Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

αστρολογικές προβλέψεις

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018 / Ζώδια Σήμερα 

Κριός

Η Σελήνη από το φιλικό ζώδιο του Τοξότη, ευνοεί κοινωνικές επαφές και συναντήσεις, ωστόσο μετά το μεσημέρι ίσως υπάρχει ασάφεια και παρανοήσεις στην επικοινωνία. Αν πρόκειται να ταξιδέψετε, υπάρχει κίνδυνος αποπροσανατολισμού.

Ταύρος

Οι προσπάθειές σας είναι εύκολο να πετύχουν σήμερα, κυρίως χάρη στην επιμονή και την πίστη σας. Η μέρα προσφέρεται επίσης για να διευθετήσετε εκκρεμότητες και να εκμεταλλευτείτε κάποιες ευκαιρίες που μπορεί να προμηνύουν κέρδος.

Δίδυμοι

Σήμερα μπορείτε να βάλετε τάση στην προσωπική σας ζωή και να σταθεροποιήσετε τη σχέση σας. Στον επαγγελματικό τομέα, είναι προτιμότερο να αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις καθώς υπάρχει τάση παρανοήσεων.

Καρκίνος

Η κούραση των περασμένων ημερών γίνεται εμφανής σήμερα και σίγουρα η ενέργειά σας είναι πεσμένη. Επιβραδύνετε τους ρυθμούς σας, αναβάλετε ό,τι μπορεί να αναβληθεί και αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και στα πρόσωπα που αγαπάτε.

Λέων

Το εξάγωνο που διαμορφώνει η Σελήνη με τον Άρη τις πρωινές ώρες, είναι ιδανικό για να επικοινωνήσετε ουσιαστικά με το σύντροφό σας και να βάλετε νέες βάσεις στη σχέση σας. Μετά το μεσημέρι αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές που θα σας ζημιώσουν.

Παρθένος

Τις πρωινές ώρες μπορείτε να χαρίσετε στον εαυτό σας μικρές απολαύσεις και πολυτέλειες που σας έχουν λείψει. Ακόμα και ένας μικρός περίπατος θα σας αναζωογονήσει. Μετά το μεσημέρι το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας χαλάσει κάπως τη διάθεση. Προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν πιο σαφείς στις συζητήσεις ώστε να αποφευχθούν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις.

Ζυγός

Το εξάγωνο Σελήνης – Άρη που διαμορφώνεται τις πρωινές ώρες ευνοεί συναντήσεις με φίλους αλλά και νέες γνωριμίες που θα αντέξουν στο χρόνο. Μετά το μεσημέρι, αποφύγετε εργασίες που απαιτούν προσοχή καθώς υπάρχει κίνδυνος λάθους. Αποφύγετε επίσης καλλωπιστικές εργασίες καθώς το αποτέλεσμα δεν θα σας ικανοποιήσει.

Σκορπιός

Είναι πιθανό να κάνετε κάποια έξοδα για το σπίτι σήμερα αλλά συνιστάται να είστε προσεκτικοί καθώς υπάρχει κίνδυνος να ξοδέψετε περισσότερα από όσα υπολογίζετε και να βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Μια νέα γνωριμία μπορεί να σας ενθουσιάσει, ωστόσο θα χρειαστεί να περιμένετε για να δείτε αν θα αντέξει στο χρόνο.

Τοξότης

Η Σελήνη από το ζώδιό σας σας χαρίζει μεγάλη ενέργεια ενώ το εξάγωνο που διαμορφώνει τις πρωινές ώρες με τον Άρη, προμηνύει σημαντικές επιτυχίες στην προσωπική σας ζωή. Πολλοί από εσάς ενδέχεται να ερωτευτείτε ένα πρόσωπο σήμερα ή να κάνετε μια σημαντική γνωριμία. Εάν βγείτε, βεβαιωθείτε ότι έχετε ασφαλίσει καλά το σπίτι σας.

Αιγόκερως

Υποτονική φαίνεται η σημερινή μέρα για σας, καθώς με τη Σελήνη στον 12ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας η ανάγκη σας για χαλάρωση και ξεκούραση είναι ιδιαίτερα έντονη. Αν βγείτε τελικά, ίσως σας κεντρίσει το ενδιαφέρον ένα μυστηριώδες άτομο.

Υδροχόος

Ο Άρης από το ζώδιό σας σχηματίζει εξάγωνο με τη Σελήνη τις πρωινές ώρες και σας κάνει περισσότερο κοινωνικούς και αισιόδοξους. Αν υπάρξουν συναντήσεις με ανώτερούς σας, σίγουρα οι απόψεις σας θα τους ικανοποιήσουν. Μετά το μεσημέρι προσέξτε τα οικονομικά σας και μην εμπιστεύεστε όσους προσπαθούν να σας αποσπάσουν χρήματα.

Ιχθύες

Αντιφατικές ενέργειες αισθάνεστε σήμερα, καθώς η Σελήνη από τον τομέα της καριέρας σας σας καλεί να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας ενώ κατά βάθος αυτό που χρειάζεστε είναι μια αποστασιοποίηση από όλα. Αν είναι απαραίτητο να εργαστείτε, κάντε τα πιο επείγοντα ώστε να αποφύγετε σοβαρά λάθη. Το βράδυ χαλαρώστε βλέποντας μια καλή ταινία.

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *