Σάββατο 1 Δεκεμβρίου

Ζώδια Σήμερα

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου / Ζώδια Σήμερα

Κριός

Η αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού μπορεί να πυροδοτήσει σοβαρά προβλήματα στις σχέσεις σας ή ακόμα και έναν ξαφνικό χωρισμό ειδικά σε όσους έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου. Τυχόν γνωριμίες και σχέσεις που θα δημιουργηθούν σήμερα, πιθανότατα δεν θα έχουν διάρκεια. Η επιστροφή του ανάδρομου Ερμή στον 8ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας ίσως σας βοηθήσει να λύσετε κάποια οικονομικά προβλήματα.

Ταύρος

Η επιστροφή του ανάδρομου Ερμή στον τομέα των σχέσεών σας μπορεί να επαναφέρει κάποια προβλήματα αλλά δεν αποτελεί σοβαρή απειλή. Καλό είναι ωστόσο να προσέχετε τα λόγια σας καθώς εύκολα μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Η αναβίωση ενός παλιού έρωτα είναι επίσης πιθανή.

Δίδυμοι

Η επιστροφή του κυβερνήτη σας Ερμή στον Σκορπιό βάζει τέλος σε συναισθηματικά προβλήματα και σας δίνει την ευκαιρία να μελετήσετε κάποιες αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα. Μετά το απόγευμα η Σελήνη εισέρχεται στο συμβατό ζώδιο του Ζυγού από όπου σας κάνει ιδιαίτερα ρομαντικούς και φέρνει φλερτ και περιπέτειες στους αδέσμευτους.

Καρκίνος

Η αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού μπορεί να προκαλέσει ξαφνικές ρήξεις στο οικογενειακό ή επαγγελματικό περιβάλλον τουλάχιστον σε όσους έχετε γεννηθεί την τελευταία μέρα του ζωδίου. Από την άλλη η επιστροφή του Ερμή στον Σκορπιό σας δίνει την ευκαιρία να αναθερμάνετε σχέσεις που έχουν κλονιστεί χωρίς να αποκλείεται και μια επανασύνδεση.

Λέων

Η επιστροφή του Ερμή στον Σκορπιό θα φέρει στην επιφάνεια κάποια προβλήματα στο οικογενειακό περιβάλλον. Προσπαθήστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και αφιερώστε χρόνο στους αγαπημένους σας και όλα θα περάσουν. Η Σελήνη στο Ζυγό από το απόγευμα, ευνοεί σύντομες αποδράσεις που θα σας ενθουσιάσουν.

Παρθένος

Με το δεξί ξεκινά ο Δεκέμβριος για σας, με τη Σελήνη στο ζώδιό σας που σας γεμίζει αυτοπεποίθηση και ενέργεια. Η επιστροφή του Ερμή στον Σκορπιό βάζει τέλος σε οικογενειακές διενέξεις και πλέον η επικοινωνία με τους οικείους σας γίνεται πιο εύκολη. Με την Σελήνη στο Ζυγό από το απόγευμα ίσως θελήσετε να κάνετε κάποια έξοδα ωστόσο μέχρι τις 6/12 συνιστάται να αποφύγετε αγορές ηλεκτρικών/ηλεκτρονικών συσκευών.

Ζυγός

Η αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού που διαμορφώνεται σήμερα, σηματοδοτεί ξαφνικές ρήξεις στις σχέσεις, γι’ αυτό όσοι έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου, προσέξτε μην πιέσετε τον σύντροφό σας περισσότερο από όσο αντέχει. Η επιστροφή του Ερμή στον Σκορπιό ίσως φέρει κάποιες καθυστερήσεις στα εισοδήματά σας. Συνιστάται να αποφύγετε οικονομικές αποφάσεις μέχρι τις 6 του μήνα.

Σκορπιός

Η επιστροφή του Ερμή στο ζώδιό σας ίσως σας κάνει να αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις σας, θα πρέπει ωστόσο να περιμένετε μέχρι τις 6 του μήνα για να βγάλετε οριστικά συμπεράσματα. Με την είσοδο της Σελήνης στο Ζυγό από το απόγευμα, θα αναζητήσετε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας και είναι πιθανό να σας πιάσει μια νοσταλγία.

Τοξότης

Ο Ερμής εγκαταλείπει το ζώδιό σας και επιστρέφει στον Σκορπιό, μια δύσκολη θέση για σας καθώς σας κάνει ιδιαίτερα καχύποπτους και επιθετικούς. Σε κάποιες περιπτώσεις αυτό δεν είναι κακό, αφού πράγματι υπάρχουν κρυφοί εχθροί που καραδοκούν… θα πρέπει όμως να προσέχετε τη συμπεριφορά σας γιατί υπάρχουν και πραγματικοί φίλοι. Με την είσοδο της Σελήνης στο Ζυγό από το απόγευμα, είναι πιθανό μια φιλική σχέση να μετατραπεί σε ερωτική.

Αιγόκερως

Η αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού επηρεάζει όσους έχετε γεννηθεί την τελευταία μέρα του ζωδίου και συνιστά ιδιαίτερη προσοχή καθώς μπορεί να επιφέρει απρόσμενες καταστάσεις στον επαγγελματικό ή οικογενειακό τομέα. Με την επιστροφή του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού από σήμερα και μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου θα υπάρχουν περισσότερες παρανοήσεις και καθυστερήσεις, θα έχετε όμως και την ευκαιρία να επανασυνδεθείτε με παλιούς φίλους. Με την Σελήνη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας από το απόγευμα θα ξεχωρίσετε όπου κι αν βρεθείτε.

Υδροχόος

Ο Ερμής επιστρέφει στον Σκορπιό από σήμερα και μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου σας δημιουργεί αμφιβολίες και ανασφάλεια σχετικά με τις επαγγελματικές σας κινήσεις. Το σωστό είναι να μελετήσετε τα σχέδια και τις ιδέες σας αλλά να μην προβείτε σε νέα ξεκινήματα αυτό το διάστημα. Το απόγευμα η Σελήνη περνά στο συμβατό ζώδιο του Ζυγού από όπου σας ευνοεί ιδιαίτερα. Ένα ταξίδι ή μια γνωριμία με ένα ξένο άτομο θα αποτελέσει μια ευχάριστη έκπληξη.

Ιχθύες

Ο Ερμής επιστρέφει στον ένατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και σας δίνει την ευκαιρίες να εξετάσετε και να μελετήσετε νέες προοπτικές τις οποίες ωστόσο θα πρέπει να βάλετε σε εφαρμογή μετά τις 6 του μήνα. Με την είσοδο της Σελήνης στο Ζυγό από το απόγευμα θα σας απασχολήσει η υλική και η συναισθηματική σας ασφάλεια, ωστόσο καλό είναι να αποφύγετε βεβιασμένες ενέργειες τουλάχιστον αυτό το διήμερο.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)