Σαββατοκύριακο 2-3 Μαρτίου 2019 – Ζώδια Σήμερα

Σαββατοκύριακο 2-3 Μαρτίου 2019 - Ζώδια

Σαββατοκύριακο 2-3 Μαρτίου 2019 – Ζώδια Σήμερα

Κριός

Όσοι εργάζεστε σήμερα, θα πρέπει να συγκεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας και να αποφύγετε πιθανές εντάσεις. Η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου το βράδυ και  υπόσχεται ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο με καλή παρέα και όμορφες διασκεδάσεις. Την Κυριακή το βράδυ ωστόσο προσέξτε τις εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον καθώς και τα περιττά έξοδα.

Ταύρος

Το Σαββατοκύριακο ξεκινά ευχάριστα για σας, καθώς έχετε την ευκαιρία να ξεφύγετε από τα τετριμμένα και να ασχοληθείτε με πιο ευχάριστα πράγματα. Μια φιλική συνάντηση ίσως σας τονώσει το ηθικό. Το βράδυ του Σαββάτου η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Υδροχόου και ξυπνάει τη δημιουργικότητά σας, γεγονός που σας βοηθά να αναδείξετε τα ταλέντα σας. Παρόλο που νιώθετε γεμάτοι ενέργεια, συνιστάται να χαλαρώσετε νωρίς το βράδυ της Κυριακής.

Δίδυμοι

Το πρωινό του Σαββάτου ίσως καταλήξει αρκετά κουραστικό για σας, καθώς διάφορες υποχρεώσεις ή οικονομικά προβλήματα μπορεί να σας προκαλέσουν άγχος. Ωστόσο, το βράδυ η Σελήνη περνά στο συμβατό ζώδιο του Υδροχόου και επαναφέρει την συναισθηματική αρμονία. Είναι πιθανό να προγραμματίσετε μια ερωτική απόδραση έστω και την τελευταία στιγμή ή να γνωρίσετε ένα ξεχωριστό πρόσωπο κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Καρκίνος

Οι σχέσεις σας βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας από το πρωί του Σαββάτου, γεγονός που σας παροτρύνει να προγραμματίσετε ευχάριστες και ασυνήθιστες δραστηριότητες με τον σύντροφό σας. Το βράδυ του Σαββάτου η Σελήνη περνά στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και υπόσχεται στιγμές πάθους ενώ την Κυριακή θα μοιραστείτε ευχάριστες στιγμές με φιλικά πρόσωπα.

Λέων

Το Σάββατο ξεκινά με ανειλημμένες υποχρεώσεις που μπορεί να σας δημιουργούν κάποιο άγχος, ωστόσο κρύβουν και ευχάριστες εκπλήξεις. Από το βράδυ του Σαββάτου η Σελήνη περνά στο πολικό ζώδιο του Υδροχόου και σας επιτρέπει να αφιερώσετε χρόνο στις σχέσεις σας ή να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Η Κυριακή φαίνεται κάπως δύσκολη για σας, καθώς επικρατεί ένας εκνευρισμός ίσως και χωρίς λόγο, γι’ αυτό φροντίστε να εξασφαλίσετε μια καλή παρέα.

Παρθένος

Ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο σας επιφυλάσσει το σύμπαν, καθώς ό,τι κι αν κάνετε, σίγουρα θα περάσετε όμορφα. Οι σχέσεις σας πάνε από το καλό στο καλύτερο ενώ δεν αποκλείεται και μια σημαντική γνωριμία για τους αδέσμευτους. Την Κυριακή είναι πιθανό να ασχοληθείτε με κάποιες δουλειές ρουτίνας, που ωστόσο κι αυτές θα επηρεάσουν θετικά την ψυχολογία σας.

Ζυγός

Ίσως είστε υποχρεωμένοι να αφοσιωθείτε στην οικογένεια το Σάββατο και παρόλο που αυτό μπορεί να σας φανεί σαν αγγαρεία αρχικά, σίγουρα έχετε να “πάρετε” πολλά μέσα από μια οικογενειακή συζήτηση. Το βράδυ του Σαββάτου η Σελήνη περνά στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου και σας δίνει την ευκαιρία να ζήσετε έντονες διασκεδάσεις και περιπέτειες μέχρι το βράδυ της Κυριακής.

Σκορπιός

Το επικοινωνιακό ταλέντο σας παραμένει αυξημένο κι έτσι από το πρωί του Σαββάτου μπορείτε να κάνετε επωφελείς συζητήσεις και επαφές. Μπορείτε επίσης να εκμεταλλευτείτε αυτό το προσόν για να ζητήσετε κάτι από το σύντροφό σας. Το σκηνικό αλλάζει από το Σάββατο το βράδυ, που η Σελήνη περνά στον Υδροχόο και στρέφει το ενδιαφέρον σας στην οικογένεια. Μέχρι και το βράδυ της Κυριακής θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι σας και δεν αποκλείεται να καλέσετε κάποιους φίλους.

Τοξότης

Τα οικονομικά σας είναι ο τομέας που συνεχίζει να ευνοείται μέχρι και το βράδυ του Σαββάτου, γεγονός που πρέπει να εκμεταλλευτείτε. Αργότερα, η είσοδος της Σελήνης στον Υδροχόο, αυξάνει την κοινωνικότητά σας και σας παροτρύνει να συναντήσετε φίλους και γνωστούς για να διασκεδάσετε. Μια γνωριμία μέχρι το βράδυ της Κυριακής, που μπορεί να είναι ερωτική ή φιλική θα επηρεάσει θετικά το μέλλον σας.

Αιγόκερως

Η Σελήνη συνεχίζοντας την πορεία της στο ζώδιό σας σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα και εξάγωνο με τον Ερμή, γεγονός που σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις που μπορεί να επηρεάσουν θετικά τους προσωπικούς σας στόχους. Το βράδυ του Σαββάτου, η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Υδροχόου από όπου φέρνει οικονομικά οφέλη αλλά και συναισθηματική ασφάλεια μέχρι το βράδυ της Κυριακής.

Υδροχόος

Το πρωινό του Σαββάτου ίσως να μην έχετε την καλύτερη διάθεση, καθώς σας διακατέχουν ανησυχίες σχετικά με το μέλλον σας. Ίσως σκέφτεστε επίσης να δρομολογήσετε κάποιες αλλαγές που θα σας ανοίξουν νέους δρόμους. Το βράδυ ωστόσο, η Σελήνη περνά στο δικό σας ζώδιο κι έτσι ανακτάτε την αυτοπεποίθησή σας και βρίσκετε διάθεση για ευχάριστες διασκεδάσεις. Το όμορφο κλίμα συνεχίζεται μέχρι το βράδυ της Κυριακής χωρίς να αποκλείονται και συναισθηματικές γνωριμίες.

Ιχθείς

Οι όψεις που διαμορφώνει η Σελήνη κατά το μεγαλύτερο μέρος του Σαββάτου, σας κάνουν κάπως περισσότερο επιλεκτικούς και σας παρακινούν να αναζητήσετε τρόπους για να βελτιώσετε τη ζωή σας. Από το βράδυ του Σαββάτου μέχρι και το βράδυ της Κυριακής η Σελήνη θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, γεγονός που σας ωθεί σε μια δημιουργική μοναξιά ή σε παρασκηνιακές δραστηριότητες.

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)