Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

ζώδια, αστρολογία

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018 / Ζώδια Σήμερα

Κριός

Καλή μέρα για να προγραμματίσετε διασκεδάσεις και να συναντηθείτε με άτομα που έχετε να δείτε καιρό. Η διάθεσή σας είναι υπέροχη και δεν διστάζετε να φλερτάρετε. Αν ανήκετε στους δεσμευμένους ίσως είναι η καλύτερη στιγμή να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

Ταύρος

Η Σελήνη από τον τομέα των οικονομικών σας είναι ιδανική για να αυξήσετε τα έσοδά σας αλλά και να ξοδέψετε χρήματα σε αγορές ή διασκεδάσεις. Αποφύγετε ωστόσο οικονομικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες καθώς εύκολα μπορείτε να παραπλανηθείτε.

Δίδυμοι

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, σας ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεση και σας προτρέπει να διασκεδάσετε αλλά και να ακούσετε τα προβλήματα των δικών σας. Εκμεταλλευτείτε προτάσεις για έξοδο το βράδυ, διασκεδάστε με το φλερτ υποψήφιων εραστών, αλλά κρατήστε τις επιφυλάξεις σας για σύναψη νέας σχέσης.

Καρκίνος

Καλό είναι να αναβάλλετε σημαντικές αποφάσεις σήμερα, καθώς η λογική επηρεάζεται περισσότερο από το συναίσθημα. Αν έχετε υποσχεθεί κάτι, προσπαθήστε να κρατήσετε το λόγο σας για να μην απογοητεύσετε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Λέων

Η κοινωνικότητά σας απογειώνεται σήμερα χάρη στην επιρροή της Σελήνης. Νέες γνωριμίες είναι μέσα στο πρόγραμμα και παρόλο που θέλετε να δείξετε τη γενναιοδωρία σας, καλό είναι να συγκρατηθείτε αν θέλετε να αποφύγετε σημαντικές απώλειες.

Παρθένος

Υπάρχει μια ασυνεννοησία σήμερα που δυσχεραίνει την επικοινωνία. Παρόλο που η ενέργειά σας είναι θετική, ίσως ανακαλύψετε κάποια ψέματα που θα σας προβληματίσουν. Προσοχή και στον τρόπο που εκφέρετε εσείς τις απόψεις σας γιατί είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε.

Ζυγός

Νιώθετε μεγάλη έμπνευση σήμερα, ωστόσο ίσως οι ιδέες σας να μην είναι απόλυτα εφικτές. Προτού λοιπόν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε ενέργεια, καλό θα είναι να πάρετε και μια δεύτερη γνώμη. Αν εργάζεστε προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι για να αποφύγετε λάθη.

Σκορπιός

Η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων σας δημιουργεί μια ανησυχία παρόλο που τα επίπεδα ενέργειάς σας είναι υψηλά. Σταματήστε να έχετε μεγάλες απαιτήσεις από τον εαυτό σας και ασχοληθείτε μόνο με ότι σας ευχαριστεί.

Τοξότης

Η Σελήνη από τους Διδύμους σας φέρνει σε επαφή με πολύ κόσμο, το τετράγωνο όμως που διαμορφώνει με τον Ποσειδώνα μπορεί να γίνει αιτία παρεξηγήσεων. Κρατήστε την καλή σας διάθεση και αποφύγετε την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Αιγόκερως

Ευχάριστη μέρα κατά την οποία έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε αλλά και να διασκεδάσετε. Ποικίλες φιλικές προσκλήσεις θα σας βάλουν σε δίλημμα για το ποια να αποδεχτείτε. Ότι κι αν αποφασίσετε, το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί σε ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο που θα γνωρίσετε.

Υδροχόος

Η Σελήνη από τους Διδύμους σας παρακινεί να διασκεδάσετε κι αυτό σημαίνει περισσότερο έξοδα. Αυτό βέβαια δεν σας στενοχωρεί αφού είστε αποφασισμένοι να το ρίξετε έξω αδιαφορώντας για το κόστος. Μια σύντομη απόδραση ή και μια ερωτική γνωριμία μπορούν να συμβούν τώρα.

Ιχθύες

Προσπαθώντας να ικανοποιήσετε τους οικείους σας είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις που θα χαλάσουν το όμορφο κλίμα. Ίσως δεν καταλαβαίνουν όλοι το χιούμορ σας γι’ αυτό θα πρέπει να είστε πιο συγκεκριμένοι.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)