Πώς να κατακτήσετε έναν Τοξότη – Με ποια ζώδια ταιριάζει

τοξότης συμβατότητα
Περιεχόμενα hide
1 Πώς να κατακτήσετε έναν Τοξότη
2 Με ποια ζώδια ταιριάζει:

Πώς να κατακτήσετε έναν Τοξότη

Ο αιώνιος κυνηγός με το τόξο στα χέρια του ξέρει να ρίχνει τις βολές του ακριβώς εκεί που θέλει. Είναι πεπειραμένος στο κυνήγι και εύκολα κατακτά την καρδιά που στοχεύει, ενώ συχνά γίνεται και ο ίδιος αντικείμενο κυνηγιού.

Ο κυβερνήτης του Δίας τον κάνει ιδιαίτερα αισιόδοξο και του χορηγεί την επιθυμία να μελετήσει, να ανακαλύψει και να γνωρίσει τα πάντα. Γι’ αυτό ίσως οι σχέσεις με άτομα από διαφορετική χώρα ή με διαφορετική κουλτούρα είναι συχνές. Ωστόσο, δεν είναι ρομαντικός και δεν του αρέσουν οι ανούσιες συζητήσεις και τα ερωτόλογα. Παθιάζεται με κάθε τι μυστήριο και αυτό είναι το μυστικό για να τον κατακτήσετε. Θα πρέπει να βρείτε θέματα που τον εξιτάρουν και να διατηρείτε το ενδιαφέρον του ζωντανό. Ίσως είναι δύσκολο να ερωτευτεί αλλά όταν αυτό συμβεί θα γίνει υπεύθυνος και θα αφοσιωθεί στη σχέση του. 

Δεδομένου ότι είναι μια ανεξάρτητη φύση, δεν θα ανεχτεί σε καμία περίπτωση σκηνές ζηλοτυπίας, και δεν πρέπει να σας περάσει από το μυαλό να τον βάλετε σε καλούπι. Αν για οποιοδήποτε λόγο αμφισβητήσετε την πίστη του, δεν θα διστάσει να απομακρυνθεί οριστικά. Εξάλλου, αν “κάνει” κάτι ή απλά βαρεθεί, μην ανησυχείτε, θα σας το πεί ευθέως και χωρίς περιστροφές. Θα απομακρυνθεί επίσης αν τον κάνετε να πλήξει. Καθώς αγαπά έντονα την περιπέτεια, πρέπει όχι μόνο να τον ενθαρρύνετε αλλά και να είστε πρόθυμοι να ακολουθήσετε τους ρυθμούς του, ακόμα και όταν πρόκειται για μη προγραμματισμένα ταξίδια ή άλλες τρέλλες που του έρχονται στο μυαλό.

Παρά το γεγονός ότι είναι ελεύθερος και θέλει να κάνει ό,τι νιώθει χωρίς να δίνει το λόγο σε κανέναν, είναι εξαιρετικά ειλικρινής και δεν θα διστάσει να μοιραστεί τις εμπειρίες του, αν του δείξετε ότι πραγματικά χαίρεστε και απολαμβάνετε τις ιστορίες του.

Η τελειομανία είναι ένα χαρακτηριστικό που ψάχνει στους συντρόφους του κυρίως επειδή βοηθά και τον ίδιο να πετύχει τους δικούς του στόχους. Αν καταφέρετε να του δώσετε κίνητρα για να πετύχει τα όνειρά του, έχετε σχεδόν κερδίσει το παιχνίδι. Αν επίσης νιώσει ασφαλής ότι δεν τον “κατασκοπεύετε” και τον αφήνετε ελεύθερο -ακόμα και να φύγει- και να σας βρει εκεί όποτε αποφασίσει να επιστρέψει, τότε τον έχετε κατακτήσει οριστικά.

Με ποια ζώδια ταιριάζει:

 

Τοξότης – Κριός: Ευνοϊκός συνδυασμός που έχει προοπτικές διάρκειας. Παρόλο που θα υπάρχουν αρκετές εντάσεις, μπορούν να μετατρέψουν τη ζωή τους σε μια περιπέτεια που θα τους κρατήσει μαζί για πάντα.

Τοξότης – Ταύρος: Δεν υπάρχουν προοπτικές για μακροχρόνια σχέση, εκτός αν υπάρχουν άλλοι δυνατοί αστρολογικοί παράγοντες. Ο Ταύρος δεν μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς του Τοξότη καθώς είναι πολύ μετρημένος και γήινος και τελικά θα απογοητευτεί από τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις και τη μεταβλητότητα του Τοξότη.

Τοξότης – Δίδυμος: Τα πολικά ζώδια, συνήθως ταιριάζουν από την πρώτη στιγμή ή το αντίθετο. Πρόκειται για δυο ιδεαλιστές που αν τελικά έχουν κοινά ενδιαφέροντα θα μπορέσουν να διατηρήσουν την αρχική έλξη και να πορευτούν μαζί.

Τοξότης – Καρκίνος: Δύσκολος συνδυασμός χωρίς μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας (εκτός αν υπάρχουν άλλοι αστρολογικοί παράγοντες). Για να παραμείνουν μαζί θα πρέπει να αλλάξουν τις παραδοσιακές αξίες τους γεγονός που είναι σχεδόν αδύνατο να γίνει.

Τοξότης – Λέων: Καλή ένωση με προοπτικές επιτυχίες. Έχουν ψυχολογική συμβατότητα, ίδιες ιδέες και μπορούν να κάνουν έναν επιτυχημένο γάμο, κυρίως αν ο Λέοντας περιορίσει κάπως τις ηγετικές τάσεις του.

Τοξότης – Παρθένος: Αυτή η σχέση είναι δύσκολο να προχωρήσει καθώς τα ενδιαφέροντά τους και ο χαρακτήρας είναι τελείως διαφορετικοί. Ωστόσο, αν μπορέσουν να κατανοήσουν ο ένας τον άλλον και συμβιβαστούν η σχέση αυτή μπορεί να διαρκέσει και να διδάξει πολλά ο ένας στον άλλον.

Τοξότης – Ζυγός: Αρμονική ένωση στην οποία ο Τοξότης μπορεί να εκπληρώσει το όνειρό του για τον ιδανικό σύντροφο. Ο Ζυγός είναι πρόθυμος να συγχωρέσει και αυτό ο Τοξότης θα το εκτιμήσει. Ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση όμως, αν ο Ζυγός δεν μπορεί να τον ακολουθήσει, ο Τοξότης είναι πιθανό να βαρεθεί.

Τοξότης – Σκορπιός: Δύσκολη σχέση που δεν μπορεί να έχει μέλλον. Η κοινή καθημερινότητα δεν αρέσει σε κανέναν από τους δύο και σύντομα έρχεται η ρήξη. Ακόμα και ένα τέλειο σεξ, δεν μπορεί να σώσει αυτή τη σχέση.

Τοξότης – Τοξότης: Σ’ αυτή τη σχέση υπάρχει πολύς ενθουσιασμός στην αρχή και φαίνεται ότι πρόκειται να εξελιχθεί θαυμάσια καθώς και οι δυο είναι ανεξάρτητοι και ζουν έντονα την κάθε στιγμή. Ωστόσο ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια ελευθερίας και πιθανότατα άλλου τύπου ενδιαφέροντα, γεγονός που καθιστά δύσκολη τη διάρκεια.

Τοξότης – Αιγόκερως: Παρόλο που η σχέση δεν είναι εύκολη, μπορεί να διαρκέσει. Ο Αιγόκερως είναι σταθερός και σοβαρός ενώ ο Τοξότης πιο επιπόλαιος και περιπετειώδης. Ωστόσο, είναι εύκολο να αποδεχτούν ο ένας τον χαρακτήρα του άλλου και κανείς από τους δυο δεν θα προσπαθήσει να αλλάξει τον άλλον, γεγονός που εξασφαλίζει την επιτυχία.

Τοξότης – Υδροχόος: Αρκετά καλή σχέση καθώς είναι ζώδια που ταιριάζουν τόσο στην ανεξαρτησία όσο και στα συναισθήματα. Ο ένας εκτιμά την ελευθερία του άλλου και έχουν σε γενικές γραμμές τις ίδιες απόψεις. Για έναν περίεργο λόγο όμως και παρά την εξαιρετική συμβατότητα, αυτή η σχέση δεν μπορεί να διαρκέσει για πάντα.

Τοξότης – Ιχθύς: Σπάνια μπορεί να δημιουργηθεί μια τέτοια σχέση και ακόμα πιο σπάνια να διατηρηθεί. Ο Τοξότης δεν μπορεί να καταλάβει την ψυχολογία του Ιχθύ και ζουν σε εντελώς διαφορετικούς κόσμους. Είναι μια σχέση χωρίς προοπτικές που μπορεί να σωθεί μόνο και μόνο από την άπειρη αγάπη και υπομονή του Ιχθύ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *