό καλύτερα να αναβάλετε σημαντικές πρωτοβουλίες. Αποφύγετε επίσης ίντριγκες και κουτσομπολιά και προτιμήστε την παρέα του εαυτού σας.

Δίδυμοι

Η ζωτικότητά σας αυξάνεται και οι προσεγμένες ενέργειές σας έχουν μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας. Στον αισθηματικό τομέα αντίθετα, θα πρέπει να είστε απόλυτα ειλικρινείς ώστε να αποφύγετε προβλήματα. Σε τυχόν διαμάχη είναι προτιμότερο να αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν αντί να προσπαθήσετε να βγείτε “λάδι” σε όλα.

Καρκίνος

Οι πλανητικές διαμορφώσεις σας ευνοούν να λύσετε σοβαρά προβλήματα αλλά και να κατακτήσετε στόχους που άλλοτε σας φαίνονταν αδύνατοι. Παρόλο που διαθέτετε περίσσεια ενέργεια, καλό είναι να μην ξεπεράσετε τα όριά σας ώστε να μπορείτε να ανταποκριθείτε σε ευχάριστες προσκλήσεις το βράδυ.

Λέων

Είστε ιδιαίτερα εξωστρεφείς και ευδιάθετοι σήμερα, ωστόσο καλό θα είναι να κρατάτε κάποιες επιφυλάξεις με τους γύρω σας ώστε να μην απογοητευτείτε. Αν διατηρήσετε τον αυτοέλεγχό σας δεν θα βγείτε ζημιωμένοι, υπάρχει ωστόσο ο κίνδυνος να κλονιστεί μια σοβαρή σχέση.

Παρθένος

Σήμερα είναι πιο εύκολο να ακολουθήσετε τη ροή των γεγονότων παρά να προσπαθήσετε να επηρεάσετε με κάποιο τρόπο τις καταστάσεις. Καλό είναι να αποφύγετε έντονες δραστηριότητες όσο μπορείτε. Το βράδυ, η παραμονή στο σπίτι σας θα σας ξεκουράσει και θα σας χαλαρώσει.

Ζυγός

Η διάθεσή σας βελτιώνεται αισθητά σήμερα και νιώθετε την ανάγκη να δικτυωθείτε και να διασκεδάσετε με άλλους ανθρώπους. Δεδομένου, ότι θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα, καλό θα είναι να κάνετε τα σχέδιά σας από το πρωί ώστε να τα προλάβετε όλα.

Σκορπιός

Θα πρέπει να ελέγξετε την τάση σας να παίρνετε βιαστικές αποφάσεις σήμερα, καθώς μια επιπολαιότητα μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες. Περιορίστε επίσης τυχόν σπατάλες και αφιερώσετε χρόνο στην οικογένειά σας, ακόμα και αν νιώθετε ότι πιέζεστε.

Τοξότης

Σήμερα νιώθετε αρκετά ξεκούραστοι και είστε έτοιμοι να συνομιλήσετε με κόσμο, να συναντηθείτε με αγαπημένα πρόσωπα ή να καλέσετε φίλους που έχετε να δείτε καιρό. Η δουλειά σας δεν παρουσιάζει προβλήματα οπότε ίσως μια μικρή άδεια και μια μεγάλη βόλτα σας ανανεώσουν ακόμα περισσότερο.

Αιγόκερως

Από τις σημερινές σας κινήσεις θα εξαρτηθούν πολλά το επόμενο διάστημα, γι’ αυτό φροντίστε να δραστηριοποιηθείτε και να αφοσιωθείτε σε έναν στόχο που πρόκειται να σας φέρει κέρδη. Το απόγευμα είναι πιθανό να συναντηθείτε με παλιούς φίλους και να διασκεδάσετε.

Υδροχόος

Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να ανανεώσετε τις φιλικές σχέσεις σας αλλά και να κάνετε νέες γνωριμίες που θα διαρκέσουν, καθώς έχετε την τάση να προσελκύετε τους κατάλληλους ανθρώπους. Κάποια από αυτά τα άτομα μάλιστα μπορούν να σας βοηθήσουν να λύσετε ένα πρόβλημα που σας απασχολεί.

Ιχθύες

Παρά την εσωστρέφεια που νιώθετε σήμερα, καλό είναι να μην απομονώσετε τον εαυτό σας από σημαντικά γεγονότα. Οι γύρω σας έτσι κι αλλιώς είναι αρκετά υπομονετικοί και έτοιμοι να ακούσουν ό,τι έχετε να πείτε. Το βράδυ ωστόσο θα θελήσετε να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε.

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *