Σαββατοκύριακο 19-20 Ιανουαρίου 2019 – Ζώδια

Σαββατοκύριακο 19-20 Ιανουαρίου 2019

Σαββατοκύριακο 19-20 Ιανουαρίου 2019 – Ζώδια

Κριός

Το Σαββατοκύριακο είναι κάπως δύσκολο για σας, καθώς το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού θα σας προκαλέσει έντονη νευρικότητα ή απρόβλεπτα προβλήματα που θα δυσκολευτείτε να αντιμετωπίσετε. Καλό είναι να προσέχετε τη συμπεριφορά σας ώστε να αποφύγετε εντάσεις ή και ρήξεις. Η είσοδος του Ήλιου στον Υδροχόο από την Κυριακή και για έναν ολόκληρο μήνα, μετατοπίζει το ενδιαφέρον σας στις επιθυμίες, τους στόχους σας και τις κοινωνικές σας δραστηριότητες.

Ταύρος

Ανατροπές αναμένονται κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου που θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας, εξαιτίας του τετραγώνου που διαμορφώνει ο Ήλιος με τον Ουρανό. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και έτοιμοι να αποδεχτείτε ή και να συμφιλιωθείτε με κάθε αλλαγή που εν τέλει μπορεί και να σας βγει σε καλό. Η είσοδος του Ήλιου στον Υδροχόο από την Κυριακή και για έναν ολόκληρο μήνα, επηρεάζει τον τομέα της καριέρας σας και σηματοδοτεί μια περίοδο κατά την οποία θα έχετε νέες επαγγελματικές ευκαιρίες και βελτίωση της δημόσιας εικόνας σας.

Δίδυμοι

Οι φιλικές σχέσεις σας αλλά και οι προσωπικές φιλοδοξίες σας επηρεάζονται από το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού που διαμορφώνεται το Σάββατο. Θα πρέπει να προσέχετε τη συμπεριφορά σας ώστε να αποφύγετε διαμάχες και παρεξηγήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε οριστική ρήξη ακόμα και μακροχρόνιες φιλίες. Αποφύγετε επίσης πρωτοβουλίες που μπορεί να έχουν απρόβλεπτα αποτελέσματα. Η είσοδος του Ήλιου στο συμβατό ζώδιο του Υδροχόου από την Κυριακή και για έναν ολόκληρο μήνα, σηματοδοτεί μια περίοδο γεμάτη μετακινήσεις, ταξίδια, επαφές με ξένα άτομα αλλά και νέες συμφωνίες.

Καρκίνος

Το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού που διαμορφώνεται το Σάββατο μπορεί να αποδειχθεί μια πολύ επικίνδυνη όψη για τις προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις σας. Είναι πολύ πιθανό να σημειωθούν οριστικές ρήξεις κυρίως όμως σε σχέσεις που έχουν γίνει τοξικές και δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Η όψη αυτή σας δημιουργεί την ανάγκη ελευθερίας και ανεξαρτησίας και είναι πολύ εύκολο να αποκοπείτε από οποιαδήποτε κατάσταση σας πιέζει. Η είσοδος του Ήλιου στον Υδροχόο από την Κυριακή και για έναν μήνα εγκαινιάζει μια περίοδο όπου τα συναισθήματά σας θα είναι πιο έντονα και θα ασχοληθείτε περισσότερο με οικονομικές εκκρεμότητες, χρέη και δάνεια. Ίσως προσπαθήσετε να τακτοποιήσετε σημαντικές οφειλές ενώ είναι πιθανό να έχετε και ένα σημαντικό κέρδος.

Λέων

Το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού που διαμορφώνεται το Σάββατο πρόκειται να δημιουργήσει προβλήματα στη δουλειά σας και στις σχέσεις με τους συναδέλφους σας. Καλό είναι να ελέγχετε τη συμπεριφορά σας καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν διαταραχές με απρόβλεπτες συνέπειες. Δεν αποκλείεται ωστόσο να θελήσετε να αλλάξετε τελείως τον τρόπο ζωής σας και την καθημερινότητά σας. Την Κυριακή ο Ήλιος περνάει στο πολικό ζώδιο του Υδροχόου στο οποίο θα παραμείνει για έναν μήνα. Το διάστημα αυτό θα ενδιαφερθείτε περισσότερο για τις σχέσεις σας και δεν αποκλείεται οι αδέσμευτοι του ζωδίου να ξεκινήσετε μια νέα ερωτική ιστορία.

Παρθένος

Το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού που διαμορφώνεται το Σάββατο δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα καθώς ο Ήλιος βρίσκεται σε ένα συμβατό ζώδιο, καλό θα είναι ωστόσο να προσέχετε τη σχέση σας με το σύντροφό σας ή τα παιδιά σας ώστε να αποφευχθούν τυχόν εντάσεις. Προσοχή επίσης χρειάζονται και τα οικονομικά σας, καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες απρόβλεπτες απώλειες. Η είσοδος του Ήλιου στον Υδροχόο από την Κυριακή και για έναν ολόκληρο μήνα, στρέφει το ενδιαφέρον σας στο επαγγελματικό περιβάλλον, τις σχέσεις με τους συναδέλφους σας, την καθημερινή σας ρουτίνα και τις συνήθειές σας. Αυτό το διάστημα μπορείτε να κάνετε κάποιες αλλαγές ώστε να κάνετε την καθημερινότητά σας πιο ενδιαφέρουσα.

Ζυγός

Το Σαββατοκύριακο αναμένεται κάπως δύσκολο για σας, καθώς το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού που διαμορφώνεται το Σάββατο, μπορεί να προκαλέσει απρόσμενα προβλήματα στο οικογενειακό περιβάλλον ή τις προσωπικές σας σχέσεις. Καλό θα είναι να παραμείνετε ψύχραιμοι και να αποφύγετε εντάσεις που μπορεί να έχουν δυσάρεστες εξελίξεις. Η είσοδος του Ήλιου στον Υδροχόο από την Κυριακή και για έναν ολόκληρο μήνα, εγκαινιάζει μια περίοδο εξαιρετικά ενδιαφέρουσα κατά την οποία θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον έρωτα, τις διασκεδάσεις, τα παιδιά σας αλλά και να εκτονωθείτε μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες.

Σκορπιός

Το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού που διαμορφώνεται το Σάββατο, συνιστά ιδιαίτερη προσοχή στην συμπεριφορά σας, καθώς είναι πιθανό να είστε πιο εριστικοί και επιθετικοί από ότι συνήθως και να προκαλέσετε σοβαρές εντάσεις και παρεξηγήσεις με οικεία πρόσωπα ή με συναδέλφους σας. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε και στη δουλειά σας ώστε να αποφύγετε σοβαρά λάθη αλλά και στις μετακινήσεις σας ειδικά αν οδηγείτε. Η είσοδος του Ήλιου στον Υδροχόο από την Κυριακή και για έναν ολόκληρο μήνα, στρέφει το ενδιαφέρον σας στο σπίτι και την οικογένεια. Το διάστημα αυτό θα έχετε την ευκαιρία να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στους αγαπημένους σας, να ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι σας, να πραγματοποιήσετε μια αγοραπωλησία ή να μετακομίσετε.

Τοξότης

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζονται τα οικονομικά σας το Σαββατοκύριακο, καθώς το τετράγωνο που διαμορφώνει ο Ήλιος με τον Ουρανό το Σάββατο, μπορεί να πυροδοτήσει σημαντικές απώλειες. Καλό είναι αντί να σπαταλάτε χρήματα, να σκεφτείτε την αποταμίευση που θα σας φανεί χρήσιμη στο μέλλον. Όσοι από εσάς διατηρείτε σοβαρή σχέση, προσέξτε απρόβλεπτες εξελίξεις που μπορεί να διαταράξουν την αρμονία. Η είσοδος του Ήλιου στον Υδροχόο από την Κυριακή και για έναν ολόκληρο μήνα, τονίζει το επικοινωνιακό σας ταλέντο και σας κάνει πιο ομιλητικούς και αγαπητούς, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει στη δημιουργία χρήσιμων σχέσεων και επαφών. Σύντομα ταξίδια καθώς και νέες συμφωνίες είναι επίσης πιθανές.

Αιγόκερως

Ο Ήλιος που βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο διαμορφώνει τετράγωνο με τον Ουρανό το Σάββατο και συνιστά να προσέχετε τις σχέσεις σας με το οικογενειακό περιβάλλον. Είναι πιθανό ακόμα και μια μικρή παρεξήγηση να πάρει μεγάλες διαστάσεις και να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα. Θα πρέπει επίσης να προσέχετε για τυχόν ατυχήματα μέσα στο σπίτι. Με την είσοδο του Ήλιου στον Υδροχόο από την Κυριακή και για έναν ολόκληρο μήνα, το ενδιαφέρον σας εστιάζεται στα οικονομικά σας και στην υλική σας ασφάλεια. Αυτό το διάστημα θα επιδιώξετε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας και είναι πιθανό να επωφεληθείτε από ένα μπόνους.

Υδροχόος

Ο κυβερνήτης σας Ουρανός διαμορφώνει τετράγωνο με τον Ήλιο το Σάββατο, μια όψη που πρόκειται να σας κάνει πιο εριστικούς και να επηρεάσει την επικοινωνία σας. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζονται οι σχέσεις με αδέλφια ή συγγενείς καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν προστριβές και ρήξεις. Αν πρόκειται να ταξιδέψετε ή να μετακινηθείτε, ίσως αντιμετωπίσετε σοβαρές καθυστερήσεις ή και ατυχήματα. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σας από την Κυριακή εγκαινιάζει τη νέα αστρολογική χρονιά σας. Για έναν ολόκληρο μήνα, έχετε την ευκαιρία να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας, να κάνετε μια αλλαγή στην εμφάνισή σας να προσελκύσετε το ενδιαφέρον των γύρω σας ή και να δημιουργήσετε μια νέα σχέση.

Ιχθείς

Το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού που διαμορφώνεται το Σάββατο, είναι μια ανατρεπτική όψη που μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στα οικονομικά σας, στις φιλοδοξίες σας ή και στις φιλικές σχέσεις σας. Θα πρέπει λοιπόν να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε να αποφύγετε απώλειες. Καλό είναι επίσης να είστε σε εγρήγορση όταν βρίσκεστε σε μεγάλους χώρους καθώς υπάρχει κίνδυνος κλοπής. Αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές ακόμα και με φιλικά πρόσωπα. Η είσοδος του Ήλιου στον Υδροχόο από την Κυριακή και για έναν ολόκληρο μήνα, εγκαινιάζει μια περίοδο κατά την οποία θα αναζητήσετε περισσότερο τη μοναξιά και την απομόνωση. Ίσως αυτό οφείλεται στη μειωμένη σας ενέργεια ή στην ανάγκη σας να επανεξετάσετε τα σχέδιά σας και να μελετήσετε τις επόμενες κινήσεις σας.

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *