Προβλέψεις για την Εβδομάδα 17-23 Δεκεμβρίου 2018

Εβδομάδα 17-23 Δεκεμβρίου

Προβλέψεις για την Εβδομάδα 17-23 Δεκεμβρίου 2018

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινά δραστήρια και δυναμικά καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιό σας και ο κυβερνήτης σας Άρης που σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα δημιουργούν τις καλύτερες συνθήκες για επιτυχίες. Μέχρι και την Παρασκευή οι πλανητικές διαμορφώσεις σας βοηθούν να βγείτε από τη ρουτίνα, να ασχοληθείτε με ενδιαφέροντα θέματα, να προγραμματίσετε ταξίδια αλλά και να συμμετάσχετε σε επαγγελματικές δραστηριότητες με υψηλές προοπτικές. Μην ξεχνάτε ότι για να φτάσετε στην κορυφή πρέπει να κάνετε το πρώτο βήμα. Εξάλλου με την είσοδο του Ήλιου στον Αιγόκερω από τις 22/12 και για έναν ολόκληρο μήνα, θα έχετε την ευκαιρία να σκεφτείτε τους στόχους σας και να ασχοληθείτε περισσότερο με την καριέρα σας. Η Πανσέληνος ωστόσο που διαμορφώνεται την ίδια μέρα σας καλεί να απολαύσετε προς το παρόν τις γιορτές με οικογένειά σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ταύρος

Το εξάγωνο Άρη – Πλούτωνα που ανοίγει την αυλαία της νέας εβδομάδας, σας δίνει την ευκαιρία να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, να γνωρίσετε άτομα με διαφορετική κουλτούρα ή από άλλες χώρες και να ανταλλάξετε απόψεις που θα επηρεάσουν τη νοοτροπία σας. Από την Τρίτη ως την Πέμπτη η Σελήνη θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, γεγονός που θα σας κάνει πιο δραστήριους και δημοφιλείς ενώ σε συνδυασμό με το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα την Παρασκευή, θα νιώσετε μια νέα αίσθηση ασφάλειας στον αισθηματικό τομέα. Όσοι ανήκετε στους αδέσμευτους Ταύρους αυτή την εβδομάδα μπορείτε να κάνετε μια καθοριστική γνωριμία. Με την είσοδο του Ήλιου στον Αιγόκερω από τις 22/12 και για έναν μήνα,  θα απορροφήσετε νέες γνώσεις ενώ θα υπάρξουν και προοπτικές για ταξίδια. Στις 22 του μήνα επισης, διαμορφώνεται και η Πανσέληνος που σας κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς και φέρνει νέες φιλίες αλλά και πνευματικές προκλήσεις.

Δίδυμοι

Μια ευχάριστη εβδομάδα ξεκινά για σας κατά την οποία αναμένεται μια νέα γνωριμία που μπορεί να είναι καταλυτική ειδικά αν αφιερώσετε χρόνο και ενέργεια σ’ αυτήν. Η σύνοδος του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Δία που διαμορφώνεται στον τομέα των σχέσεών σας και αποκορυφώνεται την Παρασκευή ευνοεί όχι μόνο τις υπάρχουσες σχέσεις αλλά και τις καινούργιες που θα προκύψουν αυτό το διάστημα. Επιπλέον ευνοεί και τον επαγγελματικό τομέα, όπου είναι πιθανές νέες προτάσεις ενώ δεν αποκλείεται να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε και μια νέα συνεργασία που σκέφτεστε εδώ και καιρό. Η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω από το Σάββατο εγκαινιάζει μια περίοδο κατά την οποία θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τα εισοδήματά σας. Σε συνδυασμό με την Πανσέληνο που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, πρόκειται να υπάρξουν σοβαρές εξελίξεις στα οικονομικά σας, κυρίως αν είστε διατεθειμένοι να περιορίσετε τα έξοδα και τις σπατάλες. Θα πρέπει επίσης να έχετε στο νου σας ότι για να μπορέσετε να προχωρήσετε και να εξελιχθείτε ίσως είναι απαραίτητο να κλείσετε ένα κεφάλαιο της ζωής σας που δεν λειτουργεί.

Καρκίνος

Με το εξάγωνο Άρη – Πλούτωνα που διαμορφώνεται τη Δευτέρα έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας αλλά και να εφαρμόσετε τις επιχειρηματικές ιδέες σας. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου, προβλέπεται μια νέα γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει, ωστόσο θα πρέπει να αφήσετε το χρόνο να δείξει την πραγματική της αξία. Εξάλλου με τη διέλευση του Ήλιου από το πολικό ζώδιο του Αιγόκερω από το Σάββατο και για έναν ολόκληρο μήνα, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε τον απολογισμό σας και να επανεκτιμήσετε τα άτομα που υπάρχουν στη ζωή σας.  Η Πανσέληνος την ίδια μέρα είναι ιδανική για να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας, να κλείσετε υποθέσεις που φρενάρουν την εξέλιξή σας και να κάνετε ένα νέο βήμα στη ζωή σας.

Λέων

Οι στόχοι σας είναι κάπως συγκεχυμένοι αυτό το διάστημα και ίσως αναζητάτε νέα ενδιαφέροντα και εμπειρίες τα οποία μπορούν να βρεθούν την εβδομάδα που ακολουθεί ακόμα και μέσα από τυχαία γεγονότα. Για παράδειγμα κάποιες συναντήσεις με φιλικά πρόσωπα ή νέες γνωριμίες που μπαίνουν στη ζωή σας, μπορούν να σας στρέψουν σε μια νέα κατεύθυνση που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας και θα εξελιχθεί θετικά. Με αναπτερωμένο ηθικό έχετε τη δυνατότητα να συζητήσετε και να λύσετε οικογενειακά προβλήματα που σχετίζονται με οικονομικές υποθέσεις. Με τη διέλευση του Ήλιου από τον Αιγόκερω από το Σάββατο και για έναν ολόκληρο μήνα, θα έχετε την ευκαιρία να αναπροσαρμόσετε τις συνήθειές σας και να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη, ενώ η Πανσέληνος την ίδια μέρα είναι ιδανική για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας.

Παρθένος

Το ενδιαφέρον σας παραμένει στραμμένο στο σπίτι και την οικογένεια και την ερχόμενη εβδομάδα, οι συνθήκες όμως αρχίζουν να βελτιώνονται μέσα από εντελώς αναπάντεχα γεγονότα. Μια απρόσμενη επίσκεψη για παράδειγμα μπορεί να συμβάλλει στην αποκατάσταση της ισορροπίας και να δημιουργήσει ένα όμορφο κλίμα το οποίο είναι στο χέρι σας να διατηρήσετε. Ευχάριστες εξελίξεις σας περιμένουν και στον αισθηματικό τομέα, καθώς το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα που κορυφώνεται την Παρασκευή, δίνει μια νότα ρομαντισμού ακόμα και στις μακροχρόνιες σχέσεις, ενώ υπόσχεται ενδιαφέρουσες γνωριμίες στους αδέσμευτους. Με την είσοδο του Ήλιου στον Αιγόκερω από το Σάββατο τα οικογενειακά προβλήματα τελειώνουν οριστικά και ξεκινά μια περίοδος διασκέδασης και ρομαντισμού που θα διαρκέσει για ένα μήνα. Αυτό το διάστημα θα έχετε επίσης την ευκαιρία να ταξιδέψετε και να αξιοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας όπως ακριβώς σας αρέσει. Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται το Σάββατο υποδεικνύει αλλαγές στο φιλικό περιβάλλον.

Ζυγός

Ευχάριστες εξελίξεις στο οικογενειακό περιβάλλον σας επιφυλάσσει το εξάγωνο Άρη – Πλούτωνα που διαμορφώνεται τη Δευτέρα, ενώ όσοι από σας εξασκείτε μια εργασία μέσα από το σπίτι, θα έχετε και σημαντικά κέρδη. Βελτίωση των αποδοχών σας εγγυάται ωστόσο και το τρίγωνο που διαμορφώνει η κυβερνήτης σας Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται την Παρασκευή, ενώ την ίδια μέρα η σύνοδος Ερμή – Δία σας δίνει την ευκαιρία να συναντήσετε φίλους και γνωστούς, να προγραμματίσετε ένα σύντομο ταξίδι ή να κάνετε κάποιες ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Το Σάββατο ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερω στο οποίο θα παραμείνει για έναν μήνα. Το διάστημα αυτό θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι και την οικογένεια και είναι πιθανό να συναντήσετε οικείους σας που λείπουν μακριά ή έχετε να δείτε καιρό. Σημαντική πρόοδος αναμένεται και στην καριέρα σας καθώς η Πανσέληνος που πραγματοποιείται το Σάββατο, ενεργοποιεί το ζενίθ του ηλιακού ωροσκοπίου σας και σας διευκολύνει να πετύχετε τους στόχους σας.

Σκορπιός

Με τις καλύτερες προοπτικές ξεκινά για σας η καινούργια εβδομάδα καθώς οι δυο κυβερνήτες σας Άρης και Πλούτωνας σχηματίζουν μια ευνοϊκή γωνία μεταξύ τους τη Δευτέρα. Η συγκεκριμένη όψη σας χαρίζει περίσσεια ενέργεια, σας βοηθά να εκφράσετε καλύτερα τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας ενώ παράλληλα ευνοεί την αισθηματική σας ζωή αλλά και τις διασκεδάσεις. Αν λοιπόν είστε αδέσμευτοι, αποδεχτείτε προσκλήσεις για εξόδους καθώς αναμένεται μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Μια σειρά πλανητικών όψεων που διαμορφώνονται την Πέμπτη και την Παρασκευή υποδεικνύουν απρόσμενες ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε χρήματα και να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Με τη διέλευση του Ήλιου από τον Αιγόκερω από το Σάββατο και για έναν ολόκληρο μήνα, το επικοινωνιακό σας χάρισμα τονίζεται περισσότερο, γεγονός που σας επιτρέπει να επηρεάσετε ανθρώπους και καταστάσεις προς όφελός σας. Τέλος, με την Πανσέληνο που διαμορφώνεται το Σάββατο ίσως έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο ή να επικοινωνήσετε με άτομα που βρίσκονται μακριά.

Τοξότης

Πολλές θετικές όψεις διαμορφώνονται την εβδομάδα που ακολουθεί, που σας δίνουν την ευκαιρία να κάνετε σημαντικές αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής σας και αυτές μπορεί να γίνουν όχι μόνο επειδή τις επιδιώκετε αλλά και επειδή ο παράγοντας τύχη είναι πολύ ισχυρός και βρίσκεται στο πλευρό σας. Το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος πριν εγκαταλείψει το δικό σας ζώδιο με τον Ουρανό, κορυφώνεται την Πέμπτη και μπορεί να φέρει στη ζωή σας έναν ξαφνικό έρωτα ή ένα ταξίδι με το σύντροφό σας ενώ δεν αποκλείεται κάτω από απρόσμενες συνθήκες να εκμεταλλευτείτε οικονομικά ένα χόμπι σας. Επιπλέον, με το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα την Παρασκευή, θα σημειωθεί αισθητή βελτίωση στις οικογενειακές σχέσεις. Η διέλευση του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω ξεκινάει το Σάββατο και διαρκεί ένα μήνα και από αυτή τη θέση ο ζωοδότης Ήλιος σας παρακινεί να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και πραγματικά μπορείτε αυτό το διάστημα να βρείτε νέες πηγές εσόδων. Τέλος, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται το Σάββατο, υποδεικνύει μια εσωτερική μεταμόρφωση αλλά και κάποιες επενδύσεις που αργά ή γρήγορα θα αποδειχθούν κερδοφόρες.

Αιγόκερως

Ευχάριστα ξεκινά η νέα εβδομάδα, καθώς το εξάγωνο Άρη – Πλούτωνα σας βοηθά να εδραιώσετε τους στόχους σας και να δημιουργήσετε σχέσεις με άτομα κύρους που θα εκτιμήσουν την αξία και τα προσόντα σας. Ο φιλικός τομέας θα κυριαρχήσει αυτό το διάστημα και είναι πολύ πιθανό να σχεδιάσετε ταξίδια ή σύντομες εκδρομές που θα σας αποφορτίσουν από το άγχος της καθημερινότητας. Το σημαντικότερο γεγονός ωστόσο, είναι η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σας από το Σάββατο, που δεν αναγγέλλει μόνο τον ερχομό του χειμώνα αλλά και την εποχή των γενεθλίων σας, τη νέα προσωπική σας χρονιά κατά την οποία οραματίζεστε και βάζετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας. Έτσι, αυτό το διάστημα, η ενέργειά σας θα είναι αυξημένη και θα νιώσετε έτοιμοι να αλλάξετε ό,τι δεν σας αρέσει και να κατακτήσετε ό,τι επιθυμείτε. Το Σάββατο επίσης διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο πολικό ζώδιο του Καρκίνου,  γεγονός που στρέφει το ενδιαφέρον σας στις σχέσεις σας. Το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, οι δεσμευμένοι μπορείτε να βάλετε νέες πιο σταθερές βάσεις στο δεσμό σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Υδροχόος

Ευχάριστες εκπλήξεις σας επιφυλάσσει η νέα εβδομάδα, αφού ο κυβερνήτης σας Ουρανός σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Ήλιο που κορυφώνεται την Πέμπτη. Ο κοινωνικός τομέας που ενεργοποιείται από αυτή την όψη πρόκειται να σας προσφέρει μεγάλες ικανοποιήσεις καθώς θα κάνετε ενδιαφέρουσες συναντήσεις, συζητήσεις και γνωριμίες που μπορούν να καθορίσουν τη μελλοντική πορεία σας. Επιπλέον, το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα την Παρασκευή, είναι ιδανικό για να αναδείξετε την δημιουργικότητά σας στον επαγγελματικό τομέα και να ανταμειφθείτε ανάλογα τόσο ηθικά όσο και υλικά. Το Σάββατο ωστόσο, ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω και τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, γεγονός που σηματοδοτεί μια πιο ήρεμη περίοδο κατά την οποία έχετε περισσότερη ανάγκη από χαλάρωση. Ίσως νιώσετε την ανάγκη να κάνετε έναν απολογισμό των πεπραγμένων σας ώστε να σχεδιάσετε τις επόμενες κινήσεις σας. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να μειώσετε τις δραστηριότητές σας ώστε να μην εξαντλήσετε τον οργανισμό σας. Εξάλλου και η Πανσέληνος που διαμορφώνεται το Σάββατο συνιστά να προσέξετε την υγεία σας ή και τις διατροφικές σας συνήθειες.

Ιχθύες

Μια ευχάριστη εβδομάδα ξεκινά για σας κατά την οποία έχετε την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο αλλά και να οργανώσετε σχέδια που θα εξελιχθούν θετικά χάρη στο εξάγωνο Άρη – Πλούτωνα που διαμορφώνεται τη Δευτέρα. Αν επιθυμείτε ένα μακρινό ταξίδι κατά τη διάρκεια των εορτών, οι συνθήκες είναι ιδανικές αυτό το διάστημα. Εύνοια υπάρχει και στον τομέα των οικονομικών σας καθώς το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού που κορυφώνεται την Πέμπτη μπορεί να σας φέρει απρόσμενα χρήματα ενώ σε κάθε περίπτωση σας βοηθά να πετύχετε οικονομικούς στόχους. Εξάλλου, ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας που σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη την Παρασκευή, σας δημιουργεί μια εσωτερική γαλήνη και αισιοδοξία που σας βοηθούν να εντείνετε τις προσπάθειές σας στους πιο σημαντικούς τομείς της ζωής σας και να πετύχετε άριστα αποτελέσματα. Η διέλευση του Ήλιου από τον Αιγόκερω από το Σάββατο και για έναν ολόκληρο μήνα, τονίζει την κοινωνικότητά σας και σας κάνει πιο εξωστρεφείς. Τέλος, η Πανσέληνος το Σάββατο προμηνύει ένα δεκαπενθήμερο ιδιαίτερα δημιουργικό αλλά και ρομαντικό και ευνοεί ιδιαίτερα τις αισθηματικές υποθέσεις.

Ακολουθήστε με στο instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *