Σούπερ Πανσέληνος 8 Απριλίου 2020

Σούπερ Πανσέληνος

Σούπερ Πανσέληνος 8 Απριλίου – Ροζ Πανσέληνος το πιο φωτεινό Φεγγάρι του 2020

Η μεγαλύτερη και φωτεινότερη πανσέληνος του 2020 θα εμφανιστεί τα ξημερώματα της 8ης Απριλίου.  Η Πανσέληνος του Απριλίου που ονομάζεται και ροζ πανσέληνος διαμορφώνεται στις 19 μοίρες του Ζυγού. Πρόκειται για μια Σούπερ – Πανσέληνο αφού θα βρίσκεται πολύ κοντά στον πλανήτη μας. Το 2020 σχηματίζονται 13 πανσέληνοι εκ των οποίων οι 3 είναι σούπερ-πανσέληνοι. Η πρώτη διαμορφώθηκε το Μάρτιο και η επόμενη θα συμβεί τον επόμενο μήνα τα ξημερώματα της 8ης Μαΐου.

Όταν η Σελήνη είναι πολύ κοντά στη Γη, ονομάζεται Σούπερ Πανσέληνος και είναι 14% μεγαλύτερη και 30% φωτεινότερη.

Η πανσέληνος του Απρίλη δεν ονομάζεται ροζ επειδή έχει αυτό το χρώμα, αλλά επειδή σύμφωνα με το Old Farmer’s Almanac αντιστοιχεί στην πρώιμη άνθηση ενός ροζ αγριολούλουδου που φυτρώνει στην ανατολική Βόρεια Αμερική. Αυτό το λουλούδι έχει ροζ μπουμπούκια που λάμπουν κάτω από το φως του γεμάτου φεγγαριού. 

Τι σηματοδοτεί η Σούπερ Πανσέληνος

Η ροζ πανσέληνος της 8ης Απριλίου 2020 σηματοδοτεί επίσημα τον ερχομό της Άνοιξης αφού είναι η πρώτη που διαμορφώνεται μετά την είσοδο του Ήλιου στον Κριό (εαρινή Ισημερία). Σχηματίζεται στο ζώδιο του Ζυγού που σχετίζεται με τον γάμο και τις σχέσεις είτε είναι επαγγελματικές, προσωπικές ή φιλικές. Έτσι, το ερχόμενο διάστημα το ενδιαφέρον μας θα εστιαστεί στην ποιότητα των σχέσεών μας. Κατά πόσο είναι σταθερές και ειλικρινείς και κατά πόσο αξίζουν να υπάρχουν στη ζωή μας. 

Στον αστρολογικό χάρτη της Πανσελήνου υπάρχει έντονη ενέργεια του αέρινου στοιχείου, γεγονός που δείχνει ότι πολλές σχέσεις θα δημιουργηθούν ή θα εξελιχθούν μέσα από το διαδίκτυο, τα κοινωνικά δίκτυα και τις ψηφιακές πλατφόρμες. Εξάλλου, αφού οι περισσότεροι άνθρωποι βρίσκονται σε “καραντίνα” αυτός ο τρόπος βοηθάει στην επικοινωνία. Επιπλέον, η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων από όπου μας βοηθά να διατηρήσουμε όλα τα κανάλια επικοινωνίας ανοιχτά και να βρούμε εναλλακτικές λύσεις σε τυχόν προβλήματα. 

Ωστόσο, υπάρχουν και αρνητικοί παράγοντες στον χάρτη της πανσελήνου, με σημαντικότερο το τετράγωνο Άρη – Ουρανού. Μια ανατρεπτική και απρόβλεπτη όψη που μπορεί να δημιουργήσει αναπάντεχες διαφωνίες ή ακόμα και ρήξεις. Καλό είναι λοιπόν να εκμεταλλευτούμε περισσότερο την ενέργεια του Ζυγού και να χρησιμοποιήσουμε τη διπλωματία μας ώστε να μην διαταραχθούν οι ισορροπίες. 

Σούπερ Πανσέληνος – Πώς επηρεάζει τα ζώδια

Κριός

Η Πανσέληνος επηρεάζει τον τομέα των σχέσεών σας. Το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα θελήσετε να πάρετε πρωτοβουλίες σε θέματα που αφορούν αισθηματικούς δεσμούς ή συνεργασίες. Ίσως κάποιοι από σας σκεφτείτε το ενδεχόμενο του γάμου ή υπογράψετε μια σημαντική συμφωνία. Δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να προκύψουν μέσα από ψηφιακό περιβάλλον. 

Ταύρος

Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 8 Απριλίου θα φέρει κάποιες αλλαγές στην εργασία σας και στην καθημερινότητά σας. Μπορεί το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, να έχετε αυξημένες υποχρεώσεις ή να αναλάβετε περισσότερο καθήκοντα. Δεν αποκλείεται επίσης να χρειαστεί να εκπληρώσετε επαγγελματικές υποχρεώσεις από το σπίτι σας. Παρόλο που θα υπάρχει αυξημένος φόρτος εργασίας, η προθυμία σας θα εκτιμηθεί και θα ανταμειφθεί. 

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος διαμορφώνεται στον πέμπτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας στις 8 Απριλίου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, το φλερτ, τα παιδιά, οι διασκεδάσεις και η αγάπη θα απορροφήσουν μεγάλο μέρος του χρόνου σας. Μπορεί επίσης να αποκτήσετε ένα καινούργιο χόμπι ή να ξεκινήσετε μια δημιουργική δραστηριότητα. Αν είστε αδέσμευτοι, “δικτυωθείτε” περισσότερο αυτό το διάστημα, καθώς ο έρωτας μπορεί να προέλθει και μέσω διαδικτύου.  

Καρκίνος

Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 8 Απριλίου ενεργοποιεί τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στους οικείους σας, ενώ δεν αποκλείεται να φροντίσετε και κάποια ηλικιωμένα μέλη της οικογένειάς σας.  Μπορεί επίσης να σκεφτείτε να αλλάξετε σπίτι ή και να διαμορφώσετε ένα χώρο εργασίας ώστε να μπορείτε να ανταποκριθείτε σε μια επαγγελματική υποχρέωση. 

Λέων

Οι σκέψεις και οι ιδέες σας βρίσκουν πρόσφορο έδαφος με την ενέργεια της Πανσελήνου που διαμορφώνεται στις 8 Απριλίου. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο μπορείτε να τραβήξετε την προσοχή όχι μόνο των γύρω σας, αλλά ακόμα και των ανωτέρω σας. Είναι πιθανό να λάβετε μια ευχάριστη είδηση που σχετίζεται με τη δουλειά σας. Με την θετική ενέργεια αυτού του φεγγαριού, μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε μια ιστοσελίδα, να ξεκινήσετε ένα σεμινάριο ή να συλλέξετε πληροφορίες για θέματα που σας ενδιαφέρουν. 

Παρθένος

Η Σούπερ Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 8 Απριλίου, επηρεάζει τα οικονομικά σας. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί μπορεί να πάρετε κάποια ευχάριστα νέα που σχετίζονται με τα έσοδά σας ή ακόμα και να αποκτήσετε νέες πηγές εισοδημάτων. Το γεμάτο φεγγάρι μπορεί να σας φέρει επίσης αυξημένα επαγγελματικά καθήκοντα και ευθύνες, για τις οποίες ωστόσο θα ανταμειφθείτε γενναιόδωρα.

Ζυγός

Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στο δικό σας ζώδιο στις 8 Απριλίου, μπορεί να σας δημιουργήσει αυξημένο άγχος. Ίσως το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, κληθείτε να διεκπεραιώσετε πολλές υποχρεώσεις που σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας. Δεν αποκλείεται ωστόσο, να είναι ο σύντροφός σας αυτός που αντιμετωπίζει προβλήματα και να χρειαστεί να του συμπαρασταθείτε. Αποφύγετε την έντονη κριτική που μπορεί να οδηγήσει σε καβγάδες και ρήξεις.

Σκορπιός

Πολλά γεγονότα συμβαίνουν αυτό το διάστημα στη ζωή σας, τα οποία αποκορυφώνονται με το γεμάτο φεγγάρι. Κάποια από αυτά μάλιστα μπορεί να μην μπορείτε να τα ελέγξετε και απλώς να πρέπει να τα αποδεχτείτε. Αν επικρατεί ένα τέτοιο σενάριο στα επαγγελματικά σας, είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν στο παρασκήνιο άτομα που προσπαθούν να σας βλάψουν. Μην ανησυχείτε! Το υπέρλαμπρο φεγγάρι θα τα φέρει όλα στο φως και σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να “ανταποδώσετε”.

Τοξότης

Η πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 8 Απριλίου είναι πολύ θετική για σας και υπόσχεται να πραγματοποιήσει όλες τις επιθυμίες σας. Σημαντική υποστήριξη σε όποιο θέμα σας απασχολεί θα βρείτε μέσα στο κοινωνικό σας περιβάλλον. Είναι μάλιστα πολύ πιθανό να γνωρίσετε και κάποια καινούργια άτομα (ακόμα και μέσα από το διαδίκτυο) με τα οποία θα ταυτιστείτε απόλυτα. Εκμεταλλευτείτε την εύνοια της Πανσελήνου για να δραστηριοποιηθείτε και να αυξήσετε τα εισοδήματά σας.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 8 Απριλίου, ενεργοποιεί το ζενίθ του ηλιακού ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με την καριέρα σας. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο είναι ιδανικό για να δραστηριοποιηθείτε, να μιλήσετε με ανωτέρους σας ή και να βάλετε σε εφαρμογή τις επαγγελματικές σας ιδέες. Είναι πολύ πιθανό να εμφανιστούν ευκαιρίες που θα σας εκτοξεύσουν, ειδικά αν σχετίζονται με το διαδίκτυο. 

Υδροχόος

Η Σούπερ Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 8 Απριλίου στο συμβατό ζώδιο του Ζυγού, ενεργοποιεί τον ένατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο αναμένεται ιδιαίτερα ευχάριστο. Τώρα μπορείτε να αρχίσετε να πραγματοποιείτε τα όνειρά σας ένα προς ένα. Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια διαδικτυακή εκπαίδευση ή ακόμα και μια διατριβή, τώρα είναι η πιο κατάλληλη περίοδος. Γνωριμίες με άτομα από άλλες χώρες ευνοούνται ιδιαίτερα.

Ιχθύς

Ο τομέας που επηρεάζεται από την Πανσέληνο που διαμορφώνεται στις 8 Απριλίου είναι αυτός των οικονομικών σας. Δεδομένου, ότι ο όγδοος οίκος του ηλιακού ωροσκοπίου, σχετίζεται και με το τέλος των πραγμάτων, είναι πιθανό να ολοκληρώσετε θέματα που σχετίζονται με δάνεια, διαζύγιο ή κληρονομιές. Μπορείτε για παράδειγμα να τακτοποιήσετε μια οφειλή μέσω μιας διαδικτυακής πλατφόρμας ή και να αγοράσετε μετοχές. Καλό θα είναι ωστόσο να προσέχετε τα έξοδά σας καθώς τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να κλείσετε κάποιες τρύπες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *