Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018 / Ζώδια Σήμερα

Κριός

Ιδιαίτερα επικοινωνιακοί θα είστε από το μεσημέρι και μετά που η Σελήνη θα περάσει στον 3ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Αν βγείτε το βράδυ αναμένονται ευχάριστες στιγμές για τους δεσμευμένους αλλά και συναρπαστικές γνωριμίες για τους αδέσμευτους.

Ταύρος

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιό σας μέχρι το μεσημέρι και σας φορτίζει με ενέργεια και χαρά. Δεδομένου ότι αγαπάτε κάθε τι όμορφο, αποφύγετε σπατάλες και διατροφικές ατασθαλίες που μπορεί να “ρίξουν” την ψυχολογία σας. Μετά το απόγευμα μπορείτε να περάσετε όμορφες στιγμές με φιλικά πρόσωπα.

Δίδυμοι

Μέχρι το μεσημέρι μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για θέματα που σας προβληματίζουν καθώς έχετε αυξημένη συγκέντρωση και διαύγεια. Αργότερα,με τη Σελήνη στο ζώδιό σας είναι ευκαιρία να επικοινωνήσετε με άτομα που σας λείπουν ή και να οργανώσετε μια οικογενειακή συγκέντρωση.

Καρκίνος

Όσο και να προσπαθείτε να ξεφύγετε από τις υποχρεώσεις σας, οι πλανητικές διαμορφώσεις δεν σας ευνοούν τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι. Αργότερα ωστόσο με την είσοδο της Σελήνης στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, μπορείτε να χαλαρώσετε και να αφιερώσετε χρόνο σ’ αυτούς που αγαπάτε.

Λέων

Η μέρα μπορεί να ξεκινήσει κάπως δύσκολα για σας καθώς είναι πιθανό να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις που θα είναι δύσκολο να αποκατασταθούν. Μετά το μεσημέρι, η Σελήνη από τους Διδύμους σας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς και ευνοεί κάθε είδους συναντήσεις και επαφές.

Παρθένος

Μια έντονη ανησυχία σχετικά με την πορεία και το μέλλον σας μπορεί να σας κυριεύσει μέχρι το μεσημέρι, αργότερα όμως θα νιώσετε πιο σίγουροι και ασφαλείς. Η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους, μπορεί να σας φέρει νέες επαγγελματικές προτάσεις και ιδέες, θα πρέπει όμως προτού τις εφαρμόσετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε τον χρόνο που απαιτείται.

Ζυγός

Η πρωινή “κακοκεφιά” δεν κρατάει και πολύ, αφού η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους μετά το μεσημέρι αναδεικνύει τον καλύτερο εαυτό σας. Ευκαιρίες για πνευματικές συζητήσεις, εκδρομές ή συναντήσεις με συγγενικά πρόσωπα, δεν πρέπει να μείνουν ανεκμετάλλευτες.

Σκορπιός

Η αντίθεση Σελήνης-Δία το πρωί μπορεί να σας κάνει κάπως υπερβολικούς στη συμπεριφορά σας και θα πρέπει να προσέχετε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με τον σύντροφό σας. Μετά το μεσημέρι, ίσως αποζητήσετε τη μοναξιά ώστε να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας. Ένα κρυφό πάθος θα βγει στην επιφάνεια.

Τοξότης

Επαγγελματικές υποχρεώσεις σας απασχολούν τουλάχιστον το πρώτο μισό της ημέρας, μετά το μεσημέρι όμως, το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται στον σύντροφό σας. Μια κοινή ευχάριστη δραστηριότητα θα σας φέρει πιο κοντά και θα σας εκτονώσει.

Αιγόκερως

Η δημιουργικότητά σας είναι αυξημένη μέχρι το μεσημέρι και μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε είτε για να συμμετάσχετε σε μια ψυχαγωγική ή αθλητική δραστηριότητα με φίλους είτε και για μια σύντομη εκδρομή. Το γεγονός αυτό ίσως σας παροτρύνει να υιοθετήσετε ένα νέο τρόπο ζωής που θα βελτιώσει την γενική σας κατάσταση.

Υδροχόος

Οι οικογενειακές και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις ίσως δυσκολέψουν τη ζωή σας μέχρι και το μεσημέρι, καθώς θα είναι δύσκολο να βρείτε τις ισορροπίες σας. Το σκηνικό αλλάζει εντελώς μετά το απόγευμα, καθώς η Σελήνη από τους Διδύμους προμηνύει ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφό σας.

Ιχθύες

Αυξημένες υποχρεώσεις μέχρι και το μεσημέρι, δεν σας επιτρέπουν να ασχοληθείτε με αυτό που πραγματικά θέλετε. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και τον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και επικεντρώνει το ενδιαφέρον σας στο σπίτι και την οικογένεια.

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Ρένα Μεντάκη

Αστρολόγος-Συγγραφέας

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας :)