Σαββατοκύριακο 12-13 Ιανουαρίου 2019 – Ζώδια

Σαββατοκύριακο 12-13 Ιανουαρίου - Ζώδια

Σαββατοκύριακο 12-13 Ιανουαρίου 2019 – Ζώδια

Κριός

Ακόμα και τις μέρες που θα έπρεπε να χαλαρώνετε, φαίνεστε προβληματισμένοι σχετικά με την επαγγελματική σας πορεία. Αν τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θέλετε και νιώθετε απογοητευμένοι, είναι πολύ πιθανό να αναζητήσετε νέα μονοπάτια και να ζητήσετε συμβουλές από έμπειρους ανθρώπους ή γνωστούς σας που ζουν στο εξωτερικό. Ωστόσο, με το τετράγωνο που διαμορφώνει ο Δίας με τον Ποσειδώνα, δύσκολα θα μπορέσετε να έχετε μια καθαρή εικόνα και να πάρετε αποφάσεις.

Ταύρος

Με τη σύνοδο Ερμή-Κρόνου που διαμορφώνεται κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα μπορέσετε να μιλήσετε με άτομα που ζουν μακριά σας, θα πρέπει όμως να προσέχετε τα λόγια σας καθώς μπορεί να πληγώσετε κάποιον έστω και άθελά σας. Καλό θα είναι επίσης να προσέχετε τα οικονομικά σας και να αποφύγετε πάρε-δώσε ακόμα και με φιλικά πρόσωπα καθώς υπάρχει κίνδυνος απωλειών. Το τετράγωνο Δία – Ποσειδώνα συνιστά αυτοσυγκράτηση αφού είναι πιθανό να σας παρασύρει σε παράλογες σπατάλες.

Δίδυμοι

Ο κυβερνήτης σας Ερμής διαμορφώνει σύνοδο με τον Κρόνο κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και σας παροτρύνει να σκεφτείτε σοβαρά τα οικονομικά σας αλλά και το μέλλον των σχέσεών σας. Παρόλο που πρόκειται για μια περιοριστική όψη μπορείτε να βρείτε τρόπους να αναζωπυρώσετε το πάθος με το σύντροφό σας ενώ δεν αποκλείεται αν είστε αδέσμευτοι να υποκύψετε σε έναν πειρασμό. Σε συνδυασμό με το τετράγωνο Δία – Ποσειδώνα, ίσως είναι καιρός να αφήσετε στο περιθώριο επαγγελματικές υποχρεώσεις και σκοτούρες και να αφιερώσετε χρόνο στους αγαπημένους σας που νιώθουν παραμελημένοι.

Καρκίνος

Η σύνοδος Ερμή – Κρόνου που κυριαρχεί κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα σε σχέσεις ή και συνεργασίες. Ίσως θα πρέπει να δείξετε περισσότερο ενδιαφέρον για τα προβλήματα του συντρόφου σας και να του αφιερώσετε πιο πολύ χρόνο. Η Κυριακή προσφέρεται περισσότερο για διασκέδαση, δεν θα πρέπει όμως να το παρακάνετε με ανθυγιεινή διατροφή και καταχρήσεις που μπορούν να σας δημιουργήσουν προβλήματα.

Λέων

Το Σαββατοκύριακο μπορεί να μην ξεκινήσει καλά για σας, καθώς μπορεί να είστε καταβεβλημένοι από το φορτωμένο πρόγραμμα των προηγούμενων ημερών ή να σας “περιτριγυρίζει” γρίπη. Ξεκουραστείτε όσο μπορείτε, γιατί με το τετράγωνο Δία – Ποσειδώνα δύσκολα θα πείτε όχι σε εξόδους και διασκεδάσεις και ακόμα πιο δύσκολα θα αποφύγετε το κυνήγι του φλερτ. Αν καταλήξετε μπερδεμένοι ανάμεσα στις πολλές ενδιαφέρουσες γνωριμίες, αφήστε το χρόνο να σας δείξει τι μέλλει γενέσθαι.

Παρθένος

Ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο ξεκινά για σας, καθώς η σύνοδος του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Κρόνο, σχηματίζει τρίγωνο με το ζώδιό σας και σας χαρίζει δεξιότητες και ικανότητες να χειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο υποθέσεις που σας απασχολούν αλλά και να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους Παρθένους, ίσως κάνετε μια γνωριμία με πολύ σοβαρές προοπτικές. Το τετράγωνο Δία – Ποσειδώνα μπορεί να σας δημιουργήσει μια ευχάριστη διάθεση θα πρέπει όμως να προσέξετε τις ισορροπίες ανάμεσα στο σύντροφό σας και το οικογενειακό σας περιβάλλον.

Ζυγός

Η σύνοδος Ερμή – Κρόνου μπορεί να φαίνεται μια καταθλιπτική όψη, σας δίνει ωστόσο την ευκαιρία να δείτε την πραγματική διάσταση κάποιων γεγονότων που μπορεί να σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Εξάλλου, το τετράγωνο Δία – Ποσειδώνα σας επιτρέπει να ανταλλάξετε απόψεις με φίλους και γνωστούς, να συναντήσετε κάποια άτομα που σας φτιάχνουν τη διάθεση και να απαλλαγείτε από κάθε κακή ενέργεια.

Σκορπιός

Η σύνοδος Ερμή – Κρόνου που διαμορφώνεται το Σαββατοκύριακο, ευνοεί το δικό σας ζώδιο, αφού σας επιτρέπει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας με τον καλύτερο τρόπο και να πετύχετε οτιδήποτε σας απασχολεί αυτές τις μέρες. Μια -έστω και σύντομη – απόδραση επίσης μπορεί να σας αναζωογονήσει. Τα οικονομικά σας ωστόσο χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς πέρα από τις σπατάλες που κάνετε για τον εαυτό σας, μπορεί να συμβεί μια εξαπάτηση που θα σας κοστίσει.

Τοξότης

Ο κυβερνήτης σας Δίας διαμορφώνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, μια όψη που σας παροτρύνει να διασκεδάσετε και να παραμερίσετε κάθε σημαντική έγνοια. Από την άλλη η σύνοδος Ερμή – Κρόνου σας “πιέζει” να διοχετεύσετε όλη σας την ενέργεια ακριβώς εκεί. Στα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να αντιμετωπίσετε. Πιθανότατα αυτά να σχετίζονται με την επαγγελματική σας πορεία ή και με τις σχέσεις σας. Το πώς θα εξισορροπήσετε αυτές τις δύο αντικρουόμενες επιρροές είναι πραγματικά μια δύσκολη απόφαση που πρέπει να την πάρετε εσείς.

Αιγόκερως

Η σύνοδος Ερμή – Κρόνου διαμορφώνεται στο δικό σας ζώδιο και σας επιτρέπει να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να κάνετε επιτυχημένες συμφωνίες και διαπραγματεύσεις ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο. Με το τετράγωνο Δία – Ποσειδώνα είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε ένα συναισθηματικό ζήτημα από το παρελθόν. Δεδομένου ότι η όψη αυτή “θολώνει” την κρίση σας είναι καλύτερα να αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις.

Υδροχόος

Η σύνοδος Ερμή – Κρόνου που διαμορφώνεται κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αφυπνίζει το υποσυνείδητό σας και ίσως σας προκαλεί μια απογοήτευση ή μελαγχολία ειδικά αν δεν είστε ικανοποιημένοι από τη μέχρι τώρα πορεία σας. Ωστόσο, η όψη αυτή σας βοηθά να σκεφτείτε καθαρά και να πάρετε αποφάσεις που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Αυτές οι σκέψεις δεν σχετίζονται απαραίτητα με τα επαγγελματικά σας αλλά και με τα συναισθηματικά σας. Παρά τους προβληματισμούς σας, το τετράγωνο Δία – Ποσειδώνα σας παρασύρει να βγείτε και να διασκεδάσετε αλλά και να ξοδέψετε κάτι παραπάνω…

Ιχθύες

Το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για να σκεφτείτε τις προσωπικές φιλοδοξίες σας αλλά και να κάνετε σημαντικές ενέργειες για την υλοποίησή τους καθώς η σύνοδος Ερμή – Κρόνου μπορεί να σας φέρει σε επαφή με τους πιο κατάλληλους και αξιόπιστους ανθρώπους. Ωστόσο, καλό θα είναι να μείνετε προσγειωμένοι καθώς το τετράγωνο που σχηματίζουν οι δυο κυβερνήτες σας Δίας και Ποσειδώνας, μπορεί να σας αποπροσανατολίσει. Θα πρέπει να είστε σίγουρα ότι οι στόχοι σας είναι εφικτοί και ρεαλιστικοί και ότι έχετε τα προσόντα που απαιτούνται.

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *