Σεπτέμβριος 2019 – Αστρολογική Ατζέντα

Σεπτέμβριος 2019 - Αστρολογική Ατζέντα
Περιεχόμενα hide
1 Σεπτέμβριος 2019

Σεπτέμβριος 2019 

Πλανητικές Όψεις

Σεπτέμβριος 2019 – Οι όψεις των πλανητών αναλυτικά:

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019

02.03 Σελήνη στον Ζυγό. Η Σελήνη από το περιβάλλον της Αφροδίτης στρέφει το ενδιαφέρον στις σχέσεις μας και μας παροτρύνει να επιδιώξουμε ισορροπία και αρμονία.  Το επόμενο διήμερο είμαστε πιο ρομαντικοί και αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο στο/στη σύντροφο. Νέες σχέσεις δημιουργούνται πιο εύκολα.

17.11 Ερμής τρίγωνο με Ουρανό. Εξαιρετικά θετική όψη που μας κάνει περισσότερο δημιουργικούς και αποφασιστικούς. Ξαφνικές ιδέες, γνωριμίες και συζητήσεις εξελίσσονται θετικά. Υπάρχει ευγλωττία, σωστή κρίση,  ετοιμότητα και μεγάλη ικανότητα μάθησης.

21.49 Αφροδίτη τρίγωνο με Κρόνο. Όψη που ενισχύει τη σταθερότητα στις σχέσεις καθώς και σε οικονομικά ζητήματα. Πίστη και ειλικρίνεια που βοηθούν στην δημιουργία εμπιστοσύνης. Ικανοποίηση σε επαγγελματικά, οικονομικά και αισθηματικά θέματα.

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

00.40 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια.

02.24 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που μας κάνει να βλέπουμε την ζωή με περισσότερη αισιοδοξία. Ευνοούνται νέες θέσεις εργασίας που μπορεί να σχετίζονται και με το διαδίκτυο. Καλή μέρα για το εμπόριο και την επικοινωνία.

11.34 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις. Οικονομικές απώλειες.

13.42 Ήλιος σύνοδο με Άρη. Ενθουσιασμός, ισχυρή θέληση και θάρρος που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Οι πρωτοβουλίες έχουν προοπτικές επιτυχίας σε κάθε τομέα (αισθηματικά επαγγελματικά κ.λπ). Προσοχή σε άστοχες ενέργειες λόγω επιπολαιότητας. Να αποφεύγεται η επιθετική συμπεριφορά. 

19.26 Αφροδίτη τετράγωνο με Δία. Υπερβολές πάσης φύσεως με ανάλογες επιπτώσεις. Η όψη βοηθά σε όλους τους τομείς (οικονομικά, αισθηματικά, επαγγελματικά) αρκεί να διατηρηθεί το μέτρο.

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

02.35 Σελήνη στον Σκορπιό. Η Σελήνη στο Σκορπιό πρόκειται να δημιουργήσει έντονα πάθη το ερχόμενο διήμερο. Με τη συγκεκριμένη θέση της Σελήνης γινόμαστε επίσης πιο μυστικοπαθείς.

13.18 Σελήνη αντίθεση με Ουρανό. Το διάστημα αυτό μπορεί να προκύψουν ατυχήματα και εντάσεις κυρίως λόγω υπερβολικού φανατισμού στις απόψεις. Επιθετικότητα και συχνές εναλλαγές διάθεσης. Πιθανά δυσάρεστα νέα ή αποκαλύψεις.

18.40 Ερμής σύνοδο με Άρη. Όψη που ενισχύει τις πνευματικές και ψυχικές δραστηριότητες και βοηθά στην εξεύρεση λύσεων. Σωστή κρίση που συνδυάζεται αρμονικά με τη δράση.

20.12 Σελήνη εξάγωνο με Άρη. Ισχυρή θέληση για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ευχάριστες στιγμές στον αισθηματικό τομέα.

20.21 Σελήνη εξάγωνο με Ερμή. Θετική όψη που μας χαρίζει εξυπνάδα, ικανότητα μάθησης και καλή επικοινωνία. Ευχάριστες ειδήσεις.

20.58 Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο. Ευνοούνται οι σχέσεις (προσωπικές, επαγγελματικές). Δυνατότητα επιτυχίας στόχων. Υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

02.18 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.

04.40 Ήλιος σύνοδο με Ερμή. Όψη που αυξάνει τις πνευματικές δυνάμεις, τη μνήμη και τις ρητορικές ικανότητες και ευνοεί τη συγκέντρωση. Έντονο ενδιαφέρον για λογοτεχνικές δραστηριότητες ή συζητήσεις.

07.31 Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη. Εύνοια σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό διάστημα για να ασχοληθούμε με καλλωπιστικά θέματα και να ψωνίσουμε καλλυντικά.

08.09 Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοούν τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

13.58 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Αυξημένες ψυχικές ικανότητες, ευστροφία, καλή κρίση και διπλωματία που βοηθούν σε δουλειές που απαιτούν συγκέντρωση.

14.26 Αφροδίτη αντίθεση με Ποσειδώνα. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται η συγκεκριμένη όψη καθώς μας δημιουργεί αυταπάτες και ψευδαισθήσεις. Έτσι είναι εύκολο να πέσουμε θύματα οικονομικής ή συναισθηματικής απάτης. Ωστόσο, η όψη αυτή ενισχύει τη φαντασία και είναι ιδανική για καλλιτεχνικές δραστηριότητες. 

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

06.08 Σελήνη στον Τοξότη. Τις επόμενες δύο μέρες είμαστε πιο αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις. Ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με ταξίδια και εκπαίδευση. 

15.37 Ερμής τρίγωνο με Κρόνο. Θετική όψη για συζητήσεις και συμφωνίες. Η συγκεκριμένη όψη μας κάνει περισσότερο φιλόδοξους αλλά και λογικούς, γεγονός που αυξάνει τις πιθανότητες επιτυχίας.

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

03.49 Σελήνη τετράγωνο με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Προσοχή στη βιασύνη που μπορεί να προκαλέσει ατυχήματα.

06.10 Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο. Αυτή η φάση του φεγγαριού προκαλεί οικογενειακά προβλήματα, επαγγελματικές δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις.

10.11 Ερμής τετράγωνο με Δία. Αυξημένο πείσμα, υπερβολική βιασύνη και αναξιοπιστία. Θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί σε ό,τι ακούμε και να αποφεύγουμε και οι ίδιοι τα μεγάλα λόγια.

13.53 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή καθώς εύκολα μπορεί να εξαπατηθούμε και να πέσουμε θύματα.

19.03 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. Κυκλοθυμία και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφεύγουμε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που τελικά δεν θα μας ικανοποιήσουν.

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

00.56 Ήλιος τρίγωνο με Κρόνο. Θετική όψη που εξασφαλίζει σταθερότητα και επιτυχία. Οι υποθέσεις εξελίσσονται ομαλά και η σκληρή δουλειά ανταμείβεται. Οι στόχοι επιτυγχάνονται χάρη στην επιμονή και την αντοχή. Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία μπορούν να προσφέρουν πολύτιμες συμβουλές.

06.46 Αφροδίτη τρίγωνο με Πλούτωνα. Θετική όψη που εντείνει τα συναισθήματα. Αυτό το διήμερο οι ερωτικές σχέσεις θα έχουν περισσότερο πάθος και μπορούν να περάσουν σε ένα νέο επίπεδο. Καλή μέρα για νέες γνωριμίες και αλλαγές στην προσωπική ζωή.

10.18 Ερμής αντίθεση με Ποσειδώνα. Η όψη αυτή μας κάνει περισσότερο ονειροπόλους και μελαγχολικούς. Καλό είναι να αποφεύγονται σημαντικές αποφάσεις καθώς η κρίση μας δεν είναι σωστή. Συνιστάται επίσης να αναβληθούν σοβαρές συζητήσεις καθώς υπάρχει αναξιοπιστία και δυσπιστία. 

13.37 Σελήνη στον Αιγόκερω. Η Σελήνη στο ζώδιο του Κρόνου, μας κάνει περισσότερο υπεύθυνους και οργανωτικούς. Το επόμενο διήμερο ασχολούμαστε περισσότερο με καθήκοντα και υποχρεώσεις και βάζουμε υψηλούς στόχους για το μέλλον.

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019

01.47 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις, ξαφνικές συναντήσεις και γνωριμίες.

15.53 Σελήνη τρίγωνο με Άρη. Το διάστημα αυτό μας διακρίνει η θέληση και η αποφασιστικότητα να πετύχουμε σε ό,τι κάνουμε.

16.42 Σελήνη σύνοδο με Κρόνο (έκλειψη). Η όψη αυτή φέρνει μελαγχολία, περιορισμό και ανυπομονησία. Στον ερωτικό τομέα ίσως υπάρξουν αποστάσεις ή χωρισμοί. *Η σύνοδος αυτή είναι και έκλειψη, γεγονός που της δίνει περισσότερη δυναμική. Ίσως υπάρξουν προβλήματα με ηλικιωμένα άτομα και καλό είναι να αποφεύγονται οικονομικές συναλλαγές και δανειοληψίες.

18.27 Ήλιος τετράγωνο με Δία. Όψη που μας παρασύρει σε υπερβολές. Συνιστάται προσοχή στα έξοδα καθώς υπάρχει τάση για αλόγιστες σπατάλες. Προσοχή και σε παράνομες δραστηριότητες.

20.11 Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο. Ευχάριστη διάθεση, αυξημένη ζωτικότητα και ενέργεια. Καλές σχέσεις με την οικογένεια και το σύντροφο.

23.18 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνουμε περισσότερη κατανόηση στους γύρω μας.

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

06.02 Σελήνη τρίγωνο με Ερμή. Αυξημένη ικανότητα για γνώση. Ευγλωττία και ευχάριστες συζητήσεις ή ειδήσεις.

06.03 Σελήνη σύνοδο με Πλούτωνα. Δυσάρεστη όψη που προκαλεί συναισθηματικές εκρήξεις. Ανεξέλεγκτα συναισθήματα.

06.09 Ερμής τρίγωνο με Πλούτωνα. Θετική όψη για γραφειοκρατικές υποθέσεις καθώς και για το εμπόριο. Το διάστημα αυτό διαθέτουμε σωστή αντίληψη και κρίση καθώς και την απαραίτητη διπλωματία.

07.14 Άρης τρίγωνο με Κρόνο. Όψη που μας δίνει μεγάλη αντοχή, τόλμη και επιχειρηματικότητα. Οι προσπάθειες βρίσκουν το στόχο τους και υπάρχει πιθανότητα για προαγωγή.

11.30 Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη. Θετική όψη για σχέσεις. Δείχνουμε πιο εύκολα τα συναισθήματά μας, είμαστε χαρούμενοι και μπορούμε να πετύχουμε καλές αγορές αλλά και επαγγελματικούς στόχους.

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

00.24 Σελήνη στον Υδροχόο. Η Σελήνη στον Υδροχόο θα φέρει έντονη κοινωνικότητα το ερχόμενο διήμερο. Επαφές με φίλους, συζητήσεις αλλά και πρωτοποριακές ενέργειες είναι στο πρόγραμμα. Το ομαδικό πνεύμα εγγυάται την επιτυχία των συλλογικών δραστηριοτήτων.

10.24 Ήλιος αντίθεση με Ποσειδώνα. Η όψη αυτή δημιουργεί δυσκολίες στις σχέσεις αλλά και στα οικονομικά. Είμαστε ιδιαίτερα ευάλωτοι με αποτέλεσμα να πιστεύουμε ακόμα και τα πιο απίθανα πράγματα. Προσοχή σε εθιστικές ουσίες και εξαρτήσεις από ακατάλληλα άτομα. 

12.57 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Το διάστημα αυτό είμαστε επιρρεπείς σε τσακωμούς και ατυχήματα. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών χωρισμών.

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

08.22 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που μας κάνει να βλέπουμε την ζωή με περισσότερη αισιοδοξία. Ευνοούνται νέες θέσεις εργασίας που μπορεί να σχετίζονται και με το διαδίκτυο. Καλή μέρα για το εμπόριο και την επικοινωνία.

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

12.06 Άρης τετράγωνο με Δία. Υπερβολική βιασύνη που μπορεί να οδηγήσει σε ατυχήματα. Παράνομες δραστηριότητες, οικονομικές και νομικές διαφορές.

12.52 Σελήνη στους Ιχθύς. Το επόμενο διήμερο είμαστε πιο ευαίσθητοι και ονειροπόλοι. Η μοναξιά αποτελεί καλό σύντροφο. Ευνοούνται δραστηριότητες που υπάγονται στη δικαιοδοσία των Ιχθύων όπως κινηματογράφος, μουσική, ζωγραφική.

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

01.27 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

17.04 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.

18.11 Ερμής σύνοδο με Αφροδίτη. Θετική όψη που βοηθά να αναδείξουμε τις ικανότητες και τα ταλέντα μας. Καλή διάθεση που ευνοεί τις κοινωνικές συναναστροφές αλλά και την ψυχαγωγία.

21.35 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Προσοχή σε παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

22.42 Ήλιος τρίγωνο με Πλούτωνα. Ισχυρή ενέργεια, ζωτικότητα και επιμονή που βοηθάει στην επίτευξη στόχων. Καλή όψη για νέα ξεκινήματα.

23.12 Σελήνη αντίθεση με Άρη. Τάση για ατυχήματα κυρίως λόγω βιασύνης. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο. Έντονα συναισθήματα που μπορούν να οδηγήσουν σε χωρισμό. Τάση για σπατάλες.

23.43 Σελήνη σύνοδο με Ποσειδώνα. Υπερευαισθησία που μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις. Αυτό το διάστημα πρέπει να αποφεύγουμε καταχρήσεις, υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ή άλλων ουσιών. Η νοσταλγία είναι έντονη και η μοναξιά είναι επιθυμητή.

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

06.49 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Αυξημένες ψυχικές ικανότητες, ευστροφία, καλή κρίση και διπλωματία που βοηθούν σε δουλειές που απαιτούν συγκέντρωση.

07.33 Πανσέληνος στους Ιχθύς. Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων μας κάνει εξαιρετικά ευαίσθητους και συναισθηματικούς καθώς και πιο ρομαντικούς. Αυτές τις μέρες νιώθουμε την ανάγκη να χαλαρώσουμε, να έρθουμε σε επαφή με το υποσύνειδητό μας και να κατανοήσουμε τις ανάγκες τόσο τις δικές μας όσο και αυτών που αγαπάμε. Έτσι μπορεί να γίνουμε πιο στοργικοί και συγκαταβατικοί ή και να αποκαταστήσουμε κάποιες σχέσεις που έχουν κλονιστεί. Δεδομένου ότι υπάρχει έντονη δημιουργικότητα, συνιστάται να ασχοληθούμε και να ολοκληρώσουμε εργασίες που απαιτούν φαντασία και ταλέντο, είναι όμως προτιμότερο αποφύγουμε την ενασχόληση με σημαντικά οικονομικά ζητήματα. Οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες ευνοούνται ιδιαίτερα. Όσον αφορά τις νέες γνωριμίες καλό θα είναι να είμαστε επιφυλακτικοί.

 08.25 Άρης αντίθεση με Ποσειδώνα. Όψη που δημιουργεί δύσκολες καταστάσεις τις οποίες ίσως δεν είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε. Καλό είναι ωστόσο, να αποδεχτούμε τα όποια προβλήματα και να προσπαθήσουμε να τα λύσουμε ώστε να μην διαιωνίζονται.

10.14 Ερμής στο Ζυγό. Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Ζυγού στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 3 Οκτωβρίου. Το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για να αναδείξουμε τα καλλιτεχνικά μας ταλέντα ή να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Οι σχέσεις γίνονται πιο αρμονικές.

16.43 Αφροδίτη στο Ζυγό. Η διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο του Ζυγού θα ολοκληρωθεί στις 8 Οκτωβρίου. Το διάστημα αυτό είμαστε περισσότερο ευγενικοί και φιλικοί και θα δημιουργούμε πιο εύκολα σχέσεις. Υπάρχει περισσότερη δημοφιλία και κοινωνικότητα. Η ενασχόληση με την τέχνη και τη μουσική επιδρούν θετικά. 

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

01.32 Σελήνη στον Κριό. Η Σελήνη στο περιβάλλον του Άρη, μας κάνει νευρικούς και ευέξαπτους αλλά παράλληλα μας προτρέπει σε καινούργια ξεκινήματα. Αυξημένη αυτοπεποίθηση.

02.34 Σελήνη αντίθεση με Αφροδίτη. Έντονα πάθη αλλά και αναστολές. Το διάστημα αυτό δεν ευνοούνται αλλαγές στην εμφάνιση κυρίως στις γυναίκες. Στον τομέα της υγείας αυτή η όψη συνδέεται με γυναικολογικά προβλήματα.

04.08 Σελήνη αντίθεση με Ερμή. Η σκέψη μεταβάλλεται εύκολα αυτό το διάστημα, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να συγκεντρωθούμε και να κάνουμε λάθη. Να αποφεύγονται βιαστικές ενέργειες.

Διαβάστε επίσης: Ημερολόγιο Περίοδου – Τι σημαίνει η μέρα που ξεκινά η περίοδος κάθε μήνα

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

05.29 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια.

10.29 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Ιδιαίτερα θετική όψη που φέρνει κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

19.03 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις. Οικονομικές απώλειες.

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

13.31 Σελήνη στον Ταύρο. Το ενδιαφέρον μας το επόμενο διήμερο στρέφεται σε οικονομικές υποθέσεις και υλική ασφάλεια. Τάση για περισσότερο φαγητό και γλυκά που μπορεί να επιβαρύνουν τον οργανισμό ή να μας προσθέσουν βάρος.

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

01.31 Σελήνη σύνοδο με Ουρανό. Απρόβλεπτα γεγονότα μας προκαλούν νευρικότητα. Μπορεί να δημιουργηθούν καινούργιες σχέσεις ή να μετατραπούν φιλικές σχέσεις σε ερωτικές.

11.47 Κρόνος σε ορθή πορεία. Η επιστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία μας επιτρέπει να συγκεντρωθούμε ξανά στους στόχους μας και να κάνουμε τις κατάλληλες ενέργειες για να τους πετύχουμε. 

16.52 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και αίσθηση καθήκοντος που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Σταθερότητα στις σχέσεις και αίσθηση εμπιστοσύνης.

23.02 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνουμε περισσότερη κατανόηση στους γύρω μας.

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

05.19 Σελήνη τρίγωνο με Άρη. Το διάστημα αυτό μας διακρίνει η θέληση και η αποφασιστικότητα να πετύχουμε ό,τι κάνουμε.

06.02 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος.

16.57 Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο. Ευχάριστη διάθεση, αυξημένη ζωτικότητα και ενέργεια. Καλές σχέσεις με την οικογένεια και το σύντροφο.

18.53 Άρης τρίγωνο με Πλούτωνα. Πανίσχυρη όψη που αυξάνει την αντοχή μας και μας γεμίζει αυτοπεποίθηση και ενέργεια. Ιδανική μέρα για νέα ξεκινήματα. Έχουμε τη δύναμη και το σθένος να υλοποιήσουμε τις φιλοδοξίες μας. Ωστόσο πρέπει να αποφευχθεί ο φανατισμός και η βία. Στον συναισθηματικό τομέα η όψη αυτή παράγει ζήλια, κτητικότητα και αυξημένη σεξουαλικότητα.

23.58 Σελήνη στους Διδύμους. Η Σελήνη στο περιβάλλον του Ερμή μας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς το επόμενο διήμερο. Αναζητούμε καινούργιες εμπειρίες και ιδέες, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει στην έναρξη μιας επαγγελματικής κατάρτισης.

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

13.50 Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη. Θετική όψη για σχέσεις. Δείχνουμε πιο εύκολα τα συναισθήματά μας, είμαστε χαρούμενοι και επιπλέον μπορούμε να πετύχουμε καλές αγορές αλλά και επαγγελματικούς στόχους.

20.24 Σελήνη τρίγωνο με Ερμή. Αυξημένη ικανότητα για γνώση. Ευγλωττία και ευχάριστες συζητήσεις, ειδήσεις και ταξίδια.

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

07.54 Σελήνη αντίθεση με Δία. Υπερβολή και βιασύνη που μπορεί να οδηγήσουν σε παράνομες ενέργειες. Συνιστάται προσοχή αυτό το διάστημα στις οικονομικές, οικογενειακές και αισθηματικές υποθέσεις.

08.02 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή καθώς εύκολα μπορεί να παρασυρθούμε και να πέσουμε θύματα.

17.05 Σελήνη τετράγωνο με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και με την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Βιασύνη που οδηγεί σε ατυχήματα.

19.44 Δίας τετράγωνο με Ποσειδώνα. Αυτό είναι το τελευταίο τετράγωνο που διαμορφώνουν οι δυο πλανήτες. Η όψη αυτή μπορεί να δημιουργήσει συγκρούσεις σε ιδεολογικά ή θρησκευτικά ζητήματα παγκοσμίως και να προκαλέσει αναταραχές. Δεν αποκλείεται επίσης να εκδηλωθούν επιδημίες ή πλημμύρες. Σε προσωπικό επίπεδο η όψη “θολώνει” την διαύγεια και γι’ αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Προσοχή επίσης σε οικονομικές συναλλαγές και συναισθηματικές γνωριμίες που μας ενθουσιάζουν χωρίς να ανταποκρίνονται στα πρότυπά μας, γεγονός που θα προκαλέσει απογοήτευση αργότερα.

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

05.41 Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο. Αυτή η φάση του φεγγαριού προκαλεί οικογενειακά προβλήματα, επαγγελματικές δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις.

07.50 Σελήνη στον Καρκίνο. Το σπίτι και η οικογένεια επανέρχονται στο προσκήνιο. Το επόμενο διήμερο υπάρχει περισσότερο συναίσθημα και ευαισθησία.

18.31 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

19.19 Ερμής τετράγωνο με Κρόνο. Όψη που προκαλεί προβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Δεδομένου ότι ο Ερμής βρίσκεται στον Ζυγό, ίσως υπάρξουν προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες ή και οριστικοί χωρισμοί. Να αποφεύγονται επίσης σημαντικές συναλλαγές και υπογραφές. Προβλήματα μπορεί να υπάρξουν και στο οικογενειακό ή επαγγελματικό περιβάλλον.

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

02.30 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. Κυκλοθυμία και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφεύγουμε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που τελικά δεν θα μας ικανοποιήσουν.

08.39 Σελήνη αντίθεση με Κρόνο. Όψη που προκαλεί εμπόδια και  καθυστερήσεις στα σχέδιά μας. Νιώθουμε μελαγχολία ακόμα και χωρίς λόγο. Οι στόχοι δεν επιτυγχάνουν και υπάρχει κίνδυνος για διαφωνίες ή χωρισμούς.

10.23 Σελήνη τετράγωνο με Ερμή. Η σκέψη μας δεν είναι σωστή. Λειτουργούμε απερίσκεπτα και βιαστικά. Καθυστερήσεις και εμπόδια στο δρόμο και στην κυκλοφορία.

10.50 Ήλιος στον Ζυγό. Η είσοδος του Ήλιου στο Ζυγό μας παρακινεί να ασχοληθούμε περισσότερο με τις σχέσεις μας. Μέχρι και τις 23 Οκτωβρίου, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια νέα αρμονία. Αυξάνεται επίσης το ενδιαφέρον για τις τέχνες και τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

13.56 Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοούν τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

20.21 Σελήνη αντίθεση με Πλούτωνα. Μελαγχολία. Λανθασμένη κρίση. Κίνδυνος για διάσπαση σχέσεων ή και οικονομικές απώλειες.

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

01.05 Σελήνη εξάγωνο με Άρη. Ισχυρή θέληση για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ευχάριστες στιγμές στον αισθηματικό τομέα.

12.19 Σελήνη στον Λέοντα. Η Σελήνη στο η Λέοντα μας κάνει πιο σίγουρους και ηγετικούς. Ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με παιδιά, θέατρο, σκηνή και προβολή. Είμαστε πολύ δημιουργικοί και το φλερτ είναι αυξημένο αυτές τις μέρες. Έντονη γενναιοδωρία.

14.13 Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο. Ευνοούνται οι σχέσεις (προσωπικές, επαγγελματικές). Δυνατότητα επιτυχίας στόχων. Υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

22.12 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Το διάστημα αυτό είμαστε επιρρεπείς σε τσακωμούς και ατυχήματα. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών χωρισμών. Πιθανές και οικονομικές απώλειες.

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

00.01 Ερμής εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που μας κάνει να βλέπουμε την ζωή με περισσότερη αισιοδοξία. Ευνοούνται νέες θέσεις εργασίας που μπορούν να σχετίζονται και με το διαδίκτυο. Καλή μέρα για το εμπόριο και την επικοινωνία καθώς και για αγορά ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.

10.35 Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη. Εύνοια σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό διάστημα για να ασχοληθούμε με καλλωπιστικά θέματα και αγορά καλλυντικών.

17.21 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Ιδιαίτερα θετική όψη που φέρνει κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

19.14 Σελήνη εξάγωνο με Ερμή. Θετική όψη που μας χορηγεί εξυπνάδα, ικανότητα μάθησης και καλή επικοινωνία. Ευχάριστες ειδήσεις.

22.20 Αφροδίτη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσάρεστη όψη που φέρνει ανησυχία, θλίψη, ζήλια, απογοήτευση. Μπορεί να προκύψουν δυσκολίες σε συναισθηματικά ζητήματα ή ακόμα και οριστικοί χωρισμοί.

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

13.37 Σελήνη στην Παρθένο. Το επόμενο διήμερο θα είμαστε πιο αναλυτικοί και κριτικοί αλλά και πιο υπεύθυνοι. Μας χαρακτηρίζει η τελειομανία, γεγονός που βοηθάει στην εκπλήρωση σοβαρών καθηκόντων. Η υγεία και η υγιεινή είναι επίσης τομείς που μας απασχολούν.

22.54 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες. Θετική όψη και για οικονομικά ζητήματα.

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

02.52 Ερμής τετράγωνο με Πλούτωνα.  Έντονο πείσμα και ανεξέλεγκτη δράση που μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες ενέργειες. Καλό είναι να αποφεύγονται σοβαρές συζητήσεις, συμφωνίες και υπογραφές.

11.50 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και καθήκοντος που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Σταθερότητα στις σχέσεις και αίσθηση εμπιστοσύνης.

16.21 Σελήνη αντίθεση με Ποσειδώνα. Μια δυσμενής όψη που μας κάνει ευάλωτους σε ψέματα και απατεωνιές. Υπερβολική ευαισθησία και νευρικότητα.

17.45 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Προσοχή σε παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

22.20 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος.

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

06.58 Σελήνη σύνοδο με Άρη. Το διάστημα αυτό γινόμαστε περισσότερο οξύθυμοι και επιθετικοί. Υπάρχει διάχυτη βία και εμμονές που οδηγούν σε συγκρούσεις. Οικογενειακά προβλήματα και αυξημένη τάση ατυχημάτων.

13.03 Σελήνη στο Ζυγό. Η Σελήνη από το περιβάλλον της Αφροδίτης στρέφει το ενδιαφέρον στις σχέσεις μας όπου προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε την αρμονία. Το επόμενο διήμερο είμαστε πιο ρομαντικοί και αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο στο/στη σύντροφο.

21.26 Νέα Σελήνη στο Ζυγό. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της συντροφικότητας είναι ιδανική για την έναρξη μιας νέας σχέσης ή ακόμα και για την οριστική διάλυση μιας σχέσης που έχει φθαρεί. Νέες γνωριμίες και συνεργασίες έχουν θετικές προοπτικές.

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

02.41 Αφροδίτη εξάγωνο με Δία. Όψη που βοηθά να διατηρηθεί ένα αρμονικό κλίμα στις σχέσεις. Ευνοεί επίσης τα οικονομικά.

11.08 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια.

17.27 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που μας κάνει να βλέπουμε την ζωή με περισσότερη αισιοδοξία. Ευνοούνται νέες θέσεις εργασίας που μπορεί να σχετίζονται και με το διαδίκτυο. Καλή μέρα για το εμπόριο και την επικοινωνία.

18.38 Σελήνη σύνοδο με Αφροδίτη. Ανάγκη για συναισθηματική αρμονία και τρυφερότητα. Θετικές εξελίξεις στις σχέσεις, σε οικονομικά και καλλιτεχνικά θέματα.

21.40 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις. Οικονομικές απώλειες.

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

05.06 Σελήνη σύνοδο με Ερμή. Θετική ώρα για νέα ξεκινήματα και επιχειρηματικές δραστηριότητες. Είμαστε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας και πνευματικά / σωματικά δραστήριοι.

12.42 Σελήνη στον Σκορπιό. Η Σελήνη στο Σκορπιό πρόκειται να δημιουργήσει έντονα πάθη το ερχόμενο διήμερο. Μπορεί να είμαστε επίσης πιο μυστικοπαθείς.

21.56 Σελήνη αντίθεση με Ουρανό. Το διάστημα αυτό δημιουργούνται ατυχήματα και εντάσεις κυρίως επειδή είμαστε ιδιαίτερα υπερβολικοί και φανατικοί στις απόψεις μας. Συχνές εναλλαγές διάθεσης.

Ακολουθείστε με στο Instagram

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *