Πώς να κατακτήσετε έναν Αιγόκερω – Με ποια ζώδια ταιριάζει

Πώς να κατακτήσετε έναν Αιγόκερω

Πώς να κατακτήσετε έναν Αιγόκερω – Με ποια ζώδια ταιριάζει

Περιεχόμενα hide
6 Με ποια ζώδια ταιριάζει

Με την πρώτη ματιά ένα άτομο που ανήκει στο ζώδιο του Αιγόκερω μπορεί να σας φανεί απρόσιτο και απροσέγγιστο και ίσως αυτό να έχει μια δόση αλήθειας. Μην ξεχνάτε εξάλλου ότι κυβερνάται από τον Κρόνο και δεν έχει καμία διάθεση για παιχνίδια και περιπέτειες. Αν αναζητάτε λοιπόν μια εφήμερη σχέση καλύτερα να μην τον πλησιάσετε καν. Δεν πρόκειται να ανταποκριθεί στο κλασικό φλερτ που κατ’ αυτόν υποδηλώνει κάτι ρηχό και επιφανειακό. Προτιμά μια φυσική προσέγγιση που θα εξελιχθεί φυσικά με τον καιρό.

Σαν ζώδιο του Κρόνου είναι εξαιρετικά φιλόδοξος και αποφασιστικός και του αρέσει να κερδίζει όχι μόνο στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στον ερωτικό που τον θεωρεί εξίσου σημαντικό. Επομένως για να ξεκινήσει μια σχέση θα πρέπει να έχει προοπτικές διάρκειας, άσχετα αν συμβεί κάτι άλλο στην πορεία. Με λίγα λόγια, για να ερωτευτεί και να προχωρήσει σε μια δέσμευση, θα πρέπει να γνωρίζει πολύ καλά και να εμπιστεύεται τον άνθρωπο που έχει απέναντί του.

Παρόλο που είναι δύσκολο να δημιουργήσει μια σχέση, όταν τελικά επιτευχθεί αυτό, έχει τις ίδιες προσδοκίες και απαιτήσεις από το ταίρι του που έχει και για τον εαυτό του. Θα πρέπει λοιπόν και ο/η σύντροφός του να έχει φιλοδοξίες και σταθερό χαρακτήρα που να ανταποκρίνεται στα πρότυπά του.

Παρόλο που ο Αιγόκερως μπορεί να μην εκδηλώνει με λόγια τα συναισθήματά του – και καλό είναι να μην τον αναγκάσετε να το κάνει – μπορεί να σας δείχνει την αγάπη του με άλλους τρόπους και καθημερινές πράξεις και φυσικά περιμένει το ίδιο και από σας. Ένα μήνυμα -που δείχνει ότι τον σκέφτεστε- ένα απλό δώρο καθώς και το γεγονός ότι τον καταλαβαίνετε και είστε δίπλα του, είναι αρκετά για να τον κερδίσετε ολοκληρωτικά.

Ο Αιγόκερως μπορεί να αργεί να ξεκινήσει μια σχέση και να προχωράει σχετικά αργά στο επόμενο βήμα, ωστόσο είναι ίσως το πιο κατάλληλο ζώδιο για να δημιουργήσει μια σωστή οικογένεια.

Με ποια ζώδια ταιριάζει

Αιγόκερως – Κριός: Δύσκολη σχέση που μπορεί να δημιουργηθεί συνήθως σε νεαρές ηλικίες. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, έρχονται συγκρούσεις που συνήθως καταλήγουν στο χωρισμό.

Αιγόκερως – Ταύρος: Εξαιρετικά επιτυχημένος συνδυασμός. Ο Ταύρος εμπνέεται από το δημιουργικό πάθος του Αιγόκερω ενώ ο Αιγόκερως ενθουσιάζεται από την επιμονή του Ταύρου. Καλή ερωτική και πνευματική χημεία που μπορεί να καταλήξει σε έναν επιτυχημένο γάμο.

Αιγόκερως – Δίδυμοι: Αμφιλεγόμενη σχέση χωρίς προοπτικές. Εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες που δεν μπορούν να προσφέρουν πολλά ο ένας στον άλλον. Ο Αιγόκερως βρίσκει τον Δίδυμο ανεύθυνο ενώ ο Δίδυμος θεωρεί τον Αιγόκερω εξαιρετικά συντηρητικό.

Αιγόκερως – Καρκίνος: Δύσκολη σχέση καθώς τα δυο ζώδια έχουν διαφορετικά ενδιαφέροντα. Μπορεί ωστόσο να επιβιώσει αν καταφέρει να κατανοήσει ο ένας τις επιθυμίες του άλλου. Σ’ αυτή την περίπτωση θα έχουν μια αρμονική συνύπαρξη καθώς ο Αιγόκερως θα προσφέρει στον Καρκίνο την ασφάλεια που χρειάζεται και θα πάρει σαν αντάλλαγμα την απόλυτη αφοσίωσή του.

Αιγόκερως – Λέων: Μια δύσκολη σχέση που αν προκύψει θα είναι πολύ σύντομη. Ο Λέων θέλει συνεχώς να βρίσκεται στα φώτα των προβολέων, γεγονός που εκνευρίζει απίστευτα τον Αιγόκερω. Με τον καιρό ο Λέων βρίσκει τον Αιγόκερω πολύ “σκοτεινό”, παραδοσιακό και άκαμπτο.

Αιγόκερως – Παρθένος: Ίσως ένας από τους πιο επιτυχημένους συνδυασμούς. Ταιριάζουν πνευματικά και συναισθηματικά και οι συγκρούσεις μεταξύ τους είναι σχεδόν ανύπαρκτες. Η Παρθένος εκτιμά την αφοσίωση του Αιγόκερω, ενώ ο Αιγόκερως θαυμάζει την τελειομανία της Παρθένου. Επιδιώκουν και οι δυο την υλική ασφάλεια και βοηθούν ο ένας τον άλλον να εκπληρώσει τα όνειρά του με αποτέλεσμα να απολαμβάνουν μια άνετη ζωή.

Αιγόκερως – Ζυγός: Μπορεί να υπάρξει έντονη έλξη μεταξύ αυτών των ζωδίων αλλά μέχρι εκεί. Ο Ζυγός είναι εξαιρετικά κοινωνικός ενώ ο Αιγόκερως “κυνηγάει” την καριέρα του. Είναι δύσκολο να βρεθεί η ισορροπία χωρίς κοινά ενδιαφέροντα και σύντομα παίρνουν διαφορετικούς δρόμους.

Αιγόκερως – Σκορπιός: Σχέση με μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας. Μπορεί να χρειαστεί μια περίοδος προσαρμογής μέχρι να νιώσουν άνετα μεταξύ τους, όταν όμως συμβεί αυτό, τίποτα δεν μπορεί να τους χωρίσει. Εκτιμούν τα ίδια πράγματα, έχουν τις ίδιες αντιλήψεις και επιπλέον ταιριάζουν σεξουαλικά.

Αιγόκερως – Τοξότης: Απαιτείται πολύ χρόνος για να κατανοήσει ο ένας τον άλλον και μόνο αν ο  Τοξότης είναι διατεθειμένος να τον διαθέσει μπορεί να επιβιώσει αυτή η σχέση. Σ’ αυτή την περίπτωση μπορεί κάποτε να βρεθεί η χρυσή τομή και να περάσουν καλά παραβλέποντας ο ένας τα ελαττώματα του άλλου. Διαφορετικά, αυτά τα ελαττώματα αργά ή γρήγορα θα οδηγήσουν στην διάσπαση.

Αιγόκερως – Αιγόκερως: Μόνο ένας Αιγόκερως μπορεί να εκτιμήσει απόλυτα τα πλεονεκτήματα του άλλου Αιγόκερου. Αποτελούν ένα δυναμικό ζευγάρι που δεν θα πλήξει ποτέ κυρίως αν φροντίζουν να ανανεώνουν τη σχέση τους με εκπλήξεις και διασκεδάσεις.

Αιγόκερως – Υδροχόος: Ο Υδροχόος είναι πολύ απρόβλεπτος για τον παραδοσιακό Αιγόκερω και παρά τον αρχικό ενθουσιασμό, δύσκολα αυτή η σχέση μπορεί να επιζήσει για μεγάλο διάστημα. Υπάρχει ωστόσο αμοιβαία συμπάθεια και είναι πολύ πιθανό να διατηρήσουν μια φιλία.

Αιγόκερως – Ιχθύες: Είναι δυο ζώδια που αλληλοσυμπληρώνονται καθώς ο Αιγόκερως αποτελεί έναν αξιόπιστο σύντροφο για τους Ιχθείς, ενώ οι Ιχθείς μπορούν να κάνουν τη ζωή του Αιγόκερω πιο “παραμυθένια”. Η σχέση αυτή κινδυνεύει μόνο αν ο Αιγόκερως αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στην καριέρα του και παραμελήσει τις ανάγκες του συντρόφου του.

Ακολουθήστε με στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *