Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

ζώδια 17 Νοεμβρίου 2018

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018 / Ζώδια Σήμερα 

Κριός

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή ξεκινάει τα ξημερώματα στις 3.32 και ολοκληρώνεται στις 6 Δεκεμβρίου. Το διάστημα αυτό δεν θα πρέπει να κάνετε νέα ξεκινήματα, μπορείτε ωστόσο να κάνετε διορθωτικές κινήσεις ή αναθεωρήσεις στα σχέδιά σας. Προσοχή χρειάζονται και οι σχέσεις σας καθώς είναι πολύ πιθανό να προκύψουν παρεξηγήσεις. Κατά τα άλλα η σημερινή μέρα είναι ιδανική για ξεκούραση και χαλάρωση. Μια βόλτα στον καθαρό αέρα θα σας αναζωογονήσει σωματικά και ψυχικά.

Ταύρος

Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του σήμερα τα ξημερώματα στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Μέχρι και τις 6 Δεκεμβρίου θα πρέπει να αναβάλλετε σημαντικές οικονομικές αποφάσεις και διαπραγματεύσεις, να αποφύγετε την έναρξη νέων σχεδίων αλλά και νέων σχέσεων, καθώς στο μέλλον δεν θα σας ικανοποιήσουν. Κατά τα άλλα, η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων υπόσχεται μια ευχάριστη μέρα την οποία μπορείτε να απολαύσετε με έμπιστους φίλους.

Δίδυμοι

Ο κυβερνήτης σας Ερμής ξεκινά σήμερα την ανάδρομη πορεία του η οποία θα ολοκληρωθεί στις 6 Δεκεμβρίου. Το διάστημα αυτό καλό θα είναι να παραμείνετε πιστοί στις σχέσεις που υπάρχουν στη ζωή σας, ακόμα κι αν παρουσιαστούν πρόσκαιρα προβλήματα. Οι όποιες παρεξηγήσεις (στον αισθηματικό ή φιλικό τομέα) μπορούν να αποκατασταθούν με καλή θέληση και από τα δύο μέρη. Δεν αποκλείεται επίσης το διάστημα αυτό να αποκατασταθούν σχέσεις που έχουν κλονιστεί. Κατά τα άλλα σήμερα θα είστε περισσότερο ονειροπόλοι και ίσως σας λείπει η διάθεση για δουλειά τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα.

Καρκίνος

Τα ξημερώματα ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη, γεγονός που επηρεάζει την καθημερινότητα, την εργασία και την υγεία σας. Μέχρι και τις 6 Δεκεμβρίου θα έχετε την ευκαιρία να επαναξιολογήσετε τις σχέσεις με τους συναδέλφους ή τους υπαλλήλους καθώς επίσης και τα καθήκοντά σας. Παρόλο που μπορείτε να προβείτε σε κάποιες αλλαγές που θα αποδειχθούν ωφέλιμες, δεν συνιστάται να κάνετε εντελώς καινούργια πράγματα ή να ξεκινήσετε μια νέα εργασία. Κατά τα άλλα, η θέση της Σελήνης σήμερα σας κάνει ιδιαίτερα δημιουργικούς και ευφάνταστους και σας παρακινεί να απολαύσετε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας.

Λέων

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή που ξεκινάει τα ξημερώματα και ολοκληρώνεται στις 6 Δεκεμβρίου, πρόκειται να δημιουργήσει σύγχυση κυρίως στον αισθηματικό τομέα. Το διάστημα αυτό είναι πιθανό να παρουσιαστούν αρκετοί υποψήφιοι εραστές και η επιλογή θα είναι σίγουρα δύσκολη και τελικά ίσως όχι η σωστή. Τυχόν σχέσεις που θα ξεκινήσουν αυτό το διάστημα, θα αντιμετωπίσουν αρκετές δυσκολίες ή συχνούς χωρισμούς. Ωστόσο, η ανάδρομη πορεία του Ερμή είναι κατάλληλη για να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν κλονιστεί. Κατά τα άλλα η σημερινή μέρα σας κάνει ιδιαίτερα γενναιόδωρους και ίσως θα πρέπει να κοντρολάρετε τα έξοδά σας. Όσοι ασχολείστε με δημιουργικά ή καλλιτεχνικά επαγγέλματα θα είστε περισσότερο εμπνευσμένοι και δημιουργικοί σήμερα.

Παρθένος

Ο κυβερνήτης σας Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία τα ξημερώματα και στρέφει το ενδιαφέρον σας στο σπίτι και την οικογένεια. Μέχρι και τις 6 Δεκεμβρίου, θα έχετε την ευκαιρία να επαναξιολογήσετε τις σχέσεις με τους οικείους σας και είναι στο χέρι σας να χειριστείτε πιο διπλωματικά κάποια ζητήματα που δημιουργούν εντάσεις, ώστε να επαναφέρετε την αρμονία. Κατά τα άλλα, ένας ανεξήγητος εκνευρισμός σήμερα μπορεί να προκαλέσει προστριβές με αγαπημένα πρόσωπα χωρίς ιδιαίτερο λόγο, γι’ αυτό προσπαθήστε να είστε πιο συγκρατημένοι στο λόγο σας.

Ζυγός

Τα ξημερώματα ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του η οποία θα ολοκληρωθεί στις 6 Δεκεμβρίου. Το διάστημα αυτό θα υπάρξουν προβλήματα στην επικοινωνία σας και θα πρέπει να προσέχετε την συμπεριφορά σας, τις μετακινήσεις σας και γενικότερα τις σχέσεις σας με τα κοντινά σας πρόσωπα. Καλό είναι επίσης να προσέχετε σημαντικά έγγραφα ώστε να μην χαθούν και να αποφύγετε σημαντικές συμφωνίες. Κατά τα άλλα, η Σελήνη σήμερα σας χορηγεί αυξημένη ενέργεια που σας επιτρέπει να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας αλλά και να απολαύσετε μια όμορφη βραδιά με τους αγαπημένους σας.

Σκορπιός

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τα ξημερώματα και μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου, επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σας. Το διάστημα αυτό είναι πιθανό να υπάρξουν αλλαγές στα εισοδήματά σας ή και να εμφανιστούν λογαριασμοί από το παρελθόν τους οποίους θα πρέπει να τακτοποιήσετε. Παράλληλα μπορείτε να εντείνετε τις προσπάθειές σας και να διαπραγματευτείτε μια αύξηση η οποία ακόμα και αν δεν είναι εφικτή άμεσα, μπορεί να πραγματοποιηθεί μετά τις 6 Δεκεμβρίου. Κατά τα άλλα, η Σελήνη από τους Ιχθύς σήμερα σας δημιουργεί μια θετική ενέργεια και αυξημένο ρομαντισμό, γεγονός που ευνοεί τα αισθηματικά σας.

Τοξότης

Ο Ερμής που βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο ξεκινά την ανάδρομη πορεία του τα ξημερώματα και προκαλεί μια σύγχυση στα προσωπικά σας σχέδια. Μέχρι και τις 6 Δεκεμβρίου που θα επιστρέψει σε ορθή πορεία, θα πρέπει να προσέχετε τη συμπεριφορά σας ώστε να μην παρεξηγηθείτε. Δεν αποκλείεται επίσης να επανεξετάσετε τα ενδιαφέροντά σας και να ιεραρχήσετε τις προτεραιότητές σας. Κατά τα άλλα με τη Σελήνη να διέρχεται από τους Ιχθύς σήμερα, ίσως είναι προτιμότερο να ξεκουραστείτε στη θαλπωρή του σπιτιού σας ώστε να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.

Αιγόκερως

Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον δωδέκατο ηλιακό οίκο σας που σχετίζεται με τα μυστικά, την απόσυρση, την εσωτερική αναζήτηση και τη μοναξιά. Έτσι, μέχρι και τις 6 Δεκεμβρίου θα νιώσετε την ανάγκη για μια εσωτερική αναζήτηση που θα σας βοηθήσει να επισημάνετε τις πραγματικές επιθυμίες και τα θέλω σας και να βρείτε τα μυστικά της ευτυχίας σας. Δεν αποκλείεται να αναδυθούν κρυμμένα συναισθήματα τα οποία θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε ή και να εμφανιστεί ένα πρόσωπο από το παρελθόν που θα σας αναστατώσει. Καλό είναι να επεξεργαστείτε όλα τα δεδομένα, αλλά να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Κατά τα άλλα, η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο των Ιχθύων, σας κάνει χαρούμενους και σας δίνει την ευκαιρία να διασκεδάσετε ενώ δεν αποκλείεται και μια σημαντική γνωριμία το βράδυ.

Υδροχόος

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από σήμερα μέχρι και τις 6 Δεκεμβρίου επηρεάζει τις κοινωνικές σχέσεις σας στις οποίες θα υπάρξουν διακυμάνσεις και αλλαγές αυτό το διάστημα. Είναι πιθανό να προκύψουν παρεξηγήσεις που θα κλονίσουν κάποιες φιλίες ενώ παράλληλα δεν αποκλείεται να επανέλθουν φίλοι από το παρελθόν στο προσκήνιο. Το διάστημα αυτό θα πρέπει να προσέχετε ποιους εμπιστεύεστε ειδικά σε ζητήματα που σχετίζονται με την εργασία σας και τα οποία δεν πρέπει να αποκαλυφθούν. Το διάστημα αυτό μπορείτε να εξερευνήσετε και νέα κοινωνικά περιβάλλοντα στα οποία μπορείτε να ενταχθείτε μετά τις 6 Δεκεμβρίου. Κατά τα άλλα η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων σήμερα μπορεί να σας δημιουργήσει κάποιες οικονομικές ανησυχίες κυρίως μέχρι το μεσημέρι.

Ιχθύες

Ο Ερμής ξεκινάει σήμερα την ανάδρομη πορεία στον τομέα της καριέρας σας, γεγονός που δυσχεραίνει την επίτευξη των στόχων σας μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου. Θα πρέπει λοιπόν να επιστρατεύσετε την υπομονή σας και να αναβάλλετε νέα ξεκινήματα ή σημαντικές αποφάσεις αυτό το διάστημα. Μπορείτε να περιοριστείτε σε διορθωτικές κινήσεις / αλλαγές που είναι απαραίτητες. Κατά τα άλλα, η Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιό σας σχηματίζει σύνοδο με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα και σας κάνει πιο δραστήριους πνευματικά. Το βράδυ μπορείτε να διασκεδάσετε με τους φίλους σας ενώ δεν αποκλείεται και μια ερωτική προσέγγιση.

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *