Σαββατοκύριακο 9-10 Φεβρουαρίου  2019 – Ζώδια Προβλέψεις

9-10 Φεβρουαρίου 2019 - Ζώδια

Σαββατοκύριακο 9-10 Φεβρουαρίου  2019 – Ζώδια Προβλέψεις

Κριός

Το Σάββατο μπορεί να αποδειχθεί κουραστικό για σας είτε εξαιτίας αυξημένων υποχρεώσεων είτε από ξέφρενες διασκεδάσεις που θα σας εξαντλήσουν. Το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού σας κάνει ιδιαίτερα κοινωνικούς και δεν αποκλείονται απρόσμενες ευχάριστες συναντήσεις και νέες γνωριμίες. Την Κυριακή ο Ερμής περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 17 Απριλίου. Διάβαστε πώς θα σας επηρεάσει η νέα θέση του Ερμή εδώ.

Ταύρος

Οι δύσκολες όψεις που σχηματίζει η Σελήνη κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου μπορεί να σας προκαλέσουν μια νοσταλγία για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Δείτε την κατάσταση από τη θετική της πλευρά και εκμεταλλευτείτε το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού που σας προσφέρει οικονομικές ευκαιρίες. Την Κυριακή ο Ερμής περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 17 Απριλίου. Διάβαστε πώς θα σας επηρεάσει η νέα θέση του Ερμή εδώ.

Δίδυμοι

Οι αρνητικές γωνίες που διαμορφώνει η Σελήνη με Αφροδίτη, Κρόνο, Πλούτωνα συνιστούν να προσέχετε τις επαφές με τους φίλους και να αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να σας ζημιώσουν. Αντίθετα, η αισθηματική σας ζωή ευνοείται. Ένα ξαφνικό ταξίδι ή μια γνωριμία με έναν ξένο μπορεί να επηρεάσει τη ζωή σας. Την Κυριακή ο Ερμής περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 17 Απριλίου. Διάβαστε πώς θα σας επηρεάσει η νέα θέση του Ερμή εδώ.

Καρκίνος

Η Σελήνη διαμορφώνει αρνητικές γωνίες με την Αφροδίτη, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, γεγονός που μπορεί να φέρει αυξημένες υποχρεώσεις που δεν θα σας αφήσουν χρόνο για ξεκούραση. Προσοχή χρειάζονται και οι προσωπικές σας σχέσεις οι οποίες ίσως αντιμετωπίσουν προβλήματα. Το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού σας επιφυλάσσει απρόσμενες οικονομικές ευκαιρίες. Την Κυριακή ο Ερμής περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 17 Απριλίου. Διάβαστε πώς θα σας επηρεάσει η νέα θέση του Ερμή εδώ.

Λέων

Οι αρνητικές όψεις που διαμορφώνει η Σελήνη κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, δεν σας επηρεάζουν ιδιαίτερα και δεν θα έχουν δυσάρεστες επιπτώσεις για σας. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε τυχόν αντιξοότητες με ευελιξία και να βγείτε κερδισμένοι. Επιπλέον, το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού ευνοεί τις νέες γνωριμίες. Την Κυριακή ο Ερμής περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 17 Απριλίου. Διάβαστε πώς θα σας επηρεάσει η νέα θέση του Ερμή εδώ.

Παρθένος

Οι αρνητικές όψεις που διαμορφώνει η Σελήνη κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου δεν πρόκειται να σας χαλάσουν τη διάθεση, ίσως όμως αποδυναμώσουν το κοινωνικό σας περιβάλλον. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού για μια προσωπική ανανέωση. Την Κυριακή ο Ερμής περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 17 Απριλίου. Διάβαστε πώς θα σας επηρεάσει η νέα θέση του Ερμή εδώ.

Ζυγός

Η Σελήνη από το πολικό ζώδιο του Κριού διαμορφώνει αρνητικές γωνίες με την κυβερνήτη σας Αφροδίτη, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, γεγονός που σας προκαλεί συναισθηματικές εντάσεις. Το τρίγωνο Σελήνης – Δία ωστόσο σας βοηθά να ξεπεράσετε τις αντιξοότητες μέσα από έναν εποικοδομητικό διάλογο. Επιπλέον, το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού φέρνει εκπλήξεις στις σχέσεις σας και νέες γνωριμίες στους αδέσμευτους. Την Κυριακή ο Ερμής περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 17 Απριλίου. Διάβαστε πώς θα σας επηρεάσει η νέα θέση του Ερμή εδώ.

Σκορπιός

Αυξημένες υποχρεώσεις κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου μπορεί να σας προκαλέσουν δυσφορία, παράλληλα όμως θα σας δώσουν την ευκαιρία να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Κάποιες απρόσμενες εκπλήξεις μέσα από το οικογενειακό σας περιβάλλον είναι επίσης πιθανές. Την Κυριακή ο Ερμής περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 17 Απριλίου. Διάβαστε πώς θα σας επηρεάσει η νέα θέση του Ερμή εδώ.

Τοξότης

Η Σελήνη από τον πέμπτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, σάς προτρέπει σε διασκεδάσεις οι οποίες μπορεί να σας κοστίσουν κάτι παραπάνω. Δεν αποκλείεται να πρόκειται και για ένα έκτακτο ταξίδι που θα σας βγάλει από τον προϋπολογισμό σας, θα σας δώσει όμως την ευκαιρία να ξεκουραστείτε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Την Κυριακή ο Ερμής περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 17 Απριλίου. Διάβαστε πώς θα σας επηρεάσει η νέα θέση του Ερμή εδώ.

Αιγόκερως

Η πορεία της Σελήνης από τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, σας παροτρύνει να αφιερώσετε το χρόνο σας στο σπίτι και την οικογένεια. Ακόμα και αν προκύψουν κάποιες εντάσεις, θα είναι πρόσκαιρες και σύντομα θα αποκατασταθούν. Την Κυριακή ο Ερμής περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 17 Απριλίου. Διάβαστε πώς θα σας επηρεάσει η νέα θέση του Ερμή εδώ.

Υδροχόος

Οι αρνητικές γωνίες που διαμορφώνει η Σελήνη κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ίσως σας αποσυντονίσουν ή σας δημιουργήσουν μια εχθρική συμπεριφορά χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Παρόλο που οι φίλοι σας βρίσκονται στο πλευρό σας και κατανοούν τον εκνευρισμό σας, καλό είναι να μην το παρακάνετε. Την Κυριακή ο Ερμής περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 17 Απριλίου. Διάβαστε πώς θα σας επηρεάσει η νέα θέση του Ερμή εδώ.

Ιχθύες

Η Σελήνη από τον δεύτερο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, στρέφει το ενδιαφέρον σας στα οικονομικά σας. Παρόλο που αισθάνεστε δυσαρεστημένοι από κάποιες απώλειες, μπορείτε να βρείτε λύσεις που θα σας αποφέρουν κέρδη χάρη στο τρίγωνο Σελήνης – Δία. Επιπλέον, το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού υπόσχεται ένα απρόσμενο όφελος. Την Κυριακή ο Ερμής περνάει στο δικό σας ζώδιο στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 17 Απριλίου. Διάβαστε πώς θα σας επηρεάσει η νέα θέση του Ερμή εδώ.

Ακολουθήστε με και στο Instagram

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)