Προβλέψεις για την εβδομάδα 8-14 Οκτωβρίου 2018

Ζώδια Εβδομάδα

Ωροσκόπια Εβδομάδα 8-14 Οκτωβρίου 2018

Κριός

Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 9 Οκτωβρίου σας παροτρύνει να κάνετε μια εκκαθάριση στις σχέσεις σας, να απομακρυνθείτε από φίλους και σχέσεις που δεν σας προσφέρουν τίποτα πια ώστε να δημιούργησε χώρο για να υποδεχτείτε το καινούργιο που θα έρθει σύντομα στη ζωή σας. Ανάλογα ξεκαθαρίσματα μπορεί να κάνετε και στα επαγγελματικά σας ειδικά αν δεν είστε ικανοποιημένοι από αυτό που κάνετε. Γενικότερα οι αλλαγές αυτό το διάστημα ενδείκνυνται και δεν θα πρέπει να τις φοβάστε. Ο Ερμής ξεκινάει την πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 10 του  μήνα, και παρόλο που μπορεί να προκαλέσει κάποιες οικονομικές απώλειες αρχικά, θα σας δώσει παράλληλα την ευκαιρία να ερευνήσετε τομείς που σας ενδιαφέρουν, να συλλέξετε πληροφορίες, να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες ή και να αναζωπυρώσετε μια ερωτική σχέση που σας ενδιαφέρει.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 9 Οκτωβρίου σας δίνει την ευκαιρία να υιοθετήσετε ένα νέο τρόπο ζωής που θα βελτιώσει τη φυσική σας κατάσταση αλλά και την εμφάνισή σας. Τις επόμενες δύο εβδομάδες, θα εντυπωσιάσετε πολλούς ανθρώπους όχι μόνο με τις επικείμενες αλλαγές αλλά και με κάποιες λαμπρές ιδέες που πρόκειται να σας αποφέρουν κέρδος. Η τύχη θα βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό σας και μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε ακόμα και για μια επαγγελματική στροφή σε έναν τομέα που σας ταιριάζει περισσότερο. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στα προσωπικά σας, χάρη στην είσοδο του Ερμή στο πολικό ζώδιο του Σκορπιού από τις 10 Οκτωβρίου. Μέχρι και το τέλος του μήνα, μπορείτε να άφοβα να κάνετε καινούργια ξεκινήματα ή να υπογράψετε μια σημαντική συνεργασία.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στο συμβατό ζώδιο του Ζυγού στις 9 Οκτωβρίου, μπορεί να φέρει σε πολλούς από σας μια ρομαντική περιπέτεια, ένα νέο έρωτα ή μια σημαντική επιτυχία ενός παιδιού σας. Όσοι από σας ασχολείστε με επιχειρήσεις ή καλλιτεχνικά επαγγέλματα, πρόκειται να έχετε αυξημένη προβολή μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο. Όσον αφορά τους δεσμευμένους του ζωδίου, ίσως χρειαστεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την εξέλιξη της σχέσης σας κι αυτό μπορεί να σημαίνει την επισημοποίηση ή και την διάλυση ενός δεσμού ειδικά αν το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει σκαμπανεβάσματα που σας έχουν κουράσει. Η πορεία του Ερμή από τον τομέα της εργασίας σας από τις 10 Οκτωβρίου μέχρι και το τέλος του μήνα, σας παροτρύνει να ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία, τις διατροφικές σας συνήθειες αλλά και τα επαγγελματικά σας. Ιδιαίτερα στις 10 του μήνα, αποφύγετε τριβές και εντάσεις με συναδέλφους που μπορούν να πάρουν απρόβλεπτες διαστάσεις.

Καρκίνος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Προβλέψεις για την εβδομάδα από 4-10 Ιουλίου 2015

Η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στις 9 του μήνα στο ζώδιο του Ζυγού που σχετίζεται με τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Έτσι το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, αυτά τα θέματα θα βρεθούν στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να προκληθούν σοβαρές εντάσεις με τους οικείους σας, ειδικά αν αποφασίσετε να προβείτε σε μια αγοραπωλησία. Αν ανήκετε στους Καρκίνους που αυτό το διάστημα μετακομίζουν ή κάνουν οποιεσδήποτε αλλαγές στο χώρο του σπιτιού, το πιθανότερο είναι ότι το αποτέλεσμα δεν θα σας ικανοποιήσει, γι’ αυτό ίσως είναι προτιμότερο να αναβάλλετε για λίγο σημαντικές αλλαγές. Δεν αποκλείεται ωστόσο να ανακαλύψετε μια σοβαρή βλάβη στο σπίτι που το κόστος της θα στοιχίσει ακριβά. Η είσοδος του Ερμή στο συμβατό ζώδιο του Σκορπιού από τις 10 του μήνα, θεωρείται εξαιρετικά θετική για σας, καθώς σας δίνει την ευκαιρία να διασκεδάσετε περισσότερο, να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν, να συνάψετε μια όμορφη σχέση ή να ασχοληθείτε πιο συστηματικά με ένα χόμπι σας που μπορεί να σας αποφέρει κέρδος.

Λέων

Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 9 Οκτωβρίου τονίζει την επικοινωνιακή σας δεινότητα, γεγονός που σας βοηθά το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί να να κάνετε πολλές συναντήσεις, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις. Η αλληλεπίδραση με τους γύρω σας θα σας βοηθήσει να φτάσετε εκεί που ονειρεύεστε. Το ίδιο διάστημα ευνοούνται σύντομες εκδρομές και ταξίδια αλλά και γνωριμίες με άτομα με τα οποία θα έχετε πνευματική ταύτιση. Η περίοδος είναι επίσης κατάλληλη για να συσφίξετε σχέσεις με αδέλφια ή συγγενείς που έχετε να δείτε καιρό. Ιδιαίτερη προσοχή ωστόσο χρειάζονται τα επαγγελματικά σας, καθώς το τετράγωνο του Πλούτωνα μπορεί να αναδείξει προβλήματα που δύσκολα επιλύονται. Στις 10, ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού και μέχρι το τέλος του μήνα, στρέφει το ενδιαφέρον σας στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Όσοι σκέφτεστε την πιθανότητα μετακόμισης, καλό είναι να κάνετε μια λεπτομερή έρευνα.

Παρθένος

Νέες πηγές εσόδων πρόκειται να σας φέρει η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στον τομέα των οικονομικών στις 9 του μήνα. Το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί ακόμα και αν δεν προκύψουν επαγγελματικές ευκαιρίες, σίγουρα θα έχετε τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε τις αποταμιεύσεις σας, να πάρετε σημαντικές συμβουλές για επενδύσεις ή και να κερδίσετε χρήματα σε ένα τυχερό παιγνίδι. Τυχόν νέες συνεργασίες έχουν επίσης θετικές προοπτικές. Η πορεία του Ερμή από το ζώδιο του Σκορπιού από τις 10 έως το τέλος του μήνα, θα σας προτρέψει να κάνετε αρκετές μετακινήσεις ή σύντομες εκδρομές που θα σας ανανεώσουν. Κάποιοι από σας είναι πιθανό να ταξιδέψετε για επαγγελματικούς λόγους ή να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο που θα σας οδηγήσει στην προαγωγή που περιμένετε.

Ζυγός

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Προβλέψεις για την εβδομάδα από 1 - 7 Οκτωβρίου 2012

Η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στο δικό σας ζώδιο στις 9 του μήνα και σας δίνει την ευκαιρία να ανανεωθείτε, να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την περαιτέρω πορεία σας έχοντας πια τον έλεγχο της ζωής σας στα χέρια σας. Η διαδικασία για αυτή τη μετάβαση δεν θα είναι εύκολη, καθώς το τετράγωνο του Πλούτωνα, δείχνει ότι θα πρέπει να κλείσετε λογαριασμούς με το παρελθόν και να ξεπεράσετε τυχόν προβλήματα που προέρχονται από το οικογενειακό περιβάλλον σας. Το επόμενο δεκαπενθήμερο είναι επίσης ευνοϊκό για να υιοθετήσετε ένα νέο στυλ και γενικότερα να κάνετε αλλαγές στην εμφάνισή σας, ώστε να ανανεωθείτε ψυχικά. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 10 μέχρι και το τέλος του μήνα, επηρεάζει τα οικονομικά σας τα οποία χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Προσοχή χρειάζεται επίσης η υγεία τυχόν ηλικιωμένων ατόμων της οικογένειάς σας.

Σκορπιός

Ο μυστικιστικός δωδέκατος οίκος του ηλιακού ωροσκοπίου σας, ενεργοποιείται από τη Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 9 του μήνα. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί ίσως η ανάγκη για μοναξιά γίνει περισσότερο αισθητή καθώς θα θελήσετε να αναλύσετε τα θέματα που σας απασχολούν και να χαράξετε τη στρατητική που θα ακολουθήσετε. Είναι πιθανό επίσης να νιώσετε μια νοσταλγία για άτομα που έχουν βγει από τη ζωή σας και να θελήσετε να τα προσεγγίσετε. Καλό είναι να θυμάστε σ’ αυτή την περίπτωση ότι θα είναι σαν το ξαναζεσταμένο φαγητό χωρίς γεύση και ουσία, οπότε μην τρέφετε ελπίδες. Εξάλλου από τις 10 με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σας, θα δείτε τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση και όχι μόνο θα μπορέσετε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις, αλλά θα σας έρθουν ιδέες και εμπνεύσεις που θα σας απαλλάξουν από τυχόν αμφιβολίες και διλήμματα.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 9 Οκτωβρίου, ενεργοποιεί τον τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με την κοινωνική ζωή και τα μελλοντικά σας σχέδια, γεγονός που σημαίνει ότι το επόμενο δεκαπενθήμερο ενδείκνυται για να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα ή να κάνετε σημαντικά βήματα προς την επίτευξη των στόχων σας. Μην εκπλαγείτε αν διεισδύσετε ξαφνικά σε ένα νέο κοινωνικό κύκλο ο οποίος μπορεί να συμβάλλει στην ανέλιξή σας. Η μετάβαση του Ερμή στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 10 μέχρι και το τέλος του μήνα, τονίζει την διαίσθηση και τις ψυχικές ικανότητές σας, γεγονός που σας βοηθά να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

Αιγόκερως

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ για την εβδομάδα από 31 Αυγούστου-6 Σεπτεμβρίου 2013

Η καριέρα σας έρχεται στο προσκήνιο χάρη στη Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στο ζώδιο του Ζυγού στις 9 Οκτωβρίου. Το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, μπορεί να έχετε πολύ θετικά αποτελέσματα κυρίως όσοι έχετε αγωνιστεί γι’ αυτό το σκοπό. Οι άνεργοι του ζωδίου, το ίδιο διάστημα μπορείτε να βρείτε μια δουλειά στα μέτρα σας και θα πρέπει να δείξετε την προθυμία σας και τις ικανότητές σας αν επιθυμείτε γρήγορη εξέλιξη. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 10 Οκτωβρίου σας κάνει περισσότερο κοινωνικούς με αποτέλεσμα μέχρι και το τέλος του μήνα, να θελήσετε να βγείτε περισσότερο και να μοιραστείτε τα σχέδια και τις ιδέες σας με άτομα που εμπιστεύεστε. Νέες γνωριμίες αυτό το διάστημα ευνοούνται καθώς θα σας φανούν πολύ χρήσιμες στο άμεσο μέλλον.

Υδροχόος

Μια ευχάριστη εβδομάδα ξεκινά για σας καθώς η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 9 σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας, να προγραμματίσετε ταξίδια που θα σας μείνουν αξέχαστα ή να διευρύνετε τις γνώσεις σας και τους ορίζοντές σας. Όσοι σκέφτεστε να ξεκινήσετε κάποια εκπαίδευση ή μια εργασία μέσω διαδικτύου πολύ γρήγορα μπορεί να δείτε τα πρώτα θετικά αποτελέσματα. Καλό θα είναι ωστόσο να μελετάτε κάθε σας κίνηση προτού την κάνετε και να μην επιτρέψετε στον ενθουσιασμό σας να σας παρασύρει σε επιπόλαιες και βιαστικές κινήσεις. Κάποιοι Υδροχόοι, ίσως σκεφτείτε να επισημοποιήσετε μια σοβαρή σχέση καθώς πλέον νιώθετε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα. Η πορεία του Ερμή στον τομέα της καριέρας σας από τις 10 μέχρι και το τέλος του μήνα, μπορεί να σας βοηθήσει να προωθήσετε κάποιες ιδέες σας, καλό θα είναι όμως να τις εκφράσετε όταν βρείτε πρόσφορο έδαφος.

Ιχθύες

Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 9 Οκτωβρίου στο ζώδιο του Ζυγού σας φέρνει αντιμέτωπους με οικονομικές υποχρεώσεις και ευθύνες. Το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί θα πρέπει να διευθετήσετε εκκρεμότητες που δεν επιδέχονται αναβολή, είναι όμως πολύ πιθανό να βρείτε υποστηρικτές που θα σας βοηθήσουν να αντεπεξέλθετε. Δεν αποκλείεται επίσης να υπάρξουν εντάσεις και διαφωνίες σχετικά με κάποια κοινά περιουσιακά στοιχεία και σ’ αυτή την περίπτωση θα πρέπει να υπάρξουν αμοιβαίες υποχωρήσεις ώστε να μην διογκωθούν τα πράγματα. Ευτυχώς για σας, η είσοδος του Ερμή στο συμβατό ζώδιο του Σκορπιού από τις 10 του μήνα, σας βοηθά να χειριστείτε όλες τις υποθέσεις σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ταξίδια -πνευματικά ή πραγματικά- εγγυώνται ευχάριστες γνωριμίες και σημαντική αναζωογόνηση.

 

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)