Σαββατοκύριακο 22-23 Ιουνίου 2019 – Ζώδια

Σαββατοκύριακο 22-23 Ιουνίου 2019

Φωτογραφία από juanvaldez από το Pixabay

Σαββατοκύριακο 22-23 Ιουνίου 2019 – Ζώδια

Κριός

Ένα όμορφο και ξεκούραστο Σαββατοκύριακο υπόσχεται η Σελήνη στους Ιχθείς. Μπορείτε να μοιραστείτε ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφο, την οικογένεια ή τα παιδιά σας. Την Κυριακή με την αντίθεση Αφροδίτης – Δία θα κάνετε πολλές και ενδιαφέρουσες συζητήσεις, καλό είναι όμως να μην παθιάζεστε και μεγαλοποιείτε κάποιες καταστάσεις.

Ταύρος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθείς όλο το Σαββατοκύριακο, γεγονός που θα σας κάνει περισσότερο κοινωνικούς. Ίσως έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε μια ομαδική δραστηριότητα. Νέες γνωριμίες είναι επίσης μέσα στο πρόγραμμα. Την Κυριακή η κυβερνήτης σας Αφροδίτη σχηματίζει αντίθεση με τον Δία και συνιστάται να προσέχετε τα οικονομικά σας και να αποφύγετε περιττές σπατάλες.

Δίδυμοι

Η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων ίσως σας αναγκάσει να αφιερώσετε κάποιες ώρες στη δουλειά σας ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο. Θα έχετε ωστόσο την ευκαιρία να συναντήσετε τα άτομα που θέλετε και να μοιραστείτε ενδιαφέρουσες στιγμές. Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σας σχηματίζει αντίθεση με τον Δία την Κυριακή, γεγονός που φέρνει στο επίκεντρο την σχέση σας. Μπορείτε να περιμένετε ευχάριστες εκπλήξεις από το σύντροφό σας ενώ δεν αποκλείεται και μια νέα γνωριμία για τους αδέσμευτους.

Καρκίνος

Η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ευνοεί τις πνευματικές δραστηριότητες και σας βοηθά να πάρετε σωστές αποφάσεις για σημαντικά ζητήματα που σας απασχολούν. Με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σας εξάλλου, νιώθετε την ανάγκη να κάνετε κάποιες αλλαγές και ίσως τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή. Η Κυριακή είναι μια όμορφη μέρα για σας, αφού ό,τι κι αν κάνετε θα το απολαύσετε στο έπακρο.

Λέων

Η Σελήνη περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων το Σάββατο από όπου σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο. Πρόκειται για μια όψη που σας βοηθά να διεκπεραιώσετε με επιτυχία τις όποιες υποχρεώσεις σας αλλά και να αφιερώσετε χρόνο στον σύντροφό σας. Αν είστε αδέσμευτοι ίσως κάνετε μια σημαντική γνωριμία ή νοσταλγήσετε μια παλιά σχέση. Σε κάθε περίπτωση συνιστάται να αποφύγετε βιαστικές κινήσεις και να αφήσετε το χρόνο να σας δείξει αν όντως πρόκειται για το κατάλληλο πρόσωπο.

Παρθένος

Η Σελήνη περνάει στον τομέα των σχέσεών σας σήμερα από όπου διαμορφώνει τρίγωνο με τον Ήλιο. Η όψη αυτή ευνοεί το μόνιμο δεσμό σας αλλά και τις νέες γνωριμίες. Την Κυριακή η αντίθεση Αφροδίτης – Δία σας δημιουργεί μια αίσθηση ευφορίας. Η μέρα είναι ιδανική για να απολαύσετε την παρέα των φίλων σας ή της οικογένειάς σας να ζήσετε τον έρωτα και αναδείξετε την καλύτερη πλευρά του εαυτού σας.

Ζυγός

Η Σελήνη περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων το Σάββατο και σας δίνει την ευκαιρία να πετύχετε μια διάκριση στα επαγγελματικά σας. Η Κυριακή είναι μια μέρα που ευνοεί τις προσωπικές σχέσεις και υπόσχεται ευχάριστες στιγμές και ουσιαστικές συζητήσεις με τον σύντροφο. Σε περίπτωση που είστε αδέσμευτοι συνιστάται να είστε ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες αφού είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον άτομο.

Σκορπιός

Η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων τονίζει τη δημιουργικότητά σας και εγγυάται ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε με αγαπημένα πρόσωπα ή και να απολαύσετε ρομαντικές στιγμές με το σύντροφό σας. Την Κυριακή η αντίθεση Αφροδίτης – Δία μπορεί να σας παρασύρει σε σπατάλες που ωστόσο θα απολαύσετε.

Τοξότης

Η πορεία της Σελήνης από τους Ιχθείς όλο το Σαββατοκύριακο, στρέφει το ενδιαφέρον σας περισσότερο στο οικογενειακό περιβάλλον. Μπορείτε να περάσετε χρόνο με τους οικείους σας, να ασχοληθείτε με τον καλλωπισμό του χώρου σας ή και να δεχτείτε τους φίλους σας. Την Κυριακή η Αφροδίτη διαμορφώνει αντίθεση με τον κυβερνήτη σας Δία, γεγονός που ευνοεί τις σχέσεις σας, συνιστάται όμως να αποφύγετε κάθε είδους υπερβολές.

Αιγόκερως

Η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων και το τρίγωνο που διαμορφώνει με τον Ήλιο είναι ιδανικό για να συζητήσετε με το σύντροφό σας, να αποκαταστήσετε παρεξηγήσεις και να βρείτε τη χρυσή τομή σε τυχόν διαφωνίες. Την Κυριακή διαμορφώνεται η αντίθεση Αφροδίτης – Δία που ενεργοποιεί τον άξονα των οικονομικών σας. Είναι πιθανό να λάβετε ένα δώρο, θα πρέπει ωστόσο να προσέχετε τις περιττές σπατάλες.

Υδροχόος

Η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων ευνοεί τα οικονομικά σας και σας επιτρέπει να περάσετε ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο ξοδεύοντας χρήματα σε διασκεδάσεις και απολαύσεις. Την Κυριακή η αντίθεση Αφροδίτης – Δία σας παροτρύνει να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε με φιλικά πρόσωπα. Μια δημιουργική δραστηριότητα μπορεί να σας αποφέρει επιπλέον κέρδος.

Ιχθείς

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο όλο το Σαββατοκύριακο, γεγονός που σας δημιουργεί καλή διάθεση και σας επιτρέπει να απολαύσετε ευχάριστες στιγμές με φίλους ή και με τα παιδιά σας. Μια νέα αισθηματική ιστορία μπορεί να ξεκινήσει τώρα. Την Κυριακή η αντίθεση Αφροδίτης – Δία είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με οικιακές δραστηριότητες, φροντίστε όμως να μην το παρακάνετε.

Ακολουθείστε με στο Instagram

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *