Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

ημερήσιες προβλέψεις, ζώδια

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018 / Ζώδια Σήμερα

Κριός

Η Σελήνη στους Ιχθύς σας κάνει περισσότερο ευαίσθητους αλλά και διαισθητικούς και είναι πολύ πιθανό μια “εμπνευση” να σας εξασφαλίσει την οικονομική ευημερία που επιδιώκετε. Στον αισθηματικό τομέα, περιορίστε την κτητικότητα και ακολουθήστε μια πιο χαλαρή συμπεριφορά για να απολαύσετε μια υπέροχη βραδιά.

Ταύρος

Σήμερα μπορείτε να απολαύσετε την παρέα των φίλων σας και να χαλαρώσετε αλλά παράλληλα μπορείτε να ασχοληθείτε και με σχέδια που απαιτούν χρόνο και συγκέντρωση. Οι επαφές με άτομα του εξωτερικού ευνοούνται ενώ δεν αποκλείεται να γνωρίσετε και ένα πρόσωπο που θα αλλάξει τη ζωή σας.

Δίδυμοι

Ίσως είστε υποχρεωμένοι να εργαστείτε σήμερα και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αφού σήμερα μπορείτε να μάθετε πολύτιμα πράγματα που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε. Επιπλέον, ίσως διαπιστώσετε ότι υποβόσκει ένα ερωτικό ενδιαφέρον που δεν σας αφήνει ασυγκίνητους.

Καρκίνος

Η Σελήνη από το συμβατό ζώδιο των Ιχθύων, εγγυάται μια δημιουργική αλλά και ρομαντική μέρα. Στον επαγγελματικό τομέα μπορείτε να έχετε σημαντικά κέρδη, ενώ στην προσωπική σας ζωή, θα απολαύσετε όμορφες στιγμές. Η αναζωπύρωση μιας παλιάς αγάπης ή ένας νέος έρωτας θα τονώσουν τους αδέσμευτους Καρκίνους.

Λέων

Η Σελήνη από τους Ιχθύς σας προκαλεί μια ηρεμία που σας επιτρέπει να χειριστείτε τις υποθέσεις σας με τον καλύτερο τρόπο. Έτσι μπορείτε να αποκαταστήσετε προβλήματα ή παρεξηγήσεις στον αισθηματικό τομέα ή να ενδώσετε σε ένα νέο πάθος. Ευκαιρίες αναμένονται και στα επαγγελματικά σας.

Παρθένος

Η Σελήνη από το πολικό ζώδιο των Ιχθύων σας κάνει πιο ευαίσθητους αλλά και πιο αποφασιστικούς. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε πλέον να διαμορφώσετε τα σχέδιά σας όπως σας βολεύουν και να γίνουν εύκολα αποδεκτά. Προσπαθήστε μόνο μην το παρακάνετε και ξεπεράσετε τα όρια. Ευχάριστες συναντήσεις με φιλικά πρόσωπα.

Ζυγός

Αρκετές υποχρεώσεις σας περιμένουν σήμερα, γι’ αυτό καλό είναι να επιλέξετε τις πιο σημαντικές και να επικεντρωθείτε σ’ αυτές. Αν προσπαθήσετε να τα προλάβετε όλα, θα χάσετε πολύτιμη ενέργεια, θα καταπονήσετε τον οργανισμό σας και δεν θα απολαύσετε την όμορφη βραδιά που σας περιμένει.

Σκορπιός

Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη, καθώς ο σύντροφός σας, σάς επιφυλάσσει απρόσμενες εκπλήξεις. Η Σελήνη από το συμβατό ζώδιο των Ιχθύων ευνοεί την ψυχαγωγία και τις διασκεδάσεις και σας βγάζει από τη ρουτίνα. Το αυξημένο επικοινωνιακό χάρισμα που διαθέτετε σας βοηθά να αποκαταστήσετε οποιεσδήποτε παρεξηγήσεις.

Τοξότης

Με τη Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων νιώθετε την ανάγκη να μείνετε περισσότερο στο σπίτι και αποφεύγετε εργασίες στις οποίες δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να ανταποκριθείτε. Ωστόσο, αν κοιτάξετε γύρω σας, υπάρχουν άτομα που είναι πρόθυμα να σας προσφέρουν βοήθεια ή ακόμα και να σας αποκαλύψουν “μυστικά” που θα βελτιώσουν την απόδοσή σας στο μέλλον.

Αιγόκερως

Η Σελήνη από τους Ιχθύς σας κάνει ιδιαίτερα κοινωνικούς και σας δίνει την ευκαιρία να κανονίσετε πολλές συναντήσεις και διασκεδάσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Ευχάριστες στιγμές αναμένονται και με το σύντροφό σας, ενώ όσοι είστε αδέσμευτοι θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Υδροχόος

Ευχάριστες εξελίξεις στα οικονομικά σας εγγυάται η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων. Ένα ξαφνικό όφελος από το οικογενειακό περιβάλλον ή μια νέα πηγή εσόδων θα σας βοηθήσει να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας και να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας.

Ιχθύες

Τα επαγγελματικά σας συνεχίζουν να έχουν την απόλυτη προτεραιότητα και σήμερα. Οι θετικές όψεις που σχηματίζει η Σελήνη από το δικό σας ζώδιο, εγγυώνται επιτυχία, ενώ δεν αποκλείεται να βρεθούν άτομα που θα σας προσφέρουν πολύτιμες συμβουλές για τα επόμενα βήματά σας.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)